keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kevätkiimaa, julkisen paikan huumaa ja kimppaa taas

Yks ikimuistoisimmista päivistäni oli viime viikolla. Tosin, niitä alkaa olla sen verran paljon, että lieköhän ehdin muistella parhaimpia kokemuksia kiikkustuolissakaan? Tarvitsisin sihteerin, joka valikoisi mieleenpainuvimmista kokemuksista kaikkein parhaimmat arkistoon ja kokoaisi kirjaksi itselleni ja ehkä muillekin iloksi ja muun shaiban laittaisi jonnekin arkistojen arkistoon kätköön. Samaisen sihteerin työnkuvaan kuuluisi nuolla varpaitani tietokonetuolin alla samalla kun kirjoitan, ja olla käytettävissäni seksilelunani milloin vain mieli tekee, bloggaajan muusana.. Palkkaa ei olisi varaa maksaa, mutta kiittäisin ;)

Niin, on ollut vähän kevätkiimaa tässä.. sen huomaa siitä, että näen yhä enemmän eroottisia unia ja muutkin ihmiset kiinnostavat kuin oma rakas, seksuaalisessa ja muussakin mielessä. Välillä jopa kiihottaa ajatus tuikituntemattoman nappaamisesta keskeltä kaupunkia, nähdä se yllättynyt ilme, kun nainen viettelee mukaansa, vie hiljaiseen paikkaan, kaataa maahan ja käyttää mielensä mukaan (suojauksen kera). Talviaikaan tuollainen ei juuri innosta edes fantasian tasolla, vaan suurin osa halusta kohdistuu itseeni ja Naavapartaan. Nyt kevätkiiman tullessa olen myötämielisempi ja halukkaampi uusiakin ihmisiä kohtaan. Naavaparran elin on taas vihdoin naimakunnossa vaikka edelleen vähän toipuileva punajäkälästä, eikä voida naida niin pitkään, usein ja lujaa kuin haluttaisiin. Ei siis ole mikään tarttuva tauti, vaan autoimmuunireaktio, kenties työstressistä, vai onkohan elin pesinyt liikaa kosteissa paikoissa.. :/ Kaikkea voi sattua ja tulla nuorillekin ihmisille, vaikkei äkkiseltään ajattelisi. Osaapahan arvostaa tämän jälkeen seksiä entistä enemmän, eikä pidä itsestäänselvyytenä terveyttä ja nautintoja!

Viime viikon torstaina siis koulusta lähdettyä aurinko paistoi ja hyväili mieltäni ja ihoani, virittäen aivoja tuhmille taajuuksille. Teki mieli mennä työpaikalle naimaan. Koska Naavaparta on sanonut, ettei se oikein sovi hänen työpaikallaan, päätin laittaa Velholle viestiä. Hänenkään työpaikalleen ei ollut ihan sopiva mennä (höh, minä aion kyllä naida vielä koulullani, sanokaa mun sanoneen... paikkojahan on vaikka kuinka, hiljaiset luokat mitkä saa varattua, inva-wc jne). Tekstarikeskustelu meni näin:
Minä: "Ootko viel töissä ;)?"
Velho: "Juu ajattelin 17 lähteä"
M: "Aa, ite just pääsin koulusta. Sul on varmaan vastuullinen työ ettet voi pitää taukoa?"
V: "Kyllä mä voin suht vapaasti pitää taukoja"
M: "Kaipaisitko lepohetken töistä jossain? Voisin tulla..jonnekin"
...
M ".. et jos jossain haluat nähdä? Katsella bussis maisemia tai syödä pientä naposteltavaa tmv, kävellä hetken ja ihastella kevättä, näkyykö kivoja paikkoja.."
Jälkeenpäin: "Kiva kun sulta löytyi leikkimieltä :P pelastit neidon pulasta"

Noh, mun mielestä viestit olivat aika vihjaavia, muttei liian. Luulin Velhon tajunneen ilmiselvästi, mitä haluan ja aion, mutta miehet on joskus (aina :D) aika puusilmiä, ehkä sen takia, ettei miehet ole tottuneet siihen ajatukseen, että nainen voisi haluta avoimesti seksiä heidän kanssaan, ja vielä tekisi aloitteen. Luulin, että kumpikin oli jo juonessa mukana..
Bussissa matkalla kiihotti aivan älyttömästi ajatus siitä, että käyn naimassa Velhoa ensin jossain.. mikä paikka nyt löydetäänkään, ja sen jälkeen hipsisin Naavaparran työpaikalle jälkiliukkaille. Soitin Naavaparralle ja kysyin, olisiko töissä jotain hiljaista "meditaatiohuonetta", jonne voisin tulla oleskelemaan? Kas kummaa, hän olikin myötämielinen ajatukselle, ehkä oli sulatellut asiaa.. Tosin, en tiedä luuliko Naavapartakin, että tulen oikeasti vain hengaamaan, vai tajusiko hänkään, että haluan naida ja kunnolla!

Bussissa oli vaihteeks erittäin helppoa saada orgasmeja! Muutama lantionliikutus ja kuvitelma naimisesta, niin jo lähti.. uudelleen ja uudelleen, enkä jaksanut välittää, huomaako joku, en vaivautunut peittelemään kehon tärinää ja ilmeitäni. Eipä kukaan ainakaan huomauttanut, ja enhän lakia rikkonut kun en koskenut itseeni laisinkaan. Jos joku huomasikin, lienee ennemmin ajatteli mulla olevan joku kohtaus, kuin että saan orgasmeja koskematta. Myös ratikkaa odotellessa seisaaltaan sain muutaman orgasmin. Todella kiimaisa olo, lyhyt villamekko, sukkahousut eikä alushousuja, ja seksikäs olo. Huomasin miesten katselevan mua, ja joidenkin naisten katsovan myrtsinä. Pohdin, luuleekohan joku mua huoraksi :D Mutta tuskin, koska asu oli kuitenkin pikkutuhmuudessaan viaton, enkä muutoin näytä huoralta. Mut oli kiva katsella ihmisiä ja saada pieniä orgasmeja salaa siinä odotellessa.

Nähtiin eräässä nimeltämainitsemattomassa kauppakeskuksessa suht lähellä keskustaa. Harmi vain, alkoi sataa kunnolla, on tämä kevät epävakaista.. onneks silti mielessäni paistaa valo ja ilo :) Velho antoi mun kokeilla hetken sellaista tasapainolautaa, tai mikä se on, millä seistään ja se menee itsestään eteenpäin.. Hirvitti, en oo ikinä kokeillut, pidin seinästä kiinni. Kysyin sitten, onko jo paikka mietittynä mihin mentäis. Velho näytti mulle erään kahvilan, ja ajattelin: "No huhhuh, ai täällä? Tässähän on täysin avoimet pöydät ja ihmisiä täynnä, ei täällä voi.. Onkohan hän edes tajunnut vielä, mitä haluan?". Sanoin, et olisko mitään rauhallisempaa paikkaa? Hän sit vei mut erääseen pieneen museoon. "Aika eksoottinen paikka, työntekijä oven takana ja tänne voi tulla kuka vain..", ajattelin. Mut Velho alkoi selostaa museoesineistä juttua, ajattelin et nyt ei oo kyllä ihan mun mieluinen esileikki :D Kyllästyin, ja aloin kokeilla ovia, yks oli lukossa, mutta kas, yksi ovi olikin auki, ja sen takaa löytyi täydellinen tila: lukossa oleva ovi, mutta tyhjä välitila. Pyysin Velhon sinne, ensin hän ihmetteli ja kysyi "Miksi?", mutta nopeasti (vihdoin) tajusi mitä haluan. Tunsin Velhon kovan kyrvän housujen läpi, todella kiihottava tuntuma. Ei mennyt kauaa kun nautinto ja eka orgasmi alkoi, ja nautiskelu jatkuikin sitten jonkun 2,5 tuntia.. Otin suihin, painoin Velhon kovalle lattialle ja istuin naamalle, seisoin seinää vasten kun hän nuoli mua. Tosin, kauaa en seisaaltani kestänyt, sillä orgasmien saaminen seisaaltaan alkaa huimaamaan tosi ikävästi, enkä haluaisi pyörtyä ja lyödä päätäni kovaan lattiaan. Nousin päälle ja hitaasti laskeuduin Velhon elimen päälle, siinäkin sain pieniä orgasmeja ja Velho laukesi nopeasti. Olisin toki halunnut ratsastaa pidempään, mutta toisaalta on todella kiihottavaa, kun toinen meinaa laueta koko ajan ja ei voi estää laukeamista. Velho olis kyllä kiva sitoa joskus kiinni, ratsastaa itselleni orgasmeja, ja pakottaa hänet seisokkiin aina uudelleen ja uudelleen, käyttää elävänä dildona.. Pilluun alkoi kivasti pakkautua verta ja syke nousi samantien, kun tätä ajattelen..

Spermat valuivat pillustani lattialle isoiksi läikiksi, jätin ne siihen merkiksi. Imin Velhon kovaksi uudelleen, tuntui et olisin saanut hänet laukeamaan jos olisin yrittänyt, mutta halusin itse kunnolla nautintoa. Ei sillä, ettenkö välillä lauennut myös suuseksiä antaessani.. Niinkuin sanoin, olin aika kiimassa..
Pistin Velhon nuolemaan pilluani, ja sitten sormettamaan mua ekaa kertaa (jännä, eikös, että on harrastettu seksiä/sessioitu jo monta kertaa, mutta vasta toissakerralla naitiin ekaa kertaa, ja nyt vasta sormetus. Ihan virkistävää näinpäin vaihteeks). Oli hullu himo. Ohjasin laittamaan 2 sormea sisääni, sitten 3. Istualtaan alkoi olla hutera olla, huimasi niin paljon nautinnoista. Kävin selälleni makaamaan. Käytin Velhon kättä runkkuvälineenäni rajusti, tartuin omalla kädelläni siitä kiinni (bravuurini, todella kiihottavaa, ja kun saa määrätä itse tahdin). Orgasmeja tuli helposti ja paljon, mutta ei mitään supervoimakkaita. Todella kyltymätön olo, halusin lisää ja lisää. Kipukynnys nousi nautinnosta korkeaksi; arvasin, että tulee pimppa kipeäksi, mut en välittänyt :D Ajan- ja paikantaju vääristyi, oli vain nautintoa, en välittänyt enää siitä, tuleeko huoneeseen joku tai tuleeko jopa sakot, ainoa mikä merkitsi, oli se hetki, me, ja nautinto mikä oli kaikkein päällimmäisenä. Puoliksi kiito-orgasmin veroinen tunne, mutta se ei kehittynyt ihan niin pitkälle, että olisin menettänyt tuntoaistin, tai muut aistit ja ajatukset täysin. Enemmänkin tunne, kuin olis vahvasti jossain aineissa. Tiesin näyttäväni mitä typerimmältä, en välittänyt. Lopulta alkoi uuvuttaa, raukea olo, edelleen himokas, mutta alkoi käydä sääliksi Velhoa, ties kuinka kauan hän oli mua miellyttänyt epämukavassa asennossa.

Olisin halunnut vain nukahtaa siihen, jäädä nukkumaan vaikka yksin, aivan sama löydettäisiinkö mut. Ihanaa valoa ja visuaaleja silmissä, pää sumennossa ja sekaisin nautinnosta. Ja sit jossain vaiheessa alkoi naurattaa kauheasti, tilanteen tuhmuus ja kiinnijäämisen riski, en voinut hillitä naurua, sitä tursusi suusta vaikka tukin suuni kädellä. Ja ajattelin, että näinkö sit paljastun: paljastan itse itseni houkuttelemalla naurulla jonkun tänne.. Pakottauduin nousemaan ylös pukemaan, huippasi, ja kysyin Velholta, haluaisiko hän vielä miellytystä? En jäänyt odottamaan vastausta, vaan silitin kovettuvaa elintä boksereiden läpi (jotka hän juuri puki kiltisti, luullessaan että lähdemme). Otin suihin himokkaasti, halusin niellä elimen kokonaan ja onnistuinkin! Suuseksiä antaessa tuli vielä jokunen orgasmi. Velho laukesi suuhuni, tuntui kirjaimellisesti suuntäydeltä, spermaa meni itseasiassa hieman henkeen niin, että yskitti :D

Käytiin syömässä jotain pientä safkaa naamaan ja käveltiin keskustaan. Olin edelleen tosi herkkänä, kevyt kosketus olkapäälle esimerkiksi meinas saada laukeamaan samantien. Matkanvarrella tuli vastaan riippukeinu keskellä katua, apteekin vetonaulana. Pakkohan siihen oli päästä. Riippumatto on mulle tosi nostalginen ja ihana juttu, siihen liittyy niitä harvoja hyviä lapsuusmuistoja. Pyysin Velhoa keinuttamaan mua riippumatossa, pelotti jos se romahtaa ja lyön pääni asfalttiin, mutta näytti olevan tukevasti kiinni. Joten nautin vain vauhdin huumasta ja jännityksestä. Hermosto on ollut erityisen herkillä sen vähän aikaa sitten olleen seremonian jäljiltä, joten pienikin vauhti riippukeinussa tuntui todella paljon. Kiljuin niin että katu raikasi, nolotti. Mut samalla kiihotuin jännityksestä, nolostumisesta ja tuntemuksista ja niinpä sit sain riippukeinussakin muutaman orgasmin. Pyysin Velhon vielä päälleni siihen. Sain lisää, tuntiessani hänen painonsa ihanasti päälläni. Mut halusin vauhtia, ja koska itse se oli itse hankalaa, yllytin ohikulkevia koululaispoikia antamaan meille "niin kovat vauhdit, kuin uskallatte". Oli ehkä vähän huono idea, he nimittäin tekivät työtä käskettyä, ja vaikka huusimme "riittää, riittää, EI enää, ei, eii!!", pojat vaan tuuppivat lisää vauhtia niin että oikeasti hirvitti. Lähtivät sitten juosten pois, nauratti. Pikku törkimykset! Pitää jatkossa varoa, mitä pyytää..

Naavaparta oli jo lähtenyt töistä, joten sinne en naimasille ehtinyt. Sen sijaan jälkiliukkaat hoidettiin kotona. Kerroin ensin päivästäni, ihanaa kun saa jakaa jollekulle. Ja sit meillä oli hyvää seksiä, kunnon nautinto-torstai.


Seksiä lauantaisaunan jälkeen

Lauantaiksi olin saanut netistä meille saunomaan kivan 20v saksalaisnaisen. Vaikutti avomieliseltä ja kivalta, ja aprikoin, mahtoiko hänkin olla avoin seksille, sillä sanoi tykkäävänsä alastomuudesta joten ei tarvita pyyhkeitä saunoessa. Kuitenkaan mahdollisesta kimpasta ei ollut mitään puhetta, vaan ihan viatonta juttelua netissä. Saunassa tultiin ihan hyvin juttuun keskenämme. Keskusteltiin pitkään ja syvällisiä, tosin kaikkien tiedossa oli, että tuskin tästä mitään vakavaa kehkeytyy, kun nainen oli vain käymässä Suomessa. Lopulta Naavaparta teki aloitteen, kysyi voiko hieroa hartioita. Mä tulin hieromaan päätä päänhierojalla. Sit aika yhtäkkiä nostin naisen syliini ja kannoin makuuhuoneeseen, hän hämmästyi suuresti, onhan se vähän epätavanomaista naiselta, mä vaan tykkään kantaa ihmisiä, vahva kun olen :P

Ensin vaan juteltiin ja makoiltiin, riisuin itseni nakuksi, koska niin oli mukavampi. Neiti halusi vielä pitää vaatteet päällään, mikä oli täysin ok, ja hyvä että hän itse ilmaisi. Juteltiin edelleenkin mielenkiintoisia asioita, ihmissuhteista, ihmisestä eläimenä ja psykologisella tasolla, filosofisia pohdintoja sun muuta. Oli hauskaa niinkin. Mut ajattelin, että nainen tuskin pahastuisi, jos saa ennen kotimaahansa paluuta kauniin, mukavan muiston Suomesta ja suomalaisista lähtiäislahjaksi. Kerroin, et mulla on kutitusfetissi, ja kysyin, saisinko kokeilla kutittaa häntä. Hän ei kudinnut jalkapohjista juuri lainkaan! Erikoista. Sen sijaan kainaloista ja vatsasta kutisi jonkin verran. Taas vaikutti siltä, että hypoteesini näyttäis pitävän paikkaansa: ne naiset, jotka kutiavat helposti, myös saavat orgasmeja melko helposti ja ovat muutenkin herkkiä tuntoaistiltaan. Hän oli nimittäin vähän hitaasti lämpiävä ja pidättäytyväinen, mutta toisaalta häntä varmasti myös jännitti uusi tilanne. Jälkeenpäin kävikin ilmi, että se oli hänen eka kimppaseksinsä ikinä, ja seksikokemus oli muutenkin vielä melko vähäistä. Onneksi sai kokea kimpan juuri meidän kanssamme, sillä rehellisesti sanottuna en tiedä, kuinka moni niin hyvin jaksaa ja haluaa paneutua naisen nautintoon ja hitaasti etenemiseen, kuin me. On sillä kääntöpuolensakin, kuten Helli sanoi aikanaan: "Miten mä edes uskallan olla kenenkään muun naisen kanssa kuin sun, kun pelkään et petyn, kun sun kanssa on ollut niin hyvää seksiä, en osaa kuvitella parempaa.". No, eivät nyt varmasti KAIKKI noin koe, mut on siinä aina "riskinsä" jos intohimona on toisen nautinto ja siihen todella haluaa paneutua. Sillä paljon on itsekkäitä kusipäitä, joita ei naisen nautinto kiinnosta, ainakaan siinä määrin kuin mua ja Naavapartaa. Me halutaan vaan et toisella on hyvä ja rento olla ja kaikki arjen stressi ja murheet jää taka-alalle.

Sain hänet lopulta kutiamaan aika hyvinkin, etenkin "tryffelipossu" -leikillä kun etsin tryffeleitä kainalosta. Sit pohdin, löytyisikö marjoja mistään.. siinä vaiheessa nainen itsekin alkoi olla aloitteellinen; otti paitansa ja rintaliivinsä pois ja sanoi, että täältä saattais löytyä.. Hyväiltiin ja imettiin Naavaparran kanssa nännejä sitten antaumuksella. Kosketeltiin hellästi kaikkialta, tuli nuoltua napa, korvat, varpaat imettyä ja polvitaipeet. Kuin oltais palvottu häntä ja kehoaan; mikä ihana ihmisolento. Jokaisella uniikki ja omalla tavallaan kaunis kroppa, hänellä hyvin tyttömäinen ja siro. Naavaparta teki tuttavuutta neidin pillun kanssa ensin, ja jo ilmeestä näin, että oli mieluinen ja tiukka pimpsa. Minä kuitenkin sain annettua naiselle kaikki orgasminsa, hän taisi saada 3-4 yhteensä, 3 tunsin sormissani, mutta saattoi saada myös orgasmin silloin kun ei ollut vaginassa mitään, klitorisstimulaatiolla, ainakin vaikutti saavan. Ehkä hän jännitti aluksi hieman, sillä pillu tuntui aluksi huomattavasti tiukemmalta, kuin hieman myöhemmin. Tovin päästä ei tuntunut enää tiukalta, vaan ihan normaalilta pillulta. Oli tosi kiihottavaa ja ihanaa miellyttää häntä, tunsin itsekin kostuvani. Kun sain hänelle annettua ekan orgasminsa, laukesin itsekin samalla. Hän laukesi klitoriskiihotuksen ja g-pisteen hieronnan yhteisstimulaatiosta, tuntui että vaginan hieronta voimisti orgasmia, vaikka toisaalta ei vaikuttanut siltä, että ilman klitoriksen stimulointia hän olis saanut. Orkku tuntui ihanasti sormissa, muistaakseni oli 2 sormea. Kevyitä, mutta nopeita rytmikkäitä sykähdyksiä, jotka tunsi selkeästi, vaikkei niissä ollutkaan voimaa. Neidin orgasmi kesti ihanan kauan, varmaan minuutin, sain sitä jatkettua kun se meinasi hiipua. Nainen myös tärisi kiihottavasti ja kasvot näyttivät nauttivilta. Vibralla hän sai myös, aluksi kysyi mikä se on, voiko olla ettei joku tiedä vibraattoria? Aloitinkin hyvin varovasti, ja hän näytti hämmentyvän tuntemusta aluksi, mutta tovin päästä sai jo painaa lujaa wandaa täysillä ja neiti vain nautti kunnolla ja painoi häpyään lujempaa vibraa vasten.. Klitoris niin kivasti tottuu stimulointiin, kunhan hellästi aloittaa. Tätä neitiä en alkanut venyttelemään kolmea sormea enempää, sillä hän vaikutti muutenkin ujolta ja kokemattomalta, ja olis voinut säikähtää uutta tuntemusta vaikka olis siitä tykännytkin. Miellytettiin häntä antaumuksella joku pari tuntia yhdessä. Naavaparta nai lopuksi, nuolin hänen pyllyään ja sit koetin työntää sormen kummankin peppuun, mutta Naavaparta sanoi, että se häiritsee liikkumista, joten lopetin. Tuli lyhyt tänkapå, että mitäs nyt. Otin naisen syliini samalla kun Naavaparta nai. Jostain syystä kuitenkin, ehkä jännityksen takia, Naavaparralla ei pysynyt kovana. Joskus näinkin, eikä se ole riippuvaista tilanteen tai nais(t)en viehättävyydestä.

Ehdotin sitten, että jospa he miellyttäisivät mua vuorostani, Naavaparta voisi nauttia sitten myöhemmin. He sitoivat mut kiinni ja kutittivat. Miten kutisinkaan! Kumpikin osasi kutittaa hyvin ja Naavaparta neuvoi herkimpiä kohtiani.. Ja nöyryytti paljastamalla, että saatan laueta kutituksesta jossain vaiheessa, ja sit kun todella laukesin, Naavaparta alleviivasi asian sanomalla, että katso nyt, näetkö.. Nolotti, mutta kiihottavalla tavalla. Eikä nainen näyttänyt loukkaantuvan nautinnostani. Parempi, ettei sitä häpeile ja salaile. He kutittivat mua jonkin aikaa, sit alkoivat hivellä ja kosketella kaikkialta, niin että käytännössä sain jatkuvaa orgasmia, mikä voimistui koko ajan. Pyysin kosketusta niskaan, he päästivät mut irti ja käperryin palloksi niska esillä. Tuli assosiaatio, kuin olisin pieni siili, kun tutisin ja hytkyin siinä ja hengitys puuskahteli aivan kuin siilillä pallona. Alkoi naurattaa kauheasti mielikuva, ja sanoin sen. Naavaparta sanoi: "She is having a continuous orgasm". Ei hävettänyt enää, en edes yrittänyt salata, nautin vain. On jotenkin auttanut seremoniakin, kun huusin ulkona ääneen ja tajusin syvällisesti: mulla on oikeus nauttia! Mulla on oikeus olla onnellinen! Se ei ole keneltäkään pois..
Jossain vaiheessa alkoi omatunto soimata -olenko nauttinut liian kauan? Joten sanoin, että olen saanut kylliksi ja vois olla Naavaparran vuoro. Vaikka totuus on, että olisin todellakin mieluusti voinut laueta vaikka loppuyön siinä..
Miellytettiin Naavapartaa yhdessä, käskin naisen istua Naavaparran naamalle samalla kun otin suihin ja hetken ratsastinkin kyrvällä. Naavaparta alkoi innostua uudelleen. Harmi vain, juuri sitten kun olis päässyt naimaan, nainen sanoikin, ettei halua yhdyntää. Hyvä että sanoi, kiitettiin häntä siitä jälkeenpäin paljon! Todella tärkeää osata pitää omat rajansa. Hänellä oli siihen hyvä syykin, minkä lopulta rohkeni kertoa; edelliset yhdynnät eivät olleet miellyttäviä, mies yritti tunkea väkisin anaaliin :( Tuo on niin paskaa. Riipaisi, itsekin kun hyväksikäytetyksi oon joutunut. Juteltiin seksin jälkeen pitkään, oli ehkä hieman äidillinen ote, mutta halusin neuvoa ja tukea nuorta naista, ettei hänen tarvitsisi tehdä samoja virheitä, kuin minä tein aikanaan.

No, Naavaparrasta yhtäkkinen yhdynnästä kieltäytyminen tuntui tietysti vähän kurjalta, vaikkei hän sitä henkilökohtaisesti ottanutkaan. Mut hän nai sitten mua, samalla kun nuolin ja sormetin neitiä ja sain hänet melkein vielä kerran laukeamaan. Naavaparta laukes aika helposti sisääni, ei kylläkään ollut kuulemma mikään paras orgasmi, kun oli vähän jännitystä ja sitten epävarmuuttakin. Kaikesta huolimatta hyvä kimppa, ja etenkin jälkipuinnit oli mielenkiintoisia. Nainen ei selvästi ollut tottunut puhumaan seksistä, mut nyt sai ainakin rohkaisevan mallin. Totesin, et hän tais saada useita orgasmeja jos en aivan väärin tulkinnut, ja myönsi että joo, oli aivan ihanaa saada niin pitkään ja hyvää miellytystä. Ei oo kuulemma saanut masturboidessa tai seksissä noin montaa aiemmin. Hän kertoi vähän nurjiakin kokemuksia, mutta aika paljon sai rohkaista puhumaan, ei kovin oma-alotteisesti kertonut mitään. Toivottavasti, tai ehkäpä vielä joku päivä, tavataan hänet uudestaan. Tuntui kyllä, kuin olis päivän hyvä työ tehty, kun hän lähti iloisena ja kiitollisena nautinnosta ja hyvistä mielenkiintoisista keskusteluista. Toivottavasti hän osaa jatkossa muidenkin kanssa pitää omat rajansa paremmin, eikä anna itseään hyväksikäytettävän enää.


Mut kas kummaa, vaikka kimppa onkin virkistävää vaihtelua ja hauskaa ja jännää, ei mikään voita kahdenkeskistä hyvää seksiä. Kaksin oli niin huippua seksiä taas kimpan jälkeisenä päivänä <3 Luovaa, spontaania, himokasta, rakkaudellista, moniaistillista. Niin paljon nautintoa, lukuisia orgasmeja, sekä vahvoja että miedompia. Ihania hetkiä oli muunmuassa kun Naavaparta imi varpaitani lähetyssaarnaajassa naidessaan, nuoli varpaitani samalla kun käytin vibraa, ja orkkuni vain vahvistuivat kun Naavaparta sanoi ääneen, miten kiihottavaa on katsoa pilluni sykkimistä.. Aiemmin oisin moisesta nolostunut niin, että orkku ois säikähtänyt karkuun, mutta jotenkin oon vapautunut lisää ja aina kun Naavaparta ihasteli orgasmejani, ne vain voimistuivat kuin imartuen kehuista. Naavaparta oli koko ajan laukeamaisillaan kivikovana, olis halunnut laueta vaikka millä tavoin suuseksistä eri asennoissa naimiseen, mutta säästi laukeamisen lopuksi spermaten pilluni kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)