tiistai 2. elokuuta 2016

Mökkeily Neidon kanssa

Tuossa eräänä viikonloppuna oli luvassa mökkeilyä Naavaparran äidin mökillä Neito seuranamme. Fiilisteltiin kaikessa rauhassa ruokia tehden ja herkutellen, saunoen, uiden ja jutellen. Ekana iltana Neito etenkin oli sen verran väsynyt, että päädyttiin vain halailemaan hieman ja nukkumaan -parempi säästää seksi seuraavalle päivälle. 

Nukuttiin lähekkäin kolmestaan. Mä olin seinän vieressä, Neito käänsi selkänsä melko pian ja mulle tuli siitä vähän hylätty olo, ulkopuolinen. Koetin saada unta, mut en saanut, harmitti, olisin kaivannut läheisyyttä ja oikeastaan himotkin hyrräsi :D Vähän törkeästi herätin muut ja sanoin, että käyn pissalla, tullessani sieltä sanoin et en saa unta tuolla nurkassa ja muutettiin nukkumajärjestelyä siten et tulin Naavaparran syliin nukkumaan. Se toimikin hyvin, sillä Neidolla oli liian kuuma ja nukkui tyytyväisenä vähän erillään, minä ja Naavis taas tykätään nukkua lähekkäin.

Viikonloppu Neidon kanssa oli upea. Paras kimppani, mitä olin siihen mennessä kokenut, ja voin sanoa, kimppoja on tullut kokeiltua melko paljon jo, Naavaparran kanssa tää oli tosin eka kunnollinen.

Tunnelma oli niin hyvä.. suorastaan rakkaudellinen. Halailtiin, edettiin mukavan hitaasti vaikka himottikin. Oli kiva fiilis valloittaa Neitoa Naavaparran kanssa, katsottiin toisiamme silmiin kun eri puolelta neitoa tutkiskeltiin ja hyväiltiin. Suudeltiin kolmestaan- tuntui huumaavalta, sain orgasmin vaikka oli tarkoitus vielä pidätellä. Toivoin hiljaa mielessäni, ettei Neito olis sitä huomannut, vaikka Naavaparran kanssa oli puhuttu, et ei mun tarvii pelätä orkkujen saamista, voin nauttia vapautuneesti. Mutta silti oli pieni epäilys, et kokeeko toinen sen epäreiluna, jos saan helposti tai "liian pian" tai liian voimakkaasti..

Makoiltiin päällekkäin, minä olin Naavaparran ja Neidon päällä, molemmat silittelivät mua rauhallisesti.. se oli liikaa, tuntui ihanalta, rakkaudelliselta, hyvältä. Oli vaan niin äärettömän rakastettu ja hellitty olo.. sellanen epäusko, et miten MINÄ voin saada jotain näin ihanaa, minä joka oon saanu osakseni niin paljon kaltoinkohtelua, oon jääny hellyydestä ja huolenpidosta paitsi, joutunu kilpailemaan rakkaudesta. Se vaan liikuttaa.. kosketus, koskettaa. Tuntui, että saan hyvää yli sietokyvyn, kahdelta ihanalta ihmiseltä kerralla.

Ensin tuli vahva, yhä voimistuva orgasmi ja samaan aikaan sen kanssa hetken päästä itku. Vapisin ja koko keho nytkähteli itkun & orgasmin tahdissa, kyyneleet valuivat poskia, vagina osoitti sympatiaansa kostumalla ja sykkimällä. Hetken mietin, pitäisikö padota, vielä ehtisi.. Ei nyt niin vieraan kanssa sovi itkeä, jota ei vielä kunnolla tunne.. vaan sit päätin, että mulla on oikeus tuntea, kokea, itkeä, nauttia. Mulla on oikeus olla siinä hetkessä niin kuin olen. Ja annoin itkun tulla vapaana, se valui valtoimenaan Neidon olkapäälle, itkin hänet ihan märäksi. Orkku jatkui aikalailla koko itkun ajan, pitkään, vahvistivat toinen toisiaan. Lopulta seestyin, katsahdin Naavista ja Neitoa ja nolona pyysin anteeksi. "Ei ole mitään anteeksipyydettävää. Se oli kaunista, tunteet saa tulla aitoina niinkuin tulevat" Neito sanoi. Oli lähellä, etten liikuttunut itkemään tuosta uudelleen :D Oon vähän herkkis.. Ainakin Neito sai heti alkuun nähdä mun oudoimpia puolia..

En enää edes paljoa yllättynyt et orkku tuli itkun myötä. Tänä keväänä tuon jännän ilmiön koin ensimmäistä kertaa ja tässä puolen vuoden sisään se on käynyt mulle varmaan yli 10 kertaa, ei siis ihan outo ja uusi juttu enää mut hieman jaksaa yhä hämmästyttää. Oletteko muut kokeneet samaa? Voimakkaista tunnetiloista voimakasta kiihottumista, jopa tosiaan orgasmiin asti? Ei tuota nyt läheskään joka kerta itkiessä tapahdu, mut välillä, silloin kun itken kunnolla ja annan itkun tulla vaan, kokonaan. Toki toisin päin oli käynyt jo paljon aiemmin: orgasmista herkistyminen itkuun, liian ihana fiilis. Mut tää on melko uutta, että raju itku voi myös aikaansaada orgasmin. Kannustaa itkemään rohkeasti ja syvältä ;D

Miellytin Neitoa, hyvällä yhteistyöllä Naavaparran kanssa, kaikkialta hyväillen, varpaat imien, toisen sormet sisällä ja toisen kieli klitoriksella, suudellen. Sain Neidolta lypsettyä vähän ejakulaatiota kämmenennelleni. Ja lopuks sain annettua hälle orgasmin. Neito sanoi kiihottavasti ennen orkkua "mä saan kohta.." ja siltä vaikuttikin. Oli ihana fiilis, että tiedän mitä teen; tunsin toisen nautinnon kehossani. Neidon orkku vaikutti psyykkisesti ihan hyvältä, mutta kovin voimakkaasti ei tuntunut sormilla -en tosin yllättynyt, sillä aika monilla naisilla ei tunnu vahvasti -ehkä oon liiaks tottunut omiin orgasmeihini jotka kyllä ..tuntuu :D Oli silti super kiihottavaa nähdä toisen nauttivan. Jokusen myötätunto-orgasmin sain, muistaakseni ainakin Neidon lauetessa. Hän tuskin niitä huomasi keskittyessään omaan nautintoonsa.

Jonkin ajan päästä miellytin Neidon kanssa Naavapartaa. Neito tosin ei vaikuttanut hirmu innokkaalta, voi olla ettei hän yleensä saa useaa orgasmia joten eka orkku ramaisee eikä niin innostaisi jatkaa enää. Naavaparta myös nai Neitoa sitten kortsun kanssa. Yllätyin, etten tullut siitä mustasukkaiseksi, kiihotti katsella. Laitoin sormen, sitten 2, muistaakseni lopuks 3 sormea Neidon anaaliin samalla kun Naavis nai häntä; ajattelin et tuntuu myös Naavaparrastakin paremmalta ja hyväilin terskaa ohuen välilihan läpi. Yritin myös nuolla Naavaparran anusta samalla kun hän nai, mut se oli hieman hankalaa :D Naaviksella ei seissyt ihan kovana, jännityksestä lienee ja kun sessio kesti niin kauan, mut näytti kyllä nauttivan silti paljon. Neito tykkäsi aluks sormistani anaalissa, mutta sit sanoi että menee liian intensiiviseksi, joten otin pois. Kenties se ei ollut ihan ekan seksikerran juttu ja etenkin, kun ei ollut varautunut (=pessyt), monella voi olla estoja tuontyyliseen spontaaniin peppuiluun. Naavis laukesi lopuks Neidon päälle.

Neito halus nukkua rauhassa eri huoneessa kun nukkuu paremmin yksin. Mulla ja Naaviksella teki vähän mieli vielä, joten naitiin "salaa" toisessa huoneessa, ovet tosin auki eli saattoi jotain kuulua. Koetettiin ensin olla ihan hiljaa, mut kyllä sitten jotain ääntä pääsi, ei kuitenkaan tullut kuittailua aamulla, eli joko Neito ei huomannut tai sitten ei kehdannut mainita asiasta.

Oli aivan super ihanaa seksiä, kaikki tykkäsivät, kumma kyllä ei herännyt mitään ikäviä fiiliksiä edes jälkeenpäin. Lohdullista huomata, miten hyvin oon (vihdoin) päässyt mustasukkaisuudesta ja hylkäämisenpelosta yli, vaikka edelleen on työstettävää. Johan on rakkaan kanssa kohta 4 vuotta taivallettu ja toisistamme opittu. Mut en ois ikinä uskonut voivani luottaa ja rakastaa näin syvästi. Nauttia, kiihottua, tuntea kehossani kun mies hellii ja nai toista naista. Toki voi vielä joskus nousta pintaan mustista ja varmasti huonoja päiviä tulee noin muutenkin, mut oon aika hemmetin onnellinen noin niinkuin kokonaisvaltaisesti! Todella hyvä kimpan aloitus meille, kannustava kokemus <3 

Tuntui, että onnistunut kimppa lujitti rakkauttamme vain entisestään. Niin paljon olen pelännyt kimpan rikkovan jotain väliltämme! Ja sit se vaan lujittaakin. Paljon pelännyt turhaan, varautunut pettymään, varonut. Mikä helpotus! Mikä maailmojen avartuminen. Mitä kaikkea voidaankaan vielä kokea, tehdä yhdessä. Mikä vapaus, mikä luottamus, mikä rakkaus! En IKINÄ enää palaa suljettuihin suhteisiin ellen hulluks tuu. Polyamoria on kasvattanut mua niin paljon ihmisenä ja avannut uusia ovia. Toki ollut työstämistäkin. Mut tuntuu, että nykyään saa vain korjata satoa ja työn hedelmää ja pahimmat taakat on takanapäin. On ollut sen arvoista, vaikka välillä hirvittänyt; korkealla huimaa joskus. En kadu hetkeäkään suhdevalintaamme.

Ja tuntuu, et ihmiset sit helposti viehättyy uudenlaisesta minästä, tasapainoiseksi ja onnelliseksi monien mutkien kautta kasvaneesta. Nykyään kiinnostavaa seuraa löytyy liiankin kanssa ja pakko todeta välillä, että voi hurja miten ihana ihminen, mutta eläköön omaa mieleistä elämäänsä, mun elämään ei oikein mahdu enää edes super ihania ihmisiä. Mut ihanaa, et ihania ihmisiä ylipäänsä on :) Voi olla onnellinen siitä, vaikkei ite voikaan tutustua kaikkiin keihin haluais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)