lauantai 17. joulukuuta 2016

Vaikeuksista huikeuksiin

En tiedä taas mistä aloittaisin ja osa jää vääjäämättä kertomatta.

Oon tutustunut erääseen ihanaan pieneen mieheen, jonka nimesin salanimellä Menninkäinen. Tutustuin häneen eräässä vapaan ilmaisun tapahtumassa ja ensikohtaaminen oli kirjaimellisesti säväyttävä. Kutitin yhtä tyttöä ja sitten ohimennen Menninkäistä, he lähtivät karkuun ja mä perään leikilläni, mut sitten yhtäkkiä Menni teki stop-merkin koko kehollaan hyvin dominantisti, lysähdin maahan kuin kuollutta esittävä lisko ja tuntui, etten saa liikkua senttiäkään. En tiennyt, mitä tapahtuu, mutta Menni tulikin kutittamaan mua, kostoksi, edelleen koin että mun täytyy maata vatsallani siinä mahdollisimman paikoillani. Mut hän vaihtoikin kutituksen silittelyksi ja silitteli kiihottavan rauhallisesti selkääni. Tunsin vahvan yhteyden, sähköisyyden ja kihelmöinnin Mennin koskiessa mua. Jälkeenpäin hän on kertonut myös tilanteen olleen merkityksellinen, mua oli kuulemma niin luontevaa koskettaa, eikä hän tiennyt miks teki sen, se vain kutsui ja ei tarvinnut miettiä mitä tekee, koski vain. Minähän sain orgasmin aika nopeasti ja se vain jatkui ja jatkui, noin 20 minuuttia. Aikamoinen ensikosketus! Noh, ei siitä kohtaamisesta sen pidemmästi, kun olen siitä muistaakseni jo kirjoittanut, mutta sen jälkeen tavattiin sattumalta eräässä toisessa tapahtumassa ja ajauduttiin halikasaan puhumaan syvällisiä, siitä se sitten lähti. En tiedä, mitä tästä tulee, eikä sillä ole väliäkään. Koen jollain tasolla jo rakastavani Menniä ja hänen olemassaoloaan ja eloaan, muodostuu suhteemme sitten minkälaiseksi tahansa.

Kutsuin Mennin kylään luokseni tässä eräs päivä.
Käytiin kylvyssä, kerroin hyväksikäyttöasioista hieman, oli tarve puhua ja kertoa, oli siinä vaiheessa vielä vähän lukossa oleva olo ja samalla fyysisesti ei-niin-tunteva. Mentiin sänkyyn, pyysin Mennin syliini makaamaan, oli äidillinen olo. Alkoikin yllättäen tehdä mieli, kun hänen päänsä painoi kohtuani hellästi. Menni alkoi pussailla vatsaani -miten kaunis ele, eikä mua haitannut yhtään pulleuteni.

Halusin kääntyä vatsalleni. Aluks iho tuntui vähän turralta vielä, kuin palovamma joka on paranemassa. Mutta pikkuhiljaa kosketukselle herkistyi. Menni silitteli ihanasti, tuntui kumman intensiiviseltä vaikkei kosketus ollutkaan äärihellän höyhenenkevyttä, silti rauhallista. Aloin saada pieniä orgasmeja, en tiedä huomasiko Menni niitä vielä. Oltiin puhuttu aiemmin kunnolla kun tavattiin eräässä miitissä, ja silloin olin tunnustanut hälle saaneeni orgasmeja ekassa kohtaamisessamme, kun hän silitteli selkääni julkisessa tapahtumassa. Hän ei ollut tajunnut niitä orgasmeiksi, oli kummastellut vaan, miksi tärisen ja nytkähtelen kovin, itkenkö.

Tuntui, kuin ihon pinta olis vähän tunnoton, mut syvempää kuitenkin herkkä. Samaan aikaan turta ja herkkä -vähän kuten palovamma.
Paljastin niskani ja Menni ihanasti koskettelikin sitä, kiusoittelevasti kuitenkin. Orgasmit vaan vahvistuivat.. Ihanaa. Välillä pääsi epämääräisiä ääniäkin :D Tuntui melkein liikaa, niskan kosketus tuntuu musta yli-imelältä, melkein sietämättömän hyvältä. Todella pitkään jatkettiin näin, liki jatkuvia orgasmeja.

Sit sanoin, et alkaa tulla itsekäs olo, ja halusin vuorostani hyväillä Menniä. Hällä ei ollut sen erityisempiä toiveita, joten aika ex-tempore sidoin hänet kiinni selälleen ja laitoin silmälaput. Kiusoittelin, kutitinkin välillä, etenin hitaasti, tutustuin hänen kehoonsa. Menni on ihanan herkkä mieheksi :) Annoin erektion nousta ja laskea ja taas nousta ja laskea, nautin siitä, että Menni oli täysin mun armoilla ja hänkin vaikutti nauttivan. Tilanne oli hälle aivan uusi, ei ole kuulemma ollut sidottuna aiemmin.
Jostain syystä vieraskammoa ei ollut, ei ällöttänyt yhtään, vaan kaikkialta tuntui luontevalta koskea. Imeä varpaita, nuolla kainaloita (ah, miten hyvänhajuiset -ja makuiset kainalot, maistui ihan hyvänmakuiselta spermalta!). Naavaparran ja Mennin kainaloiden tuoksu viehättää mua eniten! Ja hmm, exän hienhaju oli myös ihana. Siinä on vahva korrelaatio, viehättääkö ihminen mua luontaisesti muutenkin -silloin hiki ja sperma on nannaa, muutoin inhottaa.
Lopulta nuolin anaalinkin :O Huh, ekalla kerralla sängyssä! En oo koskaan aiemmin tehnyt noin.. Hetken arvoin, onko se sopivaa tai ettei toinen säikähdä, mut teki vaan niin kovin mieli..
Sormetin myös varovasti anaalia, mut hirvitti kauheesti, etenin tosi hitaasti, tuntui ettei mahdu yksi sormikaan :D Mut Menni sitten sanoi, et on häntä naitu strap-onillakin :D Mut en halunnut missään nimessä satuttaa. Joskus jonkun kans olen edennyt liian nopeesti, en halunnu tehdä samaa virhettä.
Lopulta kun päästin Mennin irti ja annoin hälle luvan laueta -suuhuni, koska halusin maistaa sperman maun, hän ei lauennutkaan niin helposti, pitkän edgingin takia. Mutta kun sitten laukes suuhuni, tuntui orgasmi olevan hyvä :) Ite sain orgasmin myös sormettaessani Menniä anaaliin, mut sitä en usko hänen huomanneen.

Oli tosi vapautunutta seksiä. Ihania orgasmeja. Läheistä. Rakastelua oikeastaan, ihmisen kanssa, jota jollain lailla jo rakastaa, vaikkei vielä tunne, hämmentävää mut ihanaa.

Menni ois mielellään miellyttänyt myös mua vielä lisää vaik olin jo saanut paljon orgasmeja, mut alettiinkin sit jutella ja käytiin nukkumaan.

Aamulla kun heräsin, tuli läheisyydenkaipuinen olo. Painauduin Menniä vasten ja kiehnäsin, oli ihana olla lähekkäin. Laitoin hänen käden rinnalleni ja tunsin itseni Naiseksi, ollen ylpeä siitä. Rinnat eivät tuntuneet vierailta, vaan ihanilta, ja muutenkin olin ylpeä ja iloinen kropastani, itsestäni, rakastin naiseuttani ja tuntui, että Mennikin piti musta just tällaisena. Sitä paitsi hän ei oo mua esim. hoikempana nähnyt, joten ei oo vertailukohtaa :D Ihania fiiliksiä etenkin nyt, kun en oo osannut iloita naiseudestani, vaan oon kokenut että kelpaisin paremmin jos olisin kuin pikkutyttö. Hyväksikäyttökokemusten noustua pintaan on tuntunut tältä, nyt oli ihanan eheyttävää tuntea olevansa viehättävä juuri Naisena. Kyl mä vielä pääsen sopuun itseni kanssa entistä paremmin :) Kärsimyksen kautta kasvaen, mutta hitaasti edeten.

Alkoi tehdä mieli kunnolla aamulla, Menni hyväili rintojani ja siitä taas orkut alkoi. Imi niitä ja hyväili, maattiin päällekkäin, lusikassa, Menni teki lusikassa kiihottavaa naimaliikettä simuloituna ja sain siinä orgasmeja ja tiesin varsin hyvin Menninkin huomaavan mun saamiset, sitä ei tarvinnut kertoa, tiesin hänen tajuavan :D Eilen jo hän vihjasi siihen malliin, sanoen mm. "On niin ihanaa kun nainen nauttii ja vapautuu kunnolla" ja "Jaahas, mähän alan oppia sua, ai tää toimii.. siis tää.. ja tää" ja mua nolostutti samalla, tuntui niin paljaalta, nöyryytti, tunsin itseni niin naurettavan yksinkertaiseksi ja hupsuksi kun koko keho reagoi orgastisesti kosketukseen :D Menni todella oppi mut nopeasti. Ja naurua oli myös paljon! Ylipäätään olo, kuin kumppanin kanssa rakastelisi, vaikka oli vasta eka kertamme :O Oli myös virkistävän erilainen eka kerta siinä mielessä, että vaginaani ei koskettu laisinkaan, mutta silti oli paljon nautintoa ja orgasmeja. Yhdyntä ja sormetus, nuoleminen ym. jää sitten herkkuna johonkin tulevaan kertaan!

Mennin lähdettyä mulla oli kunnon halipula ja menin Naavaparran luo. Naiseuden tunne kantoi, edelleen olin ylpeä ja iloinen rinnoistani ja naiseudestani ja tunsin itseni seksikkääksi siitä huolimatta, tai ennemminkin sen takia. En edes halunnut olla pieni viaton tyttö, vaan juuri tämän ikäinen, mitä olen. Oli huippua seksiä Naavaparran kanssa <3 Ja on ollut sen jälkeenkin. Ei oo tullut ahdistuksia enää moneen kertaa, vastenmielistä hyväksikäytettyä oloa, pelkoreaktiota, ei mitään. Jos tulee vielä, sitten tulee, mut nautin nyt jokaisesta ihanasta hetkestä kun on vapautunut olo.

Eilen olin kylpylässä porukalla hempeilemässä. Uudehkoja ihmisiä ja tuttuja, 6 meitä oli lopulta ja yhden lähdettyä aiemmin, meitä jäi 5 ilottelemaan. Ei juurikaan keskusteltu, mutta tuhmailtiin sen sijaan lain puitteissa. Ei saatu edes varoitusta tai huomautusta, heh :D Allas kyllä välillä tyhjeni ympäriltämme, mutta veikkaan sen johtuvan ennemminkin siitä outoudesta, että useampi ihminen hempeilee keskenään, kuin itse hempeilystä, olihan se monopareille ihan ok.. Mut tulipahan levitettyä monisuhteisuuden ja non-monogamian ideologiaa kylpyläänkin! Oli todella ihana myös huomata, että mun ja Naavaparran tekemä juttu on alkanut levitä kylpylässä! Aiemmin ei olla nähty kenenkään muun tekevän sitä, nyt teki useampikin pari meidän innoittamana. Sellaista, että toinen kannattelee toista käsivarsillaan musiikkialtaassa, siten että kannateltava on ihan rentona kuunnellen vedenalaista musiikkia. Todella rentouttavaa ja pääsee aivan omiin sfääreihin jos rentoutuu kunnolla. Meditaatiota parhaimmillaan. Muutenkin ihmiset uskalsivat olla vähän vapaammin, kun näkivät meiltä vapaamielisempää olemista, ihanaa miten tällaisetkin jutut alkaa levitä, ei tarvitse kuin olla itse se ensimmäinen, joka uskaltaa ja sallii itsensä nauttia.

Oli todella hauska ilta. Yhdessä vaiheessa häkellyin tosin kunnolla. Mua kannattelivat käsivarsillaan Naavaparta ja eräs polymies, ja hyväilivät mua hellästi samalla yhteistyössä. Sain orgasmeja siinä, koetin tosin pitää ilmeeni kurissa, julkinen paikka kun on, ja kiusaannutti muutenkin vieraan miehen läsnäolo :D Toisaalta turvallinen olo, kun Naavaparta oli siinä, mut koetin silti peittää orgasmini, nolotti vähän. Noh, sit yhtäkkiä he alkoivat kutittaa mua kyljistä. Avasin silmäni ja huudahdin "Mitä paskaa?!", sillä näin kahden miehen sijaan mua koskettelemassa kaikki 5 ihmistä :D Yllätyin suuresti ja kiusaannuin samalla ja hautasin kasvoni Naavaparran vatsakarvoihin. Voi miten noloa! Olivatko kaikki he nähneet orgasmini? Olleet MUN intiimissä hetkessä läsnä? Noh, kävi ilmi, että nolostuin turhaan, sillä muut olivatkin liittyneet spontaanisti seuraan vain kutittamaan mua, eivätkä siis välttämättä olleet tajunneet orkkujani.. Oli kaikkea muutakin härskeilyä, jossain vaiheessa Naavaparta ja Sami hyväilivät mua ja ai miten kiihottavaa oli, kun Sami ohjasi jalkani kovana seisovalle penikselleen veden alla.. Siinäkin sain kiitettävästi orgasmeja, kunnon nautintopäivä. Muut myös puuhailivat keskenään hieman, mut taisin olla ainoa, joka orkutteli siellä.

Saunassa intouduin vielä ihan lähtiessä ottamaan Naavaparralta suihin Samin vahtiessa ovea, olin valmiudessa lopettamaan puuhan. Naavaparta vapautui aika hyvin ja pian oli kova kyrpä suussa. Vaan kauaa ei ehditty nauttia, kun kuului Samin "HEP" ja lopetettiin pokkana kaikki, työntekijä tuli sanomaan, että pitää mennä jo pukuhuoneisiin. Sanoi myös "Jaahas..", tiedä häntä, näkikö sitten Naavaparran pullotuksen vai mitä kommentoi :D

Hauska sattumus kävi myös kassalla. Kassaneidit kikattivat hirveästi ja mokailivat jotain mun ollessa kassalla. Sanoin Naavaparralle, että eivät muuten takuulla olleet selvin päin, joko alkoholia taikka jotain muuta veressä! Naavaparta kiusoitteli, et ehkä he ovat pitäneet tavallista railakkaamman illan töissä ja tauoilla katselleet mun meininkejä videolta ja miellyttäneet toisiaan.. Ah, miten kiihottava ajatus, mutta fantasiaa todennäköisesti vain! Mutta niin... kyllähän uimavalvojat ovat saattaneet videota katsoa puuhailuistamme ja pohtia, puuttuako vai ei, näemmä päättivät olla huomauttamatta :) Ensi kerralla haluaisin kyllä saada jonkun ihanan miehen laukeamaan kylpylässä, joko vessassa, suihkussa tai tyhjässä saunassa suuhuni. Olkoon miten tuhmaa vain, mut se on mun haave eikä se ketään haittaa jos ei sotkua tule, eikä kukaan näe.

Osa seurueesta oli nähnyt jopa ihan naimista kylpylässä eilen, tai sanoivat et siltä se ainakin erehdyttävästi näytti. Huh! Ite en halua vedessä naida, se on koettu ja kivuliasta mulle, mut jos joku tykkää, mikäs siinä.

Kylpylästä tultua Naavaparta halusi naida, ja mä sanoin, että voidaan sopia, että hän käskyttää mua sen illan. Olin tosin hieman kapinallinenkin. Mut oli huikeaa seksiä kummallekin. Mä sain taas orgasmeja lähes yhtäsoittoa. Naavaparta tuntui jättimäiseltä sisälläni, mutta kuitenkin juuri sen kokoiselta, että kestän. Orkut oli hyviä ja vahvoja. Mulla kävi kämmi ehkäisyrenkaan kanssa, joudun odottamaan seuraavia menkkoja et ehkäisyteho on varma, joten joudutaan nyt käyttämään kondomia. Mut ei se onneks menoa haitannut, ihan mukavaa vaihtelua oikeastaan! Oli kiva nähdä sperman määrä ja kaataa se kortsusta suuhuni lopuks. Naavaparta sanoi, et puristus tuntuu ihan niinkuin yleensäkin, mut kortsun kanssa ihotuntemus ei oo niin vahva luonnollisesti, mut oikeastaan ihan hyvä asia; voi naida lujempaa ilman et tarvii varoa laukeamista niin paljoa, kuitenkin voi laueta heti kun haluaa :)

Tänä aamuna myös naitiin, mulla ei tehnyt mieli mielestäni, mutta oli vain niin ihana olo herätä toisen vierestä, rakkaimpana, rakastaa niin että tuntee pakahtuvansa. Orkku tuli melko vahingossa ajatuksen voimalla, toisen lämmöstä vaan nauttien. Naavaparta lukee mua älyttömän hyvin nykyään, huomaa usein pelkän kiihottumisenikin vaikken muuta kuin makais hiljaa, aistii sen jotenkin, orgasmit huomaa aina. Joten hän huomas orkkuni ja alkoi silittää poskeani hellästi, se vaan vahvisti orkkua, posken silittäminen tuntui ihanalta. Siitä hyvin luontevasti siirryttiinkin naimapuuhiin. Tai siis, ensin Naava hieroi vaginaani kaikkialta, teki hyvää ja orkut rentoutti. Otettiin myös vibra käyttöön ja hurjasti käytettiin lopulta vibraa täysillä ja Naavan 3 sormea sisälläni hieromassa, meni ihanasti kivuksi välillä, mut nautintoa niin paljon seassa, et tuntui vain kiihottavalta, oli just siinä sietokyvyn rajamailla. Huutoakin pääsi, tossa olotilassa se jotenkin auttaa kestämään. Kiihottavaa ja mukavaa vaihtelua. Naavaparta laittoi kortsun ja työntyi sisääni, ei kuulemma malttanut odottaa enää, vaikka mun oli tarkoitus myös antaa suuseksiä hänelle, mut näköjään esileikki oli jo siinä, kun sai nähdä ja tuntea mun nautinnon puristukset. Sain myös yhdynnässä vielä jokusen orgasmin, mut yhdyntä oli tällä kertaa melko lyhyt ja kiivas, Naavaparta laittoi mua eri asentoihin ja nai. Sperman kortsusta levitin tällä kertaa vatsalleni kauneusvoiteeksi.

Hei taas libidoni, kyltymätön kylläisyyteni <3 Musta tulee lienee entistä ehjempi ja halukkaampi, vapautuneempi ja rakkaudellisempi sen myötä, kun saan käsiteltyä traumoja. Vaikka on ollut raskasta, ehkä kuitenkin kaikki kääntyy hyväksi. Ja ollaan oltu tosi hyvä tuki toisillemme myös vaikeina hetkinä. Rakkaus vaan paisuu ja paisuu <3 Ja mulla ei käy niin, et jos rakastan jotakuta, se ois toiselta pois. Kun mä rakastan jotakuta, on helpompi rakastaa myös muita ja itseäni, se on "lisää vettä myllyyn", kaikki rakkaus ja ihanuus heijastuu myös muihin suhteisiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)