maanantai 27. helmikuuta 2017

Syntymäpäivä on joka päivä!

Tavallaan kyllä, sillä soluja syntyy ja kuolee joka päivä. Mutta en sentään ihan joka päivä aio synttäreitä viettää.
Vietin kuitenkin ikimuistoiset synttärit eilen. Pitkään olin niitä suunnitellut. Kutsuin mielenkiintoisia, vapaamielisen oloisia ystäviäni -osa hyvin läheisiä, osa vasta tutustumisasteella olevia, mutta kaikista pidin paljon. Hämmästyin, kun ihmiset ottivat miellytys-hemmottelusynttäri-ideani ilolla vastaan. Osa kuitenkin totesi, ettei ole heidän juttunsa, osa perui. Kuitenkin 6 kymmenestä kutsumastani tuli paikalle ilomielin! Olin sanonut, etten loukkaannu lainkaan perumisista -haluan paikalle tulevan vain niitä, joita aihe todella kiinnostaa.

Oli synttäreitä koko päivä! Ja tavallaan sitä edellinenkin. Kerron tässä nyt vuorokauden olemassaolon juhlistuksesta kronologisesti. Kirjaimellisesti olen saanut nautintoa aamusta yöhön bussimatkaa ja muutamaan muuta hetkeä lukuunottamatta.

Velhon luona ensimmäistä kertaa

Matkustin Velhon luokse yökylään, kirjoitan sen verran kuin vielä muistan :D Hän oli sanonut pitävänsä mulle "kostosession", odotin siis hyvin uteliaana, silti luottavaisin mielin mitä tuleman pitää. Aluksi taisi kumpaakin vähän ujostuttaa. Päätin, etten tee oikein mitään aloitetta, vaan katson mitä toinen on keksinyt pääni menoksi. Asetuin löhöilemään ja suljin silmäni, hetken päästä huomasinkin Velhon sitovan ranteitani yhteen.  Hän talutti mut sänkyyn ja alkoi sitomaan pakettiin. Jo tässä vaiheessa sain muistaakseni ensimmäiset orgasmit, mitkä olivat vielä aika kevyitä ja sain ne ainakin mielestäni vielä peitettyä hyvin. Velho kuitenkin avasi mut köysistä melko pian, ja ehdin jo hieman pettyä: tässäkö se oli, näin nopea? Ajattelin kuitenkin, että olen tänään täysin Velhon armoilla -jos hän päättää lopettaa lyhyeen, en mahda sille mitään. Sain kuitenkin pian yllättyä, sillä hän alkoi sitomaan mua uudelleen, eri tavalla. Sitomista eri asentoihin jatkuikin sitten monta kertaa, ja kyllä, pidin siitä paljon. Odottaminen oli kiihottavaa ja Velho kosketti köysillä kiihottavasti, en ollut varma oliko se tahallista vai tahatonta.

Hän sitoi silmäni sideharsolla pehmeästi, mukava näönestämistapa, ja laittoi mulle korvatulpat. Korvatulppien laitto tuntui inhalta, mutta inhottavuudessaan jotenkin myös kiihottavalta, antaa toisen tehdä mitä vain. Paitsi oli sovittu rajojakin; en halunnut esimerkiksi vaginaan mitään, halusin edetä hitaasti omaan tahtiini Velhon kanssa.


Jossain vaiheessa Velho käski avaamaan suun. Mua epäilytti, sillä arvelin hänen laittavan suuhuni virtsaa, enkä ollut ihan valmis nielemään vieraahkon miehen virtsaa vielä, vaikka hän mua viehättikin. Avasin suun epäröiden, velho komensi avaamaan ammolleen. Ja maistoinkin suussani suklaan! Mikä ihana yllätys, hykertelin hämmästyksestä. Suklaahemmottelua tuli aika ajoin, pala kerrallaan, oikeastaan todella hyvä harjoitus mulle, sillä sain/jouduin maistelemaan kunnolla hitaasti. Ekan palan hotkaisin, mutta aloin oppia imeskelemään hitaasti nauttien. Tässä asiassa mulla olisikin opittavaa, sillä lapsena opin hotkimaan ruokaa, kun nälkä oli jatkuva ja veljen kanssa vietiin silloisen mittapuun harvinaisia herkkuja, kuten auringonkukansiemeniä ja rusinoita, jopa toistemme suusta.. Kuin villieläimet. Jos ei syönyt nopeasti, saattoi menettää herkkupalansa ja tuo on jäänyt jotenkin vahvasti tunnemuistiin. Oli siis todella terapeuttista aistit rajoitettuna, sidottuna nauttia suklaata pala kerrallaan. Mua ihan liikutti se, taisin itkeä tirauttaakin vähän suojassa hupun alla.

Velho kysyi myös, pidänkö teestä. Hän käski mun odottaa milloin missäkin, välillä sängyssä, välillä lattialla johonkin sidottuna kuin koira. Odottaminen oli todella kiihottavaa! Suorastaan nolotti, kun sain orgasmeja myös odottaessa välillä.. Oli ihanaa odottaa ja miettiä, mitä toinen mahtaa tehdä sillä hetkellä ja seuraavaksi. Janosin myös Velhon läheisyyttä, ja kun hän pysytteli etäällä musta, sitä halusi entistä enemmän. Välillä sain kosketettua hänen elintään kun hän sitoi mua, mutta silloinkin hän usein perääntyi heti tai hetken päästä, ja jäi kiihottavasti turhauma päälle; olisin halunnut kosketella penistä, mutten saanut. Velho oli jotenkin näennäisen rauhallinen, etäinen ja neutraali, mutta aavistin hänen oikeasti nauttivan tilanteesta. Tai no, ei kai siinä meedion kykyjä tarvita aavistaa toisen olevan kiihottunut tuntiessaan välillä kovan tai puolikovan erektion. Seisaaltaan sidottuna:


Oli myös kiehtovaa, kun Velho talutti mua ympäri huonetta. Se tuntui vähän kuin tanssilta. Luotin aika hyvin ja askelten varominen väheni koko ajan. Tee oli ihanan makuista, laadukasta, oli aivan erilaista maistella teetä silmät sidottuna. Siinäkin tosin tunsin itseni lemmikikiksi (kiihottavalla tavalla!), kun Velho istutti mut sidottuna pöytään. Hän kohteli lemmikkiään hyvin ja lempeästi :)

Aavistin tulossa olevan pissaleikkejä pienestä vihjailusta, ja aloin itseasiassa odottaa tuokiota hyvinkin innolla.. Joka kerta, kun Velho talutti mua kylpyhuonetta päin, uteliaana odotin alkaako jo pissaleikit ja jopa petyin lievästi, kun hän ei vienytkään mua sinne.

Jossain vaiheessa Velho laittoi nänneihini nipistimet (pyykkipojat, kuten jälkeenpäin sain kuulla). Sit hän alkoi etsiä kohtia kehostani, minne muualle niitä laittaisi, ja ottaessaan vatsanahastani kiinni, se tuntui aivan sietämättömän kutittavalta. Velho hyödynsi tämän, ja alkoi kutittaa mua sidottuna armottomasti! Tuntui niin vahvasti, että harkitsin jopa turvasanan sanomista, niin paljon kuin kutituksesta tykkäänkin. Päätin kuitenkin kestää vielä hetken..ja vielä. Kontrolli meni täysin ja kiljuin kuin elävältä syötävä ja kieltämättä mielikuvakin oli vähän vastaava :D Kuulin oman huutoni, hetken mietin mitäköhän naapurit ajattelee, mutta en voinut sille mitään. Kuulin ääneni särkyvän ja häviävän välillä kokonaan.. Kuitenkin oli turvallinen, luottavainen olo; täyttä kauhua siis turvallisessa tilanteessa. Aloin juuri päästä pikkuhiljaa "rauha kaaoksessa" -olotilaan, kun ovikello soi. Kehotin Velhoa menemään avaamaan. Naapurihan siellä, kysyi onko jokin hätänä. Huusin kaiken olevan ok ja kysyin, tarvitseeko mun tulla näytille, nousin jo sidottuna vaivoin sängyltä tullakseni ovelle, mutta naapuri kerkes lähteä. Harmi, olisi ollut hyvä tekosyy näyttäytyä alasti sidottuna :D

Hämmennyttiin tästä vähän ja naureskeltiin tilanteelle. Ei koskaan aiemmin ole noin käynyt, olen tosin vain odottanut, milloin tuo tapahtuu. On sen verran huutoisia sessioita välillä ollut. Mut kotonani naapurit liene tottuneet pikkuhiljaa ja tajunneet, että pidetään hauskaa kun huuto-nauru-randomääni -sessiot toistuvat niin usein. Olin iloinen siitä, että naapuri tuli sanomaan, kunniallista toimintaa, sillä eihän todella voinut tietää, onko jokin oikea väkivaltatilanne menossa. Mua ei ois kyllä poliisitkaan haitanneet.. siinäpä vasta olisi kiihottavan kiusaannuttava tilanne, jos poliisisedät mut sellaisessa tilassa näkisivät. Mutta ei nyt tietentahtoen viitsi häiritä virkavaltaa.

Ei sitten jatkettu kutitusta enää juurikaan. Velho dominoi mua mielikuvituksellisesti, tykkäsin paljon. Ei keskittynyt miellyttämään, vaan kosketteli kuin ohimennen, siten että koko ajan himoitsin lisää kosketusta ja laukesin aika pienistäkin ärsykkeistä, tuntui kiihottavan nöyryyttävältä. Hän sitoi mut kunnon pakettiin ja laittoi vibran klitalle. Se oli todellista vibrakidutusta, hyvällä tavalla. En ole koskaan kokenut yhtä voimakasta vibraa. Kipu meni välillä nautinnon yli. Välillä en jopa kyennyt tuntemaan, sainko orgasmeja kivun lisäksi vai en, sitten taas stimulaation ollessa ei-aivan-niin-raju tunsin orgasmoivani. Tässäkin ääntä lähti ja koetin välillä rimpuilla vibraa karkuun, mutta en mihinkään päässyt. Hurja tunne. Tuossakin vaiheessa harkitsin turvasanan sanomista, mutta ei mennyt ihan sen rajan yli, että olisin halunnut kuitenkaan keskeyttää. Luulin Velhon käyttävän sähköhammasharjaa klittaan, se oli niin voimakas et arvelin sähköhammasharjan tuntuvan siltä, mut se olikin ihan wanda, erilainen vain kuin itselläni, kun mulla on portaattomasti säädettävä. Lopulta aloin tottua wandaan jotenkuten, siten että nautinto alkoi olla enemmässä määrin epämukavuuden yli. Olin sidottuna tällaiseen asentoon:Vibrakidutuksen jälkeen Velho vihdoin talutti mut kylpyhuoneeseen ja käski istua polvilleen pöntön viereen ja tyhjentää virtsan pönttöön, pisaraakaan ei saisi mennä ohi "en tykkää jos sotket", hän sanoi. Oli todella kiihottavaa ja nöyryyttävää odottaa toisen virtsaavan suuhuni. Olin siihen täysin valmis, odotin innolla, omaksikin yllätyksekseni. Asiaa lienee auttoi se, että olin mielessäni odottanut ja kypsytellyt asiaa koko illan, ehdin jo huolestua tuleeko pissaleikkiä lainkaan. Hämmästyksekseni sain orgasmin myös pöntön vieressä odottaessani. On siinäkin... neiti laukeaa siitä, kun odottaa toisen virtsaavan suuhunsa, samainen joka on sanonut "en mä varmaan kiihotu virtsasta, mutta voihan sitä joskus kokeilla..". No, ei se virtsa tässäkään ollut se kiihottavin elementti, vaan itse tilanne ja alistuminen. Velhon oli kuitenkin hieman vaikea virtsata jännityksen takia. Lopulta sain suuhuni hieman virtsaa, ja yllätyin ettei se ollutkaan kovin vahvan makuista, varmaan suuren vesimäärän juonnin takia. Olen tosin maistanut aiemmin jo hieman Naavaparran virtsaa. Koska virtsaaminen ei oikein ottanut onnistuakseen, Velho käski ottamaan suihin, jospa se rentouttaisi. Sainkin ihanan spermalastin suuhuni nopealla suuseksillä ja sen jälkeen tosiaan virtsantulo helpottui. Nielaisin virtsaa ison kulauksen ihan oma-alotteisesti, enkä laittanut enää pönttöön. Kunnon kulaus vain kuului. Mutta sen jälkeen maku alkoi tuntumaan sen verran vahvalta, etten niellyt enää, vaan annoin virtsan valua suustani ulos rinnoilleni ja lattialle. Lopuksi virtsasin myös itse kylppärin seinään ja jälleen kerran haaveilin siitä, että joskus vielä otatan valokuvan itsestäni, jossa virtsaan mahdollisimman pitkälle ja vielä jos saisi auringonsäteet osumaan virtsasuihkuun muodostaen siihen sateenkaaren, vaiko kusenkaaren siis.

Tähän sessio sitten päätettiin ja sen jälkeen juteltiin sessiosta ja halailtiin. Innostuin vielä myöhemmin lähentelemään Velhoa ja hän laukes vielä kerran suuhuni ja toisen kerran vibrassa kiinni olevaan tekopilluntapaiseen. Sitä oli kiihottava katsoa! Sain ihanasti nukuttua ja näin aika paljon eroottisia unia, sekä mahtavaa unta, missä lensin. Lentäminen kai symboloi mulle äärimmäistä vapautta. Olikin todella vapaa olo. Naavaparta oli samana päivänä treffeillä ja todennäköisesti naimassa, mutta en ollut juuri lainkaan mustasukkainen tai pelokas, vaikka Naavaparta ei ole nyt pariin vuoteen ollut kaksin muiden naisten kuin mun kanssa. Luotin siihen, että Naavaparta haluaa ja rakastaa mua, vaikka olisi miten kivaa vieraan kanssa, aika läpimurto sanoisin. Toki mustasukkaisuutta ollaan saatu käsiteltyä pikkuhiljaa koko ajan, mut tällä kertaa mulla ei edes syke noussut  ikävästi ajatellessani häntä toisen naisen kanssa, vaan tuntui enemmän vastaavalta, kuin miettisi, mitä ostaa kaupasta. En edes muistanut koko treffiasiaa ennen kuin vasta käyttäessäni koirat tarpeillaan ulkona, ja silloinkin olin iloinen Naavaparran puolesta ja onnellinen siitä, miten vapaita kumpikin saadaan olla, tässä suhdemuodossa ja toistemme kanssa, ja vielä mustasukkaisuudesta todella hyvin vapautuneina. Toki jotain pientä varmasti jää vielä työstettäväksi, mutta pääasia on, että nykyään mustasukkaisuus on käsiteltävissä ja luotan Naavaparran haluavan mulle hyvää, aina. Vaikka kävisikin niin ikävästi, että päädyttäisiin joskus eroamaan, en usko että kumpikaan haluaisi sitä tai mitään pahaa toiselle, joten silloin voi ajatella, että se olisi yhteinen suru ja voitaisiin yhdessä surra erkaantumista. Mut näiltä näkymin on auvoisaa ja valoista.

Aamulla heräsin himokkaana. Velhoa ei tarvinnut paljoa lämmitellä, hieman ujosti aloin kiehnäämään mutta hän oli heti mukana. Istuin naamalle ja sen jälkeen kuusysiin, ja sainpa kuin sainkin siinä asennossa Velhon elimen kokonaan suuhuni! Ihana fiilis, ja välillä tuli kakomisrefleksiä, mutta mua se vain kiihottaa.. Sain orgasmeja Velhon naamalle. Tunsin hänen olevan laukeamassa, luulin ehtiväni vielä estää sen ja otin peniksen ulos suustani, mutta Velho laukesi silti ja tuli siis vahingossa "ruined orgasm". Joillain siihenkin fetissi, mulla kyllä ei. Mä haluaisin tuottaa kummallekin aina maksimaalista nautintoa. Velholla erektio jatkui kuitenkin edelleen ja jatkettiin puuhailuja. Siirryin selälleni suuseksiä varten ja Velho nuolikin todella pitkään ja antaumuksella. Suuseksin aatelia, yks parhaista suuseksikerroista mitä olen kokenut. Sain jatkuvia orgasmeja, kipurajalle asti, mutta silti nautinto oli koko ajan päällimmäisenä. Jännästi kävi taas sama juttu, mitä olen huomannut muulloinkin jos klitoriksen nuolentaa jatkaa todella pitkään, taukoamatta ja intensiteettiä lisäten: vasen jalka alkoi tärisemään ja oikea puoli kehosta "hiljeni", kun taas yleensä just oikea puoli kehosta reagoi enemmän. Tuo on jotenkin tosi terapeuttinen ja vapauttava tunne, en tiedä miksi. Toisaalta samalla tunnen itseni kuin sätkynukeksi, joka on täysin toisen armoilla, toisen kielen armoilla tarkemmin sanoen. Todella euforista suuseksiä ja etenkin kun se vain jatkui ja jatkui. Alkoi tehdä aivan tajuttomasti mieli jotain sisääni, vaikka oltiin sovittu ettei vaginaan saa koskea. Aloin ohjaamaan Velhon kättä ensin vatsalleni, pikkuhiljaa alemmas, tuntui jo siinä todella ihanalta ja sain orgasmeja jo siitä kun käsi oli vatsalla. Mut häpykummulle päästessäni aivan puun takaa purskahdin voimakkaaseen itkuun ja pysäytin käden samalla. Kömmin Velhon kainaloon itkemään ja hän piti musta kiinni. Itkin, hyväksyin tunnetilani "tämä liikuttaa mua, huomaan" ja annoin itkun tulla. Se vaihtui kuitenkin orgasmiksi ja niin sitten tuli itkua ja orgasmeja vuorotellen :D Velho tuntui olevan hämmentynyt, mutta ymmärsi kuitenkin onneks silittää selkääni ja siten sain itkeä ja orgasmoida edelleen. Tunsin Velhon peniksen kovettuvan vatsaani vasten ja mua alkoi huvittaa: käykö tässä vielä niin, että Velholle kehittyy itkufetissi? Siinäpä olisikin parivaljakko: itkufetisisti ja itkuorkkuilija. No mutta, se ois aika terapeuttista ja kätevää oikeastaan, koska mulle tekee tosi hyvää itkeä säännöllisesti. Lopulta laannuin ja Velho kysyi "mitä ihmettä tuo äskeinen oli?".  Koetin selittää, mut huomasin että oli vaikea löytää sanoja. Kerroin, et ilmeisesti nousi raiskaustrauma pintaan. Mut en itkenyt surusta tai pelosta, vaan tavallaan helpotuksesta ja ilosta. Siitä, että "näin olisin halunnut neitsyyteni menettää!" Iloa siitä, mitä nyt on ja miten olisikaan tällaista kaivannut, ja samalla surua siitä, että asiat menivät ikävällä tavalla. Ja samalla turvallisuuden tunne ja lohdun kokemus, ja lupa olla heikko, keskeneräinen ja haavoittuvainen toisen seurassa.

Halailtiin hetki ja juteltiin, sitten miellytin Velhoa vielä ja sain spermat suuhuni vielä ennen lähtöä kotiin valmistelemaan synttärijuhlia..Erilaiset synttärit

Saunassa levitettiin savea vartalolleni, se tuntui aika karhealta ja siten ei niin miellyttävältä, mutta jonkun orgasmin sain jo siinä silti. Miellyttävämmältä olisi tuntunut ihan silitys, mutta omapahan oli ideani :D Myös kasvonaamio tehtiin, mutta siinä olevaa suolaa meni silmiini ja piti pestä pois. Saunassa oli minä, Naavaparta, Sami ja kolmas jätkä. Myös Naavaparralle tehtiin savikuorinta, minä ja kolmas tyyppi yhdessä, ja Naavaparralla oli elin puolikovana siinä, ei siis miehen kosketus tuntunut olevan kovin turn-off, vaikka hetero onkin. Savi suihkutettiin letkulla pois kuin vangeilta, ja sattumoisin letkusta meni vettä anaaliin suoraan, mikä tuntui ikävältä mutta omalla tavallaan kiihottavalta :D

Kotona kun kööri oli koolla, ekaksi yritin levittää miellytystä muille, mutta vieraani pakottivat mut väkisin "alttarille" eli pvc-lakanalla varustettuun sänkyyni. Laitoin savea kaikkien naamaan vitsaillen, että tämä on riitti. Hauskan alkukantainen tunnelma.

Laitoin hupun päähän kun nolotti ja pyysin laittamaan valot pois. Mua kiusaannutti se, miten nopeasti aloin saada orgasmeja 6 ihmisen koskettelusta ja en olisi halunnut ihmisten huomaavan, koska pelkäsin naisten (2 kpl) tulevan kateellisiksi, vaikka tosin toinen ties jo orgasmitaipumuksestani. Toinen, ihastukseni Helli, ei välttämättä tiennyt, sillä ei ole puhuttu asiasta eikä hän ole muistaakseni sormettanut mua aiemmin. On hän saattanut ihmetellä, miksi tärisen niin paljon seksissä, mutta ainakin toivoin, ettei hän välttämättä ole tajunnut mun saavan jatkuvasti orgasmeja. Toisaalta, Hellistä en ole itsekään varma, musta tuntui että hänkin sai monia, mutta ei olla kehdattu puhua asiasta :D

Ensin Naavaparta huijasi mua ja väitti laittaneensa valot pois, mutta huomasin sen kurkatessani hupun alta. Sit hän laittoi valot pois, luulin olevani turvassa... ettei tarvitse niin varoa orgasmeja, koska ihmiset eivät näe eivätkä siten välttämättä tajua. Naavaparta käski sivellä mua hellästi hivellen, lempparini... Oi että miten ihana tunne kun 6 ihmistä hivelee. En olisi pystynyt estämään orgasmeja siinä, vaikka olisin miten yrittänyt. Oli leikkimielinen juttu, että kuka vain sai esittää toiveita. Naavaparta käski kaikkia puristelemaan mua kuin taikinaa, se oli myös tosi kiihottavaa. Sain orgasmeja koko n. 2,5 tunnin session aikana lähes taukoamatta, loppua kohden alkoi vähän hiipua, mut aluksi etenkin tuli koko ajan.

Jossain vaiheessa otin hupun pois, ja mikä yllätys olikaan, ei huoneessa ollutkaan pimeää, vaan kynttilät valaisivat! Yksi ystävistä oli keksinyt tuoda kynttilöitä, kun käskin laittaa valot pois.. ovelaa.. Olivat siis nähneet kaikki orgasmini, en ollutkaan pysynyt salassa, miten nöyryyttävää.. Nöyryytys ei tähän päättynyt, vaan Naavaparta käski mua kertomaan, sainko 0, 1 vai useamman orgasmin. Kiusaannuin kamalasti ja ajattelin äkäisenä: ei Naavaparran pitänyt mua vielä paljastaa! Miksen saa nauttia rauhassa, salaa?
Kun en muuta vastausta keksinyt, sanoin "en kommentoi", ja kaikki alkoivat nauramaan. Ihmiset härnäsivät mua sanomalla, että aivan kuin voisin muka salata, he näkivät kyllä.. Myöhemmin sain tuta rangaistuksen siitä, etten sanonut suoraan. Ystävät läpsivät mua perseelle, ja mun piti arvata, kuka mua läpsi. Ekan arvasin oikein (ihana Helli <3), mutta sen jälkeen meni totaalisen pieleen ja kiusaannuin vain kiihottavasti. Tunsin olevani kuin yleinen leikkikalu ja pilkan kohde, silti rakastettu. Pikkuhiljaa nolostus väheni ja aloin luottaa siihen, että muillakin ehkä on kivaa ja että mun on ok nauttia, mutta en silti uskaltanut ottaa huppua pois päästäni. Olin hieman pajoissa myös, mutta se ei tuntunut paljoa vaikuttavan.

Jossain vaiheessa mua alkoi liikuttaa hirmuisesti ihmisten silittely, Naavaparta huomasi nyyhkytykseni hupun alta ja kuulemma vieraat olivat hämmentyneet hieman, joten Naavaparta sanoi "itke vaan", ja mähän itkin. Oli ihanaa. Melko pian tämän jälkeen yksi jätkistä laukesi rinnoilleni ja vatsalleni, hieroin sperman hansikkailla ihooni kauneusvoiteeksi.

Mut käännettiin selälleni, taisin ottaa tässä vaiheessa jo hupun pois ja uskalsin katsoa ihmisiä. Naavaparta käski mun katsoa kaikkia vieraita silmiin, ja tunki samalla pientä vibraa pilluuni. Oli tosi vaikea, intiimi harjoitus mulle.. Katsoin jokaista silmiin aluks muutaman sekunnin ja laukeilin välillä. Mut sitten Naavaparta käski katsoa jokaista vielä uudelleen, pitkään, joten katsoin ystäviä yksitellen silmiin kiittäen heitä, ja jo ensimmäisen kohdalla itkin liikutuksesta. Kävi niin, että jokaista katsoessani kyyneleet valuivat ja sain orgasmin. Se taisi olla Naavaparran tarkoituskin, pirulainen.. Oli tosi intiimi ja kiusaannuttava, mutta silti aika hellyyttävä harjoitus.

Mun varpaita nuoltiin myös, ihanaa. Jotkut myöskin raapivat ja säikyttelivät mua kevyesti, mutta koin aivan kaiken kiihottavan, myös raapimiset. Ihmiset käyttivät ihanasti luovuuttaan miellyttäessä, joku tokaisikin et mitä mä oikein odotin, kun kutsuin heidät. Et totta kai tällaisella porukalla ei saa vain miellytystä, vaan luovaa miellytystä. Mahtavaa :D

Sami runkkasi päälleni, hänenkin tuntui olevan hiukka vaikea laueta, jostain syystä varmaan tilanne jännitti ja kun ihmiset nauroivat ja vitsailivat kaksimielisiä vitsejä ympärillä, mikä häiritsi keskittymistä.

Yksi mies toi jäätelöä ja kaikki nuolivat sitä vartaloltani, olin yleinen tarjotin. Taisin olla taas sokkona tässä vaiheessa, ja Naavaparta kertoi silittäneensä toisen naisista sisäreittä ja hieroneensa haaroväliä, nainen oli tykännyt paljon mutta ei sentään lauennut. Olen hänen kanssaan kerran sängyssä ollut, oli kivaa vaikkei hän ihan ehkä ykkösnaiseni olekaan. Oon aika iloinen, että Naavaparta uskalsi tehdä aloitteen. Ei taaskaan noussut paljoa mustasukkaisuutta, vaan olen iloinen heidän puolestaan. Se oli mulla synttäreissä ajatuksenakin, että saisin itse olla päivänsankari ja hemmoteltava, mutta olis ihanaa jos ihmiset tuhmailisivat vapaasti myös keskenään. Mä veikkaan, että minä, Naavaparta ja tämä yks nainen tullaan vielä harrastamaan oikein miellyttävää kimppaa keskenämme, on siitä ollut jo jotain puhetta ja näytetään kaikki tulevan toimeen.

Naavaparta sormetti mua lopuks ja Helli käytti vibraa lujaa klitorikselle samalla. Alkoi olla lihakset kipeät, laukeilin edelleen, mutta orgasmit alkoi olla kivuliaita, silti halusin lisää.. Mua kiusoiteltiin siitä, että "kai nyt jo tuossa vaiheessa väsyykin.. montakohan sä oot saanut, 100, 150?".. Luulin Naavaparralla olleen ainakin 3 sormea sisälläni, mutta olikin ollut 2 enimmillään. Naavaparta meinasi naida mua lopuksi, mutta siitä tuli jotenkin liian numero, kaikki katsoivat odottavina, nauroivat vitseilleen ja juttelivat, joten naiminen ei sitten onnistunutkaan oikein, sillä Naavaparralla lerpahti. Harvoin käykään noin, mutta ei oltu millänsäkään asiasta, vaan päätettiin säästää naiminen kahdenkesken. Toki olis tehnyt mieli naimista, mutta toisaalta viehätti myös ajatus, että saan sitten myöhemmin vielä lisää!

Lopeteltiin sessiota ja siirryttiin olohuoneeseen pelailemaan ja juttelemaan. Naurua riitti. Tehtiin toiveleikki, eli jokainen kirjoitti lapulle mitä tahansa toiveita ja laitettiin ne rasiaan ja nostin sieltä yksitellen ja luin. Oli hauskaa, tuli niin halikasaa kuin jätkien pyllyjen yhteenlyömistä tehtäväksi. Mun lappu oli "suutele jotakuta", ja Helli suuteli sitten miestään ja Naavaparta toista naista, minä sitten Samia. Ihan pikkaisen harmitti, että Naavaparta suuteli toista naista eikä mua, mutta yllättävän vähän. Olin enemmän iloinen, että uskalsi jatkaa aloitetta ja lämmitellä toista sänkyyn, minuthan hän on jo valloittanut ja kietonut tiukasti peniksensä ja sydämensä ympärille :)
Musta oli myös kaunista, että muutkin saivat huomiota, ja etenkin kun tämä yks nainen oli ekan seksikertamme jälkeen aika kateellinen ja hämmästynyt orgasmeistani, oli hänelle varmasti kiva huomata, ettei se ole niin big deal. Eli toisinsanoen, että hän on silti haluttava, kiihottava ja huomionarvoinen, vaikka toinen orgasmoisi vieressä vähän väliä ;D Naavaparta hoisi tilanteen siis hyvin ja oon oikeastaan ylpeä hänestä. Nyt kummatkin meistä ovat lämmitelleet kyseistä naista ja uskoisin, että hän on aika innollakin lähdössä sänkyyn kanssamme joko kahden tai kolmin.

Todettiin Naavaparran kanssa, että Helli ja miesystävänsä ovat aivan ihania ja toivottavasti kehkeytyy kimppaa heidän kanssa joskus. Mut muutenkin on ihana viettää aikaa heidän kanssaan. Toivottavasti pysyvät yhdessä, sopivat niin hyvin ja ovat onnellisen oloisia. Naavaparta sanoikin, että lempparijärkkä ihmisissä oli: minä, Helli, toinen nainen, Hellin miesystävä, kolmas mies ja Sami. Kaikki kyllä mukavia ja ihanaa, että pääsivät, mut toki toisten kanssa kemiat toimii vielä paremmin kuin toisten.


Kaikki kehuivat iltaa onnistuneeksi ja oli hyvä yhteishenki. Olen positiivisesti yllättynyt ja liikuttunut siitä, miten ihmiset sanoivat mun levittävän hyvää ympärilleni ja esimerkilläni auttavan muitakin vapautumaan ja toteuttamaan unelmiaan. Toivoisinkin, että tällainen "Erilaiset synttärit" -konsepti leviäisi laajalle! Niin satavuotias mummu kuin 5-vuotiaskin voisivat viettää erilaisia synttäreitä, ei tosin välttämättä seksuaalisessa mielessä, mutta jokaiselle ois ihanaa päivä, jolloin saa todella olla kosketettu, rakastettu, toteuttaa toiveitaan.

Mä haluan sitten vanhana erilaiset synttärit siten, että 100-vuotispäivilläni mua miellyttää 100 ihmistä 5 hengen vuoroissa, ja jonka vuorolla satun saamaan sydärin ja kuolemaan, se on kunnia ja kaunein kuolema, mitä voi olla. Sit ihmiset voisivat hyvästellä mut halailemalla ja silittelemällä.. Hmm onkohan outoa fantasioida niin elämästä kuin itse kuolemastakin? Mä olen kai kauneusfetisisti. Haluan että kuolema voi olla yhtä kaunis tapahtuma kuin elämäkin. Juhla. Elon päättymisen juhlistus, tehden samalla kunniaa itse Elämälle.


Naavaparran kanssa ihanaa seksiä

Vieraiden lähdettyä mentiin Naavaparran luo, juteltiin inspiroituneina kaikenlaista ja sitten mentiin intohimoisesti sänkyyn. Oli todella hyvää seksiä, Naavaparta dominoi mua hyvin luovasti ja kauniisti, orgasmia oli taas enemmän kuin ei-orgasmia.. ärsyttävästi muistan, että oli ikimuistoisen huikeaa, mutta en muista muuta, sillä nukahdin heti seksin jälkeen ja silloin muistot häviää vastaavasti kuin uni haihtuu herätessä. Mut ehkä ihan hyvä etten muista, koska muuten tämä postaus venyisi kilometrin mittaiseksi :D

Tänään käytiin sukujuhlissa aamupäivällä, joten ei ehditty nukkua niin pitkään kuin olis haluttu. Mutta juhlien jälkeen Naavaparta suuteli mua määrätietoisesti ja ohjasi sänkyyn. Todella kiihottava aloite, kellisti mut vain selälleni ja jatkoi intohimoista suutelua, orgasmoin jo tässä vaiheessa. Oli ihana seksikerta. Ai niin joo, tosiaan Naavaparta oli saanut naista samana yönä kuin minä sain Velhoa. Mut ei ollut ollut kovin hyvää seksiä, ja Naavaparta onkin nyt taas nähnyt mun kiihottavuuden eri tavalla. Pitää paikkansa, että "vieraan jälkeen tuttu maistuu paremmalta", sillä Naavaparta on ollut nyt taas lapsenomaisen innostunut siitä, että onkin löytänyt näin hyvän naisen :D Ollaan me onnellisia toisistamme joka päivä, mutta hän muisti taas miten ainutlaatuinen nainen olen, ja kieltämättä se imartelee muakin ja tuntuu ihanalta.

Tämänpäiväisessä seksikerrassa mieleenpainuvimpia hetkiä:
-Naavaparta käski mun ottaa itselleni orgasmin reittään vasten päälläni ollessaan. Ja siinä ei sitten kauaa mennytkään, muutama sekunti.. Kuulemma tuntui vaginan supistelut kivasti reittä vastenkin :D
-Naavaparta miellytti mua siten, että käski levittää haarani ja esitellä pilluani hänelle. Naavan himokas katselu oli niin kiihottavaa, että sain orgasmin ilman kosketusta siinä. Siitä inspiroituneena Naavaparta alkoi miellyttää mua kuvailemalla, miten mua nuolee ja sormettaa pian, ja demonstroimalla kielellään sekä sormillaan. Tämä oli itseasiassa hyvin, hyvin kiihottavaa ja sain jatkuvia orgasmeja :D Samalla myös nöyryyttävää olla niin toisen viettelyksessä, että laukeaa käytännössä mistä vain..
-Pidin tänään paljon silmiä auki, oli tosi rakkaudellista, halusin nähdä rakkaani. Tämä silmät auki sekstailu on kunnolla puhjennut kukkaan vasta sen jälkeen, kun sain hyväksikäyttötraumojani käsiteltyä. Se on suuri, uusi ilo. Silmät auki orgasmoidessa silmissä sumenee. Hauskasti kun orgasmi laantuu, näkökyky alkaa taas kirkastua, sumentuu-kirkastuu-sumentuu orgasmien mukaan. Toisen kasvot näyttävät jänniltä sumeina ja tulee vahva ykseyden tunne, kun kaikki on sumumössöä. Tänään kiinnitin myös hieman huomiota eri aisteihin nauttiessani -välillä tunto, kuulo (musiikki), näkö (silmät kiinni värit, silmät auki silmien sumeneminen ja Naavaparran kasvot ja silmät ja penis). Myös maku ja haju, sillä Naavaparta uitti sormiaan pillussani ja käski "rakastella pilluani" ja "välitti viestin" sormillaan pilluuni, hehheh. Sekin oli todella kiihottavaa ja lisäks Naavaparran toteamus siitä, että "kiihotut omasta pillun maustasi, saat vaan orgasmeja siinä kun maistelet pilluasi".

Loppuvaiheilla Naavaparta leikki tuplapenetraatiota ja laittoi mulle anaalitapin sekä työnteli vibraa pilluun. Aika rajustikin nai vibralla pillua, mutta se tuntui tosi hyvältä, osasi tehdä sen juuri oikealla tavalla siten ettei osunut ikävästi tai sattunut. Kuin olisin itse dildottanut, yhtä sujuvasti, mutta toisen käsin kiihottavampaa! Sainkin hyviä orgasmeja tuossa. Naavaparta teki välillä niin, että jatkoi vibran liikettä orgasmin aikana, mikä tuntui rajulta ja ihanalta. Totesi "sun pillu tarraa kiinni, ei tahdo päästää irti". Tuplapenetraatioleikissä tunnuin saavan vähän ejakulaatiotakin, harvinaista muuta kuin naidessa tai omin sormin.

Lopuks Naavaparta nai mua lisää, anustapin kera. Aiemmin naidessa olin jo saanut paljon orgasmeja, nyt ei tullut enää niin paljoa, alkoi hiipua. Kiihotti silti suunnattomasti. Naavaparta oli laukeamaisillaan, meinasi laueta sisääni, mutta suuhuni syvälle kurkkuun naidessa tulikin toisiin ajatuksiin kun miellytin niin antaumuksella ja halusin saada elimen kokonaan nieltyä. Naavaparta laukes syvälle kurkkuuni vahvan orgasmin. Makoiltiin hetki, taas tuli sanottua moneen kertaan miten onnellisia ollaan toisistamme ja kuinka rakastetaan. Oli maalaushinku, joten jäin vielä maalaamaan Naavaparran luo samalla kun hän pelasi tietokonepelejä ystäviensä kanssa. Maalasin improvisoiden ja tulikin mielestäni hyviä maalauksia, aika nopeasti tehtynä, joskus käy näin. Naavaparta sanoikin, että jos tuohon tahtiin saisin tuollaista jälkeä tehtyä, ihan hyvin voisin elättääkin itseni taiteilijana. Niin ehkä, mutta haluan pitää sen harrastuksena ilman paineita, nauttia tekemisestä, väreistä, leikittelystä. Maalasin kolme taulua muutamassa tunnissa, viimeisen kohdalla tuntui, että siitä tulee ihan ruma ja meinasin turhautua ja ajattelin, että kokeilen nyt tehdä loppuun, mutta mahdollisesti maalaan päälle aivan uuden. Vaan juuri se taulu, joka mua eniten turhautti, siitä tulikin sitten lopulta hienoin. Tuskasta nousee kauneimmat kukat usein.

Jossain vaiheessa tuli hirmu halipula ja kysyin Naavaparralta, voinko ottaa yhden orgasmin halaten häntä. Halasin Naavapartaa ja todellakin sain orgasmin helposti, en siis tulkinnut mielentilaani lainkaan väärin. Naavaparta vielä voimisti orkkuani silittelemällä äärihellästi päätäni. Olisin voinut jatkaa nautiskelua vaikka kuinka, mutta HYVÄ MINÄ, maltoin lopettaa orgasmin KESKEN (heh, no joo olihan se kestänyt jo muutaman minuutin), jättää Naavaparran taas rauhaan ja jatkaa maalailua. Alan oppia itsehillintää, silti siten, ettei nautintoni kärsi siitä. Oli mukava olla yksin yhdessä, eli kumpikin teki omia juttujaan ja juteltiin niiden lomassa. Mä niin rakastan mun elämää, tai elämää ylipäätään :) Kunpa vain useampi ihminen tajuaisi alkaa ELÄÄ, eikä vain haaveilla, murehtia mennyttä ja tulevaa ja epäröidä. Nautitaan, rakastetaan, uskalletaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)