maanantai 17. huhtikuuta 2017

Lehtikaalia märehtivä lehmä

Tänään Naavaparta käytti luovuuttaan. Asetteli mut kontalleni sänkyyn ja käski olla hievahtamatta. Odotin jännittyneenä, mitä mahtaa tulla ylläriksi? Jääpaloja, ruokaa suuhun? Sain eteeni lautasen, joka oli täynnä lehtikaalia, ja käskyn syödä kaikki. Aloin laittaa lehtikaalia suuhuni, mutta sain läpsyjä pyllylle: ei käsillä tietenkään, ei lehmät käytä käsiä! Niinpä mutustin lehtikaalia suuhuni suoraan lautaselta. Mies sanoi olevansa kiimainen sonni ja alkoi nylkyttää kylkeäni, nuolla pillua ja pyllyreikää ja sormettaa. Orgasmeja tuli helposti, samalla koetin olla "pokkana" ja mutustaa lehtikaalia, oli oikeastaan aika helppo samastua lehmään. Tuli mielikuva kiimaisesta lehmästä, joka on syövinään ruohoa maassa, kun sonni viettelee. Lehmä esittää kuin sitä ei kiinnostaisi, vaikka pillu sykkii himosta märkänä, jännityksellä odottaen sonnin kookasta elintä.. Ja eipä kauaa mennytkään, kun Naavaparta alkoi tunkeutumaan sisääni! Orkku ensityönnöllä ei yllättänyt. Naavaparta työntyi hitaasti pohjaan saakka, samaan aikaan tuntui ihanalta ja sattui hieman, lieköhän lihakset kipeänä eilisestä pillutreenistä. Välillä Naavaparta sormetti kiihottavasti.

Sit pyysin nuolemaan lisää ja kävin selälleni, samassa lehmäajatukset unohtui ja nautin ihan vain ihmishahmossa. Miten ihanalta nuoleminen ja sormetus samaan aikaan tuntuikaan! Pillu sykki niin että melkein sattui välillä, vaikka oli enimmäkseen 1 sormi, välillä 2, "tuntui kuin neljältä". Orgasmeja tuli liukuhihnalta, jokaisen myötä himo vain kasvoi. Otin miehen päästä kiinni ja ohjasin sitä, liikutin lantiota nuolevaa kieltä vasten ja mies sormetti samalla. Tuntemukset sekoittuivat ihanasti, se on mahtava tunne kun vaginan ja klitoriksen tuntemukset ovat niin tasapainoisia, että ne sulautuvat yhteen, niitä ei erota enää toisistaan. Tämän johdosta tulikin yhtäkkiä raju, mutta nopea orgasmi. Se tuntui erilaiselta, uudenlaiselta. Vähän kuin olisi saanut ejakulaation ja orgasmin samaan aikaan, saman tuntuinen mutta en ollut kuitenkaan ejakuloinut. Mieskin huomasi orkun erikoisuuden. Oli kuulemma vaginan seinämät kovettuneet, mutta eivät juurikaan puristaneet aluksi, aivan kuin olisi ollut 2 vastavoimaa. Vagina puristui hitaasti kovettuneine seinämineen ja vasta sen jälkeen alkoi sykkiä lujaa. Seinämät oli eri tuntuiset kuin orgasmissa. Itsestäni tuntui kuin olisin vastavoimien kourissa, hajoamassa. Tätä kesti muutaman intensiivisen sekunnin, keho taisi vääntyä irvokkaasti, minkä jälkeen orgasmi jatkui "normaalina" lujaa sykkien, ei ollut enää ristiriitaisuuden tunnetta, vaan vahva, sopusointuinen orgasmi.

Oi, ja tuntui myös ihanalta, kun mies hyräili pilluuni, tätä ei olla tehty vähään aikaan, ei olla muistettu, se tuntui vähän siltä kuin hyräily leviäisi koko kehooni :D

Niin, ja aamulla herätessäni oli leikkisä olo, kaadoin miehen sängylle mut hän voitti mut painissa ja leikkinai. Todella kiihottavaa, laukesin siitä jo muutaman kerran.. Sit sain mentaalisesti alistettua miehen käymään selälleen, kävin päälleen ja leikin naivani. Oli yllättävän helppo kuvitella itsensä mieheksi, melkein tunsin peniksen.. Ja kun sitten orgasmit tulivat, eläydyin että sykäykset ovat miehen spermasykähdyksiä -huhhuh miten paljon spermaa olis tullutkaan, olisin kuorruttanut Naavaparran spermalla ;) Taisi olla Naavaparran mielestäkin kiihottava sukupuoliroolien vaihto, sillä hänellä oli penis aivan kovana, kun päältään nousin.

Naavaparta nautti naimisesta myös todella paljon, mutta penis on vielä hieman arka tulehduksesta, onneksi näköjään naiminen kuitenkin onnistuu jo lyhyitä hetkiä kerrallaan.

Illalla vielä masturboin, oli kivaa ja kiihottavaa, vaikkei yhtä kivaa kuin seksi oli. Leikin tuplapenetraatiota leluilla, tuli paljon pieniä orgasmeja ja lopuks vielä yks iso.

2 kommenttia:

  1. Onko sulla vinkkejä miten alapäätreeni alotetaan?

    VastaaPoista
  2. Laitas sähköpostia sfkukkanen@gmail.com, tai lukaise ens alkuun postaukseni aiheesta: http://kukkasenavautumisia.blogspot.fi/2016/02/kattava-info-ja-kokemusplajays.html. Tsemppiä treenin aloittamiseen!
    Jos ei ole lainkaan treenaillut, voi aloittaa ihan lihassupistusharjoituksilla tai kuulilla makuultaan siten, että vetää kuulien narusta hyvin kevyesti ja pistää vaginan lihaksilla vastaan ja koettaa pitää kuulat sisällä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)