maanantai 29. toukokuuta 2017

Penikset kokojärjestykseen ja muutama muu tuoreehko fantasiani

Mulla on eräs peniksen kokoihin liittyvä fantasia, jonka haluan teille jakaa, ja jaoin jo suomi24:ssä, jossa tosin (ei yllätä) ei tullut positiivista vastaanottoa, vaan kummeksuntaa.

Fantasia:

Valitsisin mieltymysteni mukaan vaatteet päällä olevia miehiä n. 20 kpl. Vain todella mieluisia, joten siihen voisi mennä paljon aikaa (useampi vuosikin, sillä haluaisin todellakin tykätä miehistä myös persoonina, enkä vain ulkonäöllisesti, ja "kemioiden" pitäis toimia puolin ja toisin). 

Kutsuisin kaikki koolle, mieluiten metsään jonnekin syrjähköiselle paikalle, jossa kuitenkin pieni kiinnijäämisen riski on. Kaikki olisivat taudeilta vapaiksi testattuja juuri ennen sessiota, joten ei tarvitsi huolehtia kondomeista. Imisin kunkin vuorollaan kovaksi antaumuksella ja hitaasti nauttien ja kiihotusta herätellen, minkä jälkeen laittaisin heidät riviin peniksen koon perusteella. Rivin voisi muodostaa myös sattumanvaraisesti arpomalla, taikka sen mukaan, kenet koen viehättävimpänä, tai vartalon pituusjärjestyksessä tai vaikkapa ihokarvojen määrän mukaan. Ei siis niin väliä, mikä järjestys olisi, vaan juuri miesten erilaisuus keskenään olisi se kiehtova osuus ja tutkijamainen tarkastelu ja havainnointi. Se, miten jokainen olis omalla tavallaan mielestäni tosi kiihottava ja ihana, enhän muuten olisi heitä valinnut ja kutsunut koolle.

Sitten pyytäisin kaikki miellyttämään mua, niin että jok-ikinen sentti kehostani saisi hellää hivelyä, kieltä ja kosketusta, ehkä myös kutitusta, näykkimistä ja piiskaa metsänrisuilla ja nokkosilla, mieltymysteni mukaan, olisinhan päivän Jumalatar leikisti. Kenties rakkaimpani voisi olla omaakin käskyvaltaani yläpuolella, eli hän voisi käskyttää miehiä tekemään mulle mitä vain itse haluaisi nähdä. Vaikea päättää :D Kiimaisimmat ja usean kerran laukaisijat voisivat jo tässä vaiheessa heittää kauneusvoiteet päälleni ja levittää spermaa kaikkialle ihooni, jos heistä tuntuisi, että haluavat jo laueta tai jos kaikista herkimmin laukeavat eivät osaisi enää pidätellä.

Kun olisin märkä ja himokas, laittaisin miehet takaisin riviin (vaikka eri "kriteerillä" kuin eka rivi), ja käskisin naida kokojärjestyksessä, alkaen pienimmästä isompaan, ja kun isoimpaan on päästy, sen jälkeen isommista kyrvistä pienempiin taas. Miesystäväni sitoisi silmäni ja vahtisi etuani, sekä tietysti naisi aivan kuten muutkin, omalla vuorollaan (eli isompien päässä).

Pienimunaisista aloittaisin siksi, että pillu saisi tottua rauhassa naimiseen. Jokaisen miehen tehtävänä olis antaa mulle vähintään yksi orgasmi, ennen kuin itse saa laueta. Parhaimpien kanssa saisin todennäköisesti yhtäsoittoa useita orgasmeja. Pikkuhiljaa pillu tottuisi isompiin kaluihin, aluksi sormenkokoinenkin (tai sormi) tuntuu paljon, mutta lihasten rentoutuessa ja venyessä kestää yhä enemmän ja enemmän täytettä. Paikathan siinä helläksi menisi, silti nauttisin suunnattomasti ja olisin miesten armoilla, kuitenkin määräysvallan säilyessä itselläni ja miesten ihaillessa ja kunnioittaessa Orgasmikuningatartaan. Jokainen vuorollaan ruiskisi lastinsa sisääni ja saisi tuntea tiukan ja vahvan, orgasmeista sykkivän pilluni. Malttamattomina seuraavat odottelisivat vuoroaan runkaten. Kun oltais päästy isoimpaan kaluun, paikat olisi jo niin hellinä, että tuntisin valtavaa helpotusta tuntiessani penisten pienenevän. Silti edelleen tekisi mieli. Yliherkät miehet olisivat vuorossa tässä vaiheessa, sillä he eivät kestäisi naida mua välttämättä heti aluksi, mutta isojen penisten jyystettyä pillu on rennompi ja miellyttävämpi yliherkkien naida. Lopuksi pieni & herkkämunaiset saisivat myös tyydytyksensä pillustani. Ehkä kaikkein alistuvin mies, se jonka voittaisin helposti painissa (painimatsi pitäisi toki testata jokaisen kanssa!) joutuisi/saisi nuolla spermat pillustani, se mitä siellä on jäljellä eikä ole maahan valunut, voisin myös hyödyntää seksinjälkeisen pissahädän ja virtsata hänen suuhunsa, päällensä, hiuksiinsa ja kaikkialle, jonka hän ottaisi ilolla ja himolla vastaan. Sitten kiittäisin kaikkia ja lähdettäisiin eri teille.

Kiihottaako ketään muuta tällainen fantasia? Se, että hyödyntäisi ja iloitsisi miesten erilaisuudesta ja eri kokoisista peniksistä, jokaisesta sellaisenaan, kauniin uniikkina. Herkästi laukeaville ja pitkään kestäville, pienipeniksisille ja jättimulkkuisille kaikille paikkansa :) Vois toki laittaa naiset samanlaiseen järjestykseen ja naida naisia rivissä vaikka kutakin vuoronperään.


Fantasia2:

Joku päivä eläessäni fistata kahta naista yhtäaikaa siten, että kumpikin käteni on naisen pillussa. Vielä parempi, jos myös kummankin jalan varpaat olisi naisten pilluissa.. ahh. Tämä olis periaatteessa ihan toteutettavissa, ainakin omalta puoleltani :D Fistauksesta kun on kokemusta antavana osapuolena, rakastan sitä ja pienikätisenä, hellänä ja kärsivällisenä, empaattisena olentona oon kans hyvä siinä, monta fistannut ekaa kertaa. Ei muuta kuin mailia tulemaan sfkukkanen@gmail.com, jos nainen haluaisit olla osallisena ikimuistoisessa illassa tai ihan kesymmässäkin naistenvälisessä kimpassa <3


Fantasia3 (utopiaa jo):

Tämä tuli yhdessä Naavaparran kanssa kehiteltyä ja naureskeltiin tälle hyvä tovi, mut en kiistä, etteikö tämä myös kiihottais minua.. Naavaparta vitsaili, et sit kun oon päässyt kaikista estoistani, en muuta teekään, kuin orgasmoin 24/7. Sit mut voisi laittaa ammeeseen, joka täyttyisi hiljalleen omista pillumehuistani, joissa kylpisin ja orgasmoisin siinä koko ajan. Ihmiset tulisivat valokuvaamaan ja koskettelemaan mua, ottamaan selfieitä "orgasmoivan suihkulähteen kanssa" ja kumartamaan kuin jumalatarta, minä vain nauttisin ja rakastaisin, koko olemuksellani ja olemassaolollani. Se olis myös hyvä tapa kuolla. Amme täyttyisi myös kyynelistäni, kun itkisin välillä ilosta tai surusta tai nautinnosta ja välillä saisin hillittömiä naurukohtauksia, joihin ihmiset eivät voisi olla yhtymättä. Mun etuja valvoisivat jotkut luotetut, joten itse voisin vain olla ja nauttia, välittämättä mistään. Ihmiset saisivat toivoa ja iloa tullessaan katsomaan ja koskettamaan, tapaamaan mua, syliin. Ainoa sääntö olisi, että vahingoittaa ei saa. Myös yhdyntä ja penetrointi olisi kiellettyä, mutta hellä silittely ok, koska siitä ei iho tai limakalvot kulu. Muutenhan olisin puhkinaitu, kun turistit sun muut haluaisivat kaikki vuorollaan naida, joten tämä sääntö olis ihan tarpeen :D

TIETYSTI rakkaimpani olisivat vieressä tai samassa ammeessa sylikkäin, miehet ejakuloisivat siemennestettä kuin suihkulähde ja naiset kylpisivät omissa pillumehuissaan. Oltaisiin rakkauden ja himon jumalia, ilmentymiä. Ja kuka tahansa valaistunut pääsisi samaan olotilaan aikanaan, läsnäolon taitoa ihmiset tulisivat meiltä juuri oppimaankin, autenttisuutta, kaikkien tunteiden sallimista. Itkisivät kyyneleensä syliini ammeeseen vedeksi. Tietysti olis myös ihanan lämmintä, valoisaa, ja ravitsemusasiantuntijat ruokkisivat mua suoraan suuhun ja huolehtisivat terveydestäni. Olisin vain.

(Tuo on utopiaa, niinkuin sanoin, mutta on siinä jotain todenperääkin, uskon että tuontapaiseen olotilaan voisi ainakin hetkellisesti päästä :) Saanhan jo nyt yli 30min yhtämittaisia orgasmeja välillä ja kerran oon saanut n. 150 n. 10 tunnin aikana, jolloin tosin oli eräällä psykedeelisellä aineella vaikutusta asiaan, kun sain tahattomia orgasmeja jopa silloin, kun en olisi halunnut/jaksanut enää, meni täysin tuskan puolelle. Sekin on puoliks totta, että koen oikeastikin voivani opettaa ihmisiä ja ihmisten voivan saada jonkin verran lohtua ja oppia multa. Niin tosin minä myös muilta <3).


Fantasia4 (toteutettavissa):

Naavaparta tai Velho tai joku muu kiva sitoo mut puuhun kiinni metsään, mieluiten kuitenkin mukavaan asentoon. Alkaa kutittaa, ja naurukohtaukseni houkuttaa paikalle uteliaita ihmisiä katsomaan ja kuvaamaan. Olen vaatteet päällä, joten mitään lakia ei rikota ja touhu on "siveellistä". Aivan esim. lenkkipolun vieressä julkisella paikalla metsässä. Voi myös piiskata nokkosilla ja tuottaa erilaisia tuntemuksia. Jos joku ohikulkija kysyy, mitä tässä tehdään, henkilö voi kertoa hänelle niin että kuulen, tai en kuule, että mua on tarkoitus kutittaa, koska nautin siitä. Kutkuttavaa olis, jos hän sanoisi suoraan, että saan orgasmeja siitä, tai kuiskaisi ohikulkijalle jotain, mitä en kuule enkä tiedä, mitä he aikovat tehdä mulle. Pikkuhiljaa saattaisi olla useampi kutittelija ja koskettelija, joita en näkisi kuin vasta videolta. Olisi niin nöyryyttävää ja kiihottavaa! Ihanaa siis. Ja mikä parasta, täysin laillista ja mulla olis turvallinen olo koko ajan, kun siinä "vain" kutitettaisiin. Tämänkin fantasian toteuttamisesta kiinnostuneet voi ottaa yhteyttä ;) Ei siis naimista, suutelua, eikä muuta kuin kutittamista, orgasmikidutusta ja nöyryytystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)