torstai 1. joulukuuta 2016

Ehdotuskilpailu: Mikä kirjalleni nimeksi?

Haluan jossain vaiheessa koota teksteistäni kirjan, kunhan ehdin. Oivalluksista, henkisestä kasvusta ja seksuaalisesta polustani. En ole vielä päättänyt tarkkaa sisältöä, joten nyt siihen voisi vaikuttaa! Mitä Sinä haluaisit kirjassani lukea tai nähdä? 
Julkaisisinko sen nimelläni (uskaltaisinko jo?), vai anonyymisti (jos edes julkaisuun asti pääsee, jos ei, niin itselleni ja rakkaimmille muistoksi pienpainoksena)?

Mistä aiheista haluaisit lukea kirjassani? Toki päätän itse lopullisesti, mut ehdotukset ja mielipiteet tervetulleita.

Esimerkkejä:
-Seksuaalinen historiani -merkittävimmät tapahtumat ja kuvailut
-Henkinen kasvu, traumojen työstö
-Elämäkerta
-Yleistä tietoa seksuaalisuudesta
-Seksivinkkejä ja neuvoja seksuaalisuuden kehittämiseen
-Kuvia minusta, alastonpiirroksia kuvituksena
-Lukijoiden, sekä mulle tärkeiden ihmisten kommentteja kirjassa, interaktiivisuutta, myös muiden tarinoita
-Psykologiaa, faktatietoa, tutkimuksia myös
-Parhaat/mielenkiintoisimmat palat seksuaaliselta polultani, niin ikävät kuin ihanatkin
-Monitahoinen kirja: runoja, kuvia, piirroksia, tieteellistä tekstiä, muiden kommentteja ja tarinoita, sekä omakohtaisia tarinoitani.
-Filosofiaani ja oivalluksiani
-Jotain muuta, mitä?

Nimiehdotuksia (tai keksi mielestäsi sopivampi nimi!):
*Kukkasen avautumisia -orgastisia oivalluksia
*Kukkasen avautumisia -sukellus sisimpääni
*Kukkasen avautumisia -Oivallusten orgastinen sinfonia
*Kukkasen avautumisia -Tuskan ja nautinnon tanssi
*Oivaltavia orgasmeja olemassaolosta
*Orgastisia oivalluksia olevaisuudesta
*Riippumaton riippumattomuudesta riippuvainen -orgastisten oivallusten orja
*Kukkasen avautumisia -orgastisten oivallusten sarja
*Kukkasen avautumisia -orgastisten oivallusten orkesteri
*Kukkasen avautumisia

Kaikkien kommentoijien kesken arvon 1 kpl kirjaani, kunhan se valmistuu, sekä lähetän hetimmiten yllätysvalokuvia itsestäni signeerauksen kera :) 

Parhaan ehdotuksen/kommentin antaneen valitsen ja hänelle lahjana postitse käytetyt pikkarini + signeerattuja valokuvia itsestäni + 1 kpl kirjaani kunhan se valmistuu.

Lahjat lähetän joko postitse, tai saa tavata minut kahvittelun merkeissä Helsingissä julkisessa kahvilassa. Tapaamisessa voin antaa vinkkejä seksuaalisuuteen liittyen tai voidaan jutella muuten vain.

4 kommenttia:

 1. Nyt on niin hyvä palkinto edessä, että pakko heittää oma nimeni hattuun!

  Kun tässä olen pidempää jo lukenut blogiasi, näkisin että kirjasi voisi olla samankaltainen - vakavia asioita aidosti ja rehellisesti kerrottuna, mutta myös välillä kevyempiä ja hauskempia tarinoita, aivan kuin täälläkin.

  Semmoinen omaelämänkerrallinen kirja, missä aina kappaleiden välissä olisi vaikkapa kuvia sinusta, herkullisimpia seksitarinoitasi, vinkkejä lantionpohjanlihasten treenaukseen yms. Seksuaaliset traumat ja se miten niistä selvitään olisi myös varmasti hyvin tarpeellista luettavaa, ja en usko että siitä mitenkään erityisen paljon kirjoitetaan.

  Ja sitten kirjassa voisi olla myös joko poimintoja tai kokonaisia tekstejä täältä blogista. Ne tekstit ovat olleet itselle tärkeitä, ja kirjan myötä ne saisivat varmasti vieläkin laajemman lukijakunnan.

  Ehdottomasti julkaisisit sen Kukkasen nimellä, sehän on jo tavallaan brändisi! :)

  Nimiehdotuksistasi 'Kukkasen avautumisia -orgastisten oivallusten orkesteri' hymyilytti minua eniten, joten siitäpä kirjalle nimi!

  Onnea matkaan kirjaprojektissasi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, olipa mieltä lämmittävä kommentti <3 Unohdin mainita, että sähköpostitsekin voi laittaa viestiä sfkukkanen@gmail.com, jos joku ei halua julkisesti kommentoida + jos haluaa antaa postitusosoitteen kilpailuun osallistuessaan. Poistan kilpailuun osallistuneiden postitustiedot heti kilpailun jälkeen, eivätkä ne tule kenenkään muun kuin minun tietooni. Voi laittaa myös viestiä, jos haluaa mieluummin noutaa lahjan ja sopia tapaamisajan sille. Onnea kilpailuun, mitä vähemmän osallistujia, sen paremmat mahdollisuudet arpaonnelle ;) Minun kommenttejani ei luonnollisestikaan lasketa :D

  VastaaPoista
 3. Kun kerran mielipiteitä kysyttiin niin...

  Sinulla on paljon hyviä tekstejä, joissa kerrot mitä milloinkin on tapahtunut. Näistä saisi ehkä luontevimmin kasattua sellaisen teoksen, joka olisi eräänlainen päiväkirjasi.

  Itse luultavasti skippaisin runot, koska en ole koskaan ollut mikään runoihminen. Mutta halutessaan niitä voi kuitenkin laittaa aina sopiviin väleihin, esimerkiksi uuden luvun alkuun vaikkapa jonkin aihepiiriin sopivan kuvan kanssa. Miksipä ei vaikka myös kuvia sinusta. Paljastavia kuvia? Suuri yleisöhän aivan rakastaa salaisuuksia ja paljastuksia. Pakkohan teoksen ei ole olla aivan totuudenmukainen päiväkirja, sillä harvapa oikeasti edes tietää mitä olet elämässäsi tehnyt.

  Samoin varmaan ohittaisin suurimman osan jutuista jotka liittyvät lantionpohjalihasten treeneihin. Tai ainakin nykyisellään ne eivät ole ehkä kertomakirjallisuuden helmiä, vaan enemmänkin tuloksineen urheilusivuille kuuluvaa juttua. Ja jos kyseessä ei ole seksiopas tai opas lantionpohjalihasten treenaukseen, niin silloin ei varmaan kannata kirjoittaa kovin tarkkoja treenausohjeita.

  Mutta niin, palataanpa siihen juoneen. Päiväkirjamuodossa siihen voisi sisällyttää useimmat noista esimerkkiaihepiireistäsi, merkittäviä tapahtumia, filosofisia pohdintoja, vinkkejä ja kaikkea muuta. Kyllä faktaa ja tietouttakin voi laittaa, kunhan teos ei muutu liikaa kuivaksi tietokirjaksi. Mutta enne kaikkea suurin osa teksteistä sopisi sellaiseen kirjaan ihan suoraan blogistasi. Ainoa juttu on, että ostaisiko kukaan kirjaasi, jos sama sisältö on saatavilla ilmaiseksi? :O


  Lähinnä kun miettii tunteittesi heilahteluita laidasta laitaan kertomuksissasi, ja kaikkea hurjastelua, niin ehkä nimeksi sopisi parhaiten ”Seksihullun päiväkirja”. Mutta olisiko se sitten liian lähellä Juoppohullun päiväkirjaa? :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kinkster kommentistasi! Kaupallisuushan ei mulla ole edes ajatuksena tässä, vaan kirja, samoin kuin blogikin, olis lähinnä itseäni varten :) Sen takia en myöskään halua ryhtyä siinä "satuilemaan", vaan kertoisin kokemuksiani sellaisina kuin olen ne kokenut -toki tiivistettynä eikä sellaisia maratontekstejä niinkuin täällä :D Fantasiat tietysti asia erikseen, voisihan niistäkin parhaita kirjoittaa. Tuo on totta, et treenitulokset ei välttämättä innosta :D Mut jonkinlaisen tiivistyksen haluaisin laittaa lantionpohjanlihaksista, ehkä omaan lukuunsa. Oon samaa mieltä, että tietokirja ei varmaan olis mun juttu, en jaksaisi sellaista tehdä, ja toisaalta niitä on jo niin paljon.

  Seksihullun päiväkirja, ihan hauska nimi, mut ehkei se ihan puhuttele, en koe olevani aina seksihullukaan, vaan libidon tasokin vaihtelee :D Mut ajatuksia herättää ja kiitos kommentistasi! Lisää vaan ehdotuksia :)  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)