maanantai 13. helmikuuta 2017

"Nukuttaisiinko hetki sisäkkäin?" -ihanaa arkiseksiä

Nyt on niin vilskettä elämässä! Hyvällä tavalla, ja on ollut oikein hyvä mieli viime aikoina. Myös hyvää seksiä, ihania uusiakin kokemuksia, huikeutta ja hyviä arkipanoja. Kun vaan en oo ehtinyt kirjoittaa niistä huikeista, erikoisemmista kokemuksistakaan nyt.. Erikoisemmat kokemukset jää helposti päivittämättä, koska niistä haluais kertoa kunnolla tarkemmin, ja jos ei oo aikaa, lykkääntyy.

Tämä aamu alkoi ihanasti, vierekkäin hyvin nukutun yön jälkeen kerroin herätessäni et näin unta, missä naitiin ulkona julkisilla paikoilla. Naavaparta innostui tästä yllättävänkin nopeasti ja tunsin stondiksen kovana vatsaani vasten. Painauduin lähemmäs, teki vähän mieli, mutta oli tarkoitus vielä jatkaa unia. Naavaparta totesi "Nukuttaisiinko hetki sisäkkäin?", kuka nainen tuollaista ehdotusta voi vastustaa? Kehotin laittamaan liukkaria ja työntymään sisuksiini. Yllättäen sainkin orgasmeja heti ensityönnöllä, ehkä ajatus oli sen verran kiihottava, kun ei olla pitkään aikaan noin tehtykään. Nautiskeltiin hitaasti, Naavaparta "pakotti" mut laukeilemaan uudelleen ja uudelleen sykähdyttelemällä penistään sisälläni. Lopuks Naavaparta laukesi sisääni, köllöteltiin hetki uneliaina ja juteltiin. Hälle on tulossa treffit pitkästä aikaa, mut olin vain iloinen puolestaan, vähän kiihottavakin ajatus, mut en havainnut lainkaan mustasukkaisuutta tai epävarmuutta itsessäni. Paras fiilis iloita toisen puolesta tuntematta pelkoa menettämisestä.

Pyysin Naavaa laittamaan käden spermaiselle pillulleni lepäämään. Tunsin peniksen elävän hieman omaa elämäänsä kylkeäni vasten, mutta en uskonut Naavaparran innostuvan heti uudelleen, yleensä hän on kertalaukeavaa tyyppiä. Hän kuitenkin ronklasi pilluani ja sain lisää orgasmeja, Naavaparta kiihottui kunnolla ja pian työntyikin spermaiseen pilluuni laueten sinne uudestaan. Siinä välissä pakotti mulle ejakulaatioita, mitä olikin ihana saada pitkästä aikaa. Juuri Naavaparran lauettua toisen kerran, soi herätyskelloni -oli aika lähteä harrastuksiin, voisi sanoa täydellinen ajoitus. Koko päivän on ollut hyvä mieli, kyllä vaan seksi on paras tapa aloittaa päivä.

Myös eilen oli hyvää seksiä. Viime viikko oli kiireinen Naavaparran valmistujaisjuhlia valmistellessa. Olin ahkeroinut paljon ja juhlat olivatkin hyvin onnistuneet. Lauantaiyönä vihdoin saatiin olla kahden. Naavaparta kiihotti ja miellytti mua oikein pitkän kaavan mukaan ja tosi ihanasti, imien ja nuollen varpaat, kutitellen, puhuen kiihottavasti. Sanoi niin rakastavansa kuin kehui huorakseenkin seksin tiimellyksessä. Ja piti mulle kehuterapiaa ihastellen eri kehonosiani vuorollaan. Liikutuin jossain vaiheessa itkuun ja itkuorgasmiin, taas. Pohdin tulevaa synttäriäni, jolloin useampi mulle mieluisa ihminen tulee miellyttämään ja hellimään mua. Itketti, kun ajattelin, et mulla on oikeus nauttia ja kaikki synttäreilläni haluavat antaa mulle nautintoa. Niin kaunis ajatus. Oli siis todella hyvää ja tunteikasta seksiä ja sain vaihteeks spermat suuhuni, sillä intouduin ottamaan kunnolla pitkään suihin, saaden Naavaparran taas voihkimaan ja kasvot vääntymään nautinnosta.

Tällaista rakkaudentäyteistä, hyvänolonpöhinäistä tänne. Rakastun Naavapartaan aina uudelleen ja uudelleen ja oon kyllä joka päivä onnellinen ja kiitollinen nykyisestä elämästäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)