sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Mörköjen kanssa kimppakivaa

Valot pois, pimeässä peiton alla, möröt sängyn alta hiipivät viereemme kimppailemaan. Egoni pieni kuin muurahaisenpaska ja voimaton, tarpeeton, kiukkuisena huutaa kuin mini-Hitler jolta on vaiennettu ääni. Hurjaa, joskin kiihottavaa, kaikki tunteet läsnä valtoimenaan, niin intensiivistä, että pelkään kuolevani hapenpuutteeseen, pakko pysähtyä välillä; käskeä, älä silitä. Välillä pakko vetää peitto pois päältä ja avata silmät, palata tuttuun ja turvalliseen nykyhetken todellisuuteen. Sitten taas vajota lapsuuteen, lapsuuden ja aikuisuuden tanssiin hurjan kieppuvaan, outoon, kummalliseen, jo tutuksi käyneeseen maailmaan.

Noh, tuo oli sellaista symbolikieltä tämänpäiväisestä, koetan suomentaa selkokielelle. Ymmärrettäväksi, voisi sanoa, mutta epäilen vahvasti, ymmärtäisikö kukaan. Saa hihkaista!

Huh, mikä viikonloppu! Taas niin paljon tapahtunut sekä pääni sisällä, että sen ulkopuolella havaintopiirissäni, etten tiedä mistä alottaisin, miten selittäisin, tai mitä tallettaisin. Osa jo unohtunutkin luonnollisesti.

Perjantaina.. öö perjantaina, mitä mä oikein tein? Naitiin, oli hyvää seksiä, mutta yhtäkkiä en muista mitään siitä. (Noloa, piti soittaa miehelle ja kysyä mitä tehtiin :D). Noniin, nyt siis paremmalla muistilla. Torstaina piti olla treffit erään netistä löytämämme naisen kanssa, mutta hän ei sitten ilmaantunutkaan paikalle, olikin ilmeisesti huijari, joku runkkari-kusettaja mies varmaan :/ Eipä haitannut, meni naimiseksi ja siitä kirjoitinkin jo.

Perjantaina käytiin viikkolenkillä (juostaan kerran viikossa yhdessä) ja sen jälkeen mies ehdotti, että otettais videolle naimistamme. Hyvä ajatus, mutta mulle iski hetkellinen epävarmuus kun olen lihonut. Pääsin kuitenkin sen yli, ja ajateltiin kuvata touhujamme ihan harjoituksen vuoksi, ja laittaa vaikka kamera pois päältä jos häiritsee. En kerro sen tarkemmin, mitä tehtiin, sillä tarkoitus ois pistää videot tänne, jos saadaan niistä muokattua kasvot sumeiksi. Yllätyin, miten hyvin sitten kuitenkin pystyin vapautumaan ja oli hyvää seksiä! Kameran tuijotus ei häirinnyt paljoa. Välillä jopa kiihotti; esimerkiksi kuusysissä mietin, miten tavallaan harrastan kimppakivaa nykyhetken miesystävän ja tulevaisuuden miesystävän kanssa, sillä katsoin kameraan välillä ja kuvittelin, miten tulevaisuuden Naavaparta seuraavana myöhemmin näkee mut. Orgasmejakin oli melko helppo saada, kiitos siitä maailman ihanimmalle miellyttäjälle :) Jossain vaiheessa sain tosi voimakkaan orkun, mutta harmikseni se ei tullut videolle, muisti oli loppunut kännykästä. Vaihdettiin kameraan, tuli ihan hyviä pätkiä, mutta harmitti kun siitäkin jäi osa pimentoon, kamera ei osunut kasvoihin ym.

Kokonaisuudessaan olin kuitenkin hämmästynyt katsoessamme videoita jälkeenpäin: yllättävän kiihottavaa katsoa itseään, välillä noloakin, omat ääneni ja ilmeeni nolottivat vähän. Tajusin myös, että kun videosta muokkaa kasvot pois, siitä lähtee ainakin puoli iloa :/ Valitettavasti en silti kehtaa laittaa videoita kasvojeni kera nettiin. Yllätyin myös, etten näyttänyt lähellekään niin pulskalta kuin peilistä. Katsoin videoita vähän hämmentyneenä; noin hyvältäkö muka oikeasti näytin?? Olin varautunut paljon pahempaan, sillä voin vannoa, musta on aivan kamaliakin videoita, sellaisia mistä itsetunto romahtaa hetkeksi vain voidakseen kasvaa aivan pohjalukemista uudelleen terveemmäksi.

Perjantaina ei sitten muuta tehty nainnin ja videoiden katsastuksen jälkeen, sillä la aamuna mulla oli aikainen herätys treffien takia. Menin erään naistenmiitissä tapaamani uuden kiinnostavan tuttavuuden luokse opettelemaan erästä liikuntaharrastusta. Tämä nainen, olkoon salanimeltään Pihla, opetti mulle liikkeitä aluksi. Päälläni oli hieman vihjaavasti minishortsit ja pitsitoppi ilman rintaliivejä, nännit näkyivät kivasti lävitse. Liikkeet olivat sen verran raskaita, että nyt on yläkroppa vähän jumissa. Tämän jälkeen juteltiin hyvä tovi -aihealueita laidasta laitaan ja oli luontevaa jutella, joskin ujostutti samalla. Sit tämä nainen kysyi, haluanko tulla sidotuksi, mikäs siinä, mutta ihan vaatteet päällä hän sitoi yläkroppani, kiva fiilis, joskaan en heittäytynyt siihen, vaan rupattelin samalla. Juteltiin vielä lisää, oli mukava ja kotoisa fiilis, halusin häntä myös, mutta en kehdannut tehdä aloitetta. Vasta lähtiessäni halasin, ja kun Pihla vastasi siihen hyvin, uskaltauduin suutelemaan. Tunsin intohimoa välillämme. Piti halata ja pussata kaulaa vielä uudestaan ennen kuin lähdin. Pihla sanoi kyllä haluavansa tavata lisää. Mukava kuulla, etten melko diipeillä jutuillani säikäyttänyt häntä, puhuttiin pintapuolisesti lapsuudentraumoista ynnä muusta ei-niin-tyypillisestä ekojen treffien matskusta.

Hellin olin kutsunut lauantaiksi saunomaan jo aiemmin, mutta hän oli tapansa mukaan epävarma tulostaan ja ei lupautunut mihinkään. Lopulta kuitenkin Helli laittoi viestiä, että ehtisi sittenkin saunaan. Olis tehnyt mieli kovin, mutta säästin illalle, ajattelin että ties vaikka tulee kimppakivaa Hellin kanssa. No, ei tullut kimppaa, mutta lähelle, oikein hyvää totuttelua ja lämmittelyä, uskoisin, että ensi kerralla tutustutaan hieman vielä intiimimmin :)
Saunassa juttu luisti ja uskaltauduin pyytämään Hellin pää syliini. Mies siis taaimmaisena, minä nojasin hänen syliinsä, ja Helli nojas mun syliini. Sit niinkin, että kutsuin Hellin miehen toiselle reidelle, maatiin vierekkäin miehen sylissä. Ovelasti lähdin viilettelemään ja jätin heidät kahden tuolla lailla, ja hyvin viihtyivät hetken aikaa. Mulla ei tullut yhtään mustasukkaista tai ulkopuolista fiilistä, päinvastoin oli ihana ja tosi läheinen,  yhteisöllinen olo, vai pitäisikö sanoa rakkaudellinen? En oikein tiedä edes sanoja kuvaamaan niitä fiiliksiä. Koska rakkaudelta se tuntui, mut ei kai se voi sitä olla, kun en ole vielä Hellillekään sanonut rakastavani? Toisaalta, ei kai siinä aikarajoja ole; jos rakastaa, rakastaa.

Mentiin miehen asunnolle, omani kun oli sotkussa, olin pyytänyt Hellin Naavaparran luo. Ja enpä näköjään kerennyt siivota koko viikonlopun aikana :D Kerkee sitä myöhemminkin! Tehtiin siis herkkuruokia Naavaparran luona yhdessä. Syöpöteltiin ja katsottiin Kosmosta samalla. Sauhuja Helli ei halunnut, harmi, olis voinut auttaa vapautumaan, mut hän oli just pari päivää sitten ottanut. Hyvä pitää omat rajansa :) Arvostan suoraan sanomista ja jämäkkyyttä. Jossain vaiheessa sanoin, voisinko hieroa vibraattorilla Hellin kipeää selkää, kun hän oli siitä maininnut. Puolustelin, että ei mitenkään seksuaalisesti, vaikka härskiltä kuulostikin. Hetken päästä pyysin miehen avuksi hieromaan ja hierottiin yhdessä. Helli näytti tykkäävän.

Sit nostin Hellin sohvalle syliimme, asettauduttiin mukavasti pienelle sohvalle kolmestaan ja koetettiin katsoa Kosmosta, multa meni kyllä ihan ohi senkertainen jakso :D Yllättävää kyllä, en tullut yhtään kateelliseksi miehen hyväillessä varovaisen viattomasti Helliä, päinvastoin samastuin miltä se mahtaa tuntua ja kiihotuin kunnolla. Tuntui ihanalta, että Helli sai huomiota ja hellyyttä. Olin vähän yllättynyt, sillä olin varautunut käsittelemään mustasukkaisuutta, ulkopuolisuuden kokemusta ja muita ikäviä tunteita, mutta ei niitä tullutkaan! Siliteltiin Helliä yhdessä, mies silitti välillä myös mua samalla. Kysyin, mikä fiilis Hellillä on. Hän tunnusti, että aika hämmentynyt olo, tuli ihan puun takaa. Ristiriitaisia tunteita. Hah, kuulostipa tutulta. Juteltiin, sovittiin ettei edetä pidemmälle, kun Hellillä oli vähän outo olo.

Jonkin ajan päästä puettiin ja alettiin lähteä kapakoita kohti. Ei löytynyt kuitenkaan kivaa, halpaa tanssibaaria, joten käveltiin parisen tuntia Helsingin yössä ja käytiin välillä istumassa kapakassa. Puhuttiin, ja naurettiin, tunsin kipinää olevan kaikkien meidän välillä, luottamuksen ohuiden säikäiden vahvistumista, kutomista yhdessä. Helli oli vähän suruissaan, kun hän oli halunnut nähdä tapailemaansa miestä sinä iltana, mutta se sitten peruikin. Käsiteltiin kuitenkin hyvin näitä asioita ja Helli sai meiltä neuvoa ja tukea. Tulee Hellin kanssa jotenkin tosi äidillinen olo. Jollain hassulla tavalla tuntuu, kuin hän oisi tyttäremme, vaikka ikäeroa ei ole kuin pari vuotta :D Mutta ihana fiilis. Eihän siinä ole mitään insestistä&pedofilististä, jos 2 aikuista ihmistä kokee hoivaamishalua ja "vanhemmuutta" kolmatta, täysi-ikäistä ja järjissään olevaa henkilöä kohtaan.

Käytiin myös leikkipuistossa karusellin pyörteissä. Lopuks käveltiin rautatieasemalle, juttu luisti ja puhuttiin aika syvällisiäkin, kumma kyllä koko illan aikana mulle ei tullut yhtään huonoa fiilistä. Helli kysyi vähän arkaluontoisiakin asioita; jostain syystä kysyi, olenko saanut ejakulaatioita. Pakkohan se oli tunnustaa, mutta onneks Helli ei näyttänyt loukkaantuvan totuudesta, vaikkei ollut itse saanut. Kerroin et itelläkin "padot aukesi" aivan yllättäen, et se on mahdollista missä iässä vaan. Mies myös törkeesti meinas alkaa kertomaan mun silitysorkuista, säikähdin, mut hän ilmeisesti vain kiusoitteli. Tökkäsin miestä käteen ja koetin vaihtaa puheenaihetta ja onneks mies sanoikin vain epämääräisesti, että "joskus se syttyy nopeasti silittelyistä ja on sitten melko helppo miellyttää". En tiedä, oisko se liikaa sulatettavaa Hellille, että sopivassa mielentilassa orkkuja vaan satelee mulle ja saan hyvin eri tavoin. Ehkä parempi, että hän saa sen tietoon sitten kun niin sattuu käymään. Olen kai liian myötätuntoinen, kun haluaisin suojella Helliä kaikelta tiedolta, mikä saattaa loukata. Toisaalta kerron kyllä rehellisesti, jos hän kysyy.. Mut Helli on muutenkin aika epävarma itsestään, niin en halua lisätä sitä. Hän potee muunmuassa tissikateutta rinnoistani. Oon koettanut sanoa hälle, ettei tarvii olla kateellinen; ollaan erilaisia, mutta kumpikin aivan ihania, Helli on kuin suloinen merenneito. Mut tosi hyvä, kun Helli kertoo avoimesti tunteitaan ääneen, arvostan! Varmasti itsekin olen luonut avoimuuden ilmapiiriä -itehän tämän "aloitin" ja Helli on nopeasti lähtenyt samalle, rakentavalle linjalle. Helli on suloinen, aukeamassa oleva kukka, jota miehen kanssa voidaan yhdessä kastella ja hoivata, antaa sen aukeilla omaan herkkään tahtiinsa <3 Mulla ei ole mitään kiirettä. On ihana seurata toisen kasvua vierestä ja kenties olla tukemassa siinä. Ja toki kasvan itsekin jokaisen ihmissuhteen myötä.

Lähtiessä halattiin kaikki kolme pitkään. Mulla oli melkoinen himo, en ollut saanut eilen yhtään orkkua, olin jotenkin vähän jännittynyt ja keskityin Helliin, en edes koettanut uppoutua omiin fiiliksiini. Oli tarkoitus naida villisti kotiin päästyämme aamuyöllä, mutta unetti aivan kamalasti, olen kai tullut vanhaksi ;D Otettiin pienet sauhut, jos se ois piristänyt, mut sen sijaan nukahdin aivan väkisin sarjaa katsoessamme. Sanoin, enemmän ehkä itselleni pahoitellen, että järkevämpi säästää seksi seuraavaan päivään, en kertakaikkiaan pysy hereillä. Nukuinkin aivan superhyvin ja sikeästi, oli ihana nukkua taas ihokkain toisessa kiinni. Aamulla oli kummallakin seksi mielessä, mutta tehtiin aamutoimet kaikessa rauhassa.

Pyysin miestä hieromaan vaginaani, veikkaan, että se on vähän jumissa treenin myötä ja siksi en tänään saanutkaan kuin 10kg punnituslaitteeseen lukemaksi lantionpohjanlihastreenissä (viime ennätys liki 12 kg, ylitin itseni silloin). Tämä tosin toteutettiin vasta alun hempeilyjen jälkeen.

Otettiin siis sitten kuitenkin sauhut, halusin rentoutua oikein kunnolla. Kohahti päähän. Halusin olla KERRANKIN pimeässä peiton alla, hih :D Se on kaukana meidän normiseksistä, kai vaihtelu virkistää tässäkin asiassa. Yllätyin, miten vahvasti mielikuvat ja ajatukset valtasivat pään täydellisessä pimeydessä. Tuntui, kuin oltaisiin salassa, piilossa pahalta maailmalta, vain me kahden. Nostalginen muisto lapsuudesta; maja, yhteisyys. Mies hyväili mua peiton alla, olin tosi herkkänä niin fyysisesti kuin psyykkisestikin ja orkku tuli nopeesti. Huh miten voimakkaita tulikaan, tuntui etten saa henkeä kun hengästyin niin kovasti ja koko kroppa tärisi ja nytkähteli, etenkin vatsa jännittyi niin, että koko vartalo kouristui mukana. Niin rakastettu olo. Kuitenkin lapsekas olo, nostalginen, jotkin oudot tunnesekamelskat lapsuudesta. Taas tunsin vajoamisen yhä varhaisemmaksi olennoksi, mutta tällä kertaa en antanut sen häiritä. Säilytin kuitenkin tietoisuuden itsestäni hyvin, tiesin että voisin vetäistä peiton pään päältä milloin vain ja palaisin tosimaailmaan. Jossain vaiheessa mies alkoi taputtaa hellästi pyllyäni; se oli viimeinen pisara :D Pyllyn taputtelu herätti mussa jotain ..todella varhaista ja voimakasta, en aluksi tajunnut mistä ne vahvat tunteet ryöpsähtivät, äärimmäinen nostalgisuuden ja de ja vu:n tunne päällimmäisinä. Purskahdin hervottomaan itkuun. Tajusin, että se liike on tuttu lapsuudesta --ei, vaan ihan vauvuudesta, lohtua? Mutta mitä, miksi, röyhtäyttämistä? Täh, pepulleko vauvoja taputellaan :D? Häh, miksi ihmeessä? Miksei vaikka yläselkään. Jokatapauksessa tuntui hyvältä, todella hyvältä, orgasmista alkanut, mutta holtittomaan itkuun muuttunut itku muuttuikin lennossa takaisin orgasmiksi kyynelten kera. Tuli mieleen, että lieköhän moni "aikuinen lapsi" hakee ja kaipaa tuota vauvoille syystä tai toisesta tehtävää rauhoittavaa pepulle taputtelua piiskauksessa ja läpsimisessä ;D Kyllä mekin sitten myöhemmin seksisession aikana harrastettiin aikuisten pepputaputtelua, eli mies läimi pyllyn punaiseksi.

Jossain vaiheessa tuli niin tukala olo ja en meinannut saada henkeä, hyperventiloin ja hapenpuute aiheutti jo päänsärkyäkin, että piti pyytää miestä lopettamaan kaikki kosketus hetkeksi ja mun päänsisään porautuminen ja samoin heitin peiton pois ja hengitin oikein kunnolla syvään raikasta ilmaa. Juteltiin hetki, tulin makaamaan miehen päälle. Tuli täydestä sydämestä tunne, halusin pyytää kunnolla anteeksi. Aika vaikeaa se oli. Pyysin anteeksi sitä, että elän ja tunnen niin vahvasti, että mun maailma on niin hallitseva ja välillä peittää alleen miehen maailmaa, miten kovasti haluaisin antaa tilaa. Ja että ois varmaan kiva, että edes orgasmit ois selkeitä ja normaaleja, mutta kun niissäkin usein "flippaan" ja itken esimerkiksi ja tulee monta tunnetta yhtäaikaa. Mies onneksi antoi anteeksi, hetken pelkäsin ettei annakaan, että myöntää mun olevan liian hankala.

Jatkettiin seksiä pienen hali-juttelutuokion jälkeen. Jotenkin olin päässyt taas aikuisemmalle tasolle, ei tullut enää uppo-outoja fiiliksiä ja ajatuksia. Mies hyväili rintojani. Oi että kun tuntui taivaalliselle! Oikeata, herkempää rintaa hyväillessä orkkuja tuli helposti. Vasenta rintaa hyväillessä sain hetken "levätä", sanoinkin että se on rauhallisempi puoli minua. Vasenta rintaa hyväillessä kiihko kasvoi ihanasti pikkuhiljaa, tasaisesti, ei niin räväkästi ja rajusti kuin oikean rinnan kanssa. Vitsillä mietin, että on mussa aika monta naista samassa, välillä tuntuu melkein kuin pala palalta oisin eri naisia/persoonia. Ehkä psyyke ja kehonosat kasvavat eri tahtiin; osa minusta on ikäänkuin jäänyt 2v, osa 20v, osa 25v tasolle ja koko prosessi, ihmisolio, elää ja muuttuu koko ajan, kuin kupliva keitto, johon voi lisätä vain teelusikallisen kerrallaan lisää aineksia. En jaksanut paljoa selittää fiiliksiä ja ajatuksiani, sanoin vain "se onkin rauhallisempi rinta" :D Kun vasenta rintaa hyväilemällä orkku vihdoin tuli, se oli jotenkin syvempi, laajempi, vaikka sen tuottamisessa kestikin hieman pidempään.

Oli aikalailla täysi läsnäolo, vapautuminen, himo. Mies siirtyi alapäähäni, hän kuvaili ensin, miten aikoo nuolla mua. Sepä oli niin kiihottavaa kuultavaa, että orkku tuli ja jatkui miehen siirtyessä klitorikselle. Klittaorkut oli ihania, mies vain jatkoi samaan tahtiin nuolemista kun tulin, orkku jatkui pitkään ja alkoi tuntua polttavalta, mut mies vain jatkoi. Ihana tunne :) Mulle onkin tullut sellainen mieltymys, et välillä tykkään kun stimulointia jatkaa yhtä vahvana orkun tultuakin, se tuntuu raa´an ihanalta. Klitan kimpussa kiusoiteltuaan mies alkoi hieroa vaginaani. Aluksi ulkopuolelta, aivan uloimpia lihaksia, jotka tuntuvat vaginan ulkopuolella asti, häpyhuulien alla. Saadessani orkun, mies sanoi vitsikkäällä äänensävyllä: "Älä jännitä, lihaksia pitää hieroa ihan rentoina". Nauratti. Koetin kyllä olla aivan rento, mut minkäs mahtoi kun hieronta sai aikaiseksi orkkuja väistämättä.. Mies totesikin hetken päästä: "No, ehkei se haittaa jos välillä jännität, jumit lähtee sillä lailla.." Totesinkin miehelle, et hän saa availla noita "jumeja" niin kauan, kunnes niitä ei enää ole, antaa mulle siis orkkuja kunnes en enää saa. Naurettiin molemmat; siinähän meniskin aika kauan ;D

Mies siirtyi hieromaan yhä syvempää ja juuri kuten olin toivonut, kävi läpi kaikki kohdat vaginastani hellästi hieroen yhdellä ja kahdella sormella. Oikea puoli vaginasta oli herkempi ja enemmän "jumissa", orkkuja tuli helposti. Mutta yksi kohta, vasemmalla puolella syvällä, tuntui sen verran rennolta, että sitä sai hieroa aika kauan, ennen kuin orkku tuli. Kun en saanut enää niin herkästi orkkuja, mies otti järeämmät aseet käyttöön ja venytteli kolmella, lopuks jopa neljällä sormella. Siten, että 2 sormea oli kummastakin kädestä, joilla hieroi seinämiä hellästi. Todella hyvä lihashuolto siis venytyksineen ja hierontoineen! Kyllä olikin rento ja tyydyttynyt olo sen jälkeen. Pohdin, onko oikeasti yksi syy treenanneena orgasmiherkkyyteen se, että lihakset on enemmän tai vähemmän jumissa ja herkät ja kun niitä sitten hieroo, tulee orkkuja helposti. Totta kai myös vilkastunut verenkierto ja hermoyhteydet vaikuttavat, mut oisko tuossa myös yksi syy..

Mies totesi, miten litisevän märkä olen. Ja kuulemma sain orkkuja helpommin silloin, kun hän nuoli mua lutkuttavalla äänellä. Jännä, en ole itse huomannut, mikähän siinäkin on? Mies on havainnut musta kyllä pelottavan paljon asioita.. Pohdinkin, että olen kuin lelu hänelle, josta voi löytää uusia toimintoja ja ohjelmia ja opetella käyttämään ja ohjelmoimaan sitä. Vitsailin, että naisia on sekä käyttöesineitä, että leluja. Käyttöesineitä voi vaan käyttää, eikä niiden nautinnosta tarvitse huolehtia, ne haluavat vain olla hyödyksi. Kumpiakin silti tarvitaan. Heh, vähän naisia esineellistävää.. Mies myönsi, että olen kyllä vähän kuin monimutkainen lelu ja projekti, mutta hän myöskin rakastaa mua, eikä siksi vaihda uuteen leluun. Ihminen on kyllä kuin monimutkainen tietokone. Joskus ajattelin, että se on kauhea ajatus, mut nykyään musta se tuntuu aika kauniilta. Ollaan yhtä ja samaa, jopa koneetkin. Järjestelmiä. Yksilöllisiä organismeja, jotka kuitenkin liittyvät kaikki toisiinsa ja tarpeeksi kaukaa katsottuna ovat vain harmaata massaa.

Yhtäkkiä mies alkoi työntymään sisääni, litisytettyään märkää pilluani sormillaan ja olipas se kyllä märkä! Tuntui todella hyvältä. Sainkin sitten neitsytorgasmin, jännästi vasta peniksen työnnyttyä aivan syvälle, kun joskus neitsytorgasmi alkaa jo suuaukolta. Alkuyhdyntä menikin aikalailla orkkuillessa ja kiihotti vielä lisää, kun mies sanoi miten hyvältä tuntuu ja puristaa lujaa.

Naitiin eri asennoissa, välillä mies nuoli lisää ja laittoi mut ottamaan suihin. Tää oli taas vaihteeksi niitä kertoja, kun orkkuja sateli mulla, en todellakaan laskenut, mutta lukuisia, lukuisia :) Koko seksi ihanaa euforiaa ja onnea. Mies totesi, et melko erikoista oli, kun sain neitsytorgasmejakin pari kertaa, uudelleen työntyessäkin. Lopuks otin mieheltä suihin ja sivelin kiveksiä samalla. Mies istui ja otin suihin kontillani, kiva asento. Mies halus vaihtaa siten, että makas selällään ja mä katsoin silmiin, hän halus nähdä kasvoni. Tuntui ihanalta miellyttää ja miellytinkin mielestäni hyvin. Spermaa ainakin tuli paljon suuhun :) Jatkoin hellästi peniksen imemistä laukeamisen jälkeen ja kumma kyllä, se pysyi puolikovana aika kauan, pohdin jo innostuuko mies uudelleen mut sit hän halus et tuun päälle makaamaan.

Makoiltiin ja juteltiin hetki. Mies halus jostain syystä haistaa pillumehujani, kehotin myös maistamaan. Hän yllättyi, miten märkä se vieläkin oli. Täysin yllätyksenä mies alkoikin työntyä uudelleen sisääni, kiihottui niin paljon lähikontaktista pilluun. Naitiin uudelleen, enää en ollut ihan ilotulituspäällä, mutta sain jokusen orkun ja ejakulaatiota teki kovin mieli. Mies laittoikin sitten pyyhkeen alle kaksinkerroin ja antoi mulle ejakulaatioita ihanasti. Ois pitänyt laittaa pyyhe kolminkerroin, sillä läpi meni läikkä lakanoille. Naavaparta laukesi vaginaani samalla kun antoi mulle ejakulaatioita. Kuulemma oli yllättävän hyvä orkku, vaikka oli jo lauennut kerran hetkeä aiemmin :)

Sit vielä herkuteltiin ja katsottiin Braking Badia. Olen onnellinen <3

Viikonloppu piti sisällään paljon, eikä tuo "mörköjen" eli lapsuudentraumojen ja merkityksellisten tunteiden mukaantulo sänkypuuhiin ole myöskään välttämättä huono asia. Pelottavaa, outoa, ja kuumottavaa välillä, mutta musta tuntuu, että se tekee ihan hyvää psyykeelleni, seksuaalisuuden avulla käsitellä ja kesyttää mörköjä. Ja vitsailtiin miehen kanssa, et sillon kun mulla nousee voimakkaat tunteet pintaan, se on vähän kuin ruma, pelottava, voimakas mörkö käskisi: "Nyt miellytä". Onneksi vastapainona on myös ihan "normiseksiä", ettei aina mene näin syviin sfääreihin. Nyt tulikin hirveä halu miellyttää miestä pelkästään ensi kerralla! Voisin antaa antaumuksellisen suuhoidon vaikkapa ens kerralla, pyytämättä itse mitään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)