keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pikaisempi rakastelu & lantionpohjanlihastreeniennätys

Laitan tämän nyt tännekin, kirjoitin tän Alastonsuomen blogiini. Ps. Alastonsuomessa mulla on uusia videoita ja kuvia, käykääs kommentoimassa. Nick Kukkasenavautumisia.

Tänään oli oikein mukavaa seksiä. Mä vielä menin sanomaan, et en ole varma tekeekö mulla mieli :D Hyvinkin nopeesti sitä syttyi sitten. Oli tällä kertaa halu nauttia toisen läheisyydestä ja lämmöstä, hitaasti. Ekan orkun sainkin siinä vierekkäin makoillessa, olin jo lähellä saada pelkästään toiseen kiinni painautumisesta, mut Naavaparta hiveli selkääni ja se sitten nopeutti saamista :D Nautiskelin jonkin aikaa hyvin rauhallisesti, hitaista rauhallisista suudelmista ja kosketuksesta, hengityksestä, toisen lämmöstä. Muutamia orkkuja näin. Sit aloin hyväillä miestä, nuolla nännejä ja haistella, tunnustella poskilla ihanaa rintakarvoitusta, nuolla kainaloita. Upottaa nenä kainaloon ja imeä ihanan makuisia ja tuoksuisia kainaloita.

Kysyin, pidetäänkö nännityöpaja? Ei oo taidettu tehdäkään ihan niin aiemmin! Niin paljon on koettu, ja niin paljon kokematta, seksin saralla kokemusmaailma on loputon :) Kuusysin tapaisesti siis imeskeltiin toistemme nännejä -ihanaa ja tuli siinäkin jokunen orkku, kevyitä tosin, olisin kaivannut ehkä intensiteetin nostoa pikkuhiljaa kivuksi niin orkutkin ois voimistuneet, mut en malttanut itsekään pyytää tällä kertaa, himo veti penikseen päin liikaa.. Tiesin myös, että tänään ei ole niin paljoa aikaa aikaisen aamun takia. Mut jotenkin se ei häirinnyt, oli silti kiireetön ja läsnäoleva olo, tiesin vain et nyt ei voida käydä koko kroppaa läpi montaa tuntia :D Siirryin miehen päälle kuusysiin. Ihanaa sekin ja klittaorkkuja kivasti, maistoin kiimatipat suussani ja oli jotenkin erityisen hauska huomata, et usein saadessani/saatuani/saamassa ollessani ryöpsähti kiimatippojen maku suuhun, mikä kiihotti vain entisestään. Hellyyttävää, miten vahvistetaan toinen toistemme kiihotusta. Tiesin olevani myös todella märkä, tunsin sen.. Pyysin miestä työntämään kieltä pilluuni niin syvälle kuin saa, painoin lantiolla vastaan ja pyysin miestä levittämään häpyhuulia. Ihana tunne ja sain siitä myös muutaman :) Sitten pyysin miestä levittämään haarojaan ja aloin nuolla anaalia. En edes tiennyt, onko se pesty, enkä välittänyt; Naavaparran anaali on maistunut aina hyvältä ja mulla on suorastaan himo nuolla sitä pitkään ja hellästi. Nuoleskeltiin toisiamme kehojemme syleilyssä. Sit halusin penetroitua takaperin ratsastaen tällä kertaa.

Yllättävää kyllä, sain "neitsytorgasmin" heti ekan työnnön alussa. Tuntui vaan niin ihanalle ja myöskin tosi tiukalle, kuin hädintuskin mahtuisi sisään märkyydestä huolimatta. Sama tunne on toki yleensä muissakin asennoissa penetroituessa, mut tosi harvoin tässä asennossa ollaan ensimmäiseksi ja se on muutenkin harvinaisempi meillä -oli siis sellaista uutuudenviehätystä siinä. Pikkuhiljaa laskeuduin alemmaksi varovasti, orgasmeja tuli monta ja piti pitää aina taukoa työntymisessä, joten kesti vähän :D En oo ees montaa kertaa takaperin ratsastaessa saanut eläissäni, oli kiva uusi tuntemus. Todella ihana olo tuli, puolittainen leijuntafiilis, kuin keinuisi aalloilla ja sulautuisi kumppaniin. Lämmintä, ihanaa oloa ja voimakas yhteyden tunne. Kuin aistisin toisen kasvot, jopa kasvojenilmeetkin, koko olemuksen, vaikka olin takaperin enkä voinut nähdä. Yleensä tykkään nähdä kasvot, mutta nyt tuntui ettei mun tarvitse nähdä, sellainen mielten yhtymisen fiilis.. Ja mitä mies tekikään yllärinä! Liikutteli penistään sisälläni lantionpohjanlihaksillaan, mikä sai mut laukeilemaan vielä lisää :)

Vaihdoin etuperin ratsastukseen. Ejakulaatio ja orgasmi olivat ihan lähellä, mut en saanut siinä, mua alkoi kiusaannuttaa olla päällä, halusin miehen olevan vallassa, olin ollut jo kylliksi hallitseva ja meidän kemiat menee luonnostaan siten, että mies on dominoivampi ja mä alistuvampi, se tuntuu parhaalta meille. Olin super kiimassa ja suorastaan turhauttavan himokas, koko ajan aivan saamaisillani, mut jotenkin ei tuntunut enää luontevalta ja hyvältä olla päällä -fyysisesti kyllä, mut ei henkisesti, halusin että miehellä on yliote. Mies vielä pyys mut syliinsä, istui seinää vasten. Hetken rakastelin sylissä -siinäkin niin ihana tunne ja koko ajan aivan orgasmin rajalla, mutta ei vaan mennyt yli kun oli jo jotenkin mielihalu olla altavastaajana, antaa miehen naida mua kunnolla! Ottaa vaan vastaan mitä annetaan ja keskittyä tuntemuksiin.

Niinpä siirryin miehen alle ja naitiin doggystylellä ja lähetyssaarnaajassa. Kummassakin asennossa sain vielä muutaman orkun, mut ei niin vahvoja enää. Tuntui kiihottavalta ja ihanalta kun mies nai kunnolla, lujaa. Lähetyssaarnaajassa tuli tuttu ihana lämmin ja hyvä olo koko kehoon -mies huomasi jostain että olen saamassa ejakulaatiota ja haki pyyhkeen, taitteli sen nelinkerroin alleni. Antoi mulle ensin ihanan hitaasti naimalla ejakulaatioita, mutta loput otti rajummin väkisin. Katsoin silmiin paljon ja koetin olla hiljaa; meil on välillä leikki kun ejakuloin, et en sais päästellä ääniä, koska siinä tulee ääntä "väkisinkin" ja miehestä on kiva kattella kun joudun oikein keskittymään etten ääntelisi ja silti ei meinaa onnistua :D Ihania ejakulaatioita, niin vapautunut olo, ihanat tuntemukset, rakkaudellinen ja himokas olo. Tunsin miten sitä lensi vatsalleni ja ryöpsyi pyyhkeelle ja reisille. Jälkeenpäin tarkistin aikaansaannokset; paljon tuli tällä kertaa; kokonaan pyyhkeen 4 kerroksen läpi, lakanan läpi petauspatjaan, ei sentään paksun petarin läpi asti mennyt :D Oli myös hyvänmakuista tänään, sen mitä peniksestä nuolin ja lakanasta vähän maistelin :) Mä pidän todella ejakulaatioistani niin itse hetkessä, kuin jälkeenpäinkin! Ejakulaatioiden jälkeenkin sain vielä vähän orkkuja, miehen naidessa mua hitaasti ja suudellessa suutani hellästi samalla. Etenkin kun tunkeutui kielellään suuhuni, tuntui ihanalta ja orkkuja tuli vielä jokunen lisää :)

Rakas nai mua vielä lujaa lähetyssaarnaajassa. Oli tuhma olo, pyysin laittamaan vielä värisevän pienen tapin anaaliin. Pillu oli ihanan rento ejakulaatioista ja märkä kuin mikä. Katsottiin toistemme himosta sekavia kasvoja, suoraan kiihkosilmiin. Vielä erikseen sanoin miehelle, et haluan et se katsoo mua silmiin lauetessaan ja niin tehtiin. Oli tosi kiihottavaa katsella toisen laukeamisilmeitä ja tuijottaa syvälle silmiin. Oli aivan lähellä, etten saanut itse vielä siinä orgasmia. Kuulemma miehellä oli hyvä orgasmi myös :)

Ja tänään mun dominoivuus seksin alkuvaiheessa oli kuulemma ihanaa ja kiihottavaa. Pohdin juuri, että ehkä sellainen kevyt dominointi, mikä tulee luonnostaan, on miesystävälle mieluista, mut sit jos otan Dominan roolin ja haluan alistaa kunnolla, se on jotenkin epäluonnollista ja häiritsevää eikä sovi meidän luontaiseen asetelmaan. Vaikkakin mua kiihottaa molemmat, mut ehkä jatkossa en tietoisesti dominoi. Vaan ainoastaan silloin kun se tulee luonnostaan, voi olla tullakseen. Ja yleensä jossain vaiheessa joka tapauksessa tuttu asetelma viehättää eniten; mies ottaa vallan ja minä "vikisen" :D Jännä kyllä, miten nuo luontaiset asetelmat vaihtelee eri ihmisten kesken. Exän kanssa oli toisinpäin; mulle luontevinta dominoida ja hälle alistua mulle, tuntui epäluontevalta ja oudolta ja jollain lailla "väärältä" ja nurinkuriselta toisinpäin. Nyt on sama, mutta musta onkin tullut se miehen himosilmä pikkunarttu ja nautin eniten vaan alistua ja rentoutua täysin :) Mut switch mikä switch olen; toisten ihmisten kanssa tulee vahvasti dominoiva puoli esiin.

Mut tällä kertaa tällasta tunteikasta rakastelua -ei tylsää lainkaan vaan intohimoista. Innolla odotan, mitä ensi kerralla tuleman pitää :) Fiilisten mukaan mennään ja vaihtelu on ihanaa. Tää oli näitä meidän "pikapanoja", kesti arviolta tunnin, korkeintaan 2. Kun taas usein tykätään nautiskella pitkään -pisin rakastelumme kesti 9 tuntia ja hyvin yleisiä on 3-4 tunnin sessiot. Mut nykyään koetan tyytyä myös nopeampiin himohetkiin; on sovittu et sellainen kunnon pitkä sessio voi olla sitten kerran viikossa-kahdessa. Ehtii tehdä muutakin, niin mukavaa kuin oiskin vain nautiskella päivät pitkät ;DMuoks, meinasin unohtaa :D

Niin, tosiaan seksin jälkeen teki vielä vähän mieli, halusin kokeilla spermaista, penishieronnan saanutta pilluani ja tungin sinne 3 sormea. Hieroin g-pistettä ja hyvin nopeasti valmiiks kiimaisena tulikin orkku. Vaan täh :D Toispuoleinen orkku! Ainoastaan vaginan oikealta puolelta ponnahti ja puristi "piilolihakseksi" nimeämäni lihas, molemmilla puolilla samanlainen mut toisella puolella se pysyi piilossa.. Tuntui kiihottavalta sormissa. Muu vagina oli ihan rento. Oon joskus aikaisemminkin saanut toispuoleisia orkkuja -harvoin kylläkin. Mut aina yhtä hämmentävä tunne :D Orgasmeja on todellakin vaikka miten erilaisia. Otin muutaman g-pisteorkun lisää ja sama homma :D Välillä tosin muukin vagina sykki, mut silloinkin eniten oikea puoli. Sain pyydettyä miehen vielä ihan hetkeks miellyttämään mua ja hän huomas saman. On mulla vähän hassu tussu. Miehen miellyttäessä sanoi et tuntui selkeästi enemmän oikealla puolella, mut myös muualla. Ja et koko vagina jännittyi ja puristui kyllä, mut vain 1 lihas oikealla puolella sykki. On noita ollu myös vasemmalla puolella pelkästään, mut tänään lopuks näemmä vain oikea puoli vaginasta reagoi. Mut en vieläkään tiedä selitystä ilmiölle. En tiedä onko vaikuttanu se, kun oon treenannut vaginan eri puolten hallitsemista -osaan piirtää tussilla vagina tussussa, liikuttaen tussia pelkästään lantionpohjanlihaksilla. Sydämet, neliöt, kolmiot ja teksti luonnistuu, mut harjoittelen edelleen myös lisää, se on hauskaa ja haastavaa, vaatii keskittymistä todella. Mut voi olla et kun on eri lihaksia harjoitellut, orgasmissa sitten sattumoisin reagoi mikä milloinkin ja joskus kaikki, voimakkuus myös vaihtelee orkuissa :D

Lisäks tein uuden lantionpohjanlihasten treeniennätyksen tänään :) Edellinen ennätys 12,3kg, nyt tuli 12,4! Hitaasti, mutta varmasti edetään :) Nyt on jokin tasannevaihe kehityksessä, et edistystä tulee enää 100g about kerrallaan. Mutta kohti maailmanmestaruutta mennään :) Toki siihen on vielä matkaa reilusti, sillä punnituslaitteella mul on ollu kriteerinä et vain käväisee tietyssä lukemassa, niin se lasketaan. Sit kun saan joku päivä 14kg täyteen, pitää alkaa harjoitella painoilla siten, että pystyn pitämään useita sekunteja sitä 14 kiloa. Nythän lukema vilahtaa siten, että käytännössä pidin 12,4 kilon verran vain n. 0,5 sekuntia. Eli matkaa on vielä, mut hyvällä mallilla silti :) Kun 220 grammasta aikoinaan aloitin! Jospa nyt ei tulis vaginatulehduksiakaan riesaksi, ettei tulis treenitaukoja. (Ps. vaikka tätä aina kaikkialla toitotan, niin oikeesti suosittelen lantionpohjanlihastren treenaamista ja hallinnan harjoittelua kaikille, iästä ja sukupuolesta riippumatta! Blogistani kukkasenavautumisia.blogspot.fi löytyy pitkä kokemus -ja vinkkipostaus aiheesta hakusanalla vaginal weight lifting! Kim Anamin ja Tatyana Kozernikovan sivuilla todella hyviä vinkkejä myös, jälkimmäinen on tämänhetkinen maailmanmestari ja alkuperäinen innoittajani :))

5 kommenttia:

 1. Miksi et laita videoitasi tänne vaan Alastonsuomeen? :(
  Jäävät nyt kokonaan näkemättä, kun pitäisi ostaa vippijäsenyys.

  -Kinkynautti

  VastaaPoista
 2. Hei, laittaisin tännekin mielelläni, mut tässä on jokin rajoitus, ainoastaan hyvin lyhyet videot pystyy lataamaan, enkä jaksa alkaa pilkkomaan videoita lyhyemmiksi :/ Lisäks usein google pistää laadun paskaksi videoistani, joten niistä ei ole paljoa iloa täällä. Mut oon laittanut kaikki lyhyet videot tänne, mitkä vaan on mahtuneet. Jos on muita ideoita, minne kaikkien nähtäväksi videoita voisi lisätä helposti, saa ehdottaa! :)

  VastaaPoista
 3. Jos laittaisit videot Google Driveen, ja linkit blogiin..?
  Ainakin itselläni on ollut siellä pidempiäkin, tuolalisia 20 min klippejä, ja tallennustilaakin näyttäisi olevan 15 gigaa.

  -Kinkynautti

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! Pitää perehtyä miten sinne sais lisättyä videoita. Mut kovin paljoahan ei olla seksiä videoitukaan. Osassa lisäks näkyy kasvot, enkä tiedä jaksanko ryhtyä niitä pois muokkaamaan..

  VastaaPoista
 5. Ääh, mitä turhia... :D

  -Kinkynautti

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)