maanantai 19. syyskuuta 2016

Sokeain seksiä & naistenvälistä kivaa, kuolemapohdintaa ja muita kuulumisia

Onpas ollut haipakkaa! En oo ehtinyt kirjoitella, ehkä vähän motivaatiopulaakin ollut.. Niin paljon kaikkea muuta mielenkiintoista, vaikka toki haluaisin myös parhaat seksikokemukset talteen edelleen itselleni muistoiksi. Kunpa voisi vain painaa "rec" mielessään kun seksi alkaa ja saada tallennettua kokemukset suoraan aivoihin ;) Mut ei, muistiini en voi niin paljoa luottaa, mitä parempaa seksiä, sen varmemmin suurin osa siitä unohtuu kuin savuhaituva taivaalle.

Pientä pohdintaa mm. kuolemasta 


Naavaparran kanssa on ollut huippua seksiä niinkuin meillä aina :) Sovittiin kokeilla myös 2 viikkoa sellasta, et kumpikaan ei masturbois vaan ainoastaan puuhailtas keskenään sen verran kun mieli tekee. Ihan kivaa vaihtelua. Tosin, Naavaparta antoi mulle erityisvapauden masturboida jos kovin mieli tekee, koska mulle ei selibaatit sovi :D Mut ihan kiva kokeilu ja uskon, että Naavaparta oppii tän myötä paremmin oma-alotteisesti pyytämään multa miellytystä sillon kun mieli tekee.
Tänään oli tosin poikkeuspäivä, EN saanut huippunautintoa niinku yleensä, vaan todella vähäunisen yön jälkeen ainoastaan Naavaparta laukesi kunnolla. Ite sain muutaman tosi kevyen klittaorkun mut en saanut vahvoja orkkuja tänään ollenkaan.

Ei silti harmita, yö oli ikimuistoinen, puhuttiin todella diipeistä aiheista kuten mm. kuolemasta koko yö (ilolla :D) ja sain myös pelkojani ja traumojani käsiteltyä aikas hyvin. Oli niin rakkaudellista ja ihanaa, maata vain sylikkäin ja puhua, Naavaparta imi välillä rintojani ja oli varsin äidillinen olo :) Me ollaan toistemme siskot, veljet, kumppanit, äidit, isät, tyttäret ja pojat, rakastajat, seksijumalat, oliot..

Naavaparta sanoi ääneen ekaa kertaa elämässään, että mä oon hänen rakkain ihminen, lisäsi hupaisasti perään "vaikken mä tykkää laittaa ihmissuhteita tärkeysjärjestykseen, niin pakko se on myöntää.." Yllätyin jopa. Tiesin kyllä olevani rakastettu, mutta näin paljon, Naavaparran äidinkin ylitse? No, on Naavapartakin mulle rakkain ja läheisin ihminen, paras ystävä, seksikumppani ja rakastaja mitä mulla on koskaan ollut, että ei sinänsä pitäis yllättää kauheasti.. Sit kans jotenkin yllätti kun Naavaparta sanoi, ettei tiedä miten selviäisi jos menettäisi mut. Et yrittäisi selvitä, mun vuoksi, mutta se ois pirun vaikeaa. Ja et pelottaa myös ajatella, miten elämä ois mennyt, jos ei oltais kohdattu.. Olisiko löytynyt yhtä hyvää naista vai olisiko masentunut?

Puhuttiin myös paljon siitä, miten ollaan kasvettu suhteemme aikana, mitä kaikkea hyvää ja kehitettävää meidän suhteessa on ja kaikesta muustakin. En kyllä tiedä montakaan ihmistä lähipiiristäni, jonka kanssa jaksais puhua innostuneena ilman mitään tabuaiheita ja ymmärtävän empaattisesti vaikkei allekirjoita kaikkea toisen sanomaa, 14 tuntia putkeen niinku me eilen/tänään :D No, onhan se mahdollista, että kumpikin löydetään vielä yhtä syvä yhteys jonkun/joidenkin muiden kanssa, mutta niin ei välttämättä tapahdu. Naavaparran ja mun suhde on jotain ainutlaatuista, jotain mitä ei voi korvata, voi tulla ainoastaan uusia yhtä ainutlaatuisia suhteita. Mut uskon, että jos joskus erottaisiin, kumpikin rakastais toista aika pitkään ellei jopa loppuiän ihan tahtomattaankin, vaikka haluaisikin päästä yli..

Ja toisaalta rakastan mä exääkin jollain tapaa vaikkei mulla hänen kanssaan ollu lähimainkaan niin läheinen suhde ja syvä rakkaus. Vaikka tiet meni erilleen, toivon hänelle kaikkea hyvää ja rakkaudellista suhdetta uuden naisensa kanssa. Mut niin, näin hyvää suhdetta en tiedä kellään lähipiirissäni. Oon aina arvostanutkin meidän suhdetta ja kumpaakin meistä ihmisinä, mut kyl tätä on syytä vaalia ja todellakin voisi olla avuksi muille jos jossain vaiheessa pidettäisiin mm. ihmissuhdekursseja. No, se Naavaparrasta, kyllähän te jo tiedätte miten rakastan häntä koko olemuksellani ja oon oppinut aika hyvin rakastamaan myös itseäni, mikä tuo paljon voimaa <3

Sitäpaitsi, oon saanu työstettyä kuolemanpelkoani siten, ettei se enää häiritse taka-alalla koko aikaa ja voin ajatella kuolemaa kiihtymättä, se tuntuu luontevalta, ihan kauniiltakin asialta, sitten kun sen aika koittaa. Haluan aikanani yhtyä ykseyteen, sammua, vaikken tiedä onko mua enää missään muodossa sen jälkeen. Ego nyt ainakin kuolee, siitä olen melko varma, mutta jääkö jokin olevaisuudessa kelluva tunne, sitä en tiedä. Odotan silti kuolemisen kokemusta ihan uteliaana. Sitä ennen haluan elää mieluisasti ja toivon mukaan mahdollisimman pitkän ja terveen elämän! Mut mul on sellainen tunne, että kuoleminen mahdollisesti voisi tuntua leijuntaorgasmin tapaiselta tunteelta, jos siis voi kuolla kivuttomasti ja rauhassa.

Haluaisin olla jonkun kuolevan lähellä, tukena, pitää kädestä. Eiköhän senkin aika vielä koita.. Mut pointti on se, et oon saanut työstettyä kuolemanpelkoa tosi hyvin. Aiemmin kuolleet eläimetkin kammotti. Nykyään näen syntymän, kuoleman ja elämän kaikki vähän kuin saman asian eri puolina. Eikä voi vain syntyä loputtomiin, jonkin täytyy kuolla jotta jotain uutta voi syntyä tilalle. Joka sekunti jotain minussa kuolee. Solu sammuu ja toinen syntyy. Luultavasti perimmäinen eloonjäämisvietti pyristelee vastaan kuoleman hetkellä, mutta jonkinlainen kuolemanpelko on lienee sisäänrakennettuna meissä, jotta jaksamme ponnistella ja elää.

Söin tuossa torstaina tonnikalaa hotkien kiireessä ja meni henkeen, tuli tukehtumisen tunne, sain onneksi nopeasti apua ja ei käynyt sen hullummin. Mut kyllä siinä hetken ajatteli, et nytkö se lähtö tulee? Ei vielä, ei vielä, mulla on elämää niin paljon elettävänä! Näin valkotakkisia ovenraosta, sain myöhemmin tietää et siellä olikin lääkäriopiskelijoiden tentti :D Pyysin heiltä apua, sanoin et mulla tais mennä jotain henkeen, ääni hädintuskin kulki. Luulivat ensin, että pilailen, mut tulivat onneks apuun nopeasti ja yks takoi selkääni ja henki kulki sen jälkeen taas ja pystyin puhumaan normaalisti. Säikähdyksellä siis selvisin ja päätin, etten halua koskaan enää hotkia. Oli miten nälkä tai kiire tahansa, syödessä pitää olla rauha! Mut olihan se aika ironista, et tarjosin sitten lääkäriopiskelijoiden tentissä käytännönharjoituksen :D

Haluatteko lukea lisää mun kuolemapohdintoja, vaikkei ne niin seksiin liitykään? Kirjoittaisin mielelläni, vaikken usko, että voin kenenkään puolesta näitä asioita työstää, jokaisen on käytävä itse mielessään asiat läpi ja oivallettava oivalluksensa ja eri ihmiset voivat tulla eri johtopäätöksiin.. Agnostikkona en ota mitään niin vakavasti, mut on tullut varovaista, leikkimielistä "mistäs sen tietää" -ajattelua ja pohdintoja. Kuitenkin mun varsinainen kantani on se, että kuoleman jälkeen on pimeää, ei ole mitään. Mut siinäkin on musta tietynlaista lohdullisuutta, ja toisaalta on ollut myös toiveikkaampia, runollisempia/symbolisempia/hippimäisempiä ajatuksia.

Sokeain seksiä


Niin. Tutustuin tässä yhteen sokeaan tyyppiin. Kiinnostava ihminen ja niin ihanan avoin! Enkä oo tuntenut ketään muuta sokeaa eläissäni. Avartaa mun maailmaa keskustella sokean kanssa siitä, miten hän maailman "näkee". Todella vaikea samastua. Haluaisinkin kokeilla, ainakin yhden päivän, olla koko päivän silmät sidottuna. Aivan koko päivän. Joku toki mukanani ja tukenani, etten kompuroi ja loukkaa itseäni tottumattomana..

Kyseisen tyypin kanssa oli jo ekalla tapaamisella tosi hyvät keskustelut. Ei ollut tabuaiheita ja seksistäkin puhuttiin hyvin luontevasti ja avoimesti. Mä en kyl ajatellut mitään suhteen tapaista hänen kanssaan, mut se meni sit ihastumaan muhun.. Ite en koe olevani ihastunut, mut mä nyt muutenkin ihastun ääriharvoin. Jonkinlainen yhteys kyllä on. Mut en usko, että suhdetta haluan, jonkinlainen ystävyys sopii kyllä ja seksiä jos molemmilla mieli tekee.

Päädyin sit sänkyyn myös hänen kanssaan toisella tapaamisella. Oli jo saunassa jotenkin läheisyydenkaipuinen olo. Ei edes varsinaisesti seksiä tehnyt mieli, tosin mulla heräs uteliaisuus et millä lailla sokea ihminen koskettaisi, empaattinen ja mukava ja miellyttämishaluinen tyyppi? Olin kyl tehnyt jo selväksi, etten hae vakavaa suhdetta, joten mielestäni toimin eettisesti, vaikka havaitsin ihastuneisuutta toisessa. Kysyin sitten, mentäisiinkö halailemaan sänkyyn, ihan vain halailemaan.. Siinä vaiheessa en vielä tiennyt, haluanko seksiä, mutta halauksia kaipasin. Ja todella syvällisten keskustelujen jälkeen oli jo aika luottavainen ja hyvä, kotoisa olo toisen seurassa.

Mutta huhhuh kun tuntuikaan ihanalta kun hän silitti selkääni! Ja pidin itsekin silmät kiinni koko ajan, koska siten tuntoaisti herkistyy entisestään. Niin tunnustelevasti, varovasti, herkästi.. Ei mennyt kauaa kun sain ekan orgasmin selän silittelystä, sitten toisen, kolmannen, neljännen jne. Orgasmeja tuli hyvin tiuhaan ja aika vahvojakin välillä :) Joskaan ei kovin pitkiä pääosin. Mutta todella ihanalta tuntui. Hän todellakin osas koskettaa ja oli vapauttava fiilis, kun tiesin ettei hän näe mua ollenkaan. Siten hän oli eka ihminen, joka ei ihmetellyt yhtään nautintoirvistystäni.. Sain olla rauhassa :) Hengitys alkoi taas vinkua jossain vaiheessa ja sen johdosta kumpikin purskahti nauruun. Oli todella hyvää seksiä kaikin puolin ja hän kosketti kivasti kaikkialta, imi ex-tempore sormiakin. Itse hän ei tosin halunnut laueta kun kuulemma välttelee siemensyöksyä. Ei siis naitu ollenkaan, vaan kehon hyväilyä ja sormetusta hellästi. Mä miellytin häntä myös, mut kuulemma jännityksen takia ei seissyt kunnolla. Uskon sen, sillä hän sanoi et usein kun hän on ihastunut johonkuhun, ei meinaa aluks seistä kun jännittää niin kovin.. Voi pientä.. Niin, ja muistaakseni liikutuin kosketuksesta siten et kyyneleet valui pitkin poskia jossain vaiheessa, mut siinäkin oli vapauttavaa kun hän ei nähnyt sitä, tuskin huomasi! Kiva pieni vallan ja vapauden tunne, kun mä nään mut toinen ei.. Ja etenkin kun kyseessä on alistuva tyyppi. Melko samoja mieltymyksiäkin kuten pissaleikit, hmm luulen et meille tulee vielä hauskoja ja mielenkiintoisia hetkiä ellei mun kiinnostus lopahda!

Ehkä oudoimmat ja silti yhdet parhaimmista treffeistä

Kävin myös treffeillä erään tosi kiinnostavan oloisen miehen kanssa. Joo, erikoista et vaikken miehistä juuri kiinnostu, jotkut harvat kyllä sytyttää. Oltiin luovan kirjoittamisen työpajassa, erikoinen treffipaikka mun aloitteesta, mut oli oikein mukavaa. Kiva kirjoittaa täysin tajunnanvirtaa pitkästä aikaa. Maisemat myös oli upeat ja päätinkin, että vien Naavaparran naitavaksi sinne joku kerta :)

Tyypin kanssa oli tosi henkevät keskustelut ja hauska, rento olla. Tuli jotain läppää heitettyä kusikaaresta ja tyyppi totesi "niin mut eihän naiset voi kusta kaarella", mä siihen, että "ai ei vai? Mul on kyl kusihätä, näytänkö?" "No näytä!". Emmin hetken, mut sit aattelin että miksipäs ei.. Riisuin housut, kyykistyin metsään, sanoin leikilläni et älä katso.. Mut kun ponnistin, kusikaari lens komeesti kuin sumuttimesta laajalle ja kauas, noin parin metrin päähän leveänä sumuna :D Melkein tyypin jaloille ja kun hän näki kusikaareni, purskahdettiin kumpikin hämmästyksestä nauruun. En ollu itekään tienny et noin pitkälle lentää, heräs uteliaisuus kokeilla kuin pitkälle lentäiskään pisimmillään? Varmasti vahvat lantionpohjanlihakset auttaa tuossa(kin) asiassa.. Ponnistin vielä lisää niin voimakkaasti, että annoin tamponin työntyä ulos samalla, oishan se ollut aika jo ottaa pois muutenkin.

Vitsailtiin et vois pitää kusinäytöksiä ja kisoja ja ois hienoa ottaa valokuva, jossa kusisin kuin sumuttimesta pitkälle ja tekisin kusisateenkaaren, jos ois aurinkoinen sää, se onnistunee helpostikin. Siitä ku sais vielä ilkikurisen hymyni vangittua niin ah, siinä ois elämäni hauskin kuva ja kuvaustilanne! Kuljetin tamponia mukanani tyhjässä mukissa, odottaen roskista osuvaksi kohdalle. Juteltiin kaikenlaista aika syvällistäkin juttua siinä ja naurettiin, tultiin todellakin hyvin toimeen. Just kun meinasin viedä käytettyä tamponia roskiin, totesin et joskus ois kyllä hauska heilutella tamponia keskellä katua, ihan uhallaan, aiheuttaa vähän pahennusta.. Tämä tyyppipä sanoi, että "miksei nyt? Jos ei nyt, niin se unohtuu". Ja taas totesin, että niin, miksipä ei... ei siitä aiheudu konkreettista haittaa kellekään ja saan häpeänsieto-harjoittelua jälleen kerran. Tekee hyvää ylittää mukavuusalueensa ja uskaltaa, jos asia ei oo kellekään haitaksi. Joten heiluttelin tamponia samalla kun käveltiin myöhäisillan kaduilla ja juteltiin. Vastaantulijat eivät näyttäneet huomaavan koko asiaa; näin vähän ihmiset toisiaan edes katsovat.

Vitsailtiin, et mitäs yhtä noloa tyyppi voisi tehdä? Käytetyn kondomin heiluttelu?? Niin, mistäs sellaisen saisi ;D Lopulta kyllästyin tamponinpyörittelyyn ja heitin sen roskiin. Olin kuitenkin tosi iloinen, miten hauska (huom selvin päin, vaikkei ehkä uskois :D) ilta oli, ja löysin kaltaiseni "hullun". Mua ei kannattais yllyttää.. Jäi hinku tehdä kaikkea muutakin hauskaa yhdessä, enkä usko että hänen kanssaan seksikään tylsää ois. Ja hän vaikutti myös harvinaisen tervejärkiseltä normeja rikkovasta "hulluudestaan" huolimatta. Rohkealta, fiksulta, empaattiselta, hauskalta, spontaanilta, itsevarmalta. Tykkäsi myös musta ja kumma kyllä, mun kusikaari ja tamponitempaus näyttivät vaan tekevän vaikutuksen, kun taas 99% ihmisistä juoksis karkuun tai katsois hyvin kummasti. Parhautta on löytää tervejärkisiä sopivasti hulluja ja lapsekkaita mut aikuismaisen vastuullisia ihmisiä! No, katsoo mitä tästä tulee vai tuleeko mitään, mut mielenkiinnolla tapaisin häntä ainakin toistamiseen vielä :) Ja jos ei muuta, jäi ainakin hauskoja muistoja!


Naistenvälistä kivaa 


No, sit taas tuossa torstaina tuli eräs naissäätöni käymään. Tai miksi häntä kutsuisi? On tapailtu pidemmän aikaa, mut mulla ei oo syviä tunteita herännyt, enemmänkin hoivaamisviettiä, vähän sääliä ja on hän kiva kaveri. On vain sen verran pinnallisen oloinen ja muutenkin liian erilainen kuin minä ja eri arvoja, ettei yhteistä säveltä tunnu löytyvän. Joten oon suosiolla aatellut, että jääköön kevyemmäksi säädöksi, vaik hän onkin ihastunut muhun ja haluais selkeästi vakavampaa. Mut mä oon alusta saakka sanonut, et oon monisuhteinen ja etten etsi vakavaa suhdetta nyt. (Tai no, en etsi mut jos syvästi rakastuisin, sekin ois mahdollista, sopivan henkilön kanssa..).

Puhuttiin onneks tällä kertaa hieman syvemmistäkin aiheista. Hän kertoi seksuaalisesta haluttomuudesta ja parisuhdeongelmistaan miehensä kanssa (naiset sallittu). Mä kerroin kans jotain omia juttujani, huolta perheenjäsenien pahoinvoinnista ja suvun ongelmista joita en haluais ajatella mut tiedän etten pysty niitä yksin ratkaisemaankaan. Katsottiin Tyttö sinä olet tähti -elokuva, käytiin kylvyssä, mentiin nukkumaan..

Sidoin neidin silmät, hän kysyi miksi, sanoin "jotta saisit unta paremmin".. Sidoin jalat ja kädet, "jotta et häiritsisi untani pyöriskelylläsi". Ja kaulapantaa laittaessa selitin: "Se nyt vaan kuuluu pikkunartulle, merkiksi".  Sit kutitin häntä. Harmi, hän ei kudinnut kovin helposti. Ite oisin jo siinä vaiheessa kiljahdellut ja nauranut hervottomana, en ois pystynyt olemaan hiljaa ja liikkumatta, mut mä kutiankin herkästi. Sain silti kiksejä niistä pienistäkin reaktioista, mitä sain aikaan. Eniten hän kutis jalkapohjista sekä siitä kun hivelin pensselillä korvia. Kerroin tarinaa Muurahaiskarhusta. Polttomuurahaisia kaikkialla, mitkä etsivät sopivaa pesäkoloa.. Havainnollistin kammalla, pensselillä, kynsillä, hampailla ja sormilla. Ja muurahaiskarhu tulee syömään ne. Mutta se on arvaamaton, jos toinen liikkuu yhtään tai päästää mitään ääniä... silloin se voi olla vaarallinen. En tiedä, kiehtoiko tarina taas enemmän itseäni kuin uhria, mut hauskaa oli kummallakin :D Hän tykkäs myös kun yllättäen nuolin suloista puhdasta anaaliaan. Ja kävin koko kropan läpi kutittaen ja kosketellen kiihottavasti, molemmilta puolilta.

Kun sitten katsoin pillua, se kiilteli kiimalimasta, vaikka häpyhuulet oli tiukasti kiinni, kiimalimaa valui niiden välistä. Sormella kokeillessa varmistui: kyllä, neiti oli läpimärkä, oli hän siis joistain elementeistä tykännyt dominoinnissani ;) Työntelin hellästi sormea anaaliin ja toista pilluun, hivelin välillä klittaa. Neiti vaikutti olevan aivan saamaisillaan (hah, ja hän ei muka saa kuin vibralla, sehän nähdään, ajattelin!). Mutta en halunnut antaa hänen vielä laueta.. ei vielä, ettei vain leikki lopu kesken, hän kun ei ollu saanut koskaan montaa orkkua enkä ollut varma, saisiko. Joten keskeytin ärsyttävästi aina kun hän oli saamaisillaan.

Hieroin sitten g-pistettä ensin kahdella, sitten kolmella ja lopulta 4 sormella liukkarin kera. Ihan en uskaltanut 4 sormea laittaa rystysten yli, olis mennyt varmaan, mutta en halunnut venyttelyä kokematonta järkyttää, vaan pysyä mukavuusalueella. Vielä joku päivä fistannen häntä hellästi ;) Vaikka on nuori ja normitiukka, kyl mun pieni, kärsivällinen, taitava käsi sinne liukkarin ja ajan kanssa menee, sanokaa mun sanoneen ;) Jos siis neiti antaa eikä säikähdä venymisen tunnetta. En kyl kertonut, että oli 4 sormea sisässä, itsepähän ei kysyny :D

Hän nautti kovin. Taisi saada elämänsä ekat g-pisteorkut! Vagina jännittyi ensin ja neiti alkoi äännellä ja hengästyä todella kiihottuneen ja aidon oloisesti. Sit kun jatkoin vain, vagina sykki hetken rytmikkäästi ja rentoutui sen jälkeen kunnolla. Orkut oli tosin lyhyitä, max. 10 sekuntia/orkku, mut niin ne monilla on.. Mut aivan täyttä varmuutta mulla ei ole, koska hän on ujo puhumaan enkä kehdannut kysyä, saiko monta :D Mut olen 99% varma. Laukesin itekin myötätunnosta pari kertaa miellyttäessä häntä, kevyesti tosin koska koetin keskittyä miellyttämään hyvin samalla. Se on vaan super kiihottava tunne, kun tuntee ja aistii omassakin kehossaan naisen olevan saamassa ja kun sitten orkku alkaa... siinä saa itekin usein ihan väistämättä. Mut mä oonkin vähän outo :D Vai löytyykö lukijoista muita vastaavaa kokeneita? Kertokaa kokemuksia :)

Niin, sain annettua hälle tulkintani mukaan useammankin g-piste-klitta- yhdistelmäorkun. Käytin myös pumpattavaa dildoa + vibraa samalla ja neiti kyl tykkäs pumpattavasta dildosta hyvin isoksi pumpattunakin, ei näyttänyt yhtään siltä et sattuisi, venytti varmaan vaan ihanasti, se on kyl mukava tunne kun hitaasti venyy. Hän tykkäsi aika rajusta stimuloinnista, jopa siten että koko nainen heilui mukana kun hieroin g-pistettä ja vielä kun varmistin ettei satu, "ei, kun tuntuu tosi ihanalta, jatka..". Huh. Ite en kestä noin rajua käsittelyä.

Käytin myös vahvaa vibraa klitalle. Sillä + rajulla g-pistehieronnalla hän sai mun tulkinnan mukaan vahvimman ja vikan orkkunsa. Tosin, mikään hänen orkuista ei tuntunut hirmu vahvasti, lihakset ilmeisesti vähän huonossa kunnossa vaik tiukahko onkin. Ihan kevyttä sykkimistä tuntui mut ei mitään vastaavaa kuin mun vahvoissa orkuissa puristukset. Mut toisaalta, sellaista naista jolla ois yhtä vahvat orkut ku mulla tai lähellekään, mun voi olla vaikea löytää, syystä että vaginal weight liftingin harrastajia on tosi vähän :/ Kyl ne supistukset silti selkeesti tuntui. Yhdellä sormella ei ois ehkä tuntunut juuri mitään, mut 2, 3, 4:llä sormella kyllä :)

Niin, hän sit sanoi et "jos jatkat vielä, saatan kastella sängyn.." jotenkin nolosti ja pahoittelevasti. Sanoin, että kastele vaan! Ja jatkoin wandalla hieromista täydellä teholla (HUHHUH mut kun hän tykkäs niin mikäs siinä..) ja g-pisteen hieromista. Pian jo tunsinkin nestettä kädelläni, otin käden pois ja jatkoin pelkällä vibralla ja kylläpäs tulikin paljon nestettä! En ole edes varma, oliko se virtsaa vai ejakulaatiota, eikä mua sinänsä kiinnostakaan. Kumpikin on ok :) Oli myös ihana nähdä toisen vapautuvan. Ja ehkä hällä yks suuri esto on ollut pelko sängyn kastelemisesta ja jos toinen ällöttyy; nyt kun näki mun hyväksynnän ja et jopa tykkäsin, ehkä hän pystyy vapautumaan paremmin jatkossa :) Sai hän tosin mun tulkinnan mukaan ainakin 4 orgasmia. Pitää jutella asiasta ens kerralla kun nähdään...
Koetin jatkaa vielä g-pisteen stimulointia, mut hän oli aivan rento eikä saanut enää, joten kävin vain viereen makaamaan. Hän kiitteli kovin jälkeenpäin ja sanoi et oli tosi ihanaa.. Näytti myös saaneen raukealta.

Meinasin käydä nukkumaan, mut hän halus miellyttää mua, oli ihana et hän oikeesti aidosti näytti haluavan sitä. Ihan nolotti, kun sain aivan liian nopeasti! Tuntui epäreilulta.. Rintojen hyväilystä, suutelusta, silittelystä.. puhumattakaan kun nuoli pilluani ja sormetti.. aahh... taas hengitys vinkui liiasta nautinnosta :D Ja kun hän silitteli naamaani tosi hellästi, herkistyin ja oikeasta silmästä valui kyyneleet suupieleen asti. Vasen silmä ihan vaiti, taaskin vain oikea puoli musta itki, oon mä oudon toispuoleinen (vai monipuolinen?) olento. En tiedä huomasko hän, enkä välittänyt. Toivoin, ettei huomaisi, mutta annoin nolouden tunteen tulla ja hyväksyin sen. Jälkeenpäin sit kerroinkin et herkistyn usein varsinkin Naavaparran kanssa seksissä. Jossain vaiheessa teki mieli vähän rajumpaa stimulointia. Hän sormetti mua hellästi ensin yhdellä hyvin hennolla sormellaan, sitten kahdella. Niin, ja kutittikin vähän, ensin vahingossa mut sit kun kutisin niin herkäsi, totesi, "hmm, entä jos mä kostankin?" Mukavaa, hänestä alkaa löytyä asennetta! Ehkä hänestä vielä hyvä seksikumppani kouliintuu mun käsissä ;) Sanoin, että "hei, sulla on kaulapanta vielä, sä oot mun vallan alla!" joten hän jätti asian sikseen. Salaa toivoin, että yhtäkkiä vaan sitois mut kiinni (en vastustelisi kuin nimellisesti) ja alkaisi kutittaa hurjasti... ei antais armoa ellen sano turvasanaa. Sais mun kontrollin pettämään kunnolla, sais mut tuntemaan oloni nöyryytetyksi ja avuttomaksi. (AH, kutitus, ihan top3 mieltymyksiäni nykyään..)

Jossain vaiheessa tartuin siis hänen kädestään kiinni ja ohjasin. Otin orkun..toisen, useamman. Hän tais tajuta orkkuni hyvin, sillä pysähtyi aina kun orkku alkoi, joskus vähän liiankin varhain. Saatto säikähtää vahvaa vaginaa ja luulla et mua sattuu :D Sain aika monta orgasmia hänen kanssaan ja oli tosi ihanaa.. sit hän tuli suutelemaan mua ja voi kuinka noloa, suutelu tuntui niiiin ihanalta et siinä vasta vahvoja orkkuja tulikin. Piti varoa, etten puraise vahingossa, kun suu vääntyy nautintoirvistykseen.

Kyllä oli ihanaa. Ja tuntuu, et tuli vähän tunteitakin häntä kohtaan :D Se hellyys, huomaavaisuus ja se, ettei hän suuttunut orkuistani.. Vielä ku sais häntä vähän rohkeemmaks ja avoimemmaks puhumaan seksistä ja syvällisiä :) Mut satunnaisempana seurana jo nyt hyvä. Nukuttiin vierekkäin. Mä olin ihan liki hänessä, olin kuulemma liiankin kuuma.. niin ne aina kaikki sanoo :S Minkä mä sille voin, et kehoni tuottaa liikaa lämpöä? Mieluiten nukkuisin ihan toisessa kii ja ite taas mulla on viluinen olo vaik oon kuuma.

Kumma kyllä, näin hänestä unia koko yön ja vain hänestä, vaikka tää oli vasta toinen yömme yhdessä! On jännä juttu, et nykyään näen unta aina juuri siitä henkilöstä, kenen vieressä nukun, en muista :) Aiemmin mul oli niin, et näin sekalaisesti kaikista ja uudesta ihmisestä en nähny unia ku ehkä vasta 6kk tuntemisen jälkeen. Nykyään jostakusta näen unia jo ekan tapaamisen jälkeen, jos nukutaan vierekkäin ja jos olen kokenut jonkinlaisen yhteyden ja tykkään henkilöstä. Tää on muuttunut oisko ihan.. viimesen vuoden aikana. On kyl mukavaa nähdä eroottissävytteisiä unia henkilöstä, jonka vieressä nukkuu. Koen myös, et oon silloin täysillä läsnä juuri hänen kanssaan. Ehkä mä unissani haistan henkilön ominaistuoksun ja siksi näen vain hänestä unia tai ainakin pääosin. Kiusallista vähän on tietysti se, et eroottisia unia nähdessäni välillä herään omiin pieniin äännähdyksiini.. toivottavasti en puhu paljoa ääneen, sitäkin joskus käy.

Tässä nyt kuulumiset pääpiirteittäin tällä kertaa. Mukavaa maanantaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)