lauantai 13. elokuuta 2016

Eka kutitukseni sidottuna ja muuta hauskaa

Ihanaa seksiä ja kunnon rietasta tuhmailua monta tuntia

Päivänä eräänä tuntui vihdoin epämääräisten huonon olon päivien jälkeen normaalin ihanalta, himotti. Suutelusta, lääppimisestä sain ekat orkut sohvalla. Sit pilvee. Halusin et rakas kutittaa mua sidottuna. Kutitus oli yllättävän hyvä keino.

Tässäpä pohdintaani BDSM baarista ennen kuin päätin kokeilla sidottuna kutittamista:
26.7: "Oon lapsesta asti tykännyt kutittaa ja olla kutitettavana, vaikea päättää kummasta enemmän. En oo kuitenkaan pitänyt sitä kovinkaan seksuaalisena. Se on enemmänkin leikki, juurikin ilkikurista ja pilke silmässä -tehtävää kidutusta.

Mutta oon miettinyt joskus, millaista olis olla kutitettavana sidottuna, turvasanan kera toki mut silti.. En tiedä edelleenkään, kokisinko sitä niin seksuaalisena, että saisin orgasmia. Mutta vähintäänkin virittävänä; nostaahan se sykkeen, tuo jännitystä, antaa viriilin olon. Joten esileikkinä lienee ainakin toimisi, en tiedä toimisko tyydytyskeinona.

Toistaiseksi on käynyt niin, et jos seksin aikana alan kutiamaan, oon pyytänyt toista lopettamaan hetkeksi, koska tuntuu etten voi nauttia seksuaalisesti jos kutian, se kutiamisen tunne on päällimmäisenä silloin, eikä puhdas nautinto. Mut on myös jännä, että erittäin kiihottuneessa tilassa en kutia, vaan silloin kaikki normaalisti kutiavat paikat ovat todella erogeenisia ja orgastisia. (mm. jalkapohjat, varpaat, kyljet, kaula, niska, kyynärtaipeet, kämmenet, ranteet, kainalot, huulet). Kiihottuneena hellä sively tuntuu mahtavalta. Tavallaan kutiamista muistuttava tunne, kuin menisi pieniä sähköiskuja kehossa, mutta ihanalla tavalla, kun taas kutiaminen on liian intensiivistä ja siten en koe sitä enään seksuaalisena.

Mut kyllä tuollaista kutituskidutusta olis hauska kokeilla. Oon saanut joskus rajusta naurusta (ja itkusta) orgasmin, olis hauska kokeilla, sattuisinko saamaan orkkuja kutituksesta jos oikein rajusti nauraisin.

Mä kutian tosi herkästi, jos mua tahallaan kutittaa. Mut oon kai muutenkin erityisen herkkä. Kutian ja kiihotun, sekä nautin helposti. Oon herkkä kosketukselle, tuntoaisti ja hermosto on ilmeisesti vahvat.

Sama kosketus voi kuitenkin kontekstista ja henkilöstä riippuen tuntua joko a) inhottavalta ja vastenmieliseltä b) kiihottavalta, orgastiselta, sähköiseltä, ihanalta c) kutittavalta (kutitus mun tulkinnan mukaan johtuu siitä, et mielessä on ristiriita; kokee samaan aikaan sekä uhkaa, että turvallisuudentunnetta, jolloin kutiaa. Kenties nauru on aikoinaan saanut toisen pahat aikeet loppumaan kun se on niin universaalisti hyvää oloa aiheuttava?? Kenties. Jokatapauksessa, oon huomannu et kutisen helpommin tuntemattomille (uhka) tai jos toinen "kuumottelee" saati kertoo "kutittavia" tarinoita, vaikka siitä miten aikoo murhata mut tai että kohta aikoo kutittaa mua. Toki myös tiettyihin ääniin yms. ehdollistuu: mua alkaa kutittaa melkein siitä jo, kun joku sanoo: "kuuti-kuti-kuti"). Nauru on useinkin reaktio hämmennyksestä ja siitä, että on jokin sisäinen ristiriita. Siitä syntyy vitsi. Kutitus on vähän kuin psyykeen vitsi; ei ole vaaraa, eiku on, ehkei sittenkään? Ei ole vaaraa, mut tuntuu vaaralta; apua mitä teen?

Sen tähden kutiaminen voi myös alkaa yhtäkkiä. Esim; aiemmin kutisin tosi helposti jos mut sidottiin tai mua pidettiin kiinni; koin uhkaa. Nykyään rakkaan kanssa en kutise enää siitä, vaan kiihotun. Sitomiseen on ehdollistunu kiihottavana ja toisekseen tietää, ettei toinen tee mitään liian ikävää silloin. Mut kyl mua edelleen luotettukin pystyy kutittamaan. Kutian herkästi, ehkä se johtuu perus-epäluulostani ihmisiin ja toisekseen herkästä hermostosta tmv. Ja kai mul on herkkä tunto muutenkin, huomaan aina hyönteiset ihollani ym heti, refleksit myös hyvät.

Mut kyllä kutitusleikki ois kokeilemisen arvoista, luotetun ihmisen kanssa."

30.7:
"No ni, tulipa kokeiltua yllättävänkin nopeasti sitten kun idean sain. Jäi vaivaamaan ajatus, piinaamaan hyvällä tavalla. Alkuperäinen arveluni oli, että kutitus saattaa tuntua kiihottavalta, jännittävältä, nauru vapauttaa.
Odotukset ylittyi kunnolla. Osuutensa voi olla sillä, etten oo nauttinut kunnolla 3 päivään. Sekä sillä, että otettiin pienet savut.
Joka tapauksessa, pyysin miestä sitomaan mut kiinni ja kutittamaan. Jos sanoisin "Ei", mies hellittäisi, turvasanasta lopettaisi kokonaan hetkeksi. Ja välillä keventäisi itsekin jos näyttäisin siltä.

Noh, olin niin kiihottuneessa tilassa, että yllätys-yllätys, en kudinnut kunnolla juuri mitään :D Kaikki, aivan kaikki tuntui kiihottavalta. Kutitus tuntui vain superintensiiviseltä miellytykseltä. Mies koetti saada mua kutiamaan imitoimalla erilaisia eläimiä -"tryffelisika" toimii yleensä hyvin, eli röhkivä possu joka etsii tryffeleitä kainalosta. Vaan eeei. tänään sekin kiihotti.. Kiljuin, nauroin ja kiemurtelin kyllä.. mutta siinä oli yhtä paljon nautintoa kuin kutiamistakin. Jännästi kävi myös niin, että kun mies vuoroin kutitti, vuoroin miellytti, myös miellytys tuntui tosi intensiiviseltä ja kutittamisen aiheuttama "äänihuulten avautuminen" aiheutti sen, että pääsi mitä kummallisempia ääniä myös miellyttäessä -tuntui hurjan hyvältä, liikaa, sietämättömän ihanalta.

Sain hyviä orgasmeja kutittamisesta. En tiennyt, että siitäkin voi saada. Turvasanaa ei tarvinnut käyttää.. mies ei kertakaikkiaan saanut kutitusta menemään nautinnon yli ja ahdistavaksi. Pitää joskus kokeilla kutitus-kidutusta myös ei-kiihottuneessa mielentilassa ja katsoa, joskos silloin kutian ilman orgasmeja :D

Kokeilin myös sitoa miehen kiinni ja kutittaa häntä; mut miestä se kyl puhtaasti kutitti, eikä liiemmin nauttinut tilanteesta. Joten voi olla, että leikki jää enemmänkin sellaiseks et mies kutittaa mua sidottuna. Pohdin juuri, että vois pitää pienen kutitus-hetken aina kun mulla on mieliala maassa! Nauru ja nautinto yhdessä tuntuu vapauttavan hurjasti. Ja kutitus on intensiivistä vaik sitä tekis vaan 10 minuuttia. Nyt oli tosin ihanan pitkä sessio, kaikkinensa <3"

Huusin, nauroin, pääsi ihme ääniä. En kudinnut juuri ollenkaan, kaikki tuntui kiihottavalta, ihan kaikki, eläinleikit ja muut. Sain paljon orgasmeja ja virityin hyvin. Rakas imi varpaita, hyväili ja nuoli kaikkialta. Olin silmät sidottuna, luulin että hän käytti sulkaa, mutta kun avasin silmät, se olikin hikinen sukka! Voi että kun repesin nauramaan.. Nauroin niin että ulvonta vaan kuului ja kun kuulin, miten nauru tarttui rakkaaseen, nauroin lisää hullun lailla.

Sit rakas alkoi nuolla ja sormettaa yhdellä sormella. Hyväili kohdunsuuta, sain kohdunkaulaorgasmeja. Sit sai mut ejakuloimaan 3 sormella, ekat kunnon sormiejakulaatiot. Tuli orkkuja samalla.
Naavis nai ihanasti kun olin sidottuna. Tuli hyviä orgasmeja. Sit pyysin fistaamaan, sanoin et vagina on vastaanottavainen orkkuja saaneena ja savuissa ollessa. Orgasmeja tuli paljon. Naavis sai melkein kokonaan nyrkin, rystysten yli ekaa kertaa, sit iski kipukynnys vastaan ja tuntui ettei vaan mahdu vaikka yritin parhaani ottaa vastaan. Mut oisin voinu yrittää siltikin vielä hetken, rakas ei raaskinut, sääli mua :D Sit naitiin vielä lisää, tuntui ihan yhtä hyvältä ja sain orgasmeja, puristi kuulemma edelleen hyvin vaikka oltiin juuri venytelty kunnolla.

Mentiin hakemaan lisää savua. Oli ihanaa ottaa kunnolla suihin toiselta; äänteli, mitä tekee harvoin ja nautti selvästi paljon. Pidin ihan orgasmin rajamailla pitkän aikaa, lopulta annoin laueta suuhuni. Olipa hyvä orgasmi :) Kuulemma ihanteellinen suihinotto. Varioin sopivasti ja välillä tein samaa liikettä.

Jäi hirveät himot vielä. Pyysin jos saisin kohta toisen kierroksen. Katsottiin star trek ja syötiin, sit mentiin takaisin makuuhuoneeseen. Sidoin Naaviksen kiinni ja kutitin, ei tykännyt kylläkään mut mä sain kiksejä. Naavaparta halus irti ja sitoi mut kiinni pyynnöstäni. Käytti leluja muhun, jätti vibrasauvan sisääni sillä aikaa kun otti savut toisessa huoneessa, sain orgasmeja odottaessa, vibra tuntui ihanalta sisällä ja piinaava odotus. Välillä hän kävi sorkkimassa leluilla ja lähti taas, kiihottavaa. Laittoi anaaliinkin lelun, oli tuplana leluja. Nuoli välillä ja kiusas klittaa.
Sit nai mua, jätti lelun pyllyyn, sain hyviä orgasmeja, lelu tippui pyllystä jossain vaiheessa yhden orkun myötä. Lopuks nai mua anaaliin, sidottuna takaapäin. Laukes pyllyyni, tuntui olevan aika hyvä orgasmi vaikka oli jo kerran saanut. Laukesin vielä itekin lopuks myötätunnosta toisen saadessa.

Kotona vielä masturboin vibralla, pornoa katsoin fistausta ym. ja tungin kuumalla vedellä täytettyä liukastepurkkia sisääni runsaan liukkarin kera. Tuli muutamia orkkuja, mut teräviä ja nopeita. Kiihottavaa silti.

Ihanaa seksiä, paljon nautintoa ja kärsimystäkin, kutitus oli yllättävän hauskaa..


Yks toinenkin kerta kokeiltiin kutitusta sidottuna. Sillä kertaa kutisin helpommin; Naaviksen "Iilipossu" oli kutittava mielikuva :D Siis iilimadon ja sian risteytys, joka kuulemma on yleensä kesy ja kiltti, mutta se tulkitsee irvistyksen aggression eleenä ja saattaa olla arvaamaton.. Se on vaarallinen suuttuessaan ja säikähtää myös kovia ääniä. Aivan älyttömän kiihottava, jännittävä ja hauska juttu! Mähän nimittäin irvistän nautinnosta tahattomasti ja myös tahattomia ääniä pääsee kutittaessa.. Joten koetin kaikin voimin kontrolloida itseni, mutta Naavis kutitti, kiihotti, kiusasi huolella.. Aina kun multa pääs tahaton irve, pelkäsin että nytkö se Iilisika hyökkää, apua!! Samoin kun kiljahdin, patsastuin heti ja toivoin, ettei Iilipossu säikähtänyt.. ties mitä siitä seuraisi. Oli muutenkin tosi luovaa ja hauskaa seksiä, naurua ja orgasmeja riitti :)

Taidan olla aika viehtynyt kutittamiseen, etenkin sidottuna :) Siinä on jotain ihan omaansa. Kiduttavaa, ihanaa, jännittävää, hauskaa, kiihottavaa.. Lapsuuden ja aikuisuuden leikkien yhdistymä <3 Mul on uus mieltymys. Kunpa saisin säännöllisesti ja paljon kutitusta :)

Löysin myös todella kivoja kutitusvideoita :) Kiihottavia, sillä tiedän, miltä se tuntuu ;D En ole näemmä suinkaan ainoa fetissini kanssa!
Harmi, en nyt löydä teille suosikkivideoitani mitä katsoin. Yks oli niin hempee ja ihana, 2 naista jotka näyttivät aidosti rakastavan toisiaan, ei yhtään normi feikkaamista ja epäaitoutta, ihana, ihana video mut mä hukkasin sen kun en ottanut talteen heti katsottuani. Mut kutitusvideoita löytyy paljon netistä. Ja must näyttää et ainakin osassa niistä nainen/mies saa aidon orgasmin :) Harvinaista pornossa. Oon saattanut löytää pornogenren, mistä todella pidän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)