tiistai 26. joulukuuta 2017

Joulu on luopumisen ja vastaanottamisen juhlaa

Hei vain pitkästä aikaa! En ole missään vaiheessa ajatellut lopettaa kirjoittamista, tuli vain tuossa syksyllä muutama muuttuja ja elämäntilanne oli sen verran stressaava ja kiireinen, etten ehtinyt kirjoitella. Nyt kun on ollut pitkä tauko, on vaikea aloittaakaan, tuntuu että olen jo sanonut niin paljon.

Fantasioita on toteutettu, on kasvettu yhdessä ja toistemme tuella, olen rohkaistunut lisää ja saanut traumoja työstettyä. Aika näyttää, minne polkuni vie, itsetunto on noussut paljon ja koen että minussa on paljon näkyvää, mutta myös piilevää kypsymistä vaille olevaa potentiaalia.

Mitä te haluaisitte tietää minusta? Tai onko aihetoiveita?
Jännä juttu, blogi on aiemmin ollut jotenkin todella merkityksellinen minulle, nyt tuntuu tyhjältä. Voi myös olla, että se on jo palvellut tarkoitustaan -olen saanut sanoa mitä vain, purkaa tuntojani ja seksikokemuksiani. Voihan olla, että enää en tarvitse tätä blogia vaan on aika ottaa vastaan uudet mahdollisuudet mitä elämä eteen tuo <3

1 kommentti:

  1. Moi! Lukisin mielelläni lisää juttuja siitä kuinka fistaat naista jolla on runsaat, roikkuvat sisemmät häoyhuulet. Voisit haastatella häntä siitä miltä ne tuntuvat - ja miltä sinusta tuntuu hyväillä ja mahdollisesti venyttää niitä yhä enemmän ulkoneviksi. Kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)