maanantai 13. helmikuuta 2017

Tuhmailua kylpylässä

Hieman vanhempi postaus jokusen viikon takaa, oli unohtunut luonnoksiin..

Kävin eilen kylpylässä Aarnin kanssa. Hän ei ollut käynyt koskaan eläissään kylpylässä, ei ainakaan muistanut! Olipa kiva antaa jollekin ihkauusi kokemus niin tavanomaisesta asiasta. Nyt ymmärrän vähän paremmin Naavaparran fiiliksiä, kun on sanonut miten hauskaa on ollut opettaa mua esim. käyttämään sytkäriä ja ampumaan ilotulitteita -lähes kaikki ovat ne kokeneet ja on hauskaa antaa jollekulle uusi kokemus jostain hyvin tavallisesta asiasta.

Aluksi tuli pieni pettymys, kylpylässä olo ei tuntunutkaan yhtä hauskalta, kuin rakkaan Naavaparran kanssa. Kaipasin Naavapartaa Aarnin tilalle.. Ei ollut aluksi sitä ihanaa seksuaalista kipinää, mikä mulla yleensä kylpylöissä on, oli vaikeampi rentoutua Aarnin seurassa. Mutta hyväksyin asian ja päätin ottaa kaiken ilon irti kylpyläreissusta Aarnin kanssa.

En tiedä, miten suhteemme tulee etenemään. Välillä mua ärsyttää hillittömästi Aarnin tietyt piirteet, kuten egoistisuus ja itsekkyys. Toisaalta meillä on ollut mielenkiintoisia keskusteluja ja hyvää seksiä ja olen hetkittäin kokenut yhteyttä Aarniin, mut hänellä tuntuu olevan niin iso ego, että aidon, syvän yhteyden muodostaminen ei ole helppoa.

Aarni ei ole esim. vielä koskaan ostanut mulle ruokaa, vaan päinvastoin närppii aina mun ruokaani ja kaupassa sanoo, ettei tarvitse mitään, mutta kuitenkin syö sit mun ruokiani... Ei mulla ole varaa tarjota jollekulle safkaa koko ajan. Pitäis ottaa asia puheeksi ja sanoa, et tuo on todella epäkunnioittavaa, oletko huomannut tekeväsi noin. Nytkin kylpylässä närppi smoothietani ym., eikä ostanut omia. Ei oo myöskään kovin oma-alotteinen miellyttämään, vaan yleensä jollain lailla ohjaan tai pyydän siihen. Mä kun arvostan kovasti vastavuoroisuutta ja oma-alotteisuutta suhteessa, enkä sitä, että toinen on kiinnostunut eniten vain omasta nautinnostaan. Olen nyt kuitenkin vielä tapaillut Aarnia, mutta katson vähän varuillani, millainen ihminen hän on.. Nyt tuli kunnon alistamishalu.. ens kerralla Aarni saa kyllä nähdä paikkansa, tykkäsi tai ei ja vain turvasana voi pelastaa :D

Lisäksi olen tullut siihen tulokseen, että vaikka ollaan hyvin samanhenkisiä joiltain osin ja voidaan puhua tosi diipeistäkin aiheista, en taida kokea Aarniin biologista seksuaalista vetoa. Hänen hienhajunsa ja sperman hajunsa ei viehätä mua, enkä tykkää suudella häntä yleensä, suu maistuu myös epämieluisalta. Se selittänee myös sen, miksi olen Aarnin kanssa hidas syttymään ja tulee seksin jälkeen hiukka vastenmielinen olo, vaikka olisi ollut hyvää seksiä. Ja miksi usein kuvittelen silmät kiinni Naavaparran Aarnin tilalle.. Aarni kiinnostaa mua ehkä enemmän ystävänä ja "varapanona", mut en osaa kuvitella, et rakastuisin häneen syvästi. Mut seksi on ollut kuitenkin ihan tyydyttävää, kun oon opettanut Aarnin miellyttämään mua. Naavaparran sperman, hien ja suun makua rakastan ja himoan, itseasiassa ei tule mieleen toista ihmistä, josta viehättyisin yhtä paljoa. Exästä joo, mut hän on monosuhteessa.

No, oli kuitenkin mukavaa kylpylässä pääosin. Välillä olis tehnyt mieli olla mieluummin yksin, mut välillä koin yhteyttä Aarniin. Lämminvesialtaassa oli kaunis suuteluhetki, pääsin yli siitä, ettei Aarnin suu maistu mulle niin mieleiseltä ja huomasin, että hän on oikeastaan aika hyvä suutelemaan. Sain orgasmeja hänen sylissään, itkinkin vähän. En välittänyt touhutipan vertaa kanssaihmisistä. Tai no, ehkä hivenen, mutta nautin vain ja tunsin täriseväni kauttaaltani ja ilmeitä tulevan kasvoille orgasmeista, mutta en antanut niiden häiritä.. Oikeastaan kiihotti vain arvuutella, tajuaako joku vai ei, vakuuttelin itselleni, etten tee mitään laitonta, suutelen vain ja orgasmeja ei ole vielä lailla kielletty. Jännästi taas allas tyhjeni ympäriltämme... Eikö ihmiset kestä intimiteettiä, tuleeko myötähäpeä vai mikä?? Ite tällä kertaa kylpylässä ihan röyhkeästi katselin kuhertelevia pareja, joskus jopa suoraan silmiin. Eräs nainen mulle hymyilikin kun tuijotin häntä kuhertelemassa miehensä kanssa, taisi tykätä kun katsoin. Yritin tietty tiirailla, saako joku muukin orgasmeja. Uskon, että muitakin kylpyläorkkuilijoita on, mutta en ole havainnut. Yksi vanhempi rouva tosin näytti hieman siltä.. Poreissa oli silmät kiinni yksin ja silmäluomensa värisivät. Muuta reaktiota en huomannut, mut saattoihan se olla mieto orkku tai niin ainakin halusin uskoa. Katselin häntä röyhkeästi kun hän nautti silmät kiinni.

Uusi, kiva elämys oli Flamingon vesipuistopuolella. Rengasliukumäessä menin kokonaan silmät kiinni, se oli tosi jännittävää. Jo aiemmin olen huomannut kiihottuvani hurjissa liukumäissä ja ajatellut, että jos liuku vain kestäisi hieman pidempään... Nyt vihdoin sattumoisin toiveeni toteutui! Liu´un pituus ei toki muuttunut, mut olin ehkä paremmin läsnä, vapautumista auttoi varmaan myös se, että olin syönyt vapauttavan keksin. Aarni sanoi, ettei huomannut asiaa mitenkään päältäpäin, mutta tunsin kyllä vaikutusta jonkin verran. Oli eka kerta, kun olin Aarnin seurassa päihtyneenä. Silmät kiinni liukumäen laskeminen oli super jännittävää ja stimuloivaa. Multa pääsi ääntä ja huvituksekseni huomasin, että voihkin aika äänekkäästi, mut en silti väenvängällä pakottanut itseäni olemaan hiljaa. Aarni oli kuullut ääneni alas asti :D Liukumäen loppuosassa orgasmi sitten tuli, melko yllättäen, en olettanut, että ehtisin saada, vaikka tunsin vahvan kiihotukseni ja toivoin orgasmia. En kerennyt kauaa orgasmista nauttia, kun tuli ns. kylmä kyyti, rengas syöksyi veteen ja säikähdin hieman. Hoipertelevin jaloin nousin ylös ja kiivettiin ylös uudelleen, laskettiin vielä pari mäkeä. 2 kertaa sain liukumäessä orgasmin. Aiemmilla kerroilla en saanut, mutta oli silloinkin lähellä. Uusi tapa nauttia vesipuistosta! Oli kai vain ajan kysymys, että noin tapahtuu mulle.

Mieleenpainuvaa oli myös se, että jossain vaiheessa hyväilin Aarnin kovaa penistä porealtaassa poreiden alla piilossa. Otin kädestä kiinni ohjaten pois altaasta, kuiskasin että nyt mennään suihkuun, mene sä ensin, mä tuun perässä. Jännitti aikalailla puikahtaa nopeasti miesten suihkuihin. Flamingossahan kylpylän suihkut ovat sellaiset, että ei ole ovea vaan kolo seinässä vain, josta pääsee 2:een suihkukoppiin, joissa myöskään ei ovea. Katsoin, ettei kukaan katso, ja pujahdin perimmäiseen suihkuun. Kumarruin polvilleni ottamaan suihin. Aarni oli hyvin kiihottunut, kova penis sykähteli suussani ja kauaa ei sitä tarvinnutkaan imeä ja nuolla, kun maistoin ison spermalastin suussani. Ei ihan mieluisin spermanmaku (johtuen biologisesta yhteensopimattomuudesta), mutta oli silti kiihottavaa tuntea ja nähdä Aarnin nauttivan. Hän huojui vähän seisaaltaan ja spermaa tuli suuhuni paljon, vaikutti olevan hyvä orgasmi. Poishiipiminen oli vielä kuumottavampaa. Meinasin törmätä kylpylän työntekijään, mutta juuri oikealla hetkellä puikahdin takaisin suihkuun, Aarni meni edeltä ja minä perässä. Yksi kylpylän asiakas, ulkomaalainen mies, taisi nähdä että tulin miesten suihkutilasta ja kyyläsikin mua tarkoin sen jälkeen, muttei sanonut mitään. Hän katseli meitä röyhkeästi suoraan sen jälkeen, mutta en antanut sen häiritä.

Vaikka Aarnin kanssa oli oikein kivoja hetkiä, huomasin nauttivani vielä enemmän ollessani yksin. Aarni meni syömään eväitä jossain vaiheessa, ja mä jäin lämminvesialtaaseen. Kelluin selälläni hengittäen syvään ja rentouduin täysin. Orgasmi tuli melko helposti ja kesti pitkään, ihanan pitkään ja tunsin sulautuvani veteen, eikä kanssaihmisten mahdollisilla katseilla ollut mitään merkitystä. Tunsin suurta rauhaa. Siihen asti, kunnes meni vahingossa vettä henkeen ja orgasmi loppui siihen :D

Miellyttävä kylpyläreissu kaikenkaikkiaan, mut kyllä Naavaparran kanssa on ollut vielä ihanampia kylpylähetkiä. Mut mahtoi olla Aarnille mieleenpainuvaa, kun ekan kerran kylpylässä vasta kävi ja heti pääs laukeamaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)