sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kokemuksia Samin kanssa (myöhässä kuin mikä, mutta menkööt!)

Käytiin loppukesästä Kuusijärvellä uimassa Samin ja erään ystäväni kanssa. Sami hieroi mua, sain siinä melkein orgasmin, kiihotti tilanne hyvin paljon kun kaveri oli aivan vieressä aurinkoa ottamassa, eikä tajunnut mitään ja tietysti helteisenä päivänä ranta oli muutenkin täynnä ihmisiä. Sit hieroin puolestani Samia, sain siinä orgasmin nylkyttäen huomaamattomalla liikkeellä hänen pakaroitaan, Samin maatessa vatsallaan.

Ja sit otin laukusta päänhierojan esiin. Hieroin ensin kaverini päätä, se sanoi ettei tykkää siitä, et se tuntuu epämiellyttävältä :O Ehkei vaan uskalla tykätä, tuntuu liian kivalta :D? Sami taas sano ettei tunnu paljo miltään, mut hiero sit mun päätä sillä ja sit hetken päästä silitteli huomaamattomasti samalla kylkeä ja jalkaa. Sit käännyin kyljelleni tarjoten vähän intiimimpiäkin paikkoja kosketettavaksi :D Alkoi olla yhä vaikeempi pitää itseni täysin kurissa, tuli tahattomia nytkähdyksiä ja tärinää mut keksin alibin "muurahaiset kutittaa" jos joku ois kommentoinu xD Kuulemma Sami oli hivelly bikinin alta alavatsaaki vähän, mut sitä en muista ollenkaan, en kai kiinnittäny huomiota nautinnon keskellä :P Toki samaan aikaan pieni kuumotus kanssaihmisistä mut en antanu sen häiritä liikaa. Mut sit alko naurattaa kamalasti, alko nolottaa kun en hallinnu enää kroppaani ja nautiskelu alkoi olla liiankin (mahdollisesti) huomattavaa :D Kaveri kysyi ku nauroin et mikä naurattaa, sanoin et yks huono vitsi vaan. Sit pomppasin ylös ja ehdotin et pelataan jotain, pelattiin sit hetki Kategoriaa ja lähdettiin :P 


Ai niin joo ja sit kans Sami silitti kämmentäni. En voinu tietenkään opastaa et "vähän ylemmäs" jne, joten yritin ohjata kättä tarjolle siihen kohden mihin halusin kosketusta. Jännä, miten kädessäki herkempiä ja vähemmän herkempiä kohtia. Ranne oli ainaki tänään herkkä, sormenpäät ja kämmen. Muistanki, et lapsena mulle tehtiin aina "harakka huttua keittää, hännällänsä hämmentää" -leikkiä kämmeneen, kutitti mut ei liikaa, tuntu kivalta ja halusin aina lisää ja lisää sitä mut aikuiset ei jaksanu kovin montaa kertaa :D Hahah, lapsena oon jo ollu anna lisää- tyyppi, mut sillon en varmaankaan saanut orgasmeja, muistaisin kyllä. Ehkä jotain orgasmin esiesiasteita :) Vauva-orkkuja, minimielihyvää aikuiselämää varten :)

Hehehh, mietin kyl siin et hitto jos kaveri huomas mut koetti vaan esittää neutraalia eikä kehdannu sanoo mitään :D Jossain vaiheessa kyl reagoin aika vahvasti siten, että jos ois katsellu mua hetken aikaa, ois huomannu. Eri asia, oisko mitenkään voinut hoksata sitä silti orgasmiksi, se on niin epäoletettavaa. Ois ihan sikakiva joskus ite nähdä joidenki nauttivan vastaavasti ;) Mä kyl varmasti tunnistaisin orkun ellei sit ois tositosi mieto. Tosin, vähänki kauempaa ihan mahdoton huomata :)

Kuumottavaa ja samalla niin kiihottavaa saada julkisella paikalla, toki orkun laatu laskee hieman kun joutuu olemaan tietoinen ympäristöstä ja hillitsemään reaktioitaan. Joku nainen katsoi mua oudosti, mutta en usko hänen tajunneen, mistä oli kyse. Härskeiltiin vähän lisää, Sami hyväili päänahkaani metallisella päänhierojalla, silitteli kylkeäni ja vatsaani sekä kättäni hellän huomaamattomasti. Orgasmit vain vahvistuivat koko ajan siten, että piti todella keskittyä peittämään ja estämään tärinää. Toisaalta muiden ihmisten mielipiteet ja läsnäolo häiritsivät mua yhä vähemmän, siten että oli vaikea vakuutella itselleen, MIKSI mun pitäis mitään peittää, miksen saisi vain nauttia?? Oikein mukava kesähetki ja Sami kertoi pyörämatkalla takaisin, että kuulemma itselläänkin seisoi hieman jossain vaiheessa. Harmi, kun käsitin väärin et hällä ois kiire kotiin, sillä jälkeenpäin kävi ilmi, et kumpikin ois halunnut painua metsään naimaan ;)

Samana päivänä kotona masturboin ajatuksen voimalla muutaman kerran. Oikeastaan ennen kuin tietoisesti tajusin olevani kiihottunut, tunsin pillun verisuonten sykkivän sydämen tahtiin pillussa, vagina supistui ihan omia aikojaan pari kertaa, se tuntui niin vaativalta, että laitoin silmät kiinni ja keskityin tuntemuksiin -orgasmi tulikin nopeasti sitten, mun ei tarvinnut kuin antaa lupa sille..

Ah, kesä! Mulla on ikävä kesää... tule uusi kesä pian ja hyväilevät auringonsäteet ihollani.. Ja mahdollisuudet irstailla puolijulkisesti ja nautiskella kesän lämmössä hyttysten pistellessä!

Vibrakidutusta harrasteltiin Samin kanssa myös, siten että hän sormetti ja ite käytin vibraa. Kiihottavaa ja siinä orgasmi on pakotettu, äkkinäinen mutta lyhyt. Laitoin Samille seksin aluksi kaulapannan ja sidoin sen kiinni sänkyyn, alistin ja piiskasin. Vielä aikaisemmin tein sille sokeroinnin penikseen ja kiveksiin, oli hauska katsoa miten iso mies karjahteli kivusta, ymmärtääpä nyt, miltä sokerointi naisista tuntuu, kenties osaa arvostaa sileää pimppaa tästlähin enemmän ;) Piiskasin Samia ja sidoin silmät, tukehdutin pillulla ja sitten sormetin ekaa kertaa sen anaalia 2 sormella ja runkkasin tekopillulla ja muutoin. Yhteensä 4 kertaa Sami laukes kanssani niin runkkaamalla kuin naidenkin. Hän laukeaa kiihottavasti usein monta kertaa seksissä.
… Niin ja sit huhhuh, paljastin vihdoin treenin :D En tiedä mikä muhun meni, mut en halunnu salata enää. Näytin mun treenipäiväkirjan ja sit testasin Samin pyllyvoimat (2kg) ja sit näytin vähän omaa treeniä. En saanu kuin 10kg, mut ihan ok sekin toisen nähden ja kun vagina oli vielä tulehtunut :D

Ennen kuin olin kertonu treenistä kunnolla, sillon kun se kidutti mua vibralla ja sormetti samaan aikaan, se hämmästeli et puristaapa kovaa.. Ja ihmetteli ku pystyin jatkamaan stimulointia orkun aikana. Olin kyl puhunu siitä jo aiemmin. Oma-aloitteinen oli ja sormetti yllättävän rajustikin orgasmin aikana siten, et mun piti sanoa et ei niin lujaa :D Sanoi et halus tahallaan testata mun kipurajaa, kun olin ite sanonut et haluan löytää kipurajani..

Niin ja joo, se hämmästy vähän ku mult pääs huutoo vibra-sormikidutuksessa :D Ku en oo muuten kyl huutanu mut siinä se menee vaan niin rajuks et tuntuu et on pakko, tuntuu et se helpottaa vähän :D Vaikka huuto ei todellakaan oo mikään nautinnon mitta, mut joissain tilanteissa se vaan tulee ja joskus nautinto on suurempaa vaikkei pääse pihaustakaan.Harmi, etten ole juurikaan muita kokemuksia kirjannut ylös ja nämäkin lyhyesti. Samin kanssa on kuitenkin ollut monipuolista ja hyvää seksiä ja ekasta kerrasta lähtien oon saanut useita orgasmeja, hän on alusta saakka osannut koskettaa ja käsitellä mua hyvin. Mutta nyt ei olla tosi pitkään aikaan harrastettu seksiä eikä nähty paljon muutenkaan, on kyllä alkanut taas houkuttaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)