tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kirjoitan pillullanikin kauniimmin kuin moni käsin ;D

Selibaatti jatkuu, miesystävällä on ikävä tulehdus, joka on onneksi jo helpottamassa. Malttamattomuuttamme kokeiltiin seksiä (ei tosin yhdyntää vaan suuseksiä ja runkkaamista) liian aikaisin, ja tulehdus paheni :( Nyt jo kuitenkin paremmalla tolalla ja annetaan parantua täysin ennen kuin seksiä/masturbointia harkitaankaan. Ei ole koskaan aiemmin miehellä tulehdusta ollut, ilmeisesti johonkin tekovaginaan jäänyt kosteutta ja päässyt tulehdus/sieni-infektio pesiytymään, ensin oli peniksen päässä, sittemmin muuallakin. Naisille tulehdukset on tutumpia, mutta miehillekin mahdollisia, harvinaisempia vain. Onko teillä lukijoilla ollut moisia vaivoja? Niin, ja sukupuolitaudit asia erikseen, niiden suhteen ollaan tarkkoja ja käytetään muiden kuin toistemme kanssa kondomia, paitsi siinä vaiheessa kun suhde vakiintuu ja kumpikin osapuoli on testattu. Käydään myös testeissä säännöllisesti.

Kiltti Naavaparta on miellyttänyt mua kuitenkin, vaikka lupauduin olemaan selibaatissa henkisenä tukena yhtä kauan, kuin hänkin joutuu. Rankkaa ollut kyllä itsellenikin, veikkaan että vielä rankempaa kuin Naavaparralle, vaikka olen muutamia kertoja miellytystä saanutkin. Lauantaina kunnolla, ja sunnuntaina sain myös puolisen tuntia orgasmeja yhtäsoittoa. Naureskeltiinkin, et mulle puoli tuntia jatkuvia orgasmeja on vähän ja "pikainen". Jää nälkä päälle. Mut lähti sillä akuutein himo. Saa nähdä milloin saan seuraavaksi, kestänkö siihen asti, että Naavaparta on naimavalmis, vai täytyykö pyytää miellytystä sitä ennen.

Otsikon aiheeseen, olen tosiaan harjoitellut pillupiirroksia ja kirjoittamista. Aikoinaan kokeilin huvikseni maalata pensselillä, liikuttaen lantiota ja pitäen pensselin vaginanlihaksilla paikoillaan. Tulin kuitenkin kokeilleeksi, saisinko kynää/tussia liikutettua pelkästään lantionpohjanlihaksilla, pitäen lantiota paikallaan. Olinhan jo aikoja sitten huomannut, että osaan jännittää vaginan eri seinämiä erikseen, muun osan vaginasta pysyessä rentona. Tussilla/kuulakärkikynällä piirtäminen oli yllättävän helppoa! Heti onnistui ylös ja alas, sekä viistoon. Sen sijaan vaakaviivat oikealle ja vasemmalle ovat vaikeimpia, ja laajat liikkeet. Lantionpohjanlihaksilla saa nostettua kynän paperista, piirrettyä ja kirjoitettua. Puuha vaatii kuitenkin syvää, meditatiivista keskittymistä, toisaalta palaute tulee heti (näkee viivan) ja siten oppiminen tapahtuu melko nopeasti. Tuntuu vastaavalta, kuin pikkulapsena ensimmäistä kertaa piirtämisen opettelu, aluksi hataraa ja käsiala sen mukainen, mutta tarkentuu pikkuhiljaa. Olen tehnyt pillupiirroksia säännöllisen epäsäännöllisesti. Huomaa, jos ei ole tehnyt vähään aikaan, taidot ruostuvat, vaikka voimatreeniä tekisi kuinka. Lihasten tarkka hallinta vaatii harjoittelua siinä missä voimatreenikin. Kuitenkin kun tekee säännöllisesti, se alkaa käydä helpommaksi, parhaimmillaan jopa tasaiset, symmetriset neliöt ovat onnistuneet ja lempipuuhani on piirrellä paljon sydämiä. Motivoivaa treeniä on kirjoittaa rakkauskirjeitä Naavaparralle :D Eipä moni mies saakaan naiseltaan pillulla kirjoitettuja viestejä! Siinä saa olla otettu, onhan a) naisen pitänyt treenata pitkään kestävyyttä, voimaa ja lihasten hallintaa b) täytynyt treenata vielä erikseen tarkkuutta ja keskittyä huolella kirjoittaessaan, herpaantuminen näkyy heti virhesutaisuna.

Tarkastelen myös, miten pitkiä viivoja saan tehtyä kynää nostamatta, ylös, alas ja sivuille. Kehitystä huomaa niin viivojen pituudessa, kuin käsialassakin -vai pitäisikö puhua pillualasta. Tänään kirjoitin Naavaparralle pienen toipumiskirjeen kaunikirjoituksella nostamatta kynää paperista, paitsi sanojen välillä siirsin paperia. Hyvin sujui, ja kieltämättä kaunoni on kauniimpaa kuin monella käsinkirjoitettuna :D

Joskus vaan, kun on treenannut liikaa, huomaa vaginaan jääneen jännitystilan. Sen huomaa etenkin siitä, että kun laittaa kynän sisään, se ei sojotakaan suoraan, vaan selvästi vinoon esim. oikealle. Rentouttamalla kunnolla tilanne korjaantuu. Tänään huomasin myös pitkän voima- ja tarkkuustreenin jälkeen pillukirjoitusta harjoitellessani, miten vaginan syvät lihakset sykähtelivät satunnaisesti, rasituksesta. Ei siis orgasmeja, vaan sattumanvaraista sykähtelyä. On pahimmillaan tullut kerran suonenvetokin pilluun rankan treenin jälkeen. Oli sen verran epämiellyttävä tunne, että en ole vetänyt itseäni "piippuun" sen jälkeen. Jos saan esimerkiksi ennätyksen tehtyä, se riittää siltä päivältä. On myös tärkeää rentouttaa lihakset treenin lomassa ja lopuksi, sekin on opeteltava taito, mikä auttaa monessa muussakin asiassa (esim. virtsaamisessa julkisilla paikoilla/jonkun suuhun ;)). Mulla ei käytännössä koskaan ole ollut "ujoa pissaa", vaan jos haluan virtsata, rentoutan vaan lihakset ensin ja sitten ponnistan tai annan virtsan valua rennosti.

Joo, aion jossain vaiheessa ottaa videota pillukirjoittelustani, kunhan ehdin ja innostun. Mutta tällaisiakin taitoja voi oppia, eikun harjoittelemaan!

Vaginan eri lihasten harjoittaminen ja monipuolinen lantionpohjanlihastreeni on saanut aikaan erikoisia vaikutuksia myös nautinnossa. No, sen jo tiesitte, että orgasmit ovat vahvistuneet ja pidentyneet -vahvimmillaan sattuvat Naavaparran 2-3 sormea tai penistän ja itseäni lantionpohjanlihaksiin, pisimmillään yksittäinen yhtäjaksoinen orgasmi kestää yli puoli tuntia (varmaan pidempikin onnistuisi, jos miellyttäjä jaksaisi ;)). MUTTA, on tullut myös uusia erikoisia juttuja. Jo melko kauan olen saanut välillä, satunnaisesti toispuoleisia orgasmeja. Esim. jos vasenta jalkaa silittää, ainoastaan vasen puoli vaginasta saattaa sykkiä tai se sykkii huomattavasti voimakkaammin. Joskus taas orgasmi sijaitsee ainoastaan syvällä vaginassa tai ainoastaan suuaukolla.

Orgasmeja on vaikka minkälaisia yhdistelmiä, jokainen on yksilö, ihan jo pelkästään fyysisiä ilmentymiä tarkastellessa, psykologisista tuntemuksista puhumattakaan. On sellaisia, mitkä alkavat suuaukolta, siirtyen sykkimään syvemmälle vaginaan kuin aalto. On sellaisia, joissa koko vagina ja koko vartalo kouristelee. Joskus vagina sykkii todella nopealla tahdilla kevyesti, melkein kuin tärisee. Joskus koko keho tärisee vaginan mukana. Joissain orgasmeissa vagina puristuu vain kerran pitkään ja voimakkaasti, joissain sykkii tasarytmisesti. Koskaan en tiedä, millainen orgasmi tulee, ja se juuri on yksi kiihottava puoli. Toki tietyntyyppinen stimulointi todennäköisemmin saa aikaan tietynlaisen orgasmin, mutta silti tulee yllätyksiä, ja yhdistelemällä stimulaatioita, orgasmeihinkin tulee vielä lisää yllätyksellisyyttä.

Uusi havainto on myös, että kiihottuneena (joskus ei-kiihottuneenakin), mulle saa annettua nykyään orgasmeja vain painamalla lihaksia. Jos esimerkiksi mies vain painaa etuseinämääni, se alkaa sykkiä ja siihen tulee paikallinen orgasmi, ainoastaan siihen lihakseen :O Kaikkein herkin lihas vaikuttaa olevan oikealla puolella muutaman sentin syvyydessä. Sitä kun painaa, lähes takuuvarmasti tulee orgasmi siihen. Sen sijaan vasemman puolen kyseisen lihaksen "sisko" on vähemmän herkkä -tai tuntuu olevan itseasiassa yhtä herkkä, mutta oikea puoli dominoi. Vähän kuin nälkäinen koira, joka dominantin siskon vieressä ollessa ei uskalla syödä. Usein nimittäin kun vasemman puolen lihasta hieroo, oikea alkaa sykkiä, "varastaa" orgasmin. Mutta jos vasenta hoivaa kärsivällisesti, se saa myös yksilöllisen orgasminsa, jolloin ainoastaan kyseinen lihas sykkii. Nuo on jänniä tuntemuksia ja uusia minulle. Toki useimmiten koko vagina sykkii, mutta on hauskaa leikitellä lihaksilla ja kohdella niitä yksilöllisesti, olla niiden kanssa vuorovaikutuksessa ja huomioida niitä rakastavasti.

Ehkä sen tähden vaginahieronta on erityisen ihanaa, jumeja avaavan vaikutuksen lisäksi. Jumit muuten paradoksaalisesti aukeaa sillä, kun saan vaginaa hieroessa orgasmeja -jumit avautuvat sykkimällä. Kun joka kohdan vaginasta hieroo ja joka kohdan kautta saa orgasmeja, vagina on jotenkin takaisin tasapainossa ja rento. Toki voi jäädä pieniä jumeja, mutta uusi hieronta avaa lisää. Vaihtelee myös, missä jumeja on ja kuinka tuntuvia. Joskus on pahojakin jumeja, joita saa availla hellästi, joskus ei ole kunnon jumeja pitkään aikaan, vaikka treenaa maksimivoimaa. Säännöllinen hieronta, orgasmit, seksi ja maltillinen venytys tuntuu ennaltaehkäisevän jumien syntymistä. Jokainen pieni lihas saa yksilöllisen hoivansa, kiitoksensa ja huomionsa. Tunnen todella tarkasti pienenkin kosketuksen ja tiedän tasan tarkkaan, mitä kohtaa Naavaparta koskee vaginassa. Monilla naisilla ei ole ilmeisesti näin hyvä tunto, minkä takia ei ole ihme, etteivät monet saa orgasmia yhdynnässä (toki herkkyys on vain yksi tekijä, mutta silti). Lantionpohjanlihasten treenaaminen parantaa herkkyyttä entisestään, olen ainakin itse huomannut. Hidas työntyminen yhdynnässä tuntuu huikean ihanalta, venyttää lihaksia ihanasti ja hyvin usein kiihottuneena johtaa siihen, että orgasmi tulee "kuin väkisin" jo peniksen pään tunkeutuessa suuaukolle, ja orgasmi vain voimistuu voimistumistaan, mitä syvemmälle milli milliltä Naavaparta työntyy. Vaginahieronnassa lihakset saavat paitsi yksilöllistä hoivaa, Naavaparta usein vielä hämmästelee ja kehuu niitä erikseen. Takaseinämässä ja oikeassa seinämässä on tällä hetkellä suurimmat lihakset, pitäisikin vahvistaa tietoisesti vasenta ja etupuolta. Tosin, asiasta kokematon ei näitä huomaa, vaan lihaksia tuntuu olevan paljon kaikkialla. Minä ja Naavaparta tunnetaan vaginani lihakset kuin perheenjäsenet. Mutta on mielenkiintoinen, aina pieniä yllätyksiä ja uudenoppimista sisältävä tämä seksuaalinen matkani, tutustumiseni rakkaaseen vaginaan ja lantionpohjanlihasten kanssa yhteistyö. Musta "lantionpohjanlihakset" on melkein pilkkanimitys, yleistys, kun lihaksia tulisi yksilöidä ja nimetä. Ehkä joku päivä annankin niille nimet kuin rakkaille lapsille.

Ps. tekee mieli, voi että kun saisi jo seksiä... nälkiinnyn, paitsi fyysisesti on hirveä herkunhimo kun seksuaalinen mielihyvä on poissuljettu. Ja joo, voisin toki masturboida, mutta haluan olla Naavaparran tukena selibaatissa, hänellä on vielä kurjempi tilanne, ei ole lauennut ööö 8 päivään ! Mä sentään laukesin eilen puoli tuntia putkeen ja silti on jo himotus. Eikä mikään voi korvata naimista Naavaparran kanssa. Vaikka nai mua sormillaan lujaa ja nuoli ja käytti vibraa ja sain vahvoja orgasmeja niin että sormiinsa sattui, silti jäi kyrvänhimo, yhtymisenhalu. Halu tuntea Naavaparta sisälläni laukeamaisillaan, pidätellen ja nauttien pitkään, täyttäen mut kokonaan. Aiheuttaen ihanaa sopivaa venymisen tunnetta vaginassa ja hieroen peniksellään joka sopukkaani, antaen mulle lukuisia orgasmeja sentti sentiltä työntyessään syvemmälle. Niin, arvatkaa vaan onko ikävä... Ei mikään läheisyyden määrä, seksi kenenkään muun kanssa, mikään orgasmien määrä ja laatu korvaa sitä läheisyyden, rakkauden ja halun tunnetta ja sitä iloa, mitä koen kun tiedän Naavaparran nauttivan joka hetkestä sisälläni, olevansa kotonaan. Mut kyllä mä kestän, haluan kestää ja odottaa. Voisin pyytää jonkun kumppanin luokseni, mut en halua, odotan mieluummin että voidaan vihdoin taas rakastella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)