lauantai 13. elokuuta 2016

Seksioppaina keski-ikäiselle naiselle

Jospa nyt vihdoin ehdin kertoa hauskasta kimpastammekin!
Kyseinen nainen kiinnostui musta ja otti ite yhteyttä -melko tuttu skenaario meillä nykyään. Ihanaa, kun naisetkin uskaltaa tehdä aloitteita!
Juttelin hänen kanssaan kahden ekalla tapaamisella, puhuttiin paljon kaikenlaista. Nainen kertoi jo silloin, että orgasmin saaminen on hälle vaikeaa ja tahtoisi oppia multa/meiltä. Haluaisi katsella kun harrastetaan seksiä, ehkä osallistuakin. Oli saanut ekan orkkunsa vasta keski-ikäisenä masturboiden, mutta edelleenkin orgasmin saaminen melko vaikeaa. Varmasti huono seksi vuosikausia pitkässä suhteessa oli jättänyt jälkensä ja uskonnollinen kasvatus, toki myös monen lapsen synnytykset on voineet jättää jälkensä. Totta kai halusin auttaa! Tuntui imartelevalta, ihanalta :) Kiihottavaa tavata keski-ikäinen untuvikko. Hauskaa kontrastia. Pidin myös hänen ulkonäöstään ja luonteestaan, avoimuudesta ja rohkeudesta.

Toisella tapaamisella nähtiin kolmisin nopeasti, keskusteltiin ja pohdittiin mökille lähtöä porukalla. Naavaparta tykkäsi myös naisesta ja pussasivatkin vähän lähtiessä, myös minä ja nainen pussattiin. Tällä naisellahan oli kiinnostus naisiin syttynyt vasta ihan vastikään -saatoinpa olla jopa eka nainen, josta hän kiinnostui tai jonka innoittamana tohti pohtia tykkäisikö seksistä naisen kanssa.

Mökillä oli kivaa. Kylpytynnyri, sauna, luonnonrauha. Ainoastaan häiritsi, että mökin omistaja oli mies, Naisen kaveri, enkä hänestä niin tykännyt. Hauskoja juttuja kyllä sai kuulla, sillä kyseinen mies oli käynyt paljon huorissa, en tunne ketään muuta livenä joka on tuollaista harrastellut. Oli hauskaa siis jutella niinkin tabuaiheesta. Kuulemma hän haki niistä naisista vähän kuin tyttöystävän korviketta. Ei halunnut käyttää vain raa´asti, vaan miellytti myös itse ja kuulemma jotkut nauttivatkin, saivat orgasmeja jopa. Toki puhui myös epäkohdista. Mutta kertoi, ettei ala suinkaan ole ihan niin läpimätä, mitä annetaan ymmärtää. Riippuu paljon asiakkaasta ja millaiset olosuhteet prostituoiduilla on. Mun mielestä prostituution pitäisikin olla laillinen, ihan kunniallinen ammatti ja turvallinen, valvottu. Ihminen kaipaa kosketusta, eivätkä kaikki löydä/halua kumppania. Jos joku vapaasta tahdostaan haluaa myydä seksiä, ei siinä pitäis olla mitään väärää. Toisekseen, miksei voisi myydä seksiä siten, että vain runkkaus käsin tai asiakkaan omalla lelulla? Ei olisi tautiriskiäkään. No, tämä aihe sikseen nyt tällä kertaa.

Juteltiin ja tutustuttiin. Ekana iltana päädyttiin käymään vaan nukkumaan, sillä oltiin jo väsyneitä ja oli parempi tutustua rauhassa. Toki lääppimistä oli kyllä. Tuli vähän riitaakin, tällä naisella ja hänen ystävällään, minä ja Naavaparta sit yritettiin sovitella. Nainen myös koetti saada Naavapartaa naimaan itseään kylpytynnyrissä kun lähdin pois sieltä, mutta Naavis oli kieltäytynyt -me kun ei ilman kondomia naida vieraiden kanssa. Olen ylpeä hänestä, miten hyvä itsekuri hällä on -aina kieltäytyy ilman kortsua nainnista vaikka nainen miten viettelisi tai kuten tässä tapauksessa -jo ohjaisi penistä sisäänsä. Vähän nolona nainen itekin myönsi mulle, että koetti saada Naavista naimaan ilman kortsua ja pahoitteli asiaa.

Seksiä harrastettiin pitkään, kylpytynnyrissä jo lämmiteltiin ja jatkettiin sitten sisällä. Oli ihana suutelu naisen kanssa kylpytynnyrissä, niin herkkä hetki, et sain suutelusta vahvan orkun ja tulvahdin itkemään. Tuli niin ihana olo, vähän kuin hän ois mun äiti siinä hetkessä. Mut sit multa pääs itkiessä kimeä vinkaisu, kun koetin pidätellä itkua etteivät muut huomaisi ja tulkitsisi väärin. Nolostuin kamalasti ja lähdin huussiin rauhoittumaan :D Kiusaannutti myös, että sain liian helposti, tuntui epäreilulta ja epäkorrektilta. Tästä oli tullut pientä väärinkäsitystä, naisen ystävä luuli, että mä itkin sen takia että oltaisiin muka edetty liian nopeasti, hän ei tajunnut sen olevan nautinnosta.. siitä heille sitten se riita tulikin. Mutta saatiin puhuttua ja oiottua väärinkäsitykset, nolona selitin että se oli kylläkin nautinnosta.. Vaan kenties voidaan jokainen olla joskus jollekulle varaäitejä <3 Se tunne, kun on naisen kanssa, imee toisen rintoja, toinen on niin hellä ja rauhallinen..

Seksin alku oli vähän kankea. Pelattiin ensin seksipeliä, se oli ihan hauskaa ja rikkoi vähän jäätä. Silti oli vielä ujoutta ilmassa, joten mä jotenkin luontevasti käskytin Naavapartaa "putsaamaan pöydän alle, kuten koiran kuuluu, mitä herkkuja sieltä nyt löytyykään..", kun istuttiin Naisen kanssa pöydän ääressä syömässä pikkupurtavaa ja sitten kutsuin myös mökin isännän putsaamaan herkkuja, eli oltiin molemmat naiset nuoltavana ja pidettiin toisiamme samalla kädestä ja syötiin vesimelonipalasia ja katseltiin toisiamme pilke silmäkulmassa. Siitä oikeastaan sit alkoikin mun rooli Dominana, joten lähti luontevasti liikkeelle ja kaikki tykkäsivät. Paitsi noh, kolmestaan siis kimppailtiin, tämä mökin isäntä hengaili itekseen kuten oli alunperin sovittu, kun kellään ei ollu häntä kohtaan intressejä, onneks häntä ei haitannu eikä häirinny meitä mitenkään. Oikeastaan aika tuhmaa ja kiihottavaa, kun mökin isäntä lueskeli lehteä ja teki arkisia puuhia, lopuks nukahti meidän nautiskellessamme. Ja pääshän hänkin vähän lipomaan aluksi "koirana" pöydän alla ;)

Loppuseksiä en muista niin kronologisesti, mutta kerron lyhyesti erinäisiä kiinnostavia kohtia:

-Naisen "salafistaus"; tykkäsi eikä sattunut yhtään, joten en sit paljastanut montako sormea oli, kun ei kysynyt, tuntui tykkäävän kun oli koko nyrkki sisässä. Mun kätösessä on se etu, että se on aika pieni ;) Hän kysyi, "Mitä ihanaa sä teet sun peukalolla?", heheh, sanoin vaan et teen mun sormitaikoja, en maininnut et on muuten koko nyrkki, eikä peukalo :D Oli kiihottavaa! 


-Tungin pillua naisen naamaan samalla, kun sormetin kahdella sormella peppureikäänsä, vaginaansa pepun kautta. Kiihotti todella paljon. En osannut enkä oikein halunnutkaan estellä, vaan sain sit monta orgasmia naisen naamalle, luulin salanneeni, mut jälkeenpäin kommentoi et "oli tosi kiihottavaa kun sait orgasmeja mun naamalle.."

-Avoimet, mahtavat keskustelut, syvälliset ja Naavaparta törkeesti paljasti salaisuuteni et saan monia orkkuja jne, mut nainen EI tullu kateelliseks tai suuttunu vaan kuunteli mielellään, kyseli lisää, halus et opetan häntä :O Aivan ihana nainen. Löytänyt seksuaalisuuttaan vasta keski-iällä, ekan orkun koskaan saanu vasta keski-iällä masturboiden, sil on orkkuvaikeuksia ja halus mun oppiin. Ei saatu sitä saamaan (vielä), mutta tykkäs ja nautti kovin ja muutamaan otteeseen oli ihan lähellä. Sillon esim. kun fistasin ja käytin vahvaa vibraa samalla klittaan, koko nainen tärisi hullun kiihottuneena mut joku esto lie esti et ei saanut. Tuskaisen kiihottavaa varmasti olla NIIIIN kiihottunut ja silti orkku pysyy vielä piilossa. Veikkaan, et hän oli moneen otteeseen jopa kiihottuneempi ku minä; hällä vaan paine kasvaa ja kasvaa mut ei pääse estojen ym. takia purkautumaan orkku(i)na, kun taas mulla tulee orkkuja aika helposti kunnolla kiihottuneena enkä ees osaa/halua estellä niitä nykyään :D

-Naavaparta nai naista siten et nainen istui sylissäni selällään. Oli tosi äidillinen olo mulla. Tunsin kuin olisin kannatellut, hoivannut molempia. Ja tuntui kuin oltais samaa, liikkuvaa lihakasaa, kuin yhdyttäisiin kaikki keskenämme. Tulikin siinä sitten hirveä hinku saada sisääni jotain, joten ohjasin miehen sormet sisääni. Hän nai naista 2 sormea pillussani, tunsin jokaisen naimaliikkeen, oli ylikiihottavaa ja sain siinä monta orgasmia. Kuulemma koko tilanne ja mun vahvojen orkkujen tunteminen kiihotti entisestään miestä. Kuulemma tavallaan tuntui siltä kun sormet oli mun pillussa, kuin Nainen ois saanut myös, vaikka todellisuudessa vain mä sain. Siinä tuli sellainen kiva pieni mielenharha :) Mulle taas tuli olo, kuin Naavis ois nainut mua myös, kun hänen sormensa tuntui vahvasti sisälläni. Lopuks Naavaparta laukes kummankin meidän kasvoille. En oo rehellisesti sanoen koskaan nähnyt niin paljon spermaa :O Naavikselta tulee aina paljon, mutta huhhuh sitä määrää nyt!! Naisen kasvoille ja suuhun, mun kasvoille ja suuhun ja rinnuksille, seinään vielä. Isoina, pitkinä suihkauksina kuin pienestä vesiletkusta :D Kuulemma olikin tosi hyvä orgasmi ja siltä kyl näyttikin. Kaikki se yhteisyyden tunne, himo, kaikki.. Ehdottomasti uusiksi samalla kokoonpanolla! Meil on kyl niin parhautta Naavaparran kanssa <3

-Sain jossain vaiheessa lypsettyä Naisesta vähän ejakulaatiota kämmenelleni. Levitin sen hänen vatsaansa, mut ei hän tajunnut sen olevan ejakulaatiota. Nainen tykkäs myös kovasti dominoinnistani, tuhmista puheista, hallittuna olosta ja kahden ihmisen hyväilyistä. Hällä oli kova hinku oppia ejakuloimaan, vaikka oon koettanut lohduttaa, ettei se nyt niin kummoista ole. Mut ilahtui kovin, kun kerroin, että sain hänestä ejakulaatiota vähäsen lypsettyä. Naavaparran lauettua mulla tuli mielihalu kokeilla ejakuloida molempien päälle. Makasivat siinä niin tarjolla vierekkäin. Aivan yllätyksenä kävin haarat levälleen seisomaan yläpuolelleen ja melko helposti sain lypsettyä itsestäni ejakulaatiota kummankin päälle. Harmi, ettei kovin paljoa tullut, mutta jonkin verran kuitenkin. Nainen oli aivan hurmioissaan tästä ja se kyllä tuntui kivalta :) Vähän pelkäsin, suuttuuko, mut hän olikin ihan intona. Mähän olin sanonut, etten tarvii miellytystä, haluan vaan miellyttää muita, mut sain sit kuitenkin eniten orgasmeja :D Silti jäi vähän vajaa ja haikea olo -ois ollut kuitenkin ihanaa maata vaan lahnana nauttien molempien kosketuksista. Ehkä joku toinen kerta.

-Jälkeenpäin tuli pikkiriikkistä mustasukkaisuutta, mutta selvis nopeasti puhumalla ja halimalla. Pääsen koko ajan paremmin ja paremmin mustasukkaisuudesta eroon. Ei ole enää paljoa työstettävää sillä saralla, todella kannustavaa ja ihanaa :) Voidaan nauttia yhä enemmän ja tuntuu koko ajan helpommalta; elää, olla ja rakastaa. Vaan ei, en ole ns. ilmaiseksi tähän päästy, vaan on tässä töitä tehty henkisesti, paljon.

Nainen tykkäs myös kovin, kaikesta, vaikkei vielä saanutkaan orgasmia, mutta koki silti oppineensa ja saaneensa paljon ja uudestaan aiotaan kimppaa :) Odotan jo mielenkiinnolla ;)

Ja kuulemma, taas kerran, jokainen pillu on kiihottava omalla tavallaan. Mun tiukkuus ja vahvuus on kiihottavaa, mutta myöskin tosi kiihottavaa naida synnyttänyttä, lapset kantanutta ja kasvattanutta naista. Siinä kiihottaa eri asiat. Tietysti hieman nolo hetki oli se, kun Nainen kysyi Naavaparran jo ollessa sisällä, "Onko se jo siellä? Onko sun ihana iso kyrpä siellä?". Se oli kuin jostain sketsistä :D Meinasin purskahtaa nauruun siinä kohden. Hyvin vaikea samastua, miten joku ei tunne penistä kunnolla sisällään, kun ite taas pitää aloittaa yhdyntä varovasti ja hitaasti, ettei satu. Mutta Naavaparta myönsi, että oli aika kiihottavaa alkaa suoraan naimaan lujaa -ei tarvinnut varoa ja jarrutella niinkuin mun kanssa. Jokaisessa siis varmasti omat kiihottavuutensa! Erilaisuus viehättää :) Ens kerralla haluaisin, että Naavaparta salafistaisi Naista :) Jos ei satu ja kyselee, että onhan hyvä, ei siinä musta oo mitään väärää. Jos toinen tykkää siitä. Ties vaikka se orgasmi tulee sillä tavoin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)