sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Wanhoja seksikokemuksia, osa 21 (touko -15)

17 Touko 2015

Varsin villi viikonloppu :)

Perjantaina tuli pari vakkaria kylään, mutta harmikseni mulla ei ollut koko päivänä oikein tehnyt mieli ja olin myös todella väsynyt, joten arvatenkin seksi ei valitettavasti sillä kertaa ollut kovin hekumallista omalta osaltani. Nukuinkin sitten ihan sikeästi koko yön.
Lauantaina hyvin nukutun yön jälkeen mieliala, sekä halutkin alkoivat kohentua pikkuhiljaa. Ensin oli kyllä ihan outo ja ikävä olo, ja sanoinkin miesystävälle, että mulla ei sitten välttämättä tee mieli, ja että nyt on aika paljon estoja ja murheita. Pitkästä aikaa jopa itkeskelin vähän yksikseni kun mietin jotain henkilökohtaisia juttuja ja kuolemansairaita sukulaisia. Vähän mieli maassa olin miehen luo mennessäkin. Kadulla hänen ovellaan kuulin kovaäänistä musiikkia -ajattelin että nyt on jollain teinipoppoolla bileet -vaan parvekkeella kurkistikin armas mies ja hymyili mulle aurinkoisesti musiikin pauheesta -ei siinä voinut olla hymyilemättä takaisin.

Kun tulin ovesta, hän tuli heti halaamaan ja sanoi rohkaisevasti, et kyllä tästä vielä hyvä ilta tulee. Tarjos mulle lempiherkkuani, mitä oli ostanut yllätyksenä :) Oli kuitenkin sen verran vielä mieliala maassa, että juteltiin hyvä tovi ja halailtiin. Sitten ei muuta kuin savut -olin sanonut, että olis kiva poltella tällä kertaa pitkästä aikaa. Kyllä tulikin sitten parempi mieli miehen hellyyden, savujen ja herkkujen myötä :D Alkoi tehdä varsin paljon mielikin, mutta koetin olla "siveellisesti". Mies yritti "huijata" mut sänkyyn, mutta pakotin sen sanomaan suoraan, että haluaa naida. 
Halusin itsekin, mutta en voinut myöntää sitä :D Mies sitten nappaskin mut syliin ja kantoi sänkyyn. Ihan hyvä veto oikeastaan. Todella hempeää, melkein ällöromanttista seksiä harrastettiin, aluksi vain halailtiin vaatteet päällä sängyssä ja mulle tuli taas elävästi sellainen fiilis ja takauma, kuin olisin joku esimurrosikäinen tyttö. (Kommentti: seksuaalisuuden ja välillä päihteiden avittamana olen voinut käsitellä traumojani; en voi varsinaisesti suositella, mut tämä combo on toiminut mulle harkitusti toteutettuna.) Aluksi halusinkin elää uudelleen sen iän, ajattelin että kumpa voisikin vain, voisinkin menettää neitsyyden aivan eri tavalla ja eri ihmisen kanssa, kuin miten se kävi. Kiihotuin todella paljon ja ensimmäisen orgasmin sain, kun mies nuoli mua hellästi pikkuhousujen läpi. Sit kuitenkin tuli sellainen olo, että ei, en mä edes haluaisi olla uudestaan neitsyt ja niin nuori, vaikka saisinkin. Ei, mä haluan tähän hetkeen, tämänikäiseksi, juuri tähän hetkeen, silmät auki ja nauttimaan täysillä. 
Avasin silmät ja katsoin suoraan mieheen, halusin katsoakin häntä sitten melkein koko ajan. Ensimmäistä kertaa varmaan eläessäni sain orgasmeja suuseksissä niin, että katsoin miestä suoraan silmiin; tai siis avasin silmät orgasmin aikana, itse orkku kyllä alkoi silmät kiinni. Olinpas rohkea, siihen verrattuna että joskus en uskaltanut katsoa silmiin melkein koko seksin aikana. 

Tuli pohdittua myös kaikkea hassua filosofista seksin aikana. Se on jännä fiilis, kun ajatukset juoksee jotain ihan omia, syvällisiäkin polkujaan, mutta samaan aikaan keho nauttii täysillä. Kun järki ja tunne tuntuu olevan jotenkin eriytyneitä. Selvin päin jos alkaisi seksin aikana pohtimaan filosofisia, menisi nautinto pilalle :D
Mulla oli kans imelä ajatus, että haluan kertoa miehelle rakastavani häntä, ilman sanoja, ja niin teinkin, todella hempeästi kosketellen, tuli kuulemma viesti perille. Yllätyin jopa siitä, miten paljon mies näytti tykkäävän ja kiihottuvan samoista viattomista jutuista kuin minäkin, poskien pusuttelusta ja korvien pusuttelusta, hellästä hiplaamisesta. Kai vihdoin mun pitää myöntää, että miehetkin voi olla tosi tunteellisia ja hellästä tykkääviä.
Siitä se sana "rakastella" varmaan tuleekin, että haluaa rakkaudella helliä toista. Musta ei voi sanoa rakastelevansa ihmistä, jota ei rakasta. Se on silloin naimista, panemista, seksiä tai hellää hyväilyä, mutta ei rakastelua, jos ei ole syvää tunneyhteyttä toiseen.

No joo, kivasti tosiaan lauantaiyönä ja sunnuntaina päivällä meni monta tuntia rakastellessa ja naidessa vähän rajummin. Sain yhteensä jonkun 14 orgasmia ja mies sai 2. Voi miehiä, kunpa miehetkin voisivat saada monta orgasmia peräkkäin :) Tuli taas kivasti variaatiota; ajatuksen voimalla hempeitä orkkuja, klitorisorgasmeja, emätinorgasmeja, ejakulaatiota. Ja hyvin hellää rakastelua, siis aivan imeläöveriä, sekä tänään vähän rajumpaa menoa, peppupanoa ja "tuplapenetraatiota" siten, että dildo oli vuoroin huolella putsatussa pepussa, vuoroin pillussa ja mies nai samaan aikaan. Tais tulla vähän liikaakin naitua viikonlopun aikana, sillä paikat on aivan kipeenä, ja huomasin pillusta tulevan hieman verta (eikä ole menkka-aika). Hupsis :D Märkä kyllä olin, mutta kai sitten venynyt/hangannut liikaa kun paljon naitu. Kynnetkin mies leikkasi huolella, että tuskin siitäkään tullut. Noh, ei ihme että oli aika kipeä :D Kiihottuneena vaan tosiaan kipu ei haittaa.
Oli kyllä varsin kiihottavaa taas, nyt jaksaa paahtaa vielä viimeisen kouluviikon
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)