sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Tuotearvostelu: Humming Bird -vibralelu miehille!

Humming Bird masturbaattori miehille tuotetestauksessa (en saa rahaa klikkauksista tai muusta, vaan ainoastaan testaamani tuotteen lahjaksi). Kovin montaa kertaa ei olla lelua testailtu, koska miesystävä vaatii totuttelua tärinään, mutta ihan hyvältä vaikuttaa! Lisäksi Velho on käyttänyt Humming birdiä ja kertonut kokemuksiaan. Muita miessuhteita mulla ei tällä hetkellä oikein olekaan, mutta aion kyllä leikkiä lelulla ja yllättää uusia kumppaneita lelulla sitten jos/kun sellaisia elämääni ilmaantuu. Lyhyesti: kokonaisuudessaan suosittelen jokaisen miehen lelulaatikkoon, paitsi jos sattuu olemaan erityisen jättipeniksisinen (paksuudeltaan), silloin en voi suositella, koska lelu ei jousta kovin paljoa.

Lelu on läpinäkyvää hieman joustavaa muovia, ja se kiinnitetään wand-tyyppisen vibraattorin päähän. Humming bird Antishopissa. Penis laitetaan leluun sisään ja tällöin peniksessä tuntuu vibraattorin värinät voimakkaasti. Humming birdissä on 2 päätä: tiukempi poimuinen ja tilavampi nystyräinen pää. Partnereistani Velho ja Naavaparta ovat testanneet lelua. Velho on tykännyt siitä paljon, ja laukeaa lelulla nopeasti ja helposti, kuten on yleensäkin herkkä laukeamaan. Tässä kuitenkin Naavaparran kattavampi kuvaus:

"Tuntui parhaalta kun piti lelua paikoillaan kapeampi puoli peniksen juurella ja samaan aikaan miellytit suulla imien ja nuollen terskaa. Tässä asennossa lauetessa kaikki ne kohdat kehossa, joihin tärinä ylsi, tuntuivat nauttivan hieman enemmän kuin tavallisesti.

Kun lelua käytti leveämpi puoli ikään kuin kuppina terskalle, se oli myös varsin miellyttävä ainakin hetken ja kevyellä voimakkuudella. Alkukiihotusta pidemmälle en kuitenkaan lelulla päässyt, ja esimerkiksi runkkaamiseen oli lelu liian ahdas ja kova, minkä johdosta se oli ikävän hankaavan tuntuinen. Toki tässä vaikuttaa peniksen koko. Nyt tuntui, että toinen puoli oli liian väljä, toinen liian ahdas.

Lelu on sen verran epäluonnollisen tuntuinen ylipäänsä, etten oikein saanut mistään fantasiasta kiinni sen kanssa. Ehkä tämä korjautuisi tottumisen kanssa. Kieltämättä en ole kokenut tärinää erityisen kiihottavana kosketuksena, joten voi olla, että pelkkä totuttautuminen vie aikansa. Pehmeämmästä materiaalista valmistettu tyynymäinen malli muutamalla eri koolla voisi toimia paremmin, fleshlight-tyylisesti!"
Toisaalta ne, ketkä tykkäävät värinästä muutenkin, saavat lelusta hyvin paljon irti. Esimerkiksi Velho on kertonut saaneensa hyviä orgasmeja lelulla, joista pari sain kunnian olla todistamassakin. Laukeaminen tapahtui nopeasti ja näytti vahvalta. On myös etu, jos vibraattorin värinää voi säätää itselleen sopivaksi, tällöin tärinään voi totutella pikkuhiljaa uutena tuntemuksena. Itselleni naisena on ollut todella kiihottavaa käyttää lelua, sillä siinä saa annettua toiselle aivan uudenlaisia tuntemuksia. On myös kätevää, että lelu on päistä auki, jolloin voi hyvin imeä terskaa samalla kun käyttää värinää. Läpinäkyvyys on myös plussaa, kun näkee kovan kyrvän suonten pullistumisen. Eri kokoja ja pehmeyttä saisi tosiaan olla. Mutta kyllä tuo minusta kannattaa hankkia spesiaalimmaksi leluksi -ei välttämättä päivittäiseen runkkaukseen, ellei innostu lelusta, mutta jännäksi lisämausteeksi. Sillä saa myös kestävyyttä harjoiteltua halutessaan, koska värinä on aika stimuloivaa ainakin isommilla värinöillä. Toisaalta Humming bird sopisi hyvin myös dominointisessioihin: pakotettuihin orgasmeihin, ylistimulaatioon ja edgingiin. Tulen käyttämään sitä kumppanieni kanssa, erityisen hauskaa ja mieluisaa olisi kokeilla lelua varovasti yllätyksenä jollekin aivan uudelle kumppanille (joita ei ole nyt ollut, mutta odotan innolla kun sellainen tilanne tulee kohdalle ;)). Voisi saada ikimuistoisia tuntemuksia ja yllätyksen.
Antishopia voin suositella seksikauppana, sillä palvelu on ollut hyvää, toimitus oli nopea ja hinta-laatusuhde asiakkaan eduksi. Odotan innolla tuotetestaamisen ja yhteistyön jatkumista!

Yt. Kukkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)