tiistai 11. lokakuuta 2016

Taidan olla ihastunut!

Aarni tuli toisen kerran luokseni viime viikon keskiviikkona. Torstaiaamuna oli lähtö kotiseudulleni käymään selvittämään perheasioita, siitä myöhemmin.

On ollut niin intensiivinen viikonloppu, että harmikseni olen unohtanut aika suuren osan Aarnin ja mun toisesta seksikerrasta! Puhuttiin taas syvällisiä, tein herkullista smoothieta ja mentiin lämpimään kylpyyn. Miten mukavaa, että Aarnikin tykkää kylpeä!

Kylvyssä sain jokusen orgasmin, mutta en ollut (onneksi :D) ihan niin herkillä, kuin edellisellä kerralla. Niin, ja Aarni keksi hieroa niskojani puremalla. Hui! Tuntui tosi intensiiviseltä, kiihottavaltakin, silti rentouttavalta. Nautin siitä suuresti, sain orkkujakin. Mutta sit Aarni puri ihan hivenen liian kovaa ja säikähdin, tuli mielikuva et entä jos siitä onkin vaaraa? Ja en sitten uskaltanut kokeilla puremishierontaa enää :/ Muistui mieleen joku typerä juttu minkä luin, missä teinipoika kuoli fritsuun. Ei pitäis lukea tuollaisia! Voihan sitä kuolla ihan mihin vain, jos täysin riskittömästi eläisi, ei voisi nauttia mistään ja silloin ainakin kuolisi.

Ahh, oli myös ihanaa kun Aarni omatoimisesti imi varpaitani. Kyllä te tiedätte mut, mä rakastan jalkojen hyväilyä. Todella nautinnollista. Mun oli vaikea keskittyä miellyttämään Aarnia mitenkään, kun tuntui niin hyvältä kaikki, halusin vain nauttia, välillä toki miellytin häntäkin.

Aarni olikin kivan himokas, sillä hän oli pitänyt selibaattia muutaman päivän -kuulemma haluaa olla runkkaamatta ja säästää halut oikeaan seksiin. Paitsi mitä nyt oli mua ajatellen masturboinu ainakin 2 kertaa, tosi ihanaa että kehtaa sanoa sen. Oon iteki muutaman kerran masturboinu häntä ajatellen ja välillä ajatellu, miten ihanaa olisi jos Aarni ja Naavaparta molemmat miellyttäisivät mua. Oih... Naavaparta siihen jo varovaisesti suostuikin ja Aarnikin lupas harkita asiaa. Toivottavasti sulattavat toisensa ilman suurempia mustasukkaisuuksia. Vaikka toisaalta Aarni on kyllä sanonut, että mustasukkaisuuden kanssa on vielä työstämistä. Mä haluaisin tukea häntä polyamoriseksi kasvussa ja henkisessä kasvussa muutenkin. Haluan antaa eteenpäin sitä kaikkea hyvää, mitä Naavaparran kanssa olen oppinut.

Niin, siirryttiin kylvystä sänkyyn. Oli tosiaan diipit puheenaiheet taas, en vaan tarkkaan enää muista mitä, ihmisyydestä, ihmissuhteista, psykologiasta, lapsuusjutuista. Aarni kertoi, ettei oikein osaa itkeä kun on lapsena tokaistu, ettei miehet itke, mä niin haluaisin auttaa häntä oppimaan itkemään. Tuli muutenkin mielihalu ottaa Aarni hoiviini. Pyysin hänet pää syliini makaamaan, peittelin, silittelin päätä ja kasvoja. Aarni imi sormeani. Oli niin äidillinen olo siinä.. Hän myös sanoi, että tuntuu ihan kuin olisi vauva, ihanaa. Jossain vaiheessa musta tuntui kuin olisin sekä vauva, että äiti, samaan aikaan. Ihana, joskin myös liikuttava tunne, ja annoin liikutuksen tulla, kyynelten valua poskia pitkin leukaan. En tiedä, huomasiko Aarni sen, mutta ajattelin että siinäpähän huomaa, saapahan samalla mallia itkemisestä. Tuntui hyvältä olla siinä ja Aarni tykkäsi myös paljon.

Siitä siirryin sulavasti peittelemään Aarnin lämpimästi, laitoin pitkävartiset villasukkani jalkoihinsa ja silittelin häntä peiton päältä. Nuolin kiveksiä, kutitin kainaloita samaan aikaan, imin nännejä, suutelin. Tuli mielihalu maistaa Aarnin anaalia. Ei kumma kyllä ällöttänyt yhtään, koin olevani siihen valmis. Maistui kylvynraikkaalta, ei yhtään likainen, joten nuolin innolla lisää ja mua kiihotti kovin nähdä, miten Aarni nautti yllättyneen iloisesti, taisin olla eka joka nuoli hänen anaaliaan. Niin, ja varmistui kun tuli puheeksi, että viime kerralla tosiaankin anaalistimuloinnilla annettu orkku oli eturauhasorgasmi, tuntui kuulemma erilaiselta kuin normiorkku, tuli ensin vähän pissahädän tuntuinen tunne ja sit tuntui ihanalta. Oon niin iloinen, että sain sitten vihdoin annettua eturauhasorgasmin :)

Teki mieli taas laittaa sormet Aarnin sisään. Laitoin liukkarin kera kolme sormea tällä kertaa, eikä hän tuntunut siitä pahastuvan. Sitten laitoin yllärinä wandan muotoisen vibran, noin 3 sormen paksuisen, missä on pyöreä pää. Aarni tuntui nauttivan siitä kovin. Kuitenkaan en saanut eturauhasorgasmia tällä kertaa annettua, mutta hän laukes suuhuni runkaten itseään samalla kun stimuloin anaalia. Aarni yllättyi vähän, kun näytin minkälainen lelu oli sisällä, mut sanoi ettei se kyllä sattunut yhtään.

Muistaakseni sen jälkeen Aarni miellytti mua, nuoli pitkään ja sormetti ihanasti. Sain muutamia orgasmeja. Sit vihdoin naitiin. Aarni kävi viime tapaamisen jälkeen sukupuolitautitesteissä, kun se hiton kortsu meni rikki, negatiiviset tulokset onneksi eikä muita naisia siinä välissä, joten naitiin paljaalla ekaa kertaa. Jatkossakin voidaan naida paljaalla, koska sovittiin, että Aarni käyttää kortsua jos muita naisia on tai kertoo mulle erikseen jos tilanne muuttuu. Voi kun mä odotinkaan Aarnia sisääni! Olin masturboinut ajatellen sitä, miltä tuntuisi yhtyä häneen. Ja nyt vihdoin kivikova, sopivan muttei liian kookas innokas elin oli suuaukollani. Yllätyin itsekin, kun sain orgasmin ekatyönnöllä. Harvoin uudehkon ihmisen kanssa käy noin. Aarni meinas laueta, sai pidäteltyä kuitenkin, totesi että tuntuupa hyvältä, puristaa niin ihanasti. Työntyi muhun ihanan hitaasti. Sain muutamankin orgasmin yhdynnässä aluksi, mut sit ne loppuivat, nautinnollista oli toki orkkujen jälkeenkin. Aarni joutui himmailemaan ja varomaan, ettei laukea ennen aikojaan, haluttiin kummatkin nauttia pitkään. Käännyin kontilleni, tuntui ihanalta kun ei tarvinnut varoa yhtään, elin oli juuri sopivan kokoinen, ylsi pohjaan kuitenkaan sattumatta. Sattumoisin sain vielä vikan orgasmin Aarnin lauetessa sisääni, melkolailla samaan aikaan siis <3 Kumpikin oltiin ihan hämmentyneitä siitä, miten hyvältä yhdyntä tuntui, niin.. oikealta ja yhteys tuntui koko ajan vahvasti.

Jossain vaiheessa Aarni otti kuitenkin puheeks, että miten hän tunnistaa mun orkut? Myönsin, että saan useita ja sen verran pitkiäkin välillä, et niitä voi olla vaikee tunnistaa "tottumattomalle", jos ei oo tottunut siihen ajatukseen et nainen voi saada useita :D Sanoin, että eiköhän hän opi ne tunnistamaan, en aio paljastaa, kyl hän ne oppii. Kieltämättä oli varmaan vaikee tunnistaa, kun sain niin paljon orgasmeja; silloin ei Naavapartakaan aina tiedä, onko orgasmi yhtä ja samaa vai onko siinä monta orgasmia aivan peräjälkeen. Musta kyl tuntuu, että alitajuisella tasolla Aarni on jo tajunnut, miten paljon saan orgasmeja, mutta tietoinen mieli ei oo vielä käsittänyt sitä :D Sillä aina kun saan, hältä pääsee yleensä sellaisia kiihottuneita huokauksia ja hämmästyneitä henkäyksiä ja yhdynnässä kun laukesin, tosiaan meinas väistämättä laueta itsekin samalla ja tunsi vahvan puristuksen. Hän ei vaan oo vielä päässyt ihan perille saloistani ja ymmärtänyt sitä, että todellakin parhaimmillaan seksi on nautintoa aivan orgasmin rajamailla koko ajan, jolloin itse kärkeä on vaikea havaita muusta huipusta :) Tai aivan parhaimmillaan kun taukoja ei juuri ole, vaan joko yhtä pitkää orgasmia tai orkkuja orkun perään.. :)

Noh, meinattiin käydä nukkumaan sitten, Aarni kertoi yllättäen että hällä on tosi aikainen töihin lähtö. Kääk! Kello oli jo ainakin 02 yöllä.. tuli huono omatunto, olisinpa tiennyt, en ois valvottanut. Silti ei saatu unta, oli niin mielenkiintoista jutella ja ihana olla toisen lähellä. Ihan vitsillä kiusoittelin ja laitoin Aarnin peniksen pakaroideni väliin lusikassa, mut hänpä kiihottui siitä uudelleen, niin minäkin ja pian oltiin taas toistemme kimpussa :D Halusin Aarnin laukeavan sisääni vielä kerran. Muistaakseni viimeisellä kerralla en ite enää saanut. Mut oli silti ihanaa. Aarni sai kolmannellakin kerralla vielä hyvän orgasmin ja nautti paljon minusta. Kuukautiset ei näemmä haitanneet kiihottumista kummallakaan :) Lisäksi, kuten mulla usein käy, kiihottumisen myötä vuoto oli loppunut aikalailla täysin ja pillusta tuli vain kiimalimaa. Verta alkoi vuotaa jälleen uudelleen siinä yön aikana, mutta seksin ajan ei näkynyt verta missään.

Oli ihana nukkua vierekkäin ja onneks Aarnia ei koira-allergiakaan vaivannut enää niin pahoin. Saatiin nukuttua aika hyvin, hän sitten lähti anivarhain ja ite jäin vielä nukkumaan.

On edennyt jotenkin kumman nopeasti tämä ihmissuhde. Mä oon näemmä avoimempi tunteineni nykyään, enkä enää pelkää ihastua kun kohtaan itselleni mieluisan ja sopivan ihmisolennon. On niin ihanaa, kun ollaan laiteltu aina välillä toisillemme tosi kauniita tekstareita. Sydämiä en vielä oo kehdannut laittaa, hän on laittanut silleen epäsuorasti. Tuntuu vähän teinitytöltä :D Toisaalta koen olevani hyvin kypsä ja aidosti aikuinen. Äidillinen.
Odotan mielenkiinnolla, mitä tästä suhteesta tulee ja noh -ensisijaisesti odotan ilolla seuraavaa tapaamista. Mulla ei oo ollut tällaisia tunteita mieheen sitten Naavaparran! Ja Naavapartakin on ollut iloinen puolestani, ainakaan vielä ei ole mustasukkaisuus nostanut häiritsevästi päätään kummankaan miehen taholta. Aarni on kyllä myöntänyt siinä olevan työstettävää, mutta uskon että he tulevat toimeen keskenään. Tässä lähiaikoina heidän ois hyvä tutustua hieman ja kohdata. Ties vaikka saan upeaa kimppaa heidän kanssaan vielä joku päivä.

Mut ihanaa olla ihastunut ja vieläpä niin sopivaan ja samanhenkiseen ihmiseen! Ja jonka kanssa seksi toimii, jonka kosketus tuntuu niin huumaavan hyvälle. Silti Naavaparran kosketus ja läsnäolo on aivan yhtä ihanaa kuin ennenkin <3 En voisi paljoo onnellisempi olla! Vielä jos löytyisi naisrakas, enpä osais oikein muuta elämältä toivoakaan. Niin, ja Naavaparralle sais kans löytyä toinen rakas, samoin muille. Vielä jos yhteinen nainen löytyis niin HUHHUH <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)