sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

4 tunnin pääsiäismunaa ja lantionpohjanlihastreeniä

Kerrotaas tylsemmät uutiset ensin: eilen sain uuden ennätyksen punnituslaitteella lantionpohjanlihastreenissä, 9,4kg kun aiempi ennätys oli 8,4kg! Aikamoinen ero. Ei selkeästi tehnyt huonoa ollenkaan, kun mies venytteli vaginaa vähän aikaa sitten pitkään ja huolella ja on myös hieronut vaginan seinämiä ;D Lihaksia pitää huoltaa. Toki on vielä matkaa viime talven ennätyksiin (12kg enimmillään). Mutta hyvä minä! Kun tulee 10 kiloa täyteen, on syytä juhlistaa :) Voisin pyytää miestä ottamaan vaikka videon sen kunniaksi ja laittaa tänne.

Eilen päättyi miehen 6 päivän selibaatti. Itse olin masturboinut melkein joka päivä, mutta kyllä mullakin munanhimo oli suuri, masturbointi ei täytä kyrväntarvetta :) Noh, ei mulla kyllä kyrpäkään täytä kyrvänhalua, olen hiukka kyltymätön :D

Kyllähän tuo seksi maistuikin kummallekin, olinhan itsekin tyytynyt vain masturbointiin ja yhtenä päivänä mies miellytti mua. Aluksi piti varoa, ettei mies laukea ennen aikojaan, haluttiin kummatkin nautiskella pitkään. Onni on kyllä mies, jolla seisoo pitkään, joka osaa hallita tulemistaan, osaa siis pidätellä mut sit kun haluaa laueta, laukeaa nopeasti! Kuulemma loppua kohden alkoi jo kiveksiä kivistää pitkän seisokin takia :D Voi raukkaa. Mutta nauttia saatiin pitkään, 4 tuntiahan siinä vierähtikin!

Miehen osalta oli hieman erikoisempaa menoa, sillä hän kokeili erästä turvallista päihdettä. Kuulemma seksi oli ikimuistoista. Miehellä oli aika mielenkiintoiset pohdinnat seksin kanssa samaan aikaan, tiedän kyllä tunteen kun mieli nauttii ajattelusta ja keho seksistä, silti iloisessa yhteistyössä siten, ettei häiritse halua tai kykyä ollenkaan. Jännä fiilis, jonka soisin kaikkien kokevan, mulla tuollaista tulee välillä kyl ihan selvinpäinkin, hienoja oivalluksia nautinnon kera :D Miehellä kyseinen päihde voi kuitenkin viedä seksuaalista kykyä, joten sitä varten (ja mun huviksi, muahhah) selibaatti. Mut enimmäkseen varmaankin mun takia, koska mua kiihottaa selibaatissa oleva mies. Mies vaikutti kyllä ihan selväpäiseltä, jännästi monetkaan asiat ei näy ulospäin, vaikka toinen miten kävisi mielenkiintoisia ajatuspolkuja.

Itse olin ihan pikkiriikkisen savuissa pääsiäisen kunniaksi, mut hyvin selvä olo ja mulla oli aika normiseksiä. Eli normaalin hyvää, nautin paljon ja orkkuja sateli, oisko ollut noin 10-15 tällä kertaa. Märkä olin kuin mikä! Tällä kertaa paras orkku oli neljällä sormella "naiden", mut sain myös yhdynnässä useita kertoja, suuseksissä ja peppuseksissäkin. Niin, ja siten, että mies työnteli sormea anaaliini (lämppäsi peppuseksiä varten) ja mä stimuloin sormella g-pistettäni samalla. Oli myös tosi kiihottavaa sormettaa miestä anaaliin ja nuolla anaalia ja kiveksiä, mut siitä en muistaakseni tällä kertaa saanut myötätunto-orkkua.

Seksi oli aika vaginapainotteista, mies ei juuri muualta kehosta kiihotellut, ihan vähän rintoja. Naiskenneltiin ensin nautiskellen vaginaan, lopuksi sitten pestyyn anaaliin, jonne mies myös laukesi.

Tuli jotenkin hirmu raukea olo seksin jälkeen, ja niin mä sitten nukahdin sohvalle, vaikka piti leffaa vielä katsoa. Mies pelasi kavereidensa kanssa samalla, kun nukuin vieressä. Oli oikein leppoisaa nukkua siinä kuullen taustaäänenä jätkien juttuja. Uni ja valve sekoittuivat taas jännästi, luulin mm. keskustelleeni heidän kanssaan pornosta, mutta unta se vain oli. Sen sijaan heräsin siihen, kun kuulin nimeni sanottavan; olin ynissyt unissani ja miehen kaverit naureskelleet, että kohta on tanassa kun kuuluu niin kiihottavia ääniä :D Liekö olin jotain seksiunia nähnyt, vai muuten vain yritin "artikuloida selkeästi" ja pääsi vain epämääräistä muminaa, vaikka luulin osallistuneeni keskusteluun. Oli myös ihana nukkua pitkään vierekkäin. Pääsiäismunaa luvassa varmasti lisääkin tänään tai huomenna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)