torstai 30. kesäkuuta 2016

Kaikkiin reikiin :)

Tiistaina tapasin Samia, kai häntä vois kohta jos kumppaniksi kutsua, riippuu vähän miten sen määrittelee. Fwb nyt ainakin :)

Oli oikein mukavaa. Juteltiin pitkään seksistä ja monesta muustakin. Hauskaa oli kuulla, et hällä myös lähtee välillä tunto koko kropasta orgasmissa -en oo tavannut muita kaltaisiani siinä asiassa livenä. Muutenkin kiva, kun voi niin avoimesti jutella.

Toki sänkyynkin päädyttiin jossain vaiheessa. En vaan ollut ihan sellaisella normiherkällä päällä, nännit etenkään ei olleet niin herkät kuin yleensä. Päiviä on monenlaisia ja halukkuus + herkkyys vaihtelee. Sain kuitenkin illan aikana monia orkkuja, enkä enää kyllä vähempään yleensä tyydykään ;) Mut en päässy ihan vastaaviin sfääreihin, kuin aiemmilla kerroilla. Jalat tuntui herkimmiltä, jalkaterät etenkin, ja onneksi Sami niitä huomioikin jonkin verran.

Todella kiihottavaa oli yrittää niellä Samin elin kokonaan. Vaan jäi vieläkin puolesta sentistä kiinni!! Tykkään syväkurkkuilusta tosi paljon. Se kiihottaa mua varmaan enemmän, kuin miehiä. Samin elintä niellessäni sain pari kertaa orgasmin :D Samikin sen huomas ja kommentoi muistaakseni "Oho, taisit saada kun tärisit niin kovin" ja mitäs minä sitä salaamaan siinä vaiheessa enää. Yhden kerran kävi tosin nolosti: päätin, että nyt saan elimen kokonaan suuhuni, vaikka vähän väkisin, ja hupsis, blurp, oksu tuli. Ei ole noin käynytkään koskaan aiemmin. Lähellä ollut, mut aina saanut estettyä oksennuksen vaik refleksi tullut. Nyt se vain blurpahti sieltä toisen päälle :D Vetistä onneksi ja osan sain pidettyä suussa, pieni vessatauko siis siinä välissä ja jatkettiin. Hmmm, ehkä yritin vähän liian kovasti :D? MUTTA KUN HALUUUN! Onneks otettiin kummatkin asia huumorilla.

Sami hieroi myös g-pistettäni tällä kertaa. Tuntui hyvältä ja sainkin muutamia siinä, mut välillä teki liian lujasti ja jouduin sanomaan. Otinkin sit jossain vaiheessa Samin kädestä kiinni ja ohjasin itelleni kohdunkaula-klittaorkun. Se oli niistä voimakkain. Olin saanut monia siinä vaiheessa ja alkoi tulla pieni raukeus. Sami halus kuitenkin kovasti naida, joten naitiin vielä, ajattelin et mun ei tarvii saada enää, nauttikoon toinen vain. Vaginani sai Samin elintä siis ekaa kertaa -Samillehan annoinkin nurinkurisesti pyllyä ensin ja sit on leikitty muita leikkejä. Sami työntyi liian nopeasti aluksi, sattui ja huomautinkin asiasta. Jospa jatkossa tajuaa työntyä hitaammin. Elin tuntui aika erikoiselta, se on nimittäin päästä käyrä, ihan kuin g-pistesauvan muotoinen :D En ole sellaista kokenutkaan aiemmin, vaikka monenmoisia muita kaluja tullut vastaan. Tuntui erikoiselta ja hyvältä, mutta en saanut yhdynnässä kertaakaan, ehkä, toivottavasti jollain toisella kertaa :) Yhdyntä ei toisaalta kovin kauaa kestänytkään, sanoin Samille et voi vaan käyttää mua ja ottaa oman nautintonsa ja niin se tekikin, nai lujaa märkää tiukkaa pilluani ja laukes sinne hyvän orgasmin :) Sami on just käynyt testeissä ja ite oon menossa huomenna, joten paljaana voidaan naida jatkossa, ellei Samille tuu jotain muita säätöjä. Ei kovin todennäköistä, sillä se on pitkien suhteiden ystävä.

Erikoista oli tosiaan se, että Sami pystyi heti orkun jälkeen jatkamaan naimista. En ole muita vastaavia miehiä tavannut. Ollaan siis seksuaalisesti aika samankaltaisia :D Sami pystyy laukeamaan useita kertoja peräkkäin, kuten minäkin, mä tosin moninverroin enemmän. Joskus olisi mukava kokeilla pakotettuja orkkuja Samille, siis kipurajaan saakka, ehkä sitten kun tunnen hänet kunnolla ja saan laukeamaan helposti.

Jatkoin siis Samin miellytystä, sillä hän halus laueta vielä myös päälleni. Tuli mieleen ex-tempore ejakuloida Samin päälle yllätyksenä. Mä kun en ollut maininnut mitään taidostani. Käskin Samin tyynyjen päälle lattialle istumaan ja runkkaamaan, ite masturboin sängynlaidalla yläpuolella. Oli ejakulaatiofiilis ja sitä teki mieli jotenkin, orkkuja oli jo kylliksi mut ejakulaatio vielä puuttui. Lisäksi vielä kiihotti yllätysmomentti ja alistavuus. Pian alkoi kuulua litinää ja kämmentä pitkin valui muutama pisara tyynylle Samin eteen. Sami vain totesi "Oho, oletpas sä märkä!". Jatkoin ja hetken päästä nestettä valui ihan kunnolla. Kuten arvasin, Sami hämmentyi, kysyi "Pissasitko sä mun päälle?" Niin. Olenhan mä sen verran kinky, että se ois VOINUT olla hyvin virtsaakin ;D Totesin, että "ei ole virtsaa tämä" ja jatkoin puuhiani, nautin tunteesta, että Sami saattoi olla hieman hämmentynyt. Ejakulaatiota tuli vielä lisää pari satsia, tosin harmitti vähän, ettei sen enempää. Nuolin ejakulaatiotani kädestä ja satiinilakanasta, maistui hyvälle, vähän makealle tällä kertaa, ja sanoinkin sen. Juteltiin seksin jälkeen asiasta ja kerroin sen olevan ejakulaatiota. Sami siihen: "Ai niinpä tietysti! Sun, jos kenen, ois voinu tietysti olettaakin omaavan sellaisen kyvyn". Oli Sami siis ejakulaatiosta kuullut, mut jännä kyllä, ei ollut livenä koskaan ilmiöön törmännyt. Mä siis auliisti kerroin hieman kokemuksiani, oli myös mukava muistella ekoja kertoja, parikymppisenähän vasta aloin ejakuloimaan.

Aamulla Samilla alkoi tehdä mieli kun halailtiin hetki ennen lähtöä, ja sanoin et hän voi kyllä runkata päälleni jos haluaa. Niin tehtiin ja sainkin isot ihanat lastit vatsapuolelleni vielä jäähyväisiksi :) Sitten maistuikin jo yksinolo, mä kaipaan myös ihan omaa aikaa.

Eilen taas sitten Naavaparta halusi kovasti nähdä, ja mikäs siinä, halusin itsekin. Naaviksen kanssa on parasta <3 Hän sai just 2 viikon kesäloman töistä ja juhlistettiin sitä. Pesin anaalini huolella Naavaparran toiveesta. Oma toiveeni taas oli, että videoidaan hieman jotain. Halusin tehdä videon, missä maalaan ja kirjoitan paperille vaginallani -siis kynä vaginassa ja sillä. Sen jälkeen tuli extempore-muitakin ideoita; nähdessäni päänhierojan, teki mieli tehdä video jossa hieron miehen päätä vaginallani; eli siis päänhierojan kahva-osa vaginassa. Ja nähdessäni sima-pullon päätin tehdä videon, jossa nostan sen maasta. Pitäis ihan kunnon treenivideokin ottaa pitkästä aikaa, punnituslaitteella ja painoilla. Juurihan meni rikki punnituslaitteella 12 kiloa :)

Lisäks päätettiin ottaa videota seksistämme, ihan omaan käyttöön. En ole vielä nähnyt videoita, innolla odotan.. Aika rennosti osattiin olla molemmat ja kamera unohtui toisiimme keskittyessä :) Mut välillä muistin kameran, ja oikein tahallani katsoin sitä; ajattelin et tavallaanhan oon nykyisyyden Naavaparran, ja videota myöhemmin katsovan Naavaparran kanssa kimpassa. Ikäänkuin molempien kanssa ;) Kiihottavaa. Oikeastaan kamera toi ennemminkin lisäkiihoketta tällä kertaa, kun ajattelin, ettei sitä kuitenkaan muut näe kuin me, ja Naavaparta on jo nähnyt mut noloimmillani, rumimmillani. Samoin ite oon jo nähnyt noloimmat ja karmeimmat videot itestäni, en usko että mikään video itestäni enää niitä enempää järkyttää :D
Senkin kun nyt tiedän, että oon lihonut, niin ei tuu siitäkään järkytystä.

Saatiin siis taltioitua mun useita orkkuja ja yksi Naavaparran siemensyöksy päälleni :) Videota tuli jotain tunnin verran. Oltiin hieman savuissa siinä vaiheessa kesäloman kunniaksi. Ihanaa seksiä :)

Lopuks vielä halusin ottaa videolle ejakulaationi. Oisin halunnu katsoa, paljonko sitä tulee. Harmi vain, olin ejakuloinut jo naidessa, anaalin kautta jonkin verran. Nestettä en saanut tuoppiin paljoakaan :( Pitää koettaa joku toinen kerta paremmin ja pitää vaikka vähän ejakulaatiotaukoa, silloin nestettä tulee ihan älyttömästi joskus. Hauska nähdä sen määrä ihan konkreettisesti ja vaikka juottaa osa Naavaparralle :) Neste oli ihan kirkasta, niinkuin arvelinkin. Ja maku tällä kertaa ihan hyvä, muistutti oikeastaan hyvin paljon... ummehtunutta koivunmahlaa :D Siis sellaista, joka on päivän-pari seissyt auringonpaisteessa; ei pilaantunutta, mut vähän käynyttä. Maku vaihtelee aika paljon, mut eipä se ole koskaan varsinaisesti pahaa ollut. Maistelin itsekin tuopista. Haluan kyl ehdottomasti kokeilla joskus lypsää itsestäni isomman satsin :) Aika huisia ois joskus saada omia nesteitä analysoitavaksikin, mutta saa nähdä. Veikkaan, että ejakulaationesteen koostumus vaihtelee jonkin verran henkilöittäin ja lisäksi yhden henkilön keskenkin ruokavalion sun muun vaikutuksesta. Mutta virtsaa se ei kyllä selkeästi ole, ainakaan mulla, niinkuin jotkut kiistelevät. Mulla se tulee vaginasta sisältä, sormilla tuntee sen + kuuluu hirveä litinä ennen ejakulaatiota, on kirkasta, maku ja haju suht neutraali toisin kuin virtsa haisee.. virtsalle.

Tuli aikalailla paikat kipeiksi seksistä. Naitiinhan me suuhun, pilluun ja anaaliin, kaikki reiät sai kyytiä :) Spontaanisti kuitenkin vähän myöhemmin teki mieli ottaa Naaviksen penis suuhuni. Tyydytin pitkän aikaa suulla ja käsillä, Naavis oli ihan laukeamaisillaan mut ei lauennut siihen, halus naida ja pyysi kauniisti, annoin sitten pillua vielä vähän lisää, vaikka se oli kipeä. Naavis laukesi sinne sitten nopeasti, oli ihanaa antaa hälle 2 orkkua, itehän olin saanut lukuisia. Ja ei muuta kuin tyytyväisinä nukkumaan!

Oon mä vaan niin onnellinen ja onnekas :) Ja ei ihme, et tunnen itseni mehiläiskuningattareksi välillä :D Onhan tää aika luksusta. Ihanan oloisia miehiä tuntuu olevan enemmän kuin kylliksi, siitä vain sitten valitsen itselleni mieluisimmat. Tosin, kenellä tahansa olis sama tilanne, jos ihmiset olisivat avomielisempiä ja polympia. Kaikilla voisi olla useampi kumppani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)