torstai 14. huhtikuuta 2016

2 päivää orkkuvammaisena -kun mulle ei seksi maistu, olen tosi kipeä

Kirjoittelen tässä sairaspäivän ratoksi, jos vähän piristäisi. Tää ei ole sitten mikään mielenkiintoinen postaus :D

Tältäkö tuntuu niistä, jotka eivät saa orgasmia tai sen saaminen on hyvin vaikeaa? Mullahan ei oo orgasmiongelmia ollut sitten sen jälkeen, kun sen ekaa kertaa opin saamaan, eli 15-vuotiaana. Nautinto on sen sijaan laajentunut ja monipuolistunut vuosien varrella. Toki riippuu kerrasta kuinka paljon ja helposti saan, on hyvää seksiä ja huippuhyvää seksiä.

Tänään pyysin miestä nuolemaan mua ja miellyttämään, mut todettiin sitten molemmat, ettei kannata jatkaa. Mies sanoi vähän harmistuneena, myötätuntoisena, että "tuntuu kuin sun pillu ei edes kiihottuisi yhtään, vaikka minkä teen". Tuntui enemmän epämiellyttävältä, kuin kivalta. Vähän kuin kehoni olisi jossain kaukana, verhon takana, jonkun muun keho. Tunsin kyllä tuntemuksia, mutta kaukana, laimeina, ja jos stimuloi kovemmin, se tuntui ikävälle. Aivan kuin mieli ja keho olisi irrallaan, mut negatiivisesti, ei hyvässä yhteydessä niinkuin yleensä. Päällimmäisenä kipu ja paha olo, vellominen vatsassa, päänsärky, jossain sen takana, liian kaukana hyvänolon tuntemukset. Ja kun tuntemukset ei olleet hyviä, alkoi tulla myös negatiivisia ajatuksia ja turhautumista; en pystynyt vapautumaan ja kiihottumaan sitäkään vähää. Ärsyttävää sikälikin, että oisin kovasti halunnut orkun, edes yhden, sairaspäivääni piristämään ja auttamaan toipumisessa. Mut kaipa keho tietää; joskus lepo on tärkeintä, joskus seksikin on liian rankkaa liikuntaa. Mies lupasi onneks miellyttää mua oikein kunnolla sit kun oon tervehtynyt! Sitä odotellessa :)

Eilen siis sairastuin pahasti, ilmeisesti ruokamyrkytys, mutta ken tietää, voi olla jokin muukin vatsatauti.
Ahnimuksena söin harjoittelupaikassa taukotilan pöydällä yön yli ollutta kääretorttua. Mulla kun ei juuri hajuaistia ole, en huomannut oliko se pilaantunutta, kovaksi kuivunutta ainakin, mutta kastoin sitä kahvissa. Häivähdys kävi mielessä, että onkohan se pilalla, mutta suljin sellaisen ajatuksen päästäni; ei kai se siinä tarjolla muuten olis. Noh, kuulinkin sitten, että kääretortut oli pistetty roskiin, mä niitä kerkesin 2 palaa syödä, mut muilla oli ilmeisesti itsesuojeluvaisto pelannut :D Voihan tämä jotain muutakin olla. Mutta eilen oksensin 5 kertaa ja aivan karsea, sekava olo. Muunmuassa tokaisin miehelle vahingossa, että "kun ihmiset aikoinaan eli susilaumoissa", korjasin kyllä heti, mutta kerkesin ajatella, että ihmiset on periytyneet susista :D Ynnä muuta yhtä typerää ja epäloogista, aika pelottavaakin tuollainen hourailu. Ajatus ei kulje. Ihan retardi-olo. En tiedä onko tässä postauksessakaan mitään järkeä :D
 
Meinasin jopa lääkäriin soittaa, kun olo oli niin poikkeuksellisen kehno, normiflunssaa moninverroin pahempi. Koiria en olis meinannut millään jaksaa käyttää ulkona ja matka vessaan ripuloimaankin tuntui pitkältä, hoippuvalta kivuliaalta. Toki maatessakin särki kaikkialle, mutta kävellessä pelkäsin pyörtyväni. Makasin miehen luona, en pystynyt nukkumaan yhtään, hourailin, toivoin ja odotin vain, että mies tulee töistä ja antaa mulle lämpöä ja lohtua. Hän hoivaskin mua ihanasti, toi teetä ja nukkui vieressäni, vaikka pyöriskelin, hikosin ja hourailin + oksentelin sankoon koko yön. Yksin olis ollut kurja nukkua, kyllä se toisen lämpö ja välittäminen vaan lohdutti paljon ja toki myös ilmaisin kiitollisuuteni. En muista, milloin oon viimeksi noin kipeä ollut. Viinapaukku ja kipulääke auttoivat vähän, mutta silti oli tuskaista.

Ihme kyllä, miehellä teki illalla mieli, vaikka olin niin epäviehättävä kuin olla voi :D Liukkarin kera annoin hänen naida mua, makasin kyljelläni ihan hievahtamatta ja hiljaa, ja mies nai hitaasti laueten sisääni. Tavallaan mua kiihottikin olla siinä "hyväksikäytettävänä", ja aattelin, et saapahan mies kerrankin ottaa vain oman nautintonsa! Kerrankin oma saamiseni ei ollut edes lähelläkään, vaan annoin vaan toisen käyttää raihnaista kroppaani. Kuulemma miestäkin kiihotti samat ajatukset, mutta toisaalta hän ei pystynyt nauttimaan ihan täysillä, ei ollu kuulemma mitään parasta seksiä. Ei tuosta kyllä oikeaa hyväksikäyttäjää sais millään :D Hyvältä tuntui luottamus siitä, että tiesin Naavaparran luottavan muhun; et mä sanoisin kyllä, jos tuntuis liian epämiellyttävältä. Mut ei, musta oli kiva miellyttää toista, kun ite en pystynyt nauttimaan. Vois joskus esittää nukkuvaa vatsaltaan ja antaa miehen liukkarin kera vaan "käyttää" mua, kiihottava ajatus :) Ihan hauskaa tuollainen vaihteluna, mut kyllä kumpikin meistä tykkää eniten vastavuoroisesta, vuorovaikutuksellisesta seksistä, roolileikit ja tilannekuvitelmat on ihan hauskaa vaihtelua mut aivan ihaninta on aito rakastelu ja läsnäolo.

Innolla odottelen paranemista. Jännä, ettei mulla ole tehnyt nyt sairaana mieli ollenkaan, henkisesti kyllä, mut fyysisesti ei yhtään. Se kertoo aika paljon olotilastani; yleensä edes kuume ei saa multa haluja pois, mutta nyt on veto poissa ihan täysin. Toivottavasti lauantaihin mennessä olisin ihan terve, koska juuri varmistui, että ihanainen uusi tuttavuus Pihla olis tulossa saunomaan :) Kaikki on avoinna. Jos niikseen käy, miksei vaikka kimppakivaakin.. Langat on Pihlan käsissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)