tiistai 26. joulukuuta 2017

Kuka saa Kukkasen sykkimään?

Laitetaas tämä sama leikkimielinen kisa, koska AS:ssä ei vielä tuottanut tulosta ;D Ehkä täällä joku oikeasti vastaa haasteeseen ja antaa mulle vaikkapa kiihottavan pornovideon linkkinä.

Jos joku haluais antaa mulle aineettoman lahjan, paras lahja olisi nautinto. Leikkimielisen kisan ideana on, että yritä huvikses saada mut laukeamaan! Netin kautta. Tyyli on vapaa: voit laittaa videon itsestäsi (en tosin näe niitä nyt, kun ei ole vippiä), kirjoittaa eroottisen tarinan, kuvailla mitä tekisit mulle tai linkittää jonkun toisen kirjoittaman kiihottavan tarinan.

Sääntö on, että mä en saa kosketella itseäni, eli orgasmi hyväksytään ainoastaan jos se on tullut ilman fyysistä stimulointia (kuten ehkä jotkut tiedätte, sopivassa mielentilassa vapautuneen kiihottuneena kykenen laukeamaan myös ilman fyysistä stimulointia, mutta en todellakaan aina tai kenen tahansa kanssa).
Toki, jos juttusi on niin kiihottava, että en malta pitää näppejä erossa vulvastani, on se omalla tavallaan myös voitto itsessään ;D

Ketkä uskallatte ottaa haasteen vastaan? Ja todellakin ei kannata ottaa itseensä, jos en laukea just sun jutullesi, koska tähän vaikuttaa myös oma senhetkinen mielentilani ja "tähtien asennot" jne. Hauskaa olisi, jos sattuisin saamaan jonkun jutulle, mutta se on enemmänkin positiivinen yllätys, en tiedä tuleeko tapahtumaan.

Ps. Mitä aineettomia lahjoja SINÄ toivoisit? Elämästä, itseltäsi, rakkailtasi?

Mä voisin koettaa ottaa jonkun orkkuseni myös videolle, mutta en lupaa mitään. Ensinnäkin, ikinä ei tiedä pystyykö vapautumaan kameran edessä (joskus pystyy, joskus ei), ja toisekseen oon laiska videoimaan, joten en halua varmaksi luvata.

Kuka ottaa haasteen vastaan??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)