maanantai 8. toukokuuta 2017

Yksi parhaista kimpoistani ja ihastuksen sietämätön hurjuus

En ole ehtinyt kirjoitella taaskaan, vaikka kerrottavaa todella olisi. Toivottavasti edes jotain jää muistin sopukoihin silti niistäkin kokemuksista, jotka olen jo unohtanut, ja joita en enää saa kirjattua ylös.

Taidan olla vähän ihastunut. Useampaankin ihmiseen samaan aikaan, tämä on harvinainen tilanne. Mulla ei suinkaan ihastus laimene "vanhoja" kohtaan kun ihastun uusiin ihmisiin, vaan päinvastoin uudet ihastukset tuovat lisää vettä myllyyn niin, että ajattelen himolla ja ilolla kaikkia kiinnostavia ihmisiä. Tai, en osaa olla ajattelemattakaan, arkiaskareiden lomassa tulee välähdyksenomaisia ihania mielikuvia kaikista ihanista. Ei siis todellakaan ole kumppanilta pois, jos ihastun muihin, vaan enemmänkin lisää kaikille, oon entistäkin himokkaampi. Nyt kun on vielä kevätkiimakin kaupan päälle, ja lisäks Naavaparran kanssa voidaan taas naida, kun tulehdus (punajäkälä) on alkanut helpottamaan. Se ei onneks ole tarttuvaa ja näyttää olevan parantumassa. Harmi vain, että välillä joutuu pitämään päivän-parin tauon, jotta peniksen iho saa levätä. Mullehan tuollaiset pienet tauotkin ovat turhauttavia, tosin ei mitään siihen verrattuna, kun oli naimataukoa puolitoista kuukautta, ja aina kun erehtyi naimaan, tuli takapakkia tulehduksessa. Nyt oon onnellinen siitä, että saa ainakin muutaman päivän välein, ja lopun aikaa masturboin ja välillä tapaan muita heiloja.

Olen pitkään kaivannut syvää suhdetta naiseen, mutta ei oo oikein löytynyt. Ollut vähän huonoa tuuriakin matkassa. Itse ihastun todella harvoin, mut sit kun oon ihastunut, kohde on ollut monogaminen, muuttanut kauas asumaan tai muuta vastaavaa. Nyt kuitenkin tuntuu, että syvä suhde naisen kanssa on aivan elämän polkuni mutkan takana, niin että se häämöttää jo utuisena auringonsäteiden osuessa siihen, mutten vielä hahmota tarkasti, kenen kanssa tai millaiseksi suhde tulee muodostumaan. Ja se on niin pirun jännittävää! Kuin olisin avaruusraketissa jo sisällä, mutten saisi tietää, milloin raketti laukaistaan, nyt vai viikon vaiko kuukauden päästä, ei voi muuta kuin odottaa ja katsoa, mitä tapahtuu.. On ollut jopa niinkin jännää, että tänä aamuna mua oksetti ja pyörrytti ja oli levoton olo, kuin olisi sairaana tai juonut pannullisen kahvia. En voi sanoa tykkääväni siitä tunteesta, se menee överiksi. Tulee nuoruusmuistot mieleen, kun meinasin kirjaimellisesti oksentaa aina kun suutelin ja olin ihastuksenkohteen lähellä, kun halu ja jännitys tuntui niin voimakkaasti. Ei se oo mikään "perhosia vatsassa" -tunne, vaan kuin hemmetinmoinen äkillinen ruokamyrkytys tai massiivinen krapula. Varmaan ne, jotka eivät koe tunteita yhtä voimakkaasti kuin minä, oikein nauttivat ihastuksen tunteesta, mut mä en. Mun juttu on syvät suhteet ja tunteet, ja vakiintunut, syvä intohimo. Se, kun ei tarvitse enää arpoa ja jännittää, onko tunteet vastavuoroisia ja tuleeko tästä mitään, vaan voi vaan nauttia toisen lämmöstä ja rakkaudesta ja uskaltaa näyttää kaiken halunsa ja kaikki tunteensa. Ihastus on mulle enemmänkin ikävä kropan ja mielen sekaisin pistävä olotila, jonka toivon menevän ohi ja syvenevän miellyttävämmäksi mahdollisimman pian. Mut voisin kyllä kuvitella, että jos ihastus olis 10 kertaa miedomman tuntuista, sit kyllä nauttisin siitä. Onneks mä ihastun harvoin.. Sillon kun ihastun kunnolla, se on rajua mutta myös pitkäkestoista -ei mun himot häviä ihmistä kohtaan yleensä, johon ne on kerran aidosti ja vahvasti syntyneet.

Niin, tässä on nyt useampikin ihminen, johon myönnän olevani ihastunut/koen voimakasta halua ja joista pidän ihmisinä ja oon kiinnostunut tutustumaan lisää. Eräs koulukaverini (mies), Velho, Naavaparta (edelleen, 4,5 vuoden jälkeen), Helli, tämä yks uusi nainen. Ja lisäks on löytynyt nyt monta potentiaalista naista, joihin uskon, että saattaisin ihastua tai joiden kanssa voisi muodostua syvä suhde.

Olkoon tämän uuden kivan naisen salanimi vaikka Mesi, lemmennesteidensä innoittamana. Naavaparta oli tavannut hänet aikaisemmin ja olivat olleet sängyssä. Mistä en ilokseni ollut mustasukkainen, on ihanaa miten hyvin mustasukkaisuudesta on päässyt yli ja saanut työstettyä sitä. Todella harvoin tulee enää mustasukkaisuutta, ja silloin kun tulee, se on helposti käsiteltävissä, halailua ja juttelua hetki ja auttaa, kun myönnän tunteeni. Mut Mesi kuulosti kivalta naiselta ja toivoin vain, että saisin itsekin tavata hänet. Naavaparran makuun hän ei ihan niin paljoa ollut. Kun Naavaparta kysyi, haluaako Mesi tavata kahden vai kolmisin, hän halusikin yllättäen tavata myös minut. Siivottiin vimmalla ja mulla oli outo jännitys. Ajattelin, että jos pidän hänestä, koetan vietellä hänet kimppaseuraksi. Jos en kiinnostu hänestä ihmisenä ja seksuaalisesti, tyydyn juttelemaan. Mutta kylläpäs tultiinkin hyvin toimeen! Naurua riitti ja aika syvällisiä keskusteluja. Todellakin viihdyin hänen seurassaan, oltiin aika samanhenkisiä, ja mikä parasta, hän oli AITO. Mä nimittäin inhoan teennäisiä ihmisiä, jotka ovat olevinaan. Mua ei lainkaan haitannut Mesin pyöreys, tässä juuri huomaa, miten ulkomuoto ei todellakaan ratkaise, vaan paljon oleellisempaa on, miten "kemiat" toimii.

Rohkenin hieroa Mesiä päänhierojalla, Naavaparta jatkoi hartioiden hieromista, hain pöydältä kaulahuivin ja sidoin Mesin silmät sillä. Talutin hänet sokkona sänkyyn, sanoin että sanoo sitten heti, jos mikään on epämiellyttävää tai haluaa muuten vain keskeyttää. Oli aika itsevarma olo, arvasin että hän tykkää ja tulee ikimuistoinen ilta kaikille. Sidottiin Mesin raajat kiinni sängynpäätyihin ja sit aloin... kutittaa häntä! Miten ihanasti hän kutisikaan, kiljui ja kirkui ja rimpuili ja nauroin itsekin lujaa myötätunnosta. Mesi vahvisti näkemystäni siitä, että herkästi kutiavat ovat usein myös herkkiä seksuaalisesti, liittynee ihon tuntoaistiin tai vapautuneisuuteen. Mut en oo tavannut vielä ketään, joka ei tähän "teoriaani" sopisi. Ne, jotka eivät kutia lainkaan, ovat saaneet myös orgasmin erittäin vaikeasti tai ei lainkaan, ja herkästi kutiavat ovat olleet usein myös helposti kiihottuvia/laukeavia, itseni mukaanlukien. Koska arvelin kutituksen olevan Mesille uusi juttu, annoin hieman armoa ja pidin taukoa vähän väliä. Olin kuitenkin huomaavinani, että hän taisi tykätä kutituksesta! Välillä kiljuminen vaihtui kiihottuneeseen voihkimiseen, en menisi aivan takuuseen, etteikö hän saattanut jopa orgasmejakin saada kutitettavana. Vibra varpaissa aiheutti ainakin melkoisia reaktioita ja ääniä. Itsehän sain tilanteesta kiksejä paljonkin.

Hyväiltiin Mesiä pitkään ja monipuolisesti, ennen kuin edes vaatteita riisuttiin. Mun ja Naavaparran yhteistyö toimi loistavasti, sanattomasti. Naavaparta haki jääpaloja ja niillä kiusoitteli Mesiä, mä kutitin ja hivelin kaikkialta. Tuntui todella luontaiselta, ei tarvinnut miettiä mitä tekisi ja oli hyvin itsevarma olo. Kuten arvelinkin, Mesi tykkäsi paljon, ja se näkyi myös -isojen häpyhuulten lomasta helmeili kirkkaita kiimatippoja kuin mahlaa. Hetken mietin, ottaisinko kuvan kauniista näystä, mutta en malttanut, ja toisaalta Mesi olis voinut säikähtää kuvaamista. Joku toinen kerta sitten! Hän oli läpimärkä. Katselin ja sivelin sormillani isoja ihania häpyhuulia ja klitorista ja hyvin hitaasti ja varovasti tein tuttavuutta mesipilluun, ensin yhdellä sormella, sitten useammalla. Käytin vibraa välillä ja sormetin 3-4 sormella samaan aikaan. Mesi laukesi helposti, eikä ollut epäilystä orgasmin aitoudesta, orkku tuntui selvästi sormissa ja oli autenttinen muutoinkin. Mesi piti ihanaa ääntä lauetessaan ja sen verran mitä ilmeitä näin silmäsiteen alta, hän hymyili leveästi ja oli todella nauttivan näköinen. Joillain naisilla orgasmi ei tunnu paljon lainkaan sormissa, mutta Mesillä tuntui ihana, selkeä sykkiminen ja puristus. Ei toki niin, että olis sormia sattunut tai puristanut kovaa niinkuin oma pilluni vahvoissa orkuissa, mutta oli todella kiihottavaa tuntea toisen orgasmit selvästi ja niihin pystyi siten samastumaan helpommin. En suinkaan lopettanut stimulointia ensimmäiseen orgasmiin, vaan jatkoin puoliväkisin, tuli toteutettua fantasiaa pakotetuista orgasmeista samalla. Mesi vaikutti tykkäävän, ja myös jälkeenpäin sanoi, että se oli just ihanaa. Se, kun aluks tuntuu, ettei kestä stimuloinnin jatkamista orgasmin aikana, mutta sit nautinto vaan jatkuu ja jatkuu ja menee epämukavuuden yli. Mesi saikin jonkun n. 15 orgasmia, ei meillä lasketa, mutta monta, monta. Sanoi, että aiemmin on ennätys ollut jotakuinkin 10. Saattaa olla, että sai elämänsä eniten orgasmeja meidän käsittelyssä, enkä kauheasti yllätyis, jos niin oli :)

Todella kiihottavaa oli sormettaa Mesiä Naavaparran kanssa yhtäaikaa siten, että kummallakin oli lopulta 3 sormea Mesin sisällä "tuplapenetroimassa". Hänellä oli tosiaan melko tilava pillu, silti aivan ihanan kiihottava, ja tilavuudesta huolimatta orkut tuntui hyvin, en tiedä oliko treenannut. Vibra tuntui olevan taikakalu Mesille, sillä hän sai monia orkkuja, mutta sormet ja kunnon täyte sisällä tuntui vahvistavan niitä ja auttavan asiaa. Täytin liukastepurkin sopivan kuumalla vedellä ja työnsin hitaasti Mesin sisään. Se on bravuurini, toistaiseks kaikki naiset joihin olen kokeillut, ovat tykänneet paljon! Samalla käytettiin magic wand -vibraa lujaa. Mesi sai hyviä orgasmeja, liukastepurkki kauniisti liukui ulos orkkujen voimasta, vuorotellen sillä Mesiä miellytettiin. Välillä tuli tosin sellaisia orkkuja, että liukkaripurkki pysyi sisällä, ja pillun ollessa rentokin se liukui sieltä ulos, mutta joidenkin orkkujen aikana "pongahti" ellei pitänyt sormilla kiinni. Runsaan liukkarin kanssa varovasti kokeilin fistata, ja Mesi näytti nauttivan vain. Rystysten yli meni aika helposti. Naavaparta kuitenkin keskeytti puuhani ja näytti kovan kyrpänsä, jonka halusi tunkea sisään. Ratsastin Mesin naamalla samalla kun Naavaparta nai häntä lujaa. Suudeltiin Naavaparran kanssa toisiamme ja sain jokusen kevyen orgasmin Mesin naamalle. Tukehdutin häntä kevyesti pillullani, oli kiihottavaa miten otimme kumpikin nautintoa hänestä molemmista päistä, ja hänkin alistuvana vaikutti nauttivan käytettynä olosta paljon. Sit otin Mesin pään syliini ja katsoin Naavapartaa silmiin kun hän nai, ja käskin naida lujaa ja laueta syvälle nartun sisään, astua sen. Ei kauaa mennytkään, kun Naavaparta laukesi, se oli niin kiihottavaa katsoa, että laukesin itse samalla, tunsin jalkojeni ja vatsani tärisevän Mesiä vasten, en tiedä tajusiko hän mun saaneen, mutta tärinän huomasi varmasti, en pystynyt sitä estämään. Naavapartahan oli jo lauennut mun sisääni aiemmin päivällä huippuseksissä, eli sai kahta eri naista saman päivän aikana! Kuulemma oli hieman vaikea laueta, hieman tiukempaan pilluun laukeaa helpommin, mutta oli silti nautinnollista ja varmaan kiva paukuttaa lujaa. Huomasin, ettei orgasmi ollut ihan parhain mahdollinen, sillä spermaa ei tullut kortsuun kovin paljoa. Halusin kuitenkin juoda sen, joten pyysin kortsun itselleni ja nielin spermat sieltä. Sekin oli niin kiihottavaa, että laukesin uudestaan :D Ai niin, ja sain jossain vaiheessa myös suudellessani Mesiä ja Naavaparran silittäessä selkääni. Olin tosi herkkänä, meinasin kiljaista äkillistä kosketusta kun iho oli niin herkkä kiihotuksesta. Olisin voinut laueta vaikka kuinka, mutta halusin miellyttää täysillä sillä kertaa, se oli ihanaa. Johan olin itse päivällä saanut kunnon tyydytystä.


Naimisen jälkeen miellytin vielä vähän Mesiä. Sain nyrkin mahtumaan häneen kokonaan, ainoastaan sentti olis voinut vielä mennä, niin ranne olis ollut kokonaan sisällä, mutta kyllä tuon voi jo fistaukseksi laskea. Oli eka synnyttämätön, jota sain kunnian fistata pienellä kätöselläni! Yksi fantasia lisää toteutunut siis. Aivan lopuks Mesi sanoi, että sattuu vähän, joten lopetin, onneksi hän itse sanoin, huomasin tosin myös itse. Pillussa sisällä ois tuntunut olevan tilaa vielä, mutta fistaus tuntui venyttävän häpyhuulia kun ne jäivät ikävästi nyrkin ja pillun väliin. Olisikin kätevää, jos joku levittäisi häpyhuulia samalla, silloin jos ne ovat hyvin kookkaat.

Oli todella hyvää ja kiimaista seksiä ja makoiltiin vielä vierekkäin siinä. Sanoin Mesille, että jos en aivan väärin tulkinnut, hän tais saada aika monta orgasmia, ja hän myönsi että joo, ei vaan tullut laskettua montako. Uskalsin sit itekin kertoa, et oon saanut monia, enimmillään jopa n. 150, mutta se oli aikalailla maksimi, päihdeaineen vaikutuksesta. Oli huojentavaa ottaa asia heti puheeksi, ja Mesi tuntui ottavan asian hyvin, hämmästyi muttei vaikuttanut kateelliselta. Ihanaa! Uskon, että hänen kanssaan meillä yhdessä ja/tai erikseen tulee vielä paljon todella kiihottavia ja kivoja hetkiä, ja koska pidän hänestä myös ihmisenä, miksei myös muissa merkeissä. Itseasiassa, olin niinkin fiiliksissä tapaamisesta, että iloitsin siitä koko illan ja taisin ihastua Mesiin.. Piti vielä masturboida eilen muistellen kimppasessiota. Mesi sai kunnon miellytyksen, 2-3 tuntia nautintoa ja sen kyllä huomasi laajasta punasta kasvoilla ja levinneistä meikeistä, ja hymystä huulilla. Kuulemma oli vähän vaikea pystyssä pysyä. Tais saada ikimuistoisen miellytyksen. Oli kyllä itellenikin ikimuistoisen ihanaa. Niin kaunista, ja ei tullut minkäänmoista mustasukkaisuutta etukäteen, itse kimpan aikana, eikä jälkikäteen! Olin vain onnellinen, että saatiin kokea tämä yhdessä, ja en hetkeäkään tuntenut etten olisi Naavaparran mielestä haluttu ja rakastettu. Oli tosi kaunista ja kiihottavaa katsoa silmiin samalla kun nain Mesin naamaa pillullani ja Naavaparta toista päätä peniksellään. Tuntui tosi luontevalta koko ajan. Kaksi dominoivaa ja yksi alistuva on aika hyvä combo!

Ja niin, fantasiani multiorgastisesta naisesta toteutui! Aiemmin oon saanut annettua 2-3 orgasmia maksimissaan naiselle. Paitsi Hellin kanssa molemmat saatiin ehkä monia orkkuja, mutta en ole aivan varma Hellistä, enkä ole tohtinut koskaan kysyä. En vieläkään tiedä, saiko hän vai haaveilinko vain et hänkin sai monia. Varmuudella siis ensimmäinen nainen, jolle oon saanut annettua yli 3 orgasmia! Jos siis itseäni ei lasketa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)