perjantai 30. syyskuuta 2016

Aamuherätys, outo unitaipumus ja massiivinen orgasmi

Mulla on ollut pari päivää pelottavaa, kovaa jomottavaa päänsärkyä vasemmassa ohimossa. Etenkin sykkeen noustessa se on voimistunut, välillä jopa niin kovaksi, että ylämäessä kävellessä jouduin välillä pysähtymään hetkeksi ja keräämään voimia.. En ole pariin päivään uskaltanut saada orgasmeja oudon, toispuoleisen päänsäryn takia :( On myös huimannut voimakkaasti, oksettanut ja ollut heikko olo; ei kuitenkaan tavanomaisen flunssamainen. Mieltä ei ole rauhoittanut yhtään se, että oon nähnyt muutaman kerran vuoden sisään unta, missä pyörryn yhtäkkiä ja menetän tajuntani, samat oireet mitä nyt ollut, ja unessa lääkärissä selvinnyt, että olen saanut aivoverenvuodon. Vaikken mihinkään enneuniin usko, niin silti kuumottavaa kokea noita samoja fiiliksiä, kuin unissa. 

Keväällä ilmeisesti koinkin jonkinlaisen aivoverenkierron häiriön; yhtenä päivänä tietokoneella istuessani alkoi huimata voimakkaasti, teksti sumeni silmissä enkä nähnyt lukea, ja piti ottaa tuolista tukea etten kaadu lattialle. Vasen puoli kasvoista ja muusta kehosta tuntui oudon rennolta ja tunnottomalta, erilaiselta kuin oikea puoli. Silloin ei ollut kipua kuitenkaan, vahva heikotus ja pyörrytys vain ja epätodellinen olo. Pohdin, soittaisinko ambulanssin, mutta muutamassa minuutissa tilanne meni ohi ja olo koheni. Suupieli ei tuntunut roikkuvan eikä ollut kovaa äkillistä päänsärkyä, joten ajattelin, ettei aivoverenvuodosta voi olla kyse, kun kaikki oireet eivät täyttyneet. Toisaalta, en katsonut peiliin; mistä sen tietää, jos suupieli roikkuukin? Mistä tiedän, etteikö juuri se oudon turta tuntemus toisella puolella kasvoja ollut juuri sitä? Pari päivää tapahtuneen jälkeen oireet jatkuivat lievinä; näköhäiriöitä, vaikea keskittyä, hississä huimasi niin että piti ottaa tukea seinistä, pahoinvointia ja mikä oudointa; sanat menivät sekaisin ja tulivat ulos väärässä järjestyksessä siten etteivät lauseeni olleet ymmärrettäviä ellen erityisesti keskittynyt sanomaan oikein. Ajatukset päässä olivat selkeitä, mutta suusta ulos tullessaan eivät enää olleet.. En kuitenkaan mennyt lääkäriin, kun ei sen pahempia oireita ollut, ja ne menivät ohi. 

Nyt kuitenkin taas tuli noita samoja oireita ja kieltämättä mua hirvitti aika paljon. On niin paljon elämää edessä ja niin monia rakkaita ihmisiä.. Kumma kyllä, en pelännyt eniten ajatusta omasta kuolemastani, vaan sitä, miten erityisesti rakas Naavaparta jäisi suremaan. Pelotti mennä nukkumaan yksin.. Eilen sovittiin, että jos kova aaltoileva, ohimossa oleva päänsärky jatkuisi vielä tänään, soitan lääkäriin. Vaan yhdessä hyvin nukuttu yö teki terää: aamulla ei ollut enää niin outo olo. 

Naavaparta alkoi silitellä karvaista pilluani ulkopuolelta aamulla. Sykkeen nousu ei tuntunut enää pelottavan ikävältä, enää hieman huimausta ja kevyt pistävä päänsärky ohimolla. "Nuku vain", mies kehotti. On puhuttu, et voisin antaa itseni luvallisesti nukahtaa seksin aikana. 

Mullahan on jonkinlaista narkolepsian tapaista taipumusta, oon käynyt aivotutkímuksessakin kerran asian tiimoilta ja tuloksena tuli "terveen ja sairaan rajamailla". Nukahdan erittäin herkästi bussiin, luennoille, jopa hautajaisissa.. Yo-kirjoituksissa kesken kuunteluiden, ainekirjoituksen (jossa oli aiheena hauskasti unet sillä kertaa..), kesken elokuvien ja etenkin kauhuleffan. Mitä enemmän koetan nukahtamista estää, sen varmemmin nukahdan. Toki taipumus häiritsee arkea jonkin verran, mut oon myös tottunut siihen ja hyväksynyt piirteen itsessäni. On siitä hyötyäkin. Nukahdan käytännössä aina helposti kun vain laitan silmät kiinni. Ainoastaan jos on todella pahoja murheita, en saa unta. Muutoin nukahdan aina ja nukahtaminen on mulle tietoinen prosessi. Ensin kun laitan silmät kiinni, alan nähdä kuvia, niistä alkaa muodostua tarinaa, ajan- ja paikantaju häviää, siirryn unimaailmaan, on vaikea enää muistaa missä oikeasti olen. Näen paljon myös selkounia, mutta enemmän sellaisia, missä tiedän olevani unessa enkä voi silti hallita tapahtumia kunnolla. Joskus kuvailen Naavaparralle nukahtamisprosessin aikana kaikkea näkemääni. Se on kuitenkin raskasta, sillä puheen tuottaminen on vaikeaa ja puhe epäselvää. Kerrankin selitin, miten "lammas hyppää oman jalkansa yli" ja Naavaparran kysyessä, miten se on mahdollista, vastasin: "No katso itse, en mä jaksa selittää! Se on tuolla vasemmalla."

Niin, oivalsin tuossa eräs päivä vähän aikaa sitten, että ehkä mä nukahtelenkin välillä myös seksin aikana! Se selittäisi sen, miksi näen välillä todella outoja mielikuvia seksin aikana, samaan aikaan kun nautin valtavasti.. Ja miksi välillä on hyvin unenomainen, epätodellinen olo, kaikki vääristyy ja kosketus tuntuu todella vahvasti, sähköiseltä, joskus jopa hento kosketus sattuu kun tuntuu niin paljon. Kaikki seksiunia nähneet lienee ovat huomanneet, että seksiunissa stimulaatio tuntuu moninkerroin vahvemmalta, kuin valveilla. Usein myös unenomaisessa tilassa nauttiessani ajan- ja paikantaju menee ja jos haluan "palata todellisuuteen", mun pitää psyykata itseäni ja muistella ensin, missä olen, mitä tapahtuu. Jos avaan silmät yhtäkkiä, se tuntuu ikävältä ja säikäyttää. On myös tokkurainen olo hetken aikaa. 

Musta tuntuu, että mulla on nauttiessa (ainakin) kaksi tajunnantilaa: valvetilassa nauttiminen ja unenomaisessa tilassa nauttiminen. Ensiksi mainitussa todellisuudentaju säilyy. En osaa silti rankata, kummasta pidän enemmän, molemmat ovat omalla tavallaan ihania. Unenomaisessa tilassa ei ole rajoja, paitsi oman mieleni asettamat epäilykset ja pelko siitä, mitä muut ajattelisivat, jos tietäisivät. Yleensä vasta siinä vaiheessa havahdunkin todellisuuteen; ei tästä kuulu kiihottua, muut pitäisivät mua outona.. 

Esimerkiksi tuossa jokin aika sitten sain valtavasti nautintoa silmät kiinni ja mieleen tulvi kauniita kuvia; metsämaisemista, upeista kantarelleista ja lampaankäävistä. Tuntui, kuin olisin rakastellut koko metsän ja sienten kanssa, kuin olisin muodostanut yhteyden niihin; kuin voisin rakastella mitä tahansa oliota. Kuin sienissä, metsämaisemassa, jopa tuulen hyväilyssä olisi ollut Naavaparta jollain tavalla osana, hänen "henki", kuin kaikkialla maailmassa olisi rakkautta, kaikki yhteydessä ja ykseyttä. Sitten näkyi käsi, jota valkoiset pienet madot ahmivat. Ajattelin matoja ja tapahtumaa lämmöllä, kuin ystävinä;"Hyvä madot, hajottakaa se! Bilettäkää, nauttikaa, ahmikaa, sen kuuluu hajota, se on kuollut ruumis!" Ja sekin mielikuva näytti ja tuntui niin kauniilta, niin oikealta, hyvältä.. Edelleen vahva kiihotus; tunsin saavani orgasmeja samalla, mutta kehoni tuntui ikäänkuin jossain kaukana, toisaalla.. Siinä hetkessä oli vain valtava ilo ja onni, madot, käsi, sienet, minä, luonto, Naavaparran olemus kuin kaiken takana. Ainoa, mikä rikkoi ihanuuden, oli yhtäkkinen tunne; ei näin voi kokea, onpa tämä outoa, tämän voisi käsittää väärin! Mitä Naavapartakin ajattelisi, jos tietäisi mitä koen juuri nyt? Pitäisi mua hulluna.. Luulisi, että kiihotun ruumiista, vaikkei ole siitä kyse.. Ja samassa mielikuvat katosivat, todellisuudentunne palasi, havahduin, samalla myös orgasmit loppuivat ja kiihotustaso laski. Avasin silmät, hämmentynyt olo mutta nopeasti tajusin missä olen. 

Oikeastaan tuon kokemuksen jälkeen ja uskallettuani puhua siitä, oivalsin että ehkä todella nukahdan välillä seksissä. Ehkä kun lapsena mun piti paeta järkyttävää todellisuutta omaan mielikuvitusmaailmaani, leikkeihini ja uniini, metsään, ehkä siitä jäi taipumus, että nauttiessani myös uppoudun siihen helposti. Unenomaisessa tilassa nautin samalla, tavallaan olen todella voimakkaasti läsnä, mutta tavallaan aivan omassa, unimaailmassani jossa ei ole rajoja. Puhuttiin asiasta, ja päädyttiin siihen, ettei siinä ole mitään väärää, vaikka nukahtaisinkin välillä; olenhan silti omalla tavallani tosi vahvasti läsnä. 

En edes tiedä, kauanko nuo unet kestävät eikä niitä ole kukaan huomannut, paitsi exän muistan kerran sanoneen mulle "Nukahditsä?!", mikä hävetti mua valtavasti ja kenties siitä lähtien olen estellyt nukahtamista seksissä, etten loukkaisi toista; vaikka itselleni se toisi parhaan autuuden ja nautinnon. Mitä pahaa siinä on, vaikka nukahdankin välillä? Kuitenkin siten nautin suuresti, ehkä jopa suuremmin välillä kuin valvetilassa. Ja kuitenkin aistin, kenen kanssa olen, vaikka kaikki vääristyikin, silti tiesin Naavaparran olevan kanssani tavalla tai toisella ja rakastelevan mua. Toki nukahtaessa ei voi naida rajusti, ainoastaan hyvin hellä ja rauhallinen seksi onnistuu unenomaisessa tilassa. Mutta pohdittiin, et voisin antaa itelleni luvan nukahtaa, vaipua omaan maailmaani, ei tarvitsisi yrittää estää sitä, eikä mun tarviis myöskään tuomita itseäni jos tulee outoja mielikuvia; voisin antaa niiden vain virrata ja soljua tajunnassani, koska todellisuudessa kukaan muu ei mua tuomitse, kuin minä itse, tai vaikka tuomitsisikin, mitä väliä sillä on?

Niin, Naavaparta antoi mulle luvan nukahtaa tänään aamulla, kun olin vielä tokkurainen. Mutta yhtäkkiä kun ajattelee "Sallin itseni nauttia", se ei menekään niin. Päässä se kääntyy "Nyt mun PITÄIS nauttia" ja nauttiminen onkin vaikeampaa. Aivan sama ilmiö käy, kuin jos ajattelee "En saa nauttia." Sanallisuus ei sovi olemiseen. Parhaiten nauttii silloin, kun vain on. Jälkeenpäin voi sanoittaa, sen minkä muistaa, sen tähden koetan muistella heti seksin jälkeen; seksi on kuin unet, muisto siitä haihtuu nopeasti ellei sitä kertaa heti mielessään. 

Yhtäkkiä kun tajusin, että Naavaparta haluais mun nukahtavan ja nauttivan samalla, se ei onnistunutkaan, en kyennyt vapautumaan, kosketus tuntui kuin jossain kaukana, vaimeana ja päällimmäiseksi nousivat häiritsevät ajatukseni. Kunnes päästin irti, ja ajattelin "aivan sama, ei mua nyt nukuta, joku toinen kerta.." Nautinnon väylä avautui ja raukeana nautin, nuoleminen tuntui ihanalta, juuri niin lempeän hellä ja hidas kosketus, ettei se tuntunut liian brutaalilta vielä unen ja valveen rajamailla ollessa. Pian orgasmeja alkoi tulla, ensin vaimeammin, intensiteetin kasvaessa pikkuhiljaa. Pidin silmiä kiinni, en halunnut vielä herätä täysin, halusin olla siinä ihanassa puolittaisessa valvetilassa. Naavaparta laittoi sormea sisääni samalla kun nuoli, sain todella kevyitä orgasmeja siinä. 

Olisin halunnut hellää sormetusta pidempään, mutta Naavaparta sen sijaan työntyikin muhun kookkaalla elimellään. Se toimi! Olin todella kiihottunut ja märkä ja peniksen ihana venyttävä, täyttävä tunne valtasi mut kokonaan. Orgasmi alkoi heti ensi työnnöllä, vasta peniksen kärjen painuessa hitaasti sisääni. Vaan se jatkuikin. Ja jatkui! Aina, kun orgasmi meinasi laimeta ja hiipua, Naavaparta teki jotain ja sai sen elpymään ja taas vahvistumaan. Liikautti penistään sisälläni lantionpohjanlihaksillaan, työntyi syvyyksiini vielä sentin syvemmäs, nuoli korvaani tai kaulaani. Tai kurotteli kielellään niskaani sen verran, mitä nyt lähetyssaarnaajassa taipui. 

Outo päänsärky oli poissa. Pelko oli poissa. Oli vain nautinto. Tällä kertaa täysin valvetilassa, mutta silti raukeana. Täysin tietoisena, oikeastaan ylitietoisena, jokaisesta pienestä tuntemuksesta. Kaikki tuntui ylivahvasti, ja sen takia oikeastaan oivalsinkin, miksi tuossa tilassa ei olisi toiminut esimerkiksi raju nainti. Sen myötä herkkyys ja pienet, ihanat tuntemukset olisivat hukkuneet pois. Oli juuri ihanaa, kun Naavaparta työntyi muhun niin hitaasti, antoi mun nauttia jokaisesta työntymisen sentistä, sydämen ja orgasmin sykäyksestä. Matka vaginan pohjalle saakka tuntui kestävän kauan, ja kestikin. Välillä Naavaparta työntyi muhun todella hitaasti orgasmin aikanakin, vahva, silti ihana tuntemus, tuntea työntyminen väkisin, silti niin hitaasti ja hellästi, ettei se sattunut juurikaan. En ole pitkään aikaan saanut näin pitkää orgasmia yhdynnässä. Se kesti arviolta 20-30 minuuttia. Välillä laantuen, välillä taas voimistuen, kuitenkin yhtä ja samaa orgasmi-oliota. Juuri kun orgasmi hiipui hiljaa kuin sammuva hiillos, ja raukeana olin vaipumassa uneen, Naavaparta pakotti sen uudelleen henkiin yhdellä peniksen sykäyksellä. Purskahdin samalla nauruun ja sanoin: "senkin mahdoton, mä meinasin juuri levätä, ajattelin etten tarvitse enää, voin vain nukahtaa.." Tuntui kuin olisin täysin Naavaparran hallinnassa, hän pystyi vaan päättämään, miten ja milloin jatkaa orgasmiani. Tämän jälkeen tosin yhtäjaksoinen orgasmi päättyi ja nautinto jatkui erillisinä, monina orgasmeina. Emo-orkun uusina pikkupoikasina. 

Naavaparta nuoli kainaloitani, suuteli mua hellästi suulle, nuoli korviani samalla kun nai hitaasti. Orgasmit vahvistuivat noista stimulaatioista. Lopulta sanoin, että haluan vielä takaapäin naintia. Naavaparta oli jo meinaamassa lopettaa miellytystäni ja sanoi itse säästävänsä laukeamisen myöhempään (wau, mikä itsehillintä ! Sanoi halunneensa miellyttää mua aamuyllätyksenä ja laukeavansa itse myöhemmin <3). Pyysin naimaan hitaasti takaapäin. Oi että kun sekin tuntui hyvältä! Edelleen jatkuvan orgasmin olotila oli päällä ja ei mennyt kauaakaan, kun laukesin uudelleen. Uusi, pitkä yhtäjaksoinen orgasmi alkoi, tuntui samaan aikaan ihanalta ja niin vahvalta, että meni hieman kivun puolelle. Naavaparta oli liki paikoillaan syvällä mussa, teki pienenpientä liikettä hieroen ilmeisesti kohdunsuutani tai siltä se ainakin tuntui. Kuulemma puristeli myös peppuani, mutta siitä en muista mitään, olin varmaan niin keskittynyt ihaniin tuntemuksiin vaginassa. 

Orgasmi jatkui ja voimistui koko ajan. Ja sitten. Puhelin soi. Aivan korvan juuressa, joten se katkaisi nautinnon täysin. Luulin soiton koskevan juuri voittamaani arvontaa, mutta ei, siellä olikin PUHELINMYYJÄ. Tokaisin hänelle, että anteeks vaan, mutta sä keskeytit mun ORGASMIN, mulla oli todella ihana, pitkä orgasmi meneillään ja se loppui sun soittos takia. Miesääni vain nauroi ja jatkoi myyntipuhettaan. Sanoi, että no mites hän voisi tämän asian hyvittää? Voisiko miellyttää mut loppuun? Tokaisin, että tuskinpa onnistuu. Ei pahoitellut, ei mitään. Laitoin luurin kiinni. Ei kuitenkaan jatkettu seksiä enää, säästettiin myöhemmäksi, mä olin saanut jo paljon nautintoa ja nälästä kurniva Naavaparta halusi syödä aamiaista. 
Masturboin kyllä sohvalla vielä hetken nautiskellen.

PERKELEEN PUHELINMYYJÄT! :D Mutta katsotaan, ehkä tänään saan nauttia vielä lisää ;) Aamunautinto oli selvinpäin, huikeaa olikin, mut tänään vietetään hauskaa vapaailtaa tehden monenmoista muutakin kuin seksiä ja ehkä tuleekin sitten savuseksiä.

Hyvää olemassaolon perjantaita rakkaat ihmiset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)