sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Naavaparta virtsani nielköön

On ollut stressaava viikko, yöunetkin jäivät vähemmälle ja kas kun heti vaikutti seksuaalisuuteen! Ei tehnyt ma-pe paljoa mieli, en saanut kovin helposti orgasmeja ja sitten kun sain, jäivät laimeiksi ja lyhyiksi. Alkoi jo v-käyrä nousta, kun en saanut kuin muutaman tai vaan yhden masturboidessa ja seksissä. Juuri kun orgasmeja eniten kaipaa, silloin niitä yleensä on vaikein saada, sitten taas kun kaikki menee hyvin ja leppoisasti, seksielämäkin luistaa.

Nyt viikonloppuna sain kuitenkin rentouduttua hyvin ja halut lähti taas uuteen nousuun. Käytiin teatteri-esityksessä iltapäivällä, totesin, etten ole muuten koskaan saanut orkkua teatterissa, pienenä vihjauksena.. En kuitenkaan arvannut Naavaparran toteuttavan toivettani, sillä äitinsä ja siskonsa olivat vieressämme. Mutta niin se vain alkoi esityksen alkaessa hivellä kättäni ja reittäni ja orgasmi alkoi yllättävänkin nopeasti. Pimeässä ei liene kukaan mitään huomannut, tärisin hieman ja tunsin hengityksen kiihtyvän, mutta salasin orgasmin huolellisesti. Muutaman orgasmin sain, sen jälkeen pidettiin toisiamme vain kädestä kiinni ja keskityttiin upeaan esitykseen. On nyt tämäkin koettu :)

Saunavuorolla ilahduin suuresti, sillä Naavaparta oli laittanut huikean ihanan värisen turkoosin paidan, joka sointui hänen syvänturkooseihin silmiinsä upeasti. En edes muistanut, että mun valitsemahan paita oli. Naavaparta riisui hitaasti ja antoi mun ihastella itseään. Väri, hetki ja Naavaparta olivat niin kauniit, että sain orgasmin seisaaltaan katsoessani yhteensointuvia boksereita, silmiä, paitaa, boksereissa pullottamaan alkavaa elintä ja niin lempeitä kauniita kasvoja.. Pian orkku muuttui itkuksi, liikutuin vaan kauneudesta. Meikit levisivät. Naavaparta sanoi tutun "itke vaan"- lempeän kehotuksen, saaden kyyneleet valumaan vieläkin vuolaammin. Tuli halaamaan mua, ja sanoi "ei siinä ole mitään pahaa, jos itket siitä kun näet niin kauniin värin..". Tunsin itseni ihan hupsuksi ja vähän omituiseksi, mutta silti niin rakastetuksi ja hyväksytyksi. Ihanaa, kun saa kokea, ei tarvitse estellä, peitellä, selitellä.

Tämän jälkeen käskin Naavaparran riisuutua mulle viettelevästi, ja sain edelleen orgasmeja, seisaaltaan on aika jännä saada, kun tuntee huojuvansa ja huippaa. Sit käskin hänen masturboida ja esitellä elintään. Elin tuntui kuin katsovan mua silmällään kiimaisen iloisesti tanassa. Laukeilin ja todella kaipasin jo elintä suuhui ja sisääni, mutta maltoin. Käskin Naavaparran tulla katsomaan aivan läheltä pilluani, mutta en antanut koskea. Välillä hän sai masturboida, välillä vain katsoa koskematta itseensä. Orgasmoin ja tiesin Naavaparran näkevän jokaisen sykähdyksen, se kiihotti mua vain lisää. Sitä en tosin tiennyt, että kuulemma kiimamahlaa valui norona pillustani, välillä aivan kirkasta, välillä vaaleaa nestettä. Kai pilluni huuhtoi koko viikon edestä himoaan. Annoin rakkaan nuolla, saaden kasvoilleen, pukuhuoneen penkillä. Sitten ei muuta kuin löylyihin ja loput nautinnot myöhemmäksi.

Leikittiin saunavuoron aikana myös vähän pisuleikkejä spontaanisti. Naavaparta nöyrästi kävi lattialle istumaan eteeni ja virtsasin hänen päälleen ja avonaiseen suuhunsa samalla. Tosin, aluksi kusikaari lensi komeasti Naavaparran yli kun ponnistin vähän liian lujaa :D Kastelin Naavaparran kokonaan kusisuihkullani ja sit hän minut. Kas, Naavaparran elin nousi puolierektioon, ei taidakaan naisen virtsa ällöttää, se kertoo siitä, että nämä leikit ei jää tähän! Ainoa huono puoli pissaleikeissä on, että kun ponnistan virtsaa lujaa, rakkoon ja virtsaputken suulle sattuu :D Asia korjaantunee kun näitä leikkii enemmän, mut toistaiseksi ilmeisesti virtsaputkeni suu ei ole tottunut sellaisella paineella tulevaan virtsaan, mitä vahvat lantionpohjanlihakseni saavat aikaan. Mut eiköhän virtsaputki veny käytössä ja totu kovalla paineella ulos tulevaan, pitkälle lentävään virtsaan. Joskus haluaisin kyllä ottaa kisan "kellä lentää pisimmälle", leikkimielisesti.

Myös kotona leikittiin pissaleikkejä hieman lisää, sekä "pärskäytyskilpailua", eli kummallekin suu täyteen vettä posket pullolleen, pitää katsoa toista silmiin aivan läheltä ja koettaa olla nauramatta.. Se kumpi kestää pidempään nauramatta, voittaa erän. Peli johtaa siihen, että kumpikin pärskäyttää naurunpurskahduksessa vedet toistensa kasvoille, yleensä aikalailla samaan aikaan. Tästä pitäis tulla virallinen laji ;) Hauskaa kuin mikä, lapsena sen jo keksin.

Itse seksi oli myös tosi ihanaa ja hyvää. Oli tarkoitus, että Naavaparta tunkee muhun ekaa kertaa liukastetuubia Kuvahaun tulos haulle durex playextreme-venytyksenä. Itse olen kokeillut joskus, runsaan liukkarin, ajan ja kärsivällisyyden kera menee, orgasmit on kivuliaita mutta kiihottavalla tavalla kuitenkin. Ei ole tullut tosin montaa kertaa tuota kokeiltua, enemmän sellaisena extreme-juttuja. Erittäin kiihottavaa on, kun tuubin täyttää lämpimällä vedellä jolloin se tuntuu todella hyvältä. Kondomi toki päälle, sillä muovi tuskin on mitään turvallista materiaalia. Ei kuitenkaan maltettukaan moista kokeilua tehdä, sillä oltiin molemmat niin kiihottuneita ja sain orgasmeja hyvin yhdellä sormellakin. Naavaparta ei malttanut olla naimatta. Oli taas huippuseksiä, sain "koko viikon edestä" orgasmeja ja kiihotti entisestään kun Naavaparta kuiskasi korvaani, miten ihanalta sykkivä puristava pilluni tuntuu peniksen ympärillä. Laukes vahvasti sisääni ja olikin ihana nukahtaa sylikkäin hyvän seksin jälkeen.

Tänä aamuna herättiin halukkaina, oli tarkoitus vielä nukkua, mutta päädyttiinkin nautiskelemaan ennen sängystä nousua. Kun eilen jäi venytyssessio tekemättä, tänäaamuna sitten ryhdyttiin tuumasta toimeen. Naavaparta antoi mulle orgasmeja ensin runsaasti nännejä imemällä (verenpurkaumille saakka itseasiassa, nostaen imemisen intensiteettiä koko ajan), nuolemalla klitorista myös kasvavalla intensiteetillä ja sormettamalla yhdellä, kahdella, kolmella ja lopuks runsaan liukkarin kanssa neljän sormen päällä. Sitten alkoi varovasti milli milliltä työntämään kuumaa vettä täynnä olevaa liukastepurkkia sisääni. Se olikin kärsivällisen puuhaa, sillä sain ekan orkun jo tuntiessani purkin suuaukolla ja piti pysähtyä siihen odottamaan. Lopulta saatiin kuitenkin purkki kokonaan sisääni, nautinnollisten kivuliaiden orgasmien jälkeen. Pikkuhiljaa sitä pystyi jopa liikuttelemaan hitaasti ulos ja sisään ja orgasmien saaminen alkoi harventua, edelleen sain silti helposti. Sit Naavaparta veti purkin ulos sisuksistani ja työnsi tilalle valmiiksi tanassa olevan elimensä. Kuulemma tuntui yllättävän tiukalta siitä huolimatta, että juuri oli ollut hieman penistä kookkaampaa sisällä venyttelemässä. Sain yhdynnässäkin vielä jokusen orgasmin. Naavaparran piti varoa laukeamista, yhdessä vaiheessa kävi liian lähellä laukeamista ja jäi hetkeksi puolikovaksi sen johdosta. Laukaisin Naavaparran suuhuni tällä kertaa, kirjaimellisesti suuntäydeltä spermaa, eikä tietenkään pisaraakaan ohi, vaan kaiken nielin. Sitä ennen kävin ihastelemassa peilistä suussani olevaa spermamäärää. Oli kuulemma todella hyvää seksiä ja hyvä orgasmi myös Naavaparralla. Otettiin pienet päivätorkut, katsottiin leffaa ja sen jälkeen masturboin vielä lisää samalla kun Naavaparta pelasi tietokonepelejä kavereidensa kanssa :D

Välillä hän kävi ottamassa kuvia peiton alta, kun työnsin liukastepurkkia sisääni, ja välillä suuteli mua saaden orgasmini vahvistumaan. Sain kyllä hyviä orgasmeja, vagina alkoi olla jo kipeä, mutta silti teki vielä mieli. Orgasmit eivät olleet kuitenkaan järin pitkäkestoisia, vaan sain monia pieniä orgasmeja. Jossain vaiheessa Naavaparta katseli mua ja samalla kun masturboin, alkoi tehdä kielellään nuolemiseleitä. Yhdistelmä toimi todella hyvin, oli kiihottava katsoa Naavapartaa ja kuvitella hänet naimaan ja nuolemaan mua, ja tuntea samalla kuuma liukastepurkki kuin kiimasta paisunut laukeamaisillaan oleva jättikyrpä sisälläni, vielä vibra klitoriksella samaan aikaan.. Tuli hyvä orgasmi, samaan aikaan tosin kivulias, ja se jatkuikin sitten yllättävän pitkään, arviolta 15 minuuttia. Ei tarvinnut tehdä kuin pienenpieni liike tuubilla, niin orgasmi voimistui ja siten sen sai jatkumaan todella kauan. Lopulta kun se laantui, ei paljoa tarvittu, kun sain uuden pitkäkestoisen ja vielä uuden. Ainakin 3 todella pitkää orgasmia sain, josta jokainen sykäys samalla tuntui ihanalta, samalla tuntui että halkean ja sattui väsyneisiin, venytettyihin lihaksiin. Vagina sykki jännästi kaikkialta aaltomaisesti, välillä oikean puolen sykkiessä enemmän, välillä vasemman, välillä takaa ja ihan syvältä. Orgasmini ovat nykyään aika jänniä, tulee toispuoleisia, koko pillua liikuttavia ja monenlaisia. Lopulta kipu meni yksinkertaisesti nautinnon yli ja oli pakko lopettaa, vaikka olisi tehnyt mieli vielä vähän ja olisin saanut orgasmia jatkettua varmaan vielä lisää. Purkin poisvetäminen vasta sattuikin kun pillu tuntui takertuneen tiukasti sen ympärille :D Mutta silti niin tyydyttynyt ja onnellinen olo.  Tänään en kyllä varmaan enää masturboi, vaginarukka on leponsa ansainnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)