keskiviikko 31. elokuuta 2016

Violetti unelma -uuden lelun testaus ja arviointi

Aloitin yhteistyön Lelulaatikko.com -seksikaupan kanssa. Kauppa vaikutti mukavan erilaiselta ja jotenkin muntyyppiseltä. Pidän siitä, että Lelulaatikko.com on huomioinut myös varttuneemman väen -onhan omakin haaveeni nauttia seksuaalisuudestani hautaan saakka tavalla tai toisella. Olen myös vapaasuhteisena polyna ollut yli viisikymppisten naisten kanssa ja tykännyt ;) Seksuaalisuudesta voi nauttia iästä riippumatta, yksin tai yhdessä, eikä seksuaalisuuden pitäisi olla mikään tabu!

Mainitsen aina tekstissäni, jos on kyse välinetestauksesta. Rahallista korvausta en saa, ainoastaan testaamani lelun lahjaksi, näin ainakin toistaiseksi. Testaan sellaisia leluja, joita mua kiinnostaisi kokeilla muutenkin ja kerron rehellisen mielipiteeni hyvine ja huonoine huomioineen. Saa nähdä, kehitetäänkö yhteistyötä myös johonkin muuhun suuntaan, ideoita on paljon ja Lelulaatikko.com:in perustaja vaikutti mukavalta, rehdiltä ja asialliselta tyypiltä, jonka kanssa saattaisin olla kiinnostunut laajemmastakin yhteistyöstä.

Ensitestaukseen tuli Rianne S vibraattori pareille. Mä tosin nimesin sen Violetiksi unelmaksi, koska kuvaa mielestäni paremmin. Täytyy sanoa, että pidän tästä vibrasta enemmän kuin Wandasta! Löytyy vahvoja värinöitä, mutta miedompiakin, ja erilaisia rytmejä. Itelleni tämä lelu on kiihottavampi kuin wanda. Vielä en ole ehtinyt aivan kaikkea kokeilla lelulla, mitä kokeilla voi, mutta jotain on jo tehty ;) Kokemukset ovat omakohtaisia ja yksilöllisiä -en voi taata, mitä juuri Sinä pidät lelusta, mutta suosittelen vilpittömästi kokeilemaan! Tulehan kertomaan kokemuksiasi vaikka kommentein tai mailitse myös :) Muitakin seksileluvinkkejä saa heittää ja ehdottaa mulle hyviä juttuja tuotetestaukseen.

-Vibraattoriominaisuuksista tykkäsimme kumpikin Naavaparran kanssa. Monta eri rytmiä ja voimakkuutta. Yksi niistä oli kummankin sekä myös toisen miesystäväni ehdoton suosikki: aikalailla "normiorgasmin" tahtiin sykkivä värinä, joka tuntuu kutsuvan orgasmiin. Itselleni tuo rytmi toimii niin hyvin, että kiihottuneena saan orgasmin hyvin nopeasti, alle minuutissa, välillä jopa sekunneissa. Värinä ei ole kuitenkaan mulle liian voimakas, joten vibraa ei tarvitse laittaa pois klitorikselta orgasmin aikanakaan -sain mukavasti monia orgasmeja. Myös mies tykkäsi tästä rytmistä paljon, saimme muistaakseni jo ensimmäisellä lelun kokeilukerralla orgasmin yhtäaikaa siten, että mies nai minua ja hieroin samalla kiveksiä lelulla -toki jo valmiiksi hyvin kiihottuneina.

-Kokeilimme lelua myös tuplapenetraatiossa, siten että lelu oli anaalissani ja mies nai mua vaginaan, lelun värisevä rengas miehen peniksen ympärillä. Värinät saa säädettyä erikseen renkaaseen ja sauvaosaan, mikä on hyvä ominaisuus; voi laittaa saman tai eri tahdin. Miellyttävä, hyvin täysi olo tuli tuplana naidessa.. Värinä tuntuu voimakkaasti anaalissain. Anaalissa lelu on hyvä, mutta kokeillessamme tuplana siten, että vibra on pillussa ja penis anaalissa -ei sovi mun anatomialle, sillä lelu on minulle hieman liian pitkä, sentti-pari lyhyempi mahtuisi vaginaani kokonaan. Pohdimmekin, että näitä leluja olisi hyvä olla eri kokoisia ;)

-Miehen anaalissa, eturauhasessa Violetti unelma tuntui myös kuulemma hyvältä ;) Hieroin sillä eturauhasta ja runkkasin miestä samalla. Veikkaan, että ne miehet, jotka ylipäätään saavat orgasmin pelkästään eturauhasta hieromalla, tykkäisivät kovasti tästä lelusta. Naavaparta ei ole saanut orgasmia koskaan pelkästään eturauhasstimuloinnilla, mutta sanoi että hyvin lähellä tuntui olevan tällä lelulla. Kivasti pystyin myös taivuttamaan penistä siten, että sen sai renkaan sisään samalla kun vibran dildo-osa oli anuksessa.

-Kokeilin lelua myös kylvyssä, toimi hyvin, mutta koska se on kuitenkin vibra, en uskaltanut käyttää sitä kylvyssä pitkään, vaikka vedenpitäväksi on mainittu. Hyvin toimi, tässä oli vain omaa epäluuloani, kun pelkäsin, että jos vettä pääsee lelun sisään kuitenkin jostain.. Mutta kylpyleluna voisi käyttää oikein hyvin jos ei ole tällainen skeptikko kuin minä ;)

-Erittäin hauska leikki Violetilla unelmalla oli sellainen, että mies sitoi mut kiinni sänkyyn, kiihotti, ja jätti mut vibra pillussa yksin sänkyyn, tehdessään itselleen aamiaista sun muuta! Välillä mies kävi naimassa mua ja kiihottamassa lisää, sitten lähti taas.. Vibra värisi sisälläni kiihottavasti, en voinut tehdä mitään muuta kuin olla ja nauttia -ja odottaa miestä. Sain odotellessani orgasmeja vibran väristessä sisälläni. Välillä mies kävi kiusoitellen vaihtamassa rytmiä ja kiihottamassa mua lisää... suosittelen ;)

-Mies kiusasi mua myös siten, että antoi mulle orgasmeja Violetilla unelmalla työnnellen ja saadessani alkoi vetää sitä ulospäin pillusta. Vahvojen lantionpohjan lihasteni takia, vibra "juuttui" kiinni orkkujen aikana ja mies puheli kiihottavasti "Sun pillu tarraa siihen kiinni, ei tahdo päästää irti..". Todella kiihottavaa! Ja tuntui erikoiselta, kun mies veti vibraa pois orkun aikana hitaasti. Pidän siitä, että vibrassa on ohuempi osa, muotoilu on kiva. Sitä voi käyttää myös turvallisesti anaalitappina.

-Olen käyttänyt lelua paljon & innolla myös masturboidessa. Testasin sitä myös toisen miesystäväni kanssa ja toimi, myös hän tykkäsi siitä anaalissaan. Kokeilin kummankin miesystävän kanssa vibraa myös siten, että tungin vibran halvahkon liukastetun tekovaginan sisään, näin siitä tuli tekovibravagina.

-Miesystävä työnteli vibraa myöskin suuhuni, kutitellen sillä kitalakeani; tuntui ihanalta. Toimii myös muissa kehonosissa; eräs satunnainen petikaveri keksi käyttää vibraa jalkojeni hyväilyssä, kun kerroin jalkafetissistäni. Tuntui hyvin vahvasti, miltei liikaa. Hän käytti rengasosaa varpaissani, mikä tuntui hyvin erikoiselta ja ihanalta. Vibra toimi erittäin hyvin myös jalkoihini ja muihin kehonosiin; nänneihin, pakaroihin.. Parhaalta vibra tuntui varpaissa ja jalkapohjissa, sain lähes jatkuvasti orgasmeja. Rohkeasti kannattaa kokeilla eri kehonosiin!

-Violettia unelmaa voi käyttää halutessaan myös tuplana pilluun peniksen kanssa, jos vain anatomia sen sallii. Me ei sitä edes kokeiltu, koska miehellä kookas elin, vibra myös iso, ja vaginani tiukka, joten en usko että olisi onnistunut :D Mutta esim. synnyttäneitä tai muuten venyttelystä/extremestä tykkääviä suosittelen ainakin kokeilemaan ;) Toki voi kokeilla myös käyttää vibraa + sormia vaginassa yhtäaikaa.

-Turvallisesta materiaalista ja laadusta plussaa! Silikoni on todella miellyttävän tuntuista ja ite en esim. PVC:tä enää käytäkään vaan vaadin laatua ja turvallisuutta leluiltani, silloin niitä voi käyttää mielin määrin ;) Lelusta huomaa, että on laadukas. Tuli ohjekirja ja liukkariputelikin mukana.

Miinukset: 

-Hieman liian pitkä, pari senttiä lyhyempi sopisi paremmin omaan anatomiaani, etenkin tuplapanoa ajatellen.

-Värinän lataus kestää 2 tuntia putkeen, sen jälkeen pitää ladata uudelleen. Hyvä puoli, ettei ole pattereita vaan ladattava. Toisaalta, 2h on meille vähän liian lyhyt aika kun sille päälle satutaan :D Välillä kesken seksisession värinä loppui kesken, no sitten jatkettiin seksiä ilman värinöitä innolla, mutta tosiaan tällaisille seksimaratoonareille sais olla pidempi värinän käyttökesto. Vaan varmaan suurimmalle osalle tuo 2h riittää vallan hyvin.

-Vibra putosi multa vahingossa lattialle päällä ollessaan ja alempi vibra ei toimi enää kunnolla :( Renkaan vibraominaisuus toimii onneksi normaalisti, mutta "varren" vibraominaisuudet ovat nyt hyvin mietoja. Harmittaa hieman, koska tämä oli yksi kivoimmista leluista, mitä mulla on! Onneksi ehdin nauttia siitä melko paljon ja toisaalta onneksi siitä on iloa edelleen. Mutta älkää siis pudotelko vibraa korkealta :D

-Kalliihko hinta; en olis itse ostanut niin kalliilla, mutta toisaalta jos olisin tiennyt miten hyvä vibra on, olisin saattanut satsatakin vaikka olen köyhä opiskelija. Hinta karkoittanee kuitenkin ostajia, koska eivät tiedä, miten ihana tuote on ;) Lisäks, koska tästä on iloa sekä miehelle, että naiselle, jopa yhtäaikaa, saati jos on useita kumppaneita nauttimassa lelusta, voi ajatella hinnan jakautuvan useammalle ihmiselle. Voisihan lelun ostaa vaikka ihan kimpassakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)