tiistai 2. elokuuta 2016

Rajua ja hellää Hellin kanssa

Bukkake-illan jälkeisenä päivänä tapasin ihastustani pitkästä aikaa ja sainpa kuin sainkin hänet vieteltyä sänkyyn! Huh, tähänasti parasta seksiä naisen kanssa ja myös yks ihanimmista seksikokemuksistani ylipäätään. Miellytin häntä kaikkialta ja oikein pitkän kaavan mukaan. Tuntui, kuin hän ois saanut useita orgasmeja, mutta satavarma en ole, en tohtinut kysyä. Kuitenkin kyseessä nainen, jonka ollu vaikea saada sitä yhtäkään, ei kai nyt ois voinu käydä niin, et mun kanssa sit yhtäkkiä saa monia? Toisaalta sanoi et mä kuulun hänen top4 parhaisiin seksikumppaneihinsa ja oli aivan ihastuksissaan kaikesta et tais siinä jotain ns. tajunnanräjäyttävää olla ;)

 

Meillä oli kiimaista menoa; rakastelua ja siksi hän sitä kutsuikin ja tulipas sydämekästä viestiä jälkeenpäin ja viesti julkisesti seinälleni: "Kiitos kun teit mut onnelliseks <3" Oih! (Ai niin muuten.. luulin salanneeni itkuun herkistymisen ja orgasmit ihastukseni kanssa. Siis baarissa aikoinaan kun syleiltiin toisiamme. Mut ainakin itkun se oli huomannu, vaik ei oltu puhuttu siitä. Nimittäin ku rakastelin sen kanssa, se sanoi jossain vaiheessa jotain et "Sun itku sillon baarissa oli tosi koskettavaa ja ihanaa" :O Hui. Mä en ehkä pystykään salaamaan niin paljoo ku oon luullu..)

 

Helliä miellyttäessä sain jokusen myötätunto-orgasmin. En vaan voinut estää.. tuntui aivan älyttömän kiihottavalta miellyttää itselleen ihanaa naista ja nähdä hänen nauttivan kunnolla. Tais se saada ekan pienen ejakulaationsakin. Vähän tuli kämmenelle nestettä ja ääntely muutti laatuaan siinä kohden. Oon itseasiassa aika monellekin naiselle antanut ekan ejakulaation sekä muita uusia tuntemuksia. 


Olin ajatellut, et mä annan vaan hälle nautintoa lahjana, mut Helli oma-alotteisesti pitkällisen session jälkeen alkoi hipeltää myös mua. Olin jo valmiiksi tosi virittynyt, mut Hellin kosketus tuntui mielettömän hyvältä, kuin pieniä sähköiskuja. Sain muutamia hyviä orgasmeja. Eräs oli niin vahva, että tuntui kuin koko sänky olis heilunut tärinäni voimasta. Koko kroppa tärisi ja nytkähteli holtittomasti. Orkku kesti myös tosi kauan, useita minuutteja, tais olla paras orgasmi mitä oon naisen kanssa toistaiseksi kokenut <3 Helli hipaisi välillä varpaitani, on tainnut oppia et siitä tykkään, sai sillä aikaiseksi hyvät sävärit ja orgasmin elpymisen uudelleen vahvaksi juuri kun se oli jo hiipumassa. Pitkästä aikaa kävi sellainen nolo juttu, et tuntu etten meinaa henkeä saada; hengitys alkoi vinkua kuuluvasti :D Ei se mua kyl häirinnyt.

Ei myöskään häirinnyt tieto viereisissä huoneissa olevista kämppiksistä, jotka kyllä varmasti kuulivat sekä kovaäänisen vibran äänet, että myöskin meidän kummankin äännähdykset. Päädyin siis laittamaan vibran kummankin haaroihin osumaan ja sepäs oli yllättävän hauskaa, orgasmoida yhdessä, sillä olen 90% varma, että Hellikin sai useita.

Kämppikset varmasti kuulivat viereisiin huoneisiin kovaäänisen surinan ja 2 himokasta naista kiimaäänineen. Jotenkin ei jaksettu välittää, kumpikin oli tosi vapautunut. Jotenkin toisen himo kasvatti omaakin himoa kunnolla.. naisen kanssa on niin helppo samastua. Parhaimmillaan kun toisen naisen vaginaa räpeltää, tuntuu kuin koskettelisi itseään; tuntuu omassa pillussa. Joten siinä miellyttää tavallaan itseään samalla ja sen tähden varmaan onkin niin helppo naisen kanssa saada myötätunto-orkkuja. Se oli yks kauneimmista seksikerroista ikinä, tässä nyt kerroin vain lyhyesti.

Seksi on mulla kyllä vaan niiiiin paljon parempaa sellaisen ihmisen kanssa, johon on tunteita <3 Aivan eri luokkaa, kuin vaikka joku ns. yhden yön pano. Ei sillä, kyl sellasetkin voi olla ihan nautittavia ja on ollutkin, mut ei millään yllä samalle henkisen ja fyysisen nautinnon tasolle kuin sellaisen ihmisen kanssa, johon kokee yhteyttä ja jota kokee jollain tasolla rakastavansa.
Oon epäillyt sitä jo pitkään, mutta: Mä taidan oikeesti rakastaa Helliä <3 Vielä kun uskaltais sen hälle päin naamaa sanoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)