tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kaksi sulopillua

Tänään kävin tapaamassa kivaa naista, jonka salanimen tosin unohdin vaik oon hänestä kyl kirjoitellut. Hän vaikuttaa olevan kovin ihastunut muhun, harmillisesti tunne ei oo ihan molemminpuolinen, mutta kyl mä hänestä tykkään jollain tasolla jo, ja tunteet voi vielä muuttuakin. Hieman kieltämättä ahdistaa se, että kyseinen neiti ei ole oikein poly, vaan sanonut enemmänkin olevansa "yhden naisen nainen", asuu miesystävänsä kanssa mut heillä ei näytä olevan kovin hyvä suhde, enemmänkin kämppiksiä. Vähän huolettaa, kun toisella tuntuu olevan enemmän tunteita, mut toisaalta katsotaan nyt, mitä tästä tulee.

Oli jotenkin aluksi tosi nihkee ja kiusaantunut tunnelma. Mua ei ois kiinnostanut ollenkaan hengailla hänen kavereidensa kanssa, mut en kehdannut heti ehdottaa yläkertaan painumistakaan. Häiritsee vähän, kun toisesta paistaa sellainen epävarmuus ja yli-alistuvuus ja mielipiteettömyys. Ite kun tykkään enemmän vahvoista persoonista, joilla on hyvä itsetunto. Tulee kans helposti jotenkin hyväksikäyttäjä-olo. Lisäkiusaannusta tuo se, että kaikki neidin kaverit sekä miesystävänsä ovat jotenkin ylikiinnostuneita musta.. se on vaivaannuttavaa. Miesystävä heittää aina härskiä läppää ja on suoraan ehdottanut kimppaa ym, ite taas en oo hänestä tipan vertaa kiinnostunut.

No, mentiin kuitenkin yläkertaan kahdestaan. Puuhailtiin, neiti kostuikin ihan hyvin, mut selkeästi on jotain estoja paljon, orkku ei tullut millään ja jotenki hän ei edes osaa ottaa vastaan kunnolla, rentoutua täysin. Vaikka sidoin kiinni käsiraudoilla ja laitoin silmälaput, sellainen saa monet vapautumaan. Hän jotenki turhautuu helposti ja ilmeisesti ottaa paineita orgasmin saamisesta. Vaikka sanoin, että hyväilen ihan omaksi ilokseni, en oo päässyt pitkään aikaan pillun kimppuun. Neiti korosti taas sitä, et hän saa vain ja ainoastaan vibralla, jos silläkään. Musta taas tuntui, et se on jokin pakkomielle; kieltää ite itseltään muut tavat. Nimittäin, neiti kyllä kiihottui kovin kun stimuloin g-pistettä. Ehkä hän ei vaan tunne itseään ja anatomiaansa sen vertaa?

No, mentiin tässä välissä saunaan ja saunan jälkeen sit jatkettiin puuhia. Miellytin tarkoituksella pitkään ja tietysti mahdollisimman hyvin. Suloinen pillu hänellä on ja ehkä vähän keskimääräistä tiukempi, ihan normaali kuitenkin ja helposti sinnekin meni liukkaana 3 sormea, enempää en jotenkin kehdannut yrittääkään, kun toisella muutenkin estoja. Kenties joku kerta sitten. Välillä neiti miellytti vähän mua, mut en jotenkin ollut parhaalla päällä, enkä itekään saanut siitä. Kuusysi naisen kanssa oli ihan kivaa, tungin pillua neidin naamaan.

Lopulta sain neidin laukeamaan siten, että hän ite käytti vibraa ja mä hieroin samalla g-pistettä. En sit tiedä, miten suuri vaikutus hieromisellani oli, mut ainakin itestäni oli kivaa. Läpsin myös vähän ja kutsuin häntä omaksi pikku nartukseni, oli nimittäin kertonut et tykkää alistamisesta. Ei pannut pahakseen. Kauan siinä meni, mut lopulta hän sai. Tunsin sormissani vaginan sykkeen. Ei kylläkään ollut voimakas sykkiminen hällä, ihan kevyesti tuntui sormissa ja kesti jonkun alle 10 sekuntia. Ei siis mikään kovin voimakkaan oloinen orkku, mut saipahan hän vihdoin, jospa se helpottuisi jatkossa. Ja sentään ei feikannut :) Mut kyl mua kieltämättä vähän harmittaa, et neiti saa vain vibralla. Voi olla, että alkais saada muillakin tavoin, jos jaksan paneutua, mut en tiedä, haluanko sellasta "projektia" itselleni, haluaisin jonkun aikas vapautuneen neidon.

Neiti vaikutti vähän passiiviselta, joten ihan ite käskin häntä nuolemaan pilluani. Kivasti se miellyttikin, niin pehmeä hellä kieli :) Sain kevyitä orkkuja jokusen, hän ei tainnut tajuta edes ja varmaan tuntuu ylipäätään ihan absurdilta hälle et joku saa sarjaorkkuja kun ite ei meinaa saada sitä yhtäkään :/ En vaan vieläkään kehdannut ottaa puheeksi! Nautiskelin salaa ja ajattelin, että käykööt ilmi sitten kun käy.. Saattoi hän kyllä tajutakin jotain, ei vaan kehdannut kysyä. Nimittäin, kun hän sormetti ja nuoli mua samaan aikaan, sain muutamia orkkuja, ja aina orkun aikana hän pysäytti, meinas lopettaa, mut ohjasin jatkamaan. Hämmentävää varmaan, ku mä haluan stimuloinnin jatkuvan samantien ja haluan monta orkkua ennen ku oon tyytyväinen :D

Lopuks otin neidin pienestä kätösestä kiinni ja ohjasin. Se on jotenkin kiihottavin ja helpoin tapa mulle saada kunnolla. Ensin sain pari pienempää sillä tavoin, taas neiti meinas lopettaa mut ohjasin jatkamaan, mahtoi olla hämmentävää :D Hahah, tulipahan nymfo luonteeni ilmi!

Tulikin sitten lopuksi tosi hyvä orgasmi, oli kertynyt paineita sen verran. Tunsin ihme ilmeitä kasvoillani, naama vääntyi, kroppa tärisi ja nytkähteli, vatsa tärisi, kohtu sykähteli ja lantionpohja sykki villisti epätahtiin neidin kahden sormen ympärillä. Orkku kesti pitkään, jonkun 2-3 minuuttia ainakin, jatkui kun pyysin neitiä puremaan nänniäni. Ja vielä vähän silloinkin, kun hän tuli päälleni makaamaan. Olin ihan hengästynyt ja huimasi, mukava euforinen orkkujenjälkeinen olo. Toisaalta nolotti vähän; tuntui epäreilulta, säälitti neidin puolesta ja mietitytti, mitä hän mahtaa ajatella. Et toivottavasti ei ole kovin kateellinen. Toisaalta olin iloinen siitä, miten paljon nautintoa sain ja toivoin, että hän ottais sen imartelevana itseensä, eikä kateellisena. Olis kiva saada miellytystä jatkossakin :) Vaikka kaiken rehellisyyden nimissä täytyy todeta, et välillä mietityttää, onko järkeä tyytyä keskinkertaiseen seksiin, kun Naavaparralta saa huippua. Koska Naaviksen kanssa olisin varmasti nauttinut vielä enemmän, saanut useampia orgasmeja ja seksi ois ollut luontevampaa.

Mut toisaalta pillua on kiva päästä räpläämään välillä :)

Vähän jäi outo olo. Neiti oli jotenkin apean oloinen ja jopa kysyi, milloin lähdenkään kotiin :O Mietitytti, et käviköhän taas niin, että nautin liikaa, tuliko hän kateelliseksi, oisko mun pitänyt olla ottamatta vastaan miellytystä ja miellyttää vain häntä?? Mut kuten sanottua, jos hän ei kestä mun orkkuja ja sitä, että saan useita, hän ei liene sopiva nainen mulle. Siinä tapauksessa parempi, että se käy ilmi varhain, jotta kumpikin löytää sopivamman. Voi kai sen ajatella niin, et jos hän ei kestä mun nautintoa, se on hänen ongelmansa, ei mun. Mulla on oikeus nauttia seksistä täysin siemauksin :)

Ihan siis mukavaa, mutta vähän ristiriitaiset fiilikset.. Kaikin tasoin tuntuu neidistä puuttuvan moniulotteisuutta ja syvyyttä. En oikein osaa ihastua pinnallisen oloisiin ihmisiin, vaikka ois miten nätti, kuten hän. Mut katsellaan joskos sitä syvyyttä löytyisi ujohkon ulkokuoren alta, jos ei, kenties suhde kuivuu kasaan sitten.

Ja katsotaan, josko hän vaikka vapautuisi lisää, olihan sekin kiva et sai sentään nyt orkun, vaikka siinä kestikin kauan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)