tiistai 2. elokuuta 2016

Tuntemattoman käsissä

Yksi päivä kävin tantrahieronnassa, ilmaiseksi kun sain sellaisen lahjana, hieroja itse otti yhteyttä ja tarjosi. Ajattelin, että kokeillaan nyt sitten, vaikka arvasin taustalla olevan myös taka-ajatuksia :D En ollut käyny normaalissa hieronnassakaan koskaan, joten kai se oli korkea aika olla hierottavana. Kehuin itseäni jo siitä, että uskalsin, mitään tavotteita ei ollut muuta kuin koettaa rentoutua. 

Hieroja eteni rauhallisin liikkein, kävi läpi koko kropan (paitsi niskan, sitä ois saanut hivellä !). Ei mennyt itseasiassa kauaakaan, kun sain ekan orgasmin, muistaakseni selän hieronnasta. Aluksi koetin peittää orkut, hengitys kiihtyi ja värähtelin vähän, mutta sitä mukaa kun orgasmit vahvistuivat ja estot vähenivät, myös tarpeeni peitellä väheni. En tosin vieläkään ole aivan varma, tajusiko hän mun saaneen useita kertoja, vai luuliko mun muuten vain tärisevän ja säpsähtelevän :D

Pääsi itku kun se hiero mun hauiksia :D Onneks oli naama alaspäin, ni ei nähny, mut sit alko valuu räkää ja jouduin pyytää paperia. Liikutuin siitä ku hauikset ollu joskus mulle sellainen vähän.. häpeän kohta. Ku kaikki on aina sanoneet niitä hirveen miehekkäiks. Mut siinä hieronnassa tuli olo, et vaikka oonkin paikoittain aika miehekäs, se ei syö silti naisellisuuttani :) Ja siitä jotenki liikutuin. Koin itseni haluttavaks siltikin, niistäkin kohdista mistä monet ei oo tykänny. Monet miehethän on jotenki säikähtäneet mun isoa habaa :( Moni sanonu et se on epänaisellinen ja miehekäs ja toivottavasti en ainakaan enempää kasvata habaa ja monelle kans tullu hauiskateus xD Mut ku mul on ollu isot hauikset lapsesta saakka, ni on aina tuntunu vähän epäreilulta et niitä on pilkattu ja tuntunu kurjalta et jotkut on sanoneet mua miehekkääks sen takia vaik varsinkin nuorena oisin vaan halunnu olla naisellinen ja viehättävä.

Oli miellyttävää tuntea hierontaöljy ja erityisen lämpimät, rauhalliset kädet iholla. Olla ekaa kertaa kasvot kiinni kolossa, tosin poskiani koski jonkin verran, sillä multa pääs tahattomia irvistyksiä joiden johdosta poskilihakset painoivat hierontatuoliin. Oli kivaa, kun hieroja ei nähnyt kasvojani, sain olla edes siltä osin rauhassa ja piilossa, suojassa. Olisin toivonut hänen hivelevän ihoani äärihellästi -se toimii parhaiten, mutta en alkanut neuvomaan, vaan otin vastaan mitä annettiin. Jalkojen hieronta oli -yllätys yllätys- miellyttävintä ja hieroja totesikin jälkeenpäin et ei ole törmännyt vastaavaan, et mä sytyn erikoisista kohdista. Täh? Ei varpaat ja jalkapohjat mun mielestä nyt niin erikoinen kohta ole? Kyllä tiedän muitakin, jotka ovat saaneet orkkuja sitä kautta, luulis että hieroja olis törmännyt heihin, vai eivätkö sitten ole vapautuneet kylliksi. Jännästi huomasin myös -jälleen - että oikea puoli kehostani on herkempi. Oikea kylki, oikea rinta, oikea jalka. Liekö aivopuoliskoista johtuu..? Oletteko muut huomanneet samaa?

Hieroja ryhtyi loppuvaiheilla vähän härskiksikin, suuteli mua, imi rintojani.. Ei se haitannut, oikeastaan tuntui mukavalta, vaikka oli vieras ihminen. En ollut tosin ajatellut niin intiimiä kanssakäymistä. Tunsin myös iäkkään miehen erektion välillä. Oli kiusallisempaa olla hierottavana kasvot avoinna, selällään, mutta nautin siinäkin ja sain jokusen orgasmin.

Ujosti kysyin melko loppuvaiheilla parin tunnin hierontaa, voisiko sittenkin tehdä myös vaginahieronnan, jos ei kuukautiset haittaa. Vein tamponin roskikseen, kävin rennosti selälleni. Petyin hieman. Tantrahieroja ei käsitellytkään intiimeintä aluettani niin hellästi ja osaavasti, kuin olin luullut hieronnan perusteella. Oli vähän... hätäisen oloinen, stimuloi liian voimakkaasti. Olisin kaivannut todella hidasta ja lempeää aloitusta. Eleilläni osoitin että lempeämmin, ei tajunnut, joten jouduin sanallisesti neuvomaan. Silti ei käsitellyt niin hellästi kuin olisin halunnut, liekö tottunut rajummasta tykkääviin. Oli siis vähän turn off. Sain pari orgasmia vaginahieronnassakin, mutta aika huonoiksi jäivät, johtuen vääränlaisesta stimuloinnista. Se oli siinä miellyttävän ja ikävän rajamailla, pohdin pyytäisinkö lopettamaan vai koettaisinko nauttia. Mä kun tykkään eniten äärihellästä vaginan silittelystä aluksi, esim. sormen voimakkaat koukistukset on aluksi liikaa, vaikka myöhemmin tuntuisikin hyvältä.

Joka tapauksessa oli ihan mukavaa. Harmi, että hieroja myöhemmin osoittautui tyrkyksi ja yli-innokkaaksi, joten en aio mennä enää, kun alkoi vongata seksiä. Huvittavin oli, kun hän koetti puolustella itseään sanoen: 
"En ajatellut yhdyntää vaan peniksellä hierontaa kumi päällä" :D Hahah, ihan vastaava lausuma, kuin lapsuuden juoppotäti: "Älä mua pelkää, en mä mikään lesbo ole, kun mä vaan.. tykkään tytöistä.. Anna kun pussaan poskelle vähän". 

Mutta ihan mukava kokemus ja kiva tyyppi siihen asti, ja kyllä mä ymmärrän sen seksinhalunkin, halut eivät vain kohdanneet. Pelkkä hemmottelu, itseasiassa ilman intiimialueille koskemista, olis sopinut mulle, mut ei muu.

Suoraan tantrahieronnasta menin Naavaparran luokse saamaan hyvää seksiä ja niin sain, vaikka muistikuva onkin jo hävinnyt tietoisuudesta.

Tantrakurssi

Sit eräs kaunis päivä käytiin Naavaparran ja Neidon kanssa tantrakurssilla. Oli ihan kivaa, joskin Naavaparta sanoi, et mieluummin hän ois mua pelkästään sen ajan miellyttänyt, kuin et kosketti kaiken maailman miehiä :D Harmitti, kun en päässyt samaan ryhmään Naaviksen ja Neidon kanssa. Mut otin sitten ilon irti ja kiusoittelin huolella hierottavaa miestä. Ite en jostain syystä halunnut ottaa vastaan sinä päivänä; koin saaneeni epäreilun liikaa nautintoa viime päivinä. Sain erään nuoren miehen laukeamaan hieromalla penistä, kivaa nähdä nautintoa vaikka vieras mies olikin. 

Lopuksi hierottiin Naavaparran ja yhden muun kanssa yhdessä erästä keski-ikäistä miestä. Innostuin oikein kunnolla hemmottelemaan, kun nyt kerta aikaa meni joka tapauksessa niin mieluummin miellytin maksimaalisesti. Tyyppi tärisi ja sätki ja näytti olevan todella kosketusherkkä ja hoki, että tää on hänen unelmansa, tää on hänen fantasiansa vaik ei sitä tiennyt kuin vasta nyt.. Olisin varmaan saanut hänetkin laukeamaan, mutta en pyrkinyt siihen, kiusasin vain. Hieroin kehollani, kiihotin, 2 muuta miestä hieroivat normaalisti. Tyyppi taisi olla aika vaikuttunut, kun otti muhun yhteyttä vielä jälkeenpäin etsien yhteystietoni ja kiitteli kovasti ja olis halunnut tutustua lisää. Nääh, mulle se oli vain hetken huvia ja lahja, mut kiva että tykkäsi ja koki jotain ennenkokematonta.
Naavaparran kanssa ei koettu saavamme juuri mitään uutta oppia tantrakurssilta, mut tulipahan käytyä.

1 kommentti:

  1. Kiihottavia juttuja. Yksi pieni pyyntö: saako blogin toimimaan hyvin myös esim älypuhelimella, nyt tätä on hankala lukea muilla kuin tietokoneelta. Asetuksissa on varmasti jotain millä teemaa voi muuttaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)