tiistai 15. marraskuuta 2016

Läsnäoloa tyhjyyden tunteen täytteeksi

On ollut niin kiireistä, etten ole ehtinyt kirjoittaa paljoa viime aikoina, vaikka aiheita kyllä riittäisi.

Tyhjyyden tunne on vaivannut edelleen, kohta pari viikkoa. Mulla nousi itsemurhayritys-traumat pintaan, mistä uskon tämän johtuvan, sillä kaikki fiilikset ovat samat, kuin silloin 13-vuotiaana. Rankkaa, mutta toisaalta uskon tässä piilevän henkisen kasvun silauksen mahdollisuuden. Kunhan saan käsiteltyä tämän tietääkseni viimeisimmän/pahimman traumani, olo voi olla melko helpottunut ja voin sen jälkeen keskittyä työstämään traumoja syvemmin, kun ne on sitten kaikki pahimmat käyty pääpiirteittäin läpi.

Toisaalta tämän parin viikon rankan jakson aikana olen oppinut arvostamaan suuresti läsnäolon ja yhteydentunnetta, joita olen pitänyt melko itsestäänselvyyksinä omalla kohdallani -olenhan aina ollut aito ja melko läsnäoleva. Toki läsnäolon aste on aina vaihdellut aaltomaisesti. Jännästi se tuntuu olevan koko minuuteni perusta, sillä kun läsnäolon tunne on puuttunut, olen tuntenut olevani kuin kuori tai nukke. Myös libido ollut melko alhaalla normihimoihini nähden.

Mutta olen kohdannut ihania ihmisiä! Taidan olla jopa hieman ihastunut erääseen pieneen mieheen, jolle en tosin vielä ole jaksanut keksiä salanimeä. Kumppanini Aarnin kanssa mentiin erääseen tapahtumaan, jossa oli hyvin samanhenkisiä ihmisiä. Itseilmaisu teki todella hyvää ja hiljalleen tunsin läsnäolon tunteen kasvavan. Illan päätteeksi päädyimme ehdotuksestani halikasaan patjalle. Siinä oli 3 miestä ja minä, välillä kävi muitakin, mutta lähtivät toiseen huoneeseen. Tämä mukava pieni mies tuli syliini, tunnen hänen lähellään kotoisaa oloa ja kihelmöintiä samaan aikaan. Rento, mutta virittynyt olo. Silitin hänen päätään. Puhuttiin todella diippejä asioita, vihdoinkin sain puhua KAIKESTA ja kumma kyllä, ihmiset vieläpä aikalailla ymmärsivät, nämä 3 tyyppiä! En olekaan outo, tai ainakaan yksin tiettyjen kokemusten kanssa. Kerroin lopulta hyvinkin avoimesti kokemuksistani, muunmuassa ykseyden tunteesta, kehostapoistumis-kokemuksista korkeassa kuumeessa, itkuorgasmeista, yliluonnollisiksi mielletyistä kokemuksista..

Silittelin mukavan miehen päätä ja niskaa hellästi, hän sanoi olevansa todella herkässä tilassa. Alkoi säpsähdellä, aivan kuten minä. En tiedä, miltä hänestä tuntui, enkä usko hänen saaneen orgasmeja, mutta hän koki kosketukseni todella lohdullisena ja ihanana. Aarnia pidin kädestä ja tuli olo, kuin oltaisiin sylissä olevan miehen isä ja äiti. Universaali perhe. Merkityksellinen, kaunis ilta. Olisin voinut rakastella kaikkien kolmen miehen kanssa, tai tavallaan koinkin sen rakasteluksi, vaikkei vaatteita edes riisuttu, eikä suudeltu. Mutta se läheisyys, lämpö, rakkaudellisuus, ymmärrys, syvälliset keskustelut ja se, ettei kukaan tuntunut olevan vailla mitään. Myös muut sanoivat sen olleen hieno ilta, oli rauhaisa olo ja musta huokui äidillinen lempeä tunnelma. Itkinkin vähän.

Toissapäivänä oli huikea mielenmatka Naavaparran kanssa ja lähennyimme valtavasti taas. Kuinka lähelle voi edes toista ihmistä päästä? Oli ihana ilta. Jossain vaiheessa itkin ja nauroin ja orgasmoin kaikkea yhtä aikaa, oli ilmeisesti vähän tunnepatoumia. Naavaparta niin rauhallisen lempeästi kohtaa kaikki tunnetilani, ei säikähdä itkun ja naurun yhdistelmää enää. Kävi hänelle itselleenkin samoin jossain vaiheessa, en ole koskaan ennen nähnyt hänelle käyvän niin, uskoakseni Naavaparralla on alkanut padot aukeamaan. Oli erityisen kaunis hetki, minkä haluan muistaa, kun mä lohdutin Naavapartaa ja heijasin sylissäni, kutsuin mielessäni itkua ja itkin itse rohkaistukseksi, Naavaparralta tuli itku samaan aikaan. En ole montaa kertaa nähnyt hänen itkevän. Itkettiin yhdessä, sitten naurettiin tilanteen absurdiudelle sylikkäin. Koin hetken olevani turvallinen isähahmo, sellainen mitä Naavaparta olisi lapsuudessaan tarvinnut. Isän lohtua ja isän sylissä yhdessä itkemistä. Koin itseni universaaliksi isähahmoksi, uusi mutta kaivattu tunne minulle. Muutenkin sain kerrankin itse lohduttaa, Naavaparta on niin monet kerrat hoivannut mua. Vessassa keksittiin ex-tempore myös peiliharjoitus, joka tuntui todella voimaannuttavalta. Halauksessa toinen peilistä poispäin, toinen peiliin katsoen, antaa kaikkien tunteiden tulla, ja näkee peilikuvassa rakkaan halaavan, vaikka oma peilikuva näyttää miten rumalta ja kauhealta. Sitten osien vaihto. Näki konkreettisesti olevansa rakastettu.. yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tätä harjoitusta aion jatkaa.
Oivalsin myös asioita perhesuhteista edelleen ja keskusteltiin Naavaparran kanssa tuntikausia syvällisesti. Jossain vaiheessa olin todella virittynyt myös seksuaalisesti ja sain muutaman orgasmin, orkku tuli aina äkkiarvaamatta Naavaparran vahingossakin hipaistessa mua :D Mutta ei harrastettu seksiä sillä kertaa, niin paljon kuin se houkuttikin, tuntui emotionaalinen läheisyys tärkeämmältä ja syvälliset keskustelut.


Eilissäpäivänä sen sijaan olin eräässä tapahtumassa ja tein aloitteen halikasan muodostamiseen. Siinä halikasassa sain sitten muutaman ihan kevyen orgasminkin salaa, kun eräs mies hiveli niskaani ja Naavaparta jalkojani. Naavaparta löysi jostain narunpätkän ja sitä veteli varpaideni välissä, ihana, uusi tunne!

Jutun jälkeen Aarni ja Naavaparta kohtasivat bussimatkan ajan, tulivat toimeen onneksi. Tapasin Aarnia kahden. En meinannut aluksi syttyä seksuaalisesti, mutta pyysin häntä sitomaan mut kiinni ja kutittamaan silmät sidottuna. Aarni oli vähän epävarma asiasta, ei ollut ilmeisesti aiemmin sitonut ketään, pientä sähläystä, mutta ei mua haitannut, opastin. Lopulta sitten sytyin hyvinkin vahvasti, kutitus vapautti ja loppuajan olikin sitten lähestulkoon yhtäjaksoista orgasmia. Ihanasti kutitti ja kiihotti samaan aikaan, välillä kutina meni yli. Ääntä pääsi reilusti kutituksen takia, ns. padot auki. Jossain vaiheessa tajusin ikkunani olleen auki koko ajan, hups! Aarni nöyryytti vielä lisää, olemalla laittamatta ikkunaa kiinni ja sanoensa naapurien kuuntelevan, en siltikään pystynyt olemaan hiljaa. Ahhh mä rakastan kutitusta! Samaan aikaan niin kiduttavaa ja ihanaa ja kiihottavaa, orgastista ja hektistä. Aarni stimuloi mua luovasti, tuntui kuin 5 miestä olisi hyväillyt. Jossain vaiheessa itkinkin, herkistyin siitä, miten ihanasti hän miellytti mua, imi varpaat ja kosketti kaikkialta. Aarni oli huomannut liikutukseni, mutta arvellut oikein, ettei se johdu hädästä vaan ilosta. Lopuks naimme, sain yhdynnässä myös kevyitä orgasmeja mut en kovin vahvaa, Aarni vaikutti hyvin kiihottuneelta ja olevan laukeamaisillaan koko ajan, vaikka työntyi suoraan sisääni ilman suuseksiä. Jonkin ajan päästä seksistä mun alkoi tehdä uudelleen mieli, sain Aarnin kovaksi ja ratsastin itselleni orgasmin, jäi vähän laimeaksi, vahvat orkut oli tulleet kai jo kutitus-hyväily-stimuloinnissa :D Aarni laukes muhun takaapäin eli yhteensä kaksi kertaa, ekalla kerralla lähetyssaarnaajassa silmiin katsoen.
Muuten olisi ollut ihana loppuyökin, mutta Aarni sai pahat allergiaoireet, joiden takia valvoimme kumpikin yön torkahdellen.

Tänään oli vihdoin ihanaa seksiä Naavapartaseni kanssa! Aluks mulla ei tehnyt mieli taaskaan, huonosti nukutun yön ja läsnäolon puutteen takia. Nukutti vaan niin vietävästi. On ollut epämääräisen kurja mieli koko päivän, trauma taas taka-alalla pinnassa. Olin päättänyt itkeä tänään, mutta ei ollut aikaa siihen kun oli niin kiireinen päivä. Kerroin Naavaparralle, miten ihanalta tuntui kun hän hyväili jalkojani eilen, ja hän ottikin vinkistä vaarin ja alkoi silitellä jalkojani. Se tuntui kivalta, joskaan ei niin stimuloivalta, kuin yleensä, parhaimmillaan saan siitä orkun lähes samantien, nyt se tuntui "vain" ihanalta. Mut sen sijaan pala nousi kurkkuuni ja hellyys liikutti mua. "Saanko itkeä, mua itkettää?", kysyin, ja Naavaparta kannusti itkemään kaiken pois. Itkin, ja kas kummaa, tunsin tyhjyyden tunteen häviävän ja sen tilalle kyynel kyyneleeltä tulevan läsnäolon tunteen. Itkin pitkään. Itkin ja orgasmoin samalla, ja Naavaparta hyväili mua kaikkialta rakastavasti, ei yhtään vaativasti. Arvasin myös kostuneeni roimasti. Tuntui psyykkisesti ja fyysisesti ihanalta vapautua ja itkeä. Kosketus tuntui koko ajan vain sähköisemmältä ja orgasmit voimistuivat. Suudeltiin. Leikilläni otin Naavaparran kovettuneesta elimestä kiinni ja ohjasin märäksi itkeneelle pillulleni. Oikeastaan toivoin Naavaparran työntyvän hitaasti sisääni samantien, ilman suuseksiä, olin jo hyvin kiihottunut ja nauttinut koko pitkän itkun ajan. Ja niin hän työntyikin! Neitsytorgasmi tuli samantien. Oli äärettömän läheinen, herkkä olo. Orkut oli voimakkaita ja jatkuivat pitkään. Erityisen ihanilta tuntuivat hellät työnnöt pohjaan saakka, lopulta. Tunsin muutaman kerran Naavaparran elimen kovettuvan vielä kovemmaksi sisälläni, sellaisen väreilyn ja veri kohahti nopeasti penikseen, yleensä niin tapahtui vahvan orgasmini aikana ja tunne kiihotti mua entisestään ja vahvisti orkkuani. Enpä ole aiemmin huomannut/tuntenut/kiinnittänyt huomiota verenjuoksuun kumppanin peniksen verisuonissa :D

Oli hellää, rakastavaa, kiihkeää seksiä. Suuseksiä ei kummallekaan, vain itku, hyväilyä, suutelua ja naimista. Naavaparta otti mut ihanasti eri asennoissa, ohjaili vain. Alun yhdynnän jälkeen en saanut orgasmeja enää, mutta nautin silti paljon. Naavaparta laukes lopuksi takaapäin sisääni ja taisikin saada erityisen hyvän orgasmin, rojahti päälleni lepäämään ja nukahdettiin hetkeksi sylikkäin <3

Kyllä tämä tästä, mä toivotan voimia itselleni vaikeaan ajanjaksoon ja toivottavasti mahdollisimman usein löydän läsnäoloni ja libidoni, sillä ne helpottavat oloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)