tiistai 17. tammikuuta 2017

Vuosi täynnä Kukkasenavautumisia

Blogini täyttää tänään, 17.1.2017 vuoden. Onneksi olkoon ja onnea on ollutkin, joskin myös vaikeita hetkiä, kuten kaikilla joskus elämässä!

Samaan syssyyn voisin kertoa, miksi ylipäätään aloin kirjoittaa blogia. Aikoinaan monta vuotta sitten löysin Seksifoorumi.net:in. "Jes, vihdoinkin paikka, missä voi keskustella seksistä avoimesti", ajattelin. Livenä kovinkaan monen ihmisen kanssa en voinut keskustella seksistä vapautuneesti, sillä hyvin monet kaverini olivat estyneempiä kuin minä ja jopa loukkaantuivat jos seksi tuli puheeksi. Sainkin lempinimen "Lemmentohtori" kaveripiirissäni, koska puhuin liikaa seksijuttuja :D

Seksifoorumille perustin Yhteisen seksi- ja itsetyydytyspäiväkirjan, koska halusin paitsi kirjoittaa omia hyviä kokemuksiani ylös, myös lukea muiden vastaavia. Jotkut kehottivat perustamaan seksiblogin, kun mulla kokemuksia ja kirjoitettavaa riittää. Miksipä ei, ajattelin. Kypsyttelin ajatusta kuitenkin vielä kauan. Lopulta pohdin plussat ja miinukset ja kysyin Naavaparralta, haittaisiko häntä jos perustaisin seksiblogin, jossa kertoisin seksielämästämme -huomioiden riski, että nimeni ja siten mahdollisesti myös hänen nimensä voi tulla ilmi tai jotkut voivat tunnistaa minut. Naavaparta kannusti kirjoittamaan ja vakuutti, ettei hänen käsityksensä minusta muuttuisi, jos "paljastuisin" ja että tukis mua siinäkin tilanteessa, sanoi mun olevan edelläkävijä omalla tavallani, ja että onhan tärkeää, että seksuaalisuudesta kirjoitetaan avoimesti.

Kas, tänä aikana, kun olin pohtinut perustaako blogi vai ei, seksiblogeja oli kuitenkin tullut kuin sieniä sateella, mistä hämmästyin. Silloin, kun blogin perustamista aloin harkita, seksiblogeja näytti äkkiseltään löytyvän vain pari, Melissa Mäntylän Muistiinpanot ja Housuitta.com.

Päiväkirjaani on katsottu vuoden aikana yli satatuhatta kertaa, eli keskimäärin noin 326 kertaa päivässä. Yllättävän paljon omasta mielestäni, siihen nähden, että jorisen omiani, tekstini ovat pitkiä ja ei lukijoille, vaan itseäni varten suunnattuja. En tiedä, millaiset ihmiset blogiani lukevat ja onko enemmän säännöllisiä lukijoita, vai kerran uteliaita.

Laitanpas tähän vielä suosituimmuusjärjestyksessä 10 suosituinta postaustani. Onko lempipostauksesi jokin näistä, vai jokin aivan muu, mikä, miksi?

1. Noloimmat seksikokemukset http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/01/noloimmatoudoimmat-seksi-tai.html

2. Omakuva-arkistojeni siivousta
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/06/omakuva-arkistojeni-siivousta-mika-on.html

3. Hempeilyä naisen kanssa JA eka neljänkimppani
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/01/hempeilya-naisen-kanssa-ja-eka-neljan.html

4. Miltä (naisen) orgasmit tuntuu, kattava orkkupläjäys
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/03/naiset-milta-orgasmit-tuntuu-kattava.html

5. Vaginal weight lifting kattava selonteko vinkkeineen ja kokemuksineen
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/02/kattava-info-ja-kokemusplajays.html

6. Ihanaa rakastelua
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/01/vihdoinkin-terve-ja-ihanaaa-rakastelua.html

7. Orkkuveikkaus + video
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/08/montako-orkkua-mita-arvelet-videot.html

8. Seksibloggaajien miitti & seuranhakuilmo
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/04/seksibloggaajien-miitti-seka.html

9. Orgasmikysely
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/01/orgasmikyselyt-miehille-ja-naisille.html

10. Miltä miehen orgasmi tuntuu?
http://kukkasenavautumisia.blogspot.com/2016/02/milta-miehen-orgasmi-tuntuu.html

Jonkin verran tulee sähköpostia, mutta ei onneksi riesaksi asti. Erityisen hämmästynyt olen siitä, etten ole saanut vielä ainuttakaan asiatonta kommenttia tai vihapostia! Siitä huolimatta, että olen kirjoittanut niin eläinseksistä kuin sukulaisiin kohdistuvasta seksuaalisesta halustakin, jotka molemmat ovat aika tabu-aiheita yhteiskunnassamme, eikä niistä yleensä sovi keskustella edes asiallisesti (ts. äkkiä tulee todella aggressiivista, leimaavaa ja ennakkoluuloista kommenttia).
Yksi "suojaava tekijä" vihaposteilta lienee se, että blogissani on niin valtava määrä tekstejä. Ihmiset eivät löydä niin helposti tabu-aiheita. Jos joku nyt haluaa kunnian olla ensimmäinen vihapostaaja, se titteli on vielä avoinna, sfkukkanen@gmail.com :D

Sormeni ovat tanssineet näppäimistöllä 204 postauksen verran, eli keskimäärin joka toinen päivä. Melko paljon, vai mitä :D? Huhhuh.

Mitä olen saanut bloggaamisesta?

Olen löytänyt tasapainoa etenkin tunne-elämääni kirjoittamisen myötä, sen tähden, että olen voinut vapaasti pohtia aiheita kaihtamatta ja kirjoitusasuun puuttumatta, ns. tajunnanvirtana, käsitellyt tunteita. On ollut eheyttävää myös saada kertoa, jakaa, kun taas lapsena jouduin vaikenemaan ja salailemaan asioita. Kirjoittaminen on tehnyt hyvää ja etäännyttänyt sopivasti, siten, että asioita on ollut helpompi käsitellä. Hyvää tukea psyyken eheytymisen kannalta siis psykoterapian lisäksi. Myös itseironia on vahvistunut -tekstinä oman toimintansa tarkasteleminen etäännyttää siten, että voi nauraa itselleen ja löytää myötätunnon itseään kohtaan.

Kirjoittaminen itsessään on ollut usein hauskaa! Ja jos nipottaisin kirjoitusasusta, suuri osa siitä hauskuudesta katoaisi.. Nipottamisen aika on sitten, kun olen saanut kirjani koottua ja etenkin viimeistelyvaiheessa..

Olen tavannut ja tutustunut muutamiin mielenkiintoisiin ihmisiin blogini myötä -he ovat löytäneet blogini, kiinnostuneet ja ottaneet yhteyttä minuun. Tässä tosin ongelmana on varovaisuuteni, en ole halunnut jakaa yhteystietojani blogin kautta yhteyttä ottaneille, blogin arkaluontoisen materiaalin takia.

Olen saanut talteen hienoja, ikimuistoisia kokemuksia, jotka muuten olisivat elämän sykkeessä haalistuneet tai unohtuneet. Kun ne on kirjoitettu ylös, pystyn helpommin jälkeenpäin muistelemaan niitä -kenties vielä kiikkustuolissa istuessani (tai no, johan mulla on kiikkutuoli, ei sillä..).

Olen saanut kirjoitettua materiaalia järkyttävän paljon talteen siten, että siitä voin sitten isolla työllä aikanani koota kirjan.. Vai olisiko joku halukas tekemään sen mun puolesta :D? Ei varmaan, palkkaakaan kun ei ole varaa maksaa. Itse se on lusittava. Tulee olemaan työläs prosessi lukea kaikki omat tekstini tai ainakin selata, karsia ja koota. Toisaalta koen, että se kannattaisi tehdä, ei seksuaalisuudesta kertovia, omakohtaisia kirjoja Suomessa liikaa ole, ja koen, että mulla olis jotain uutta annettavaa (lantionpohjanlihastreeni, orgasmi ilman fyysistä stimulointia, vinkkejä, elämänkokemusta..). Vielä jos jaksaisin kerätä tutkimuksia aiheesta ja kirjoittaa tekstiä lähdeviitteineen, voisi tulla aika kattava kirja, mutta en tiedä, jaksanko, kun ei ole takeita siitä, julkaistaisiinko sitä kuitenkaan. Mut haluan koota kirjan ainakin itseäni varten: jotta eläkkeellä voin lueskella kirjaani ja muistella elämääni, eikä mun tarvitse kahlata parhaita muistoja jostain monensadan tai lienee jo tuhansien postausten joukosta :D

Mitä Sinä olet saanut? Hetkellistä vitutusta, hyvät naurut, tylsistymistä, kummastusta, vinkkejä, kiihotusta? Mitkä postauksistani olet kokenut mielekkäimpinä, miksi? Millaisia toivoisit jatkossa, mistä aiheista? Ei sillä, että jokaisen (tai välttämättä kenenkään) toivetta toteuttaisin, kirjoitan aika itsepäisesti mieleni mukaan, mutta mieluisat toiveet saatan toteuttaakin!

7 kommenttia:

 1. Onnittelut vuosipäivästä ja kiitokset mielenkiintoisista lukuhetkistä. Sinun tekstisi ovat olleet kiintoisia pohdiskelevan luonteesi vuoksi ja nautin siitä että kirjoitat seksihetkistäsi avoimesti, mutta välttelet semmoista överirietasta tyyliä jota monet käyttävät vain lukijoiden saamiseksi.

  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon onnitteluista ja palautteesta :)
  Koetan välillä kirjoittaa vähän lyhyempiäkin postauksia, ettei jokainen oo metrinmittainen sepustus :D Hyvää vuotta 2017 myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. "Päiväkirjaani on katsottu vuoden aikana 118895119898 kertaa, eli keskimäärin noin 326 kertaa päivässä."

  Oman laskuoppini mukaan katseluita olisi liki 326 MILJOONAA päivässä. Olisikohan tuossa jokin virhe? :D

  VastaaPoista
 4. No huhhuh, hyvä kun huomasit! Varmaan on käynyt jokin kämmi samalla, kun muokkasin päivitystäni ja lisäsin linkit :D Jooo, ei ihan noin paljoa ole katsojia ollut xD Tarjoitin vähän päälle 100 000 yhteensä ja niin siinä aluks lukikin.

  VastaaPoista
 5. Äh, mitä paskhaa, taas sama luku, vaikka muokkasin. Pitänee muokata sanamuotoon, jokin bugi tai blogger muuttaa sen likiarvoks tmv :D

  VastaaPoista
 6. Vastailen nyt vähän näin jäljessä. :D Lueskelen siis usein kirjoituksiasi (kuten muitakin blogeja) tällä hetkellä ajanpuutteesta johtuen vähän osissa ja sitten helposti kommenttiakaan ei tule jätettyä. Pitäisi kyllä muistaa, koska kommentit yleensä ovat bloggaajille tärkeitä. Vaikka siis kirjoittaisi suurimmaksi osaksi itselleen eikä niinkään lukijoille heidän haluamanlaisiaan juttuja. :) Hienosti oletkin kyllä saanut jo lukijoita, vaikka vasta vuoden olet bloggaillut.

  Tämä on kyllä mielenkiintoinen blogi, kun kirjoittelet syvällisiäkin mietteitä eikä vain esim. jotain tavallista seksinovellityylistä kerrontaa panoista. Toivottavasti jatkat! Monet seksiblogit kun kuolevat melko pian.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentista :) Sulla kans mielenkiintoinen ja hyvä blogi, useamminkin lukisin, mut ymmärrettävästi sulla varmasti muut asiat tärkeysjärjestyksessä nyt, kuin blogin päivittäminen :D

  Kyllä mä jatkaa aion, just sen takia et kirjoittaminen antaa itselleni paljon :) Hyvää vuodenalkua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)