keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Suikkari

Mies miellytti mua viimeks niin ihanasti, että halusin tehdä vastapalveluksen. Ei ollut tarkoitus kylläkään tänään, koska olin rättiväsynyt ja tulin hikisenä suoraan harrastuksesta. Unohdin kuitenkin avaimet kotiin, joten piti mennä pyytämään oven avausta. Mies oli sattumoisin just runkkaamassa ja kainosti vihjasi, josko voisin miellyttää. Harmi vain, mulla oli jostain syystä tosi epävarma olo itsestäni. Aloin kuitenkin ottaa suihin ja runkata "työnä", ihan vaan kun halusin miellyttää ja lupasin, vaik itseäni ei oikein huvittanutkaan väsymyksen takia. Otin todella pitkään ja rauhallisesti suihin, tasaisella tahdilla, vaikka mies koetti saada mua kohentamaan tahtia, en suostunut. Sanoin, että mulla ei ole mikään kiire, kiusoittelin. Imin kyrpää, jatkoin varren runkkaamista samalla tasaisella hitaalla tempolla. Tunsin, miten miehen kiihotus kasvoi äärimmilleen, hän oli koko ajan ihan laukeamisen rajoilla. En silti nopeuttanut yhtään. Lopulta mies laukesikin verkkaiseen tahtiini, suuhuni ison lastin. Kuulemma oli uskomattoman hyvä orgasmi. Niin olen arvellutkin, että hidas tahti takaa lopulta paremman orkun, vaikka vaatiikin hieman kärsivällisyyttä. Tulipahan nyt todistettua. Kenties oli jopa parempi orkku kuin pilluun, vaikka mies väittää, et pilluun laukeaminen ois kivointa ja sais parhaat orkut. Jotenkin kuitenkin veikkaisin, että paraskaan pillu ei vedä vertoja parhaalle suihinotolle? Vaihtelu tietysti virkistää, joten molempi parempi ja ehkei mun kannata pilluni puolesta mustasukkainen olla.

Silti jäi jokin ihme epävarmuus vieläkin. En edes viitsi sanoa, mitä kaikkia ikäviä ajatuksia päähäni tuli. Muunmuassa sellaista, et oiskohan mies sittenkin saanut runkkaamalla vielä paremman orkun ja et esittikö vaan mun mieliks ilahtunutta kun ilmaannuin paikalle ja oikeasti ois mieluummin runkannut jnejne. Ikäviä, typeriä ajatuksia. Sellasta sattuu, kun olen umpiväsynyt.
Mut saipahan kerrankin mies pelkästään kunnon miellytyksen; mä en saanut yhtään orgasmia.

Pitäis masturboida vielä et saisin hyvin unta ja mieliala kohenisi, mut jotenkin ei huvittaisi, vaikka märkäkin olen kun himot heräs miestä miellyttäessä. Tunnen itseni niin epäviehättäväksi tällä hetkellä, ettei huvittais edes masturboida. Ja tiedän, että on outoa tuntea itsensä huonoksi juuri, kun on saanut toisen nautinnosta sekaisin. Mut nää on mun päänsisäisiä juttuja, eikä juurikaan liity reaalimaailman :D Nyt siis nukkumaan ja jospa aamulla ois nämä fiilingit tipotiessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)