tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kurkku mut vietteli & toiverasiasta nostettu 1. lappu

Eilenpä ruokaa laittaessani osui silmiini kurkku jääkaapista. Oltiin kyllä naitu jo aiemmin päivällä, mutta se oli sellasta normihyvää seksiä, josta en nyt jaarittele sen enempää ;)

Ajattelin auttaa itseni hyvään uneen kurkun kera. Pesin vihreän patukan ja laitoin sen lämpiämään kuumaan veteen samalla kun tein ruokaa. Kurkkua piti tunkea hitaasti sisään, onhan se aika paksu. Tosin, miesystävälläni on jotakuinkin samanpaksuinen, mutta kyllä me aloitetaankin yhdyntä aina hitaasti että vagina tottuu ja rentoutuu kunnolla.

Kurkku tuntui lisäksi jotenkin irstaalta -taisi olla vasta toinen kerta eläissäni kun kurkulla leikin, ja viime kerrasta on aikaa varmaan pari vuotta. Mukavan lämpöinen kurkku tuntui melkeinpä aidolta isolta penikseltä, ja runsas liukkari sai fantasioimaan, että olisin ihan märkä. Minä kun en masturboidessa yleensä kovin hyvin kostu, oma seura ei yleensä kiihota niin paljoa. Ja toisaalta nyt ei ollut aikaa mihinkään esileikkeihin, vaan liukkaria vaan kehiin ja kurkkua työntelemään.

Mukavasti venyttikin vaginan seinämiä. Kuvittelin himokkaan miehen naimaan siihen, välillä miesystäväni, välillä jonkun ihan muun tai oikein gangbang-tyylisestä vuoronperään. Orkku tuli g-pistettä painelemalla kurkulla, mutta painelin kurkkua vielä syvemmälle kohdunkaulaan osuen, koska siten saan paremman orkun. Itsekseni nuo 1-2 orkkua riittääkin hyvin, kun himotkaan ei nouse niin suuriksi. Joten kurkutuksen jälkeen tyytyväisenä nukkumaan :)

Olis pitänyt viedä kurkku roskiin, olin vaan aatellut pestä sen ja käyttää uudelleen, mut aamulla heräsin rouskutuksen ääneen -kurkku oli koirallekin mieluinen, söi sen.. Hupsis :D

Eilen avattiin myös toiverasia: sieltä tuli tehtävä että mun pitäs olla valmiiksi märkänä pylly pystyssä, ja mies vaan työntyy sisääni. Kiva tehtävä näin alkuun :) Toteuttanemme sen huomenna, kun tänään olen koko illan harrastuksissa.
Veikkaan, että mies tykkää, ja on tuo itsellenikin kiihottava tehtävä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)