maanantai 8. toukokuuta 2017

Huippua seksiä ei sanoin osaa kuvata

Parhaat kokemukset haihtuu kuin jännä uni, jonka on nähnyt. Joko sitä ei muista enää, tai sitten sanat eivät yksinkertaisesti tavoita sitä fiilistä, mikä unessa tai seksissä oli.

Eilen oli kuitenkin aivan ihanaa seksiä Naavaparran kanssa. Aamulla herättyä Naavaparta vaan laittoi kätensä pillulleni ja alkoi hieromaan hellän määrätietoisesti häpyhuulia. Ennen kuin ehdin edes kostua paljoa, sain jo ensimmäisen orgasmin. Maattiin sylikkäin vieretysten ja Naavaparta hieroi somimpaani. Pian ja nopeasti se alkoikin kostua, orgasmien myötä yhä enemmän, kiihkon kasvaessa jokaisen orkun myötä lisää. Ei todellakaan ollut vaikea saada. Ja miten ihanaa, Naavaparta oli laittanut mun lempimusiikkia -orkkubiisejä, siis sellaisia, joiden aikana olen lauennut usein ja joihin on aika vahva mielleyhtymä.. sopivassa olotilassa oon lauennut niitä biisejä kuullessani ihan yllättäen ilman fyysistä stimulointia, se kertoo jonkin verran ehdollistuman syvyydestä.. Tosin, aivan varmasti nuo biisit sais "pilattua" soittamalla niitä turhaan ilman kiihotusta. Siks sanonkin nykyään, jos tunnistan "orkkubiisin" ei-kiihottuneena, että Naavaparta laittaa sen pois ettei mene hukkaan. Naavaparta silitti pilluani sisältä hellästi yhdellä sormella. Huomasi, kun tuli orkkubiisi, orgasmi todellakin voimistui selvästi, tuntui etten meinaa nahoissani pysyä, tuntui psyykkisesti ja fyysisesti tosi voimakkaalta. Huimasi, pyörrytti, mutta tiesin ettei ole hätää kun on jo valmiiksi makuuasennossa. Todellisuudentaju vääristyi, uppouduin nautintoon.

Annoin huippuhyvää suuseksiä Naavaparralle, tiedän että se oli todella hyvää, olen aika iloinen siitä, miten hyväks suihinottajaksi olen vuosien myötä kehittynyt. Tiedän tasan tarkkaan, mistä kaikesta Naavaparta tykkää, ja varioin sopivasti, samastuen toisen tuntemuksiin. Riippuu myös mielentilasta; kiihottuneena osaa antaa parempaa suuseksiä, kun "tuntee" toisen nautinnon omassa kehossaan. Suuseksiä antaessanikin taisin saada jokusen orgasmin. Muistaakseni Naavaparta nuoli myös mua ihanasti, tässä kohden muistikuvat jo hämärtyy.. Joka tapauksessa kun naimaan alettiin, se oli todella ihanan tuntuista, kiihkeää ja eläimellistä ja multa pääs aika hassuja ääniä nautinnosta. Aloitin päällä ratsastaen tällä kertaa, otin peniksen hitaasti sisääni ja kas, orgasmi tuli ensityönnöllä jo peniksen kärjen painuessa suuaukkoani vasten. On ollut vaikeuksia laueta päällä ollessani, on jäänyt pieni kammo kun Naavaparran penis osuu ikävästi usein kohdunkaulaan siinä, mutta nyt ei sitä laukeamisen vaikeutta ollut. Tuli kyllä monia tunteita, helpotusta, himoa, pientä pelkoakin jossain kaukana taustalla, tuntui kuin kehoni olisi jossain kaukana, minä ja Naavaparta oltiin siinä, mutta keho ja vaikeat tunteet jossain taka-alalla. Tunteiden vuoksi tunsin naamalleni vääntyvän mitä kummallisimpia ilmeitä, mitkä hävettivät hieman, mutta ilmeet, ja häpeä myös, olivat "siellä jossain", joten eivät häirinneet kun nautinto oli päällimmäisenä. Sain pieniä orgasmeja ja lopuks päällä ratsastaessa yhden isomman. Naavaparta sanoi, että tuli uudenlaisia orgasmi-ilmeitä, millaisia ei ole aikaisemmin nähnyt. Tunsin itsekin kasvojeni vääntyvän, mutten tunnistanut, mitä ilmeitä mulla mahtoi olla. Varmaan tuskan sekaisia, outojen äännähdysten lisäksi :D

Nautinto jatkui kun Naavaparta nai mua ensin lähetyssaarnaajassa, ja lopuks takaapäin. Sain monia orgasmeja ja nautin koko ajan paljon, oli tosi eläimellisen villi olo. Suusta purkautui huutoakin välillä, nolotti hieman, mutta sopivan kaukaisesti, en jaksanut välittää tai hillitä itseäni. Naavaparta laukes vahvasti muhun takaapäin, sain yhtäaikaa viimeisen orgasmini ja Naavaparta lysähti päälleni, penis sykki aika pitkään, huomasin että Naavalla oli erityisen hyvä orgasmi. Maattiin hetki sisäkkäin antaen sykkeen tasaantua. Meidän seksi on parasta <3 Hyvän seksin parhautta ei voita mikään.

Ai niin, ja en ole kertonut myöskään ekasta yhdynnästä Velhon kanssa. Oli oikein miellyttävä kokemus, hän kiihotti mut hyvin. Vähän jännitti kuin teinityttöä eka kerta.. Velhon elin oli tosi ison tuntuinen ja tuntui ihanalta. Ilahduksekseni sain orgasmeja jo ekalla kerralla yhdynnässä, aika helposti. Tosin, ne loppuivat vähän kesken, kun huomasin Velhosta tuntuvan epämiellyttävältä orgasmini, tai sitten pidätteli ettei laukea liian aikaisin, joka tapauksessa oli välillä tuskaisen oloinen, hänellä on hyvin herkkä penis, mikä on tosi kiihottavaa ja ihanaa omalla tavallaan :) Oli hyvin kiusoittelevaa, kun olisin halunnut peniksen syvemmälle, mutta Velho otti välillä pois. Mä laukesin, no, monta kertaa, ei tullut laskettua, ja Velho laukes 2 kertaa sisääni, lähetyssaarnaajassa ja takaapäin. Uskon, että seksi vielä tästä paraneekin, nyt jo on hyvää :) Oli tosin aika ujo olo. Mut saatiin hyvin myös puhuttua, vähän vaikeammistakin aiheista, puhuin hylkäämisenpelostani ja siitä, miten se joskus vaikuttaa uusiin ihmisiin tutustuessa jne. On jotenkin kiva, miten avoimesti Velhon kanssa voi puhua, se on hyvä asia, ja hän vaikuttaa myös luotettavalta. Ja jotenkin luontaisesti haluni häntä kohtaan on vahva, liekö sitten sitä biologista viehätystä vai mitä, mutta olisin voinut enemmänkin naida kuin 2 kertaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)