tiistai 2. elokuuta 2016

Kukkasen hemmotteluilta

Irstaasta kimpasta keski-ikäisen laajavaginaisen naisen kanssa jo seuraavana päivänä oli mun suunniteltu Hemmotteluilta. 

Säännöt sovittiin etukäteen ja vielä paikan päällä kertasin ja juteltiin. Miesystävän otin mukaan henkiseksi ja ehkä fyysiseksikin tueksi. Ja olipahan ainakin 1, joka takuulla osaa miellyttää mua ;D Kaikki olivat kivoja tyyppejä ja tunnelma mielestäni hyvä ja rento. Tosin, en ois varmaan muiden kuin miesystäväni kanssa kaksin halunnut olla, mut se johtuu ihan siitä, et mulla on jo 2 miesystävää, eikä siten kaksin seura oikein innosta heidän lisäksi. Kiintiö ns. täynnä. Mut erilaiset kimpat kyllä kiehtoo! Ja joo, olin todella iloinen ja yllättynyt siitä, että aivan kaikki laukesivat lopulta. Olin varautunut siihen, et mua saattais jännittää, muita saattais jännittää ja et en välttämättä ite sais ja ettei monellakaan seisoisi. No, ois toki niinkin voinut käydä, mut tällä kertaa näin. Ja se on parempi varautua ns. pahimpaan, ettei sitten pety eikä oo turhia paineita.

Sain 5 miehen spermat päälleni + suuhuni, ihana ilta kaikkinensa. Vois kokeilla joskus uudelleenkin vastaavaa. Muiden en antanut naida, paitsi miesystävän. Olin oikein positiivisesti yllättynyt illasta. Ja kuten oletinkin, kyllä vaan usean miehen hyväilyt samaan aikaan tuntui mahtavalta. Erityisesti se, kun 2 imi rintojani, 2 hyväili jalkojani ja Naavaparta nuoli pilluani sekä siirtyi siitä hyväilemään päätäni ja niskaani. Aivan mieletön fiilis, ylistimulaatiota kaikkialla. Ei se kyl yllättäny kauheesti, miten hyvältä useamman käden kosketus tuntuu. Tietysti turvaseksiä.

Pääs mulla pieni itku silmälappujen alla, liikutuin hetkellisesti kun ajattelin et huhhhuh, näin monta miestä haluaa olla mulle näin hyviä ja helliä, kaikkien niiden kurjien ja itsekkäiden miesten jälkeen, mitä on kohdalle osunut. Mut en ihan uskaltanut antaa itkun tulla kunnolla.. tuntui, et se ois ollut liian outoa. Miehet kun ei tunnetusti tykkää itkemisestä.. Ja miehille voi olla vaikea tajuta, että itkeä voi myös ilosta, liikutuksesta, helpotuksesta, onnesta - monesta syystä.

Oli myös ihana huomata, ettei myöskään se rikkonut mitään väliltämme, et miesystävä näki mun miellyttävän 4 muuta miestä ja nauttivan heidän(kin) käsittelyssään. Sain monia orgasmeja hemmotteluosiossa, parhaimmillaan oli jatkuvaa orgasmia. 

Bukkake-illan jälkeen kiitokseksi annoin Naavaparran naida mua katsoen pornoa ja oon myös miellyttänyt Naavapartaa muutaman kerran lahjana, ilman et hänen tarvii miellyttää mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)