tiistai 7. maaliskuuta 2017

Pikayllätysmiellytys selibaatin lomassa

Naavaparralle tuli virtsatientulehdus, näköjään noin voi käydä miehellekin jos ei jaksa käydä pissalla seksin jälkeen vaan käy suoraan nukkumaan. Koko peniksen pää ärtyi, eikä olla nyt voitu seksiä harrastaa sitten sunnuntain. Mutta kas, Naavaparta muistaakseni ensimmäistä kertaa määräs meidät MOLEMMAT selibaattiin torstaihin saakka! Jos torstaina siis terve jo on. No, hälle tuli vielä sitten flunssakin kaupan päälle eilen.

Mä saan saada kuulemma ainoastaan naisen kanssa huomenna. Se ei ole kuitenkaan niin ongelmatonta kuin äkkiseltään luulisi. Yks naissäätö tulee käymään, mulla ei tosin ole oikein fiiliksiä häntä kohtaan ja koetankin saada puhuttua asiasta huomenna. Tai siis, satunnaisena seksiseurana hän ois ihan kiva, mut selvästi hän ite haluais intensiivistä suhdetta, joten toiveemme ja tunteemme eivät kohtaa. Kuumottaa jo valmiiksi, musta on kauheaa saada sanottua toiselle jotakuinkin tällainen sisältö: "Sori, oot kiva ja kaunis ja mukava ja kiltti, mut pohjattoman tylsä ja mielipiteetön, hajuton ja mauton. Kyllästyn seurassasi ja tulee itsellenikin masentunut olo. Olet jotenkin tosi persoonaton ja neutraali ihminen ja lisäks vielä äärialistuvainen ja aloitteeton, joten en koe suhun kyllä juurikaan myöskään seksuaalista vetoa". AARGH miten tuollaisen sisällön voi sanoa loukkaamatta toista??? MITEN?! Arvostan rehellisyyttä paljon, ja itse toivoisin et ihmiset sanoisivat suoraan mulle. Mutta mitä jos syy on jotain noin kauheaa? Ei ole ollut riitoja, ei mitään konkreettista syytä päättää suhdetta, mut ei vain pidä toisesta ihmisenä. No, koetan jotenkin mahdollisimman hienotunteisesti ilmaista, että tunteeni eivät ole syventyneet ja en voi tarjota, mitä hän haluaa. Kamalaa särkeä toisen sydän, etenkin kun tiedän että olen hänen tällä hetkellä käytännössä ainoa läheisyydenlähteensä ja siks varmaan ihastuikin muhun liikaa.

Niin, piti olla selibaatissa torstaihin. Naavaparran luona aloitin maalaamaan hävytöntä taulua, taas. Pyysin hänet sänkyyn hoivattavaksi (epäseksuaalisesti). Mutta kas, ihana pysähtyikin peiton alle kömpiessään haarovälini kohdalle, kutitti ensin ja rimpuilin vähän vastaan, mutta hän alkoikin määrätietoisen hellästi nuolla pilluani. Vaikken ollut valmiiksi kiihottunut, sytyin nopeasti (olihan selibaattiakin takana jo toista päivää ;)) ja klitorisorgasmeja alkoi tulla melko pian, aluksi hyvin mietoja. Bussin lähtöön ei ollut kuin 10 minuuttia, mutta ei annettu sen häiritä. Sanoin, ettei tarvitse, voidaan halailla vain, mutta Naavaparta jatkoi määrätietoista nuolemista sanomatta mitään. Hetken päästä sormetti myös, antaen mulle emätinorgasmeja. Herätys soi, mutta jatkettiin vielä hetki, sitten "onnekseni" puhelin soi ja myönnyin lähtemään bussiin, etten myöhästy. Vaan kylläpä tulin hyvälle tuulelle! Muutaman minuutin miellytyksestä, muutamista orgasmeista, mutta se oli niin ihanan yllättävää ja suloista. Naavapartakin sanoi, että ilahdutti sairaana antaa mulle iloa. Miten ihana mies :D

Niin, ja ei nyt onneks ihan oo vielä lantionpohjanlihakset rupsahtaneet, vaikka treenitaukoa oli tulehduksen takia yms.. Mut tänään sain sentään 12,4kg vastusta pidettyä vaginalla, se on paremmin kuin vähään aikaan. Ei toki vedä vertoja ennätykselleni, 13,5kg, mutta eiköhän täältä siihenkin nousta pian uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)