maanantai 17. heinäkuuta 2017

Uniseksi- fantasiani toteutui osittain!

On ollut mieliala paljon maissa tänä kesänä. Yksi syy on, että päädyin luopumaan haaveestani, että Hellin kanssa voisi syntyä jotain syvempää. Hän on ainoa nainen, jota olen kokenut rakastavani, mutta suhde ei vain etene mitenkään, enkä edelleenkään tiedä kuinka vastavuoroisia tunteet ovat. Se ei olisi sinänsä ongelma, mutta olen huomannut epätietoisuuden tuovan enemmän murhetta kuin iloa mulle, joten päätin, etten toivo enää mitään. Pysyn Hellin ystävänä, mutta haaveet suhteesta olen haudannut, en usko että se toimisi edes, vaikka Helli alkaisikin yhtäkkiä näyttää tunteitaan selvästi. Hellillä on samantapaisia traumoja kuin itselläni, mutta ei suostu puhumaan niistä, tai muutenkaan keskustelemaan avoimesti, ja se on mulle tosi tärkeää. Tajusin, että jos jokin suhde tulisikin, siitä tulis hyvin hankala. Joten parempi että koetan unohtaa Hellin siten etten kaipaa ja haaveile, ja tyydyn ystävyyteen ja todella harvoin näkemiseen. No, on tämä kesä ollut aika viileä ja sateinenkin, mikä on häirinnyt mm. koko talven haaveilemaani luontopuuhastelua. Olisin halunnut olla luonnossa ja naida paljon tänä kesänä. On tässä muitakin syitä ollut, mökkireissun jälkeinen riita josta kesti palautua, ja pintaan nousseet hylkäämistraumat. Ja se, etten ole saanut nukuttua öisin kun tuli jokin allerginen reaktio ja kutittaa ihoa yökaudet, kun tajusin ottaa allergialääkettä kokeeksi, kutinat loppuivat, toki silti olis hyvä mennä lääkäriin. Yöunet on nyt muutenkin jääneet huonoiksi, yksinnukkuminen ahdistaa siten, etten pääse syvään uneen. Nukkumaanmeno pelottaa, vaikka hengitän syvään ja rauhoittelen itseäni, syke on silti korkealla ja nukahdan "valmiustilassa" ja oon valmis laittamaan äkkiä valot päälle pienimmästäkin ärsykkeestä. Osittain keväisen seremonian "hinta" tuo pimeydenpelko, osittain pelottaa myös hyväksikäyttöjutut. Tunne, kuin asunnossa olisi joku tai jokin, vaikka tiedän ettei ole. Kuin pieni lapsi, joka pelkää että sängyn alla on joku. Naavaparran vieressä ongelmaa ei ole, mut en voi joka yö nukkua vierekkäin, koska sit Naavaparran unet menee -minä kun tunnetusti pyöriskelen paljon ja olen vuoroin liian kuuma, vuoroin viluinen öisin. Ja sit vielä usein laukean, liikehdin ja äännehdin unissani, joskus herään painajaiseen huutaenkin. No, laukeilut nyt ei Naavapartaa haittaa, todella harvoin hän (tai nykyään enää itsekään) edes herää siihen, kun tärisen orgasmista.

Nyt on kuitenkin pari päivää ollut jo tosi hyvä ja toiveikas mieli. Kyllä tästä vielä hyvä kesä tulee, vaikka osa kesästä onkin mennyt alamaissa. Vielä on kesää jäljellä! Tosi paljon auttoi puhuminen kunnolla ja oivallukset. Ja Naavaparran lohtu, jota olen viime aikoina tarvinnut kyllä liikaakin. Seksikin on ollut vähän epävakaista, välillä tosi hyvää seksiä, mut välillä taas mennyt puihinkin kun jommallekummalle on tullut epävarmuutta tai häiritseviä ajatuksia pintaan. Yks seksikin alkoi tosi ihanasti, mutta sit tuli pelkoja ja loppuseksi oli huonoa. Sain alkuseksissä orgasmeja tuosta noin vain, mut loppuseksistä en enää yhtään ja olis tehnyt mieli melkein vain lähteä pois, mut halusin että Naavapartakin saa laueta. Laukeshan hän lopulta siten et runkkas itseään kun mä nuolin kiveksiä (suuseksikin tuntui epämiellyttävältä itselleni sillä hetkellä kun kokeilin), mutta orgasmi oli aika työn takana ja jäi laimeaksi. Toisaalta on ollut aivan upeita hetkiä ja seksikertoja, mutta nämä pieleen menneet on ahdistaneet meitä kumpaakin. Enemmän mua, koska ehdin jo pelätä, et onko meidän seksi lopullisesti pilalla (voi, kun oppisinkin luottamaan tulevaisuuteen paremmin!)

On siis ollut muiden vaikeiden tunteiden takia vähän epävakaista ja vaikeaa seksirintamallakin. Pari yötä sitten pyysin Naavaparran antamaan mulle yöhalauksen, että olis turvallisempi olo käydä nukkumaan (kun tuo epämääräinen turvattomuudentunne on nyt vaivannut öisin). Siitä jotenkin lähti, Naavaparta kutitti ja miellytti samaan aikaan, se oli oikein jännä ja kiihottava tunne, sain monta monta orgasmia, sillä kertaa otin vain vastaan, kerrankin niin, sillä yleensä kumpikin saa nautintonsa ja aika usein miellytän myös pelkästään Naavapartaa. Siitä se kuitenkin lähti, mieliala koheni orkuista hieman ja seuraava päivä oli jo parempi mieli kuin pitkään aikaan, eli eilinen. Naavaparta on 3 viikon pornotauolla kokeeksi, eikä mullakaan ole tehnyt mieli masturboida, halutaan nyt saada kumpikin seksistä nautintomme. Toisaalta, mulla ei mielialan ollessa maissa tehnyt oikein mielikään yhtään mitään.

Eilen oli aivan huippuseksiä! Kumpikin osattiin olla siitä äärimmäisen iloisia ja kiitollisia, koska hyvä seksi ei ole nyt ollut itsestäänselvyys. Se lähti siitä, kun mulle tuli suorastaan pakottava halu käydä antamassa Naavaparralle yöhalaus. Siitä tulikin yösuudelma, ja Naavaparta kantoi mut sänkyyn kovettuen hetkessä. Epävarmuus oli kummaltakin poissa, sanoin silti ihan ääneen, että jos ei nyt sittenkään onnistu, säästetään huomiseen niin on vielä suuremmat himot. Mut ei tullut kummallekaan pienintäkään epävarmuutta. Sain paljon orgasmeja, en keskittynyt lainkaan painamaan kokemuksia mieleeni, vaan nautin vain, siksi en siitä juuri mitään muistakaan muuta kuin mahtavan flow:n ja tuntui taas kuin oltaisiin jumalolentoja jotka rakastelevat <3 Naavapartakin laukesi voimakkaasti sisääni. Uinahdin seksin jälkeen, en jaksanut kertakaikkiaan nousta, oli niin raukea olo. Naavaparta makoili vieressä tovin, peitteli mut sitten ja meni katsomaan elokuvaa, koska ei saanut vielä unta kun oli nukkunut myöhään päivällä toisin kuin minä heräsin aamuvarhain mattojenpesuun.. Torkuttuani pääsin tolpilleni, oli tosi euforinen ja onnellinen ja ennen kaikkea helpottunut olo, ettei tässä mitään ole käymässä, syvä yhteys, hyvä seksi, rakkaus ja intohimo ovat todellakin tallella, niinkuin Naavaparta on kokoajan vakuutellut, mut pelkoni ovat välillä sanoneet toista.

Käytiin nukkumaan aamuyöllä. Näin jotain eroottista unta kasvista, minkä halusin siirtää isompaan ruukkuun. Joo, kuulostaa oudolta, mut sopivassa mielentilassa koen intohimoa mitä tahansa elävää kohtaan.. Olin jännässä unen ja valveen rajamaastossa, näin unta, mutta olin silti tietoinen myös ympäristöstäni. Erilainen kuin valveuni, koska tässä olin läsnä sekä unimaailmassa, että reaalimaailmassa. Tai pikemminkin niin, että olin unimaailmassa, mutta tunsin edelleen, miten kehoni reagoi ja kuulin kaukaa omat äännähdykseni. Minähän usein liikun ja äännähtelen unissani, Naavaparta on siihen aika tottunut eikä yleensä herää siihen :D Aistin, että hän oli hereillä vielä, sen vain jotenkin tuntee, nukkuuko toinen vai onko valveilla. Oli kiusallista olla siinä niin avoinna, paljaana. Tunsin laukeavani, unessa tajusin sen, mutta tunsin myös miten kehoni tärisi kaikkialta ja ynähtelin unissani. Tiesin, että Naavapartakin huomaa, mutta en pystynyt silti kontrolloimaan itseäni, olisin voinut herätä halutessani, mutta halusin pysyä unessa ja nauttia. Naavaparta alkoikin yllättäen hyväillä minua, hetken päästä aika ronskistikin. Koetin pysyä unessa, mutta heräsin, silti jäin kivaan raukeaan oloon ja esitin nukkuvani. Naavaparta oli kuulemma tosin huomannut heti, kun heräsin, sen vain tietää jostain.. Koetin olla aivan veltto, mut oli vaikea peittää orgasmien aiheuttamia lihasnykäyksiä, säpsähdyksiä, ynähdyksiä ja tärinää :D Tuntui todella kiihottavalta silti eläytyä nukkuvan rooliin. En "tiennyt" yhtään, mitä Naavaparta tekee, onneksi hyvin ihanasti helli ja miellytti mua. Työntyikin lopulta sisääni, siinä oli aika vaikea estää reaktioita. Laukeilin aikalailla koko ajan. Naavaparralla oli ollut fantasia kotirouva-raukasta jota näin kaltoinkohdellaan, mutta oikeasti vain nauttii siitä. Heh, vähän sama kuin itselläni, ajattelin miten nukkuvaa "hyväksikäytetään", mutta nauttiikin vain siitä. Naavaparta nai mua pitkään, kuvittelin välillä olevani nukke, välillä nukkuva. Jossain vaiheessa tosi tuli pakottava halu ottaa olkapäistä kiinni ja ohjata, olla hetki itsekin aktiivinen, voisihan nukkuvakin unissaan toimia niin :D Mä sain hyviä orkkuja ja Naavaparta laukes myös hyvin, vaikka oli jo muutama tunti aiemmin lauennut.

Tänään kävin treffeillä yhden uuden ihmisen kanssa, jonka olen pitkään halunnut tavata, mutta hän oli ulkomailla kauan. Kiinnostavia miehiä tuntuu olevan paljon, mut ei niin paljoa kiinnostavia naisia! Mutta väliäkös sillä, jos kivoja miehiä löytyy, olkoon sitten niin, ehkä se unelmanainenkin joskus osuu kohdalle. Siihen asti, hyvä vain jos on paljon hyviä seksikumppaneita ja/tai ystäviä! Oli tosi kivat treffit. Mua kyllä ujostutti jostain syystä aika paljon. Mut tuli kivan syvällisiä keskusteluja. Lopulta kysyin, haluaisiko hän päähieronnan. Siitä tuntui luontevalta pyytää toinen syliin. Nautin auringon lämmöstä ja säteiden hyväilystä reisilläni, ja näköjään myös tuon miehen hento sormenpäiden kosketus toimi lisäboostina niin, että laukesin vähän nolonkin nopeasti. On ollut aika korkeat himot nyt, kun seksi alkoi taas sujumaan :D Rakastan itseäni ja oon taas sovussa itseni kanssa, ja haluan nauttia tästä kaikesta täysillä. Toki kunnon itkukin tekis hyvää ja on tarkoitus toteuttaakin lähiaikoina, itkeä niin kauan että pääsen juureen asti ja huudan tuskaani kunnolla. Yks päivä päästiin jo huutoon saakka itkussa, mutta siihen jotenkin tyssäs, tuli estoja päälle. Kyllä se vielä onnistuu, on onnistunut ennenkin. Niin, tuntui ihanalta tuon miehen läheisyys ja tuntuu kuin oltaisiin jo aika läheisiä, vaikka vasta ekaa kertaa tavattiin ja netissä juteltu aiemmin pitkään. Toivoin kovasti, että hän laittaisi kätensä kohdulleni, kohtu tuntui kaipaavan hellyyttä ja huomiota. Ja kas, yhtäkkiä tunsin käden alavatsallani! Kuin hän olis aavistanut toiveeni. Alkoi naurattaa ja nolottaa, kun tärisin siinä orgasmeista toisen vain pitäessä kättä vatsallani, pääsi välillä äännähdyskin kun toinen teki jonkun "intensiivisemmän" liikkeen, kuten hipaisi kädellään. Oltiinhan kuitenkin keskellä yleistä puistoa, muita ihmisiä piknikillä aivan lähellä.. Silti kuin oma kupla. Makasin myös hänen päällään, nautin paljon ja tunsin peniksen nytkähdykset vatsaani vasten. Jokusen kerran taisin vahingossa huudahtaakin, kun peniksen sykähdys vatsaa vasten tuntui niin intensiiviseltä. Nolotti, mutta kuitenkin hyvällä tavalla :D Hänkin nauroi mulle, mut lempeästi, ja sanoi että olen ihanan herkkä, ei tarvitse nolostella.. Tykkäs myös kun kutitin. Hmmmh vaikuttaa aikas kivalta, mutta en nyt vielä odota mitään. Saa nähdä. Enkä tiedä onko aikaakaan edes intensiiviselle suhteelle, katsoo nyt mitä tästä tulee. Mut oli kiva kesäilta ja olin iloinen siitä, että pystyin noin hyvin nauttimaan ja vapautumaan uuden ihmisen seurassa -se tuntui rakkauden esiasteelta, vähän kuin rakastelulta, vaikkei tunnettukaan, eikä itseasiassa edes suudeltu, se jää seuraavaan kertaan, aika loppui kesken!

Treffeiltä kiiruhdin Naavaparran luokse naimaan. Ei paljoa aikailtu siinä, vaan mentiin aikalailla heti sänkyyn. Otettiin pienet savut ensin pitkästä aikaa. Oli tosi ihanaa seksiä, olin jo valmiiksi vieraan miehen virittämä, Naavaparta pääsi ns. valmiiseen pöytään. Tuli tosi raukea olo, halusin vain olla ja maata ja nauttia, joten Naavaparta miellytti mua, nautittiin molemmat kun pienistäkin hipaisuista laukeilin, ei ollut vaikea antaa mulle nautintoa.. Harmi, että tuli yhtäkkiä kauheat vatsanväänteet ja alkoi PIERETTÄÄ ihan perkeleesti. Ja sitä on jatkunut koko illan :D En tiedä onko mulla jokin ruoka-aineyliherkkyys. Mut paukuttelin menemään kunnolla siinä sitten, varoitin aina et kohta törähtää ja Naavaparta väisti ja naurettiin. Mut ei ois kannattanut vatsakipujakaan sietää, ollaan sovittu et meidän suhteessa saa pierrä rauhassa :D No, hetkeks ne pierut vähän laski tunnelmaa, ne oli nimittäin jäätävän kauhean hajuisia. Naavaparta kuvas niiden hajua: "Kuin kovia jäniksenpapanoita, mitkä on kuorrutettu suklaalla ja sitten niitä käristetään nuotiolla" ja "nyt tuli sama haju kuin suoraan jäteautosta, mikä on kerännyt puolimädäntyneitä roskia". Sellaisia tosi erikoisia, kirpeän makea mutta etova haju. Huhhuh! Pitäis mennä lääkäriin varmaan tämän kutinan ja vatsavaivojen takia ja kertoa samalla noista jäätävistä pieruista ja vatsaturvotuksesta, ei kai se ole normaalia että pieraisee minuutin välein vatsa turvonneena, varmaan jokin ruoka-aineherkkyys.. Jokatapauksessa, nauru on terveellistä ja saatiin hyvät naurut pieruistani, ja ei ne hetken päästä enää häirinneet seksiä, vaan himoiten jatkettiin :D Oli oikein hyvää seksiä. Taas orgasmeja koko ajan, todella hidasta ihanaa naimista ja Naavaparta laukes tällä kertaa muhun takaapäin pitäen rinnoista kiinni sellaisessa apinamaisessa eläimellisessä asennossa. Tänään voisin vielä antaa kunnon pitkän suuseksimiellytyksen ihan siitä ilosta, että sattuu olemaan 17.7.2017. Oho, taas tuli karmean hajuinen makea pieru. Annettiinkin mulle lempinimi "karkkipieru" näiden tämänpäiväisten takia..

Ihana olla taas onnellinen, ja oma hupsu itseni! En halua soimata itseäni enää siitä, että oon ylihalukas. Vitut, mä oon mitä oon, deal with it! Ja mulla on oikeus nauttia, ja rakastaa. Tästä nyt jäi varmasti paljon kertomatta, mutta olkoon. Jokin aika sitten sain annettua Naavaparralle hyvän yhdistelmäorkun eturauhashieronnalla ja suuseksillä. Sit oli yks aivan ihana suuhoito, kun katsottiin toisiamme silmiin koko ajan, laukeilin ottaessani suihin ja Naavaparran kasvot sumeni nautinnostani. Ja mitäs kaikkee. Mut nyt en kerkeä kirjoittaa enempää, Naavaparran penis kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)