maanantai 9. toukokuuta 2016

Kiihkeä jälleennäkeminen

Naavaparta oli 4 päivän reissussa ulkomailla työporukalla. Eihän tuollanen yleensä tuntuis missään, mutta nyt kun asutaan naapurissa ja on nähty melko usein, tuli jopa pieni ikävä, vaikka noin lyhyt aika oli. Mullakin oli kyllä tosi aktiiviset 4 päivää, joten ei kerenny kaipailla muuta kuin odotin innolla, että näen taas miehen.

Lauantaina kävin treffeillä erään kivan oloisen naisen kanssa. Oli tarkoitus tavata vain nopeasti, mutta juttu luisti sen verran hyvin, että vahingossa rupateltiin n. 20-24 :D Salaa toivoin, että neiti huomaisi paljaat pillunhuuleni mekon alta avonaisista pikkareista, myöhemmin kävi ilmi että oli kuin olikin huomannut :D Bussimatkallakin toivoin kovin, että joku sattuisi katsomaan haaroväliini... heh, pientä ex-hiipparin vikaa tullu muhun tosiaan. Olkoon kyseinen nainen salanimeltään vaikka Marja. Kääk, muistankohan kohta itekään kaikkia salanimiä :D No, mutta Marja vaikutti mukavalta ja fiksulta, olen ihan uteliaan avoimin mielin mut vieläkään ei ole mitään erityisiä odotuksia vaan katselen miten tässä käy.

Parina iltana miehen poissaollessa mulla oli kiihkeitä hetkiä itseni kanssa. Ei edes sellaista hyväksyvää, hellää rakastelua, vaan pitkästä, pitkästä aikaa oikein himoa itseäni kohtaan. Tykkäsin tunteesta. Niin tuntui tykkäävän pillunikin, aika monta orgasmia sain, en tullut laskeneeksi. Olisipa aina noin hyvää masturbointia :D Kiihko, halu, himo ja vuorovaikutus itsensä kanssa, ei siihen kaivannut eikä tarvinnut ketään tai mitään, ei edes mielikuvia, nautin olostani ja kropastani.

Sit taas pari päivää päätin olla miestä varten selibaatissa. Naavapartahan oli koko 4 päivän reissun ajan laukeamatta. Jälleennähdessä olis tehnyt mieli siirtyä heti sängyn puolelle, mutta siveellisesti vaihdettiin ensin kuulumiset.

Seksi oli hyvää ja taas erilaista; en ymmärrä, miten voikin olla niin ihanaa ja erilaista seksiä aina vain, vaikka on jo 3,5 vuotta toisiimme tutustuttu. Ollaankin sanottu, et meidän suhde ja seksielämämme tuntuvat paranevat kuin hyvä viini vanhetessaan. Toivottavasti mulle myös ihmisenä käy niin :) Ainakin tähän mennessä on siltä näyttänyt! Ulkoinen olemus tietysti rapistuu pikkuhiljaa, mutta sitä mukaa tuntuu tulevan mielentyyneyttä ja viisautta, vaikka itse sanonkin :D Yhä paremmin pystyy hyväksymään oman hautaan saakka kestävän keskeneräisyytensä ja virheellisyytensä ja toisaalta samaan aikaan tapahtuvan myönteisen muutosvoiman ja näiden suloisen syleilyn. Välillä elämä tuntuu niin absurdilta, yllätykselliseltä, vaikealta.. mutta olen alkanut nähdä kauneutta siinä; juuri muutos ja luopuminen on kaunista. Kuin maalaisi taulua, jonka värit muuttuvat jatkuvasti, ja mitä kovemmin koettaa säilyttää kauniin näkymän samanlaisena väenvängällä, sen sotkuisemmaksi se menee. Mutta jos antaa värien virrata ja tyytyy ihastelemaan oman käden ja elämän yhteistyötä, ui myötävirrassa. Pysyvyys ei ole itseisarvo. Ei muuttuvuuskaan. Molempia tarvitaan. Jatkuvaa liikettä, mutta liikkeessä on kotini ja huojuvaan universumin puuhun olen tehnyt pesäni. Huojuntaa, hengitystä, sykettä. Tasaisen epärytmistä tanssia, jossa ei kysytä, tanssitko vai et. Toivon syvästi ja tähtään siihen, että vanhana voisin olla tyytyväinen itseeni ja elettyyn elämääni ja kohdella kanssaihmisiä rakkaudentäyteisen empaattisesti, oli ulkoinen tilanne mikä tahansa.

Hups, lipsahti vähän hipahtavaksi :D Niin, oli tosiaan kiihkeää seksiä eilen. Naavaparta miellytti mua hetken. En muista enää alkuseksistä paljoakaan, klitorisorkun taisin saada ensimmäisenä. Naavaparran kainalo tuoksuu ja maistuu huumaavalle. Pähkinää. Mulle on kehittynyt milteinpä fetissi nuolla ja imeä Naaviksen kainaloita. Hänkin näyttää kiihottuvan siitä paljon, vaikkei ole myöntänyt kunnolla, mutta tunnen kyllä peniksen liikahdukset.. Kenties mä tarvitsen testosteronia ja imen sitä hien mukana kuin kannukukan rottaeläin imee mettä ja kakkaa kannukukkaan vastalahjaksi? Paitsi että mä imen miehen hiet, ja annan omaa mettäni kielellensä. Ehtymätön, hitaasti pulpahteleva lähde syvältä sisuksista.

Otin Naavalta suihin todella pitkään ja keskittyneesti, välillä vaihdellen vähän tyyliä ja kiusoitellen. Halusin viestittää koko olemuksellani; Rakastan sinua, haluan sinua. Tuntui, että viesti meni perille sanattomasti. Katsottiin toisiamme paljon silmiin ja voi kun mä sykähdyn Naavaparran tuikkivasta katseesta ja lempeästä hymystä! Himo jylläsi kaikkialla mussa, himoa ja hillintää, malttia. Näin, että miehellä samat fiilikset. Kiusoittelin miesparkaa aivan orgasmin rajalle, tiesin että hetkenä minä hyvänsä voisin laukaista elävän elimen, jos haluaisin. Teki mielikin kovin runkata, imeä, lypsää mällit ulos. Mutta toisaalta vielä enemmän teki mieli saada tuo kova, kookas elin sisääni, muistaa taas, miltä se tuntuu, 4 päivän tauon jälkeen. Jopa hirvitti vähän; se näytti niin suurelta.

Isolta se tuntuikin! Nousin ratsaille, laskeuduin hitaasti ottaen peniksen yhä syvemmälle itseeni. Tuli pieni neitsytorgasmi ensityönnöllä. Tuntui tosi hyvältä, ratsastin hitaasti nauttien, voimakas orkku jäi kuitenkin sillä kertaa ratsastaessa saamatta. Halusin nimittäin miehen päälleni ja vaihdettiin asento lähetyssaarnaajaksi. Siinäkin sain neitsytorkun, voimakkaamman sillä kertaa. Takaapäin naimiseen, ja myös siinä tuli emätinorgasmeja. Hah, joskus väitin, että mä en vaan saa takaapäin! Nykyään se on yks orgastisimmista asennoista, en tiedä edes mitä on tapahtunut mutta jokin "hana" aukesi sen suhteen.
Halusin miestä kaikissa asennoissa. No, ihan nyt ei kaikissa asennoissa naitu, mutta kyljeltään myös, siinä on ihana kun mies puristelee tissejä samalla ja muutenkin jotenkin härski asento. Sain muistaakseni ihan kevyen orkun siinä, mut en voimakasta.

Lopuks takaisin lähetyssaarnaajaan, vähän muunnettu versio, missä pidän haarojani levällää, "tarjolla". Se on miehen yks lemppareista. Yleensä se ei toimi niin hyvin ejakulaatioasentona, mut tällä kertaa toimi. Heti tuntui tosi hyvältä ja mies nai lempeän hitaasti. Ejakulaatioita tuli paaaljon! Eikä mitään tavallisen hyviä ejakulaatioita, vaan ne tuntuivat eilen aivan mahtavilta. Paremmilta melkein kuin hyvät orkut :O Mies vetäisi useamman kerran kyrvän ulos juuri oikealla hetkellä, jolloin saatiin nähdä kunnon ryöpsähdyksiä ja nesteen lentävän. Yleensähän ryöpsähtää reisille/lakanalle vain, mutta ei purkaudu kaarena jos on jotain sisällä. Multa pääsi joka kerta tahaton kiljahdus, tuntui ihanalta tuo nopea peniksen ulos ottaminen, vähän siltä kuin pillu tulisi mukana, mutta hyvällä tavalla. Ja noh, tulihan sieltä osa pillusta; vaginan nesteet, vaikka itse lihat jäi sisään ;D Tulikin ihan järkyttävän kokoisia länttejä lakanaan. Mies hieroi jokaisen ejakulaation vartalooni todella kiihkeästi. Se, jos mikä kiihotti mua. Sain pari orkkuakin siitä, kun mies hieroi ejakulaatioitani tisseihini, naamaani, jalkoihin, vatsaan.. kaikkialle. Sitähän riitti leviteltäväksi. Oli ihan mielettömän hyviä ejakulaatioita tällä kertaa <3
Mies tietysti myös buustasi kiihkoani lisää "haukkumalla" mua kiimaiseksi läpimäräksi, ejakuloivaksi huoraksi sun muuta.

En osannut päättää, mihin haluan spermat. Sisään, suuhun, naamalle, joka paikkaan. Ajatus mällien saamisesta suuntäydeltä viehätti kuitenkin tosi paljon ja kuin lukien ajatukseni mies komensi mut yhtäkkiä kontilleni eteensä. Pian laukesikin suuhuni ja tosiaankin tuntui siltä, kuin olisi tullut koko suu täyteen, ihan kuin ois mukillisen spermaa juonut, vaikka ei sitä tietenkään ihan niin paljoa voinut olla :D Iso, monisykäyksinen lasti joka tapauksessa ja selkeästi tunsin ja huomasin, että oli hyvä, voimakas orkku. Mies kyllä sanoikin, että olipa hyvä orgasmi!

Nukahdettiin tahattomasti seksin jälkeen hetkeksi, mut pian heräsin ja raahauduin naapurirappuun kotiini nukkumaan -aikaiset aamut kummallakin, joten parempi nukkua omissa sängyissään, vaikka ois niin paljon tehnyt mieli nukkua vierekkäin :) Mut parempi niin, kun oli jo aika hurahtanut taas yhteen yöllä ja muutenkin siis vain muutama tunti aikaa nukkua..


En mä osaa sanoin kuvata, mutta oli taas niin ihanaa ja huikeaa seksiä, että ollaan kummatkin oltu tosi hyvällä tuulella tänään ja laiteltiin kivoja tekstiviestejä :P
Tajusin myös tänään, että olen ihan himskatin onnellinen. En muista, milloin on viimeksi ollut ns. huono päivä. Joskus oli hirveää vuoristorataa. Totta kai tulee haasteita ja vaikeita hetkiä elämässä, mutta oon myös oppinut tasapainottelemaan, ottamaan rennommin, nauttimaan täydemmin ja olemaan terveesti itsekäs. Suhde Naavaparran kanssa antaa ihan mielettömästi voimia ja iloa ja tiedän, että näin hyvät suhteet todellakin ON mahdollisia, miksei myös muiden kuin Naaviksenkin kanssa :) Mitään kiirettä ei ole, mutta kyllähän useampikin todella hyvä ihmissuhde kelpaisi. Seura seuran takia vain sen sijaan; ei kiitos (paitsi poikkeustapauksissa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)