lauantai 6. helmikuuta 2016

Miltä miehen orgasmi tuntuu?

Löysin sattumalta tällaisen jutun: Miesten orgasmikuvailuja

Aika hauskoja kuvailuja. Ois kiva tietää teidän miespuolisten lukijoiden kuvailuja, näkemyksiä (kommentteihin tai sähköpostiin). Mitkä noista kuvauksista ovat eniten samastuttavia omalle kohdallesi (nainen tai mies)? Mitkäs aivan oudon kuuloisia. Ja millainen, missä tilanteessa tai minkä tuntuinen on ollut paras orkkusi, jonka muistat? Tai ylipäätään miltä parhaimmat orkut vs. huonoimmat orkut tuntuu? Oletko saanut siemensyöksyn ilman orgasmia, tai orgasmin ilman siemensyöksyä? Oletko saanut eturauhasta kiihottamalla, miltä se tuntuu "normiorkkuun" verrattuna?

Osaan noista samastuin jonkin verran naisenakin, osaan en sitten ollenkaan.
Näihin samastun:
 • "Se on kuin penis (ei vaan vagina ja kohtu) veisi aivoilta vallan muutamaksi sekunniksi. Niinkuin kaikki muu muuttuisi tunnottomaksi, on vain tämä uskomaton aistimus peniksessäsi (vaginassa ja koko kehossa, mutta vaginassa voimakkain). Et voi keskittyä muuhun tai tuntea mitään muuta. Voisit ihan yhtä hyvin kadota olemasta. Olet vain tämä hyvä tuntemus" -Tuttu tunne :)
 • "Se on kuin söisit lempiruokaasi, mutta peniksellä (vaginalla)." -No joo, ihan hyvä vertaus :D Joskus sanoinkin "Tuntuu kuin söisin jäätelöä molemmilla päillä"; olin siis kiihottunut ja jäätelökulho haaroissani, söin siitä jätskiä ja tosiaankin jopa se kylmyys kiihotti sillä hetkellä.
 • "Se tuntuu samalta, kuin silloin kun menee ensin porealtaasta jäätävään altaaseen ja sitten takaisin porealtaaseen." -Tää on aika hyvä, samastun, joskus tulee tällanen olo, mut orkut on erilaisia, joskus tulee aivan toisenlainen fiilis.

Nää tuntui vierailta, mutta oli silti ihana kuvitella, miltä sellainen mahtaisi tuntua: 
 • "Se tuntuu vähän samalta kun pitkään ollut kipsi otetaan pois. Käsi tuntuu sen jälkeen vähän oudolta, mutta se on hyvä tunne. Orgasmi on samanlainen, mutta intensiivisempi" -Mulla ei oo ikinä ollut kipsiä, en tiedä yhtään miltä se tuntuu
 • "On kuin veitikkasi olisi tehty hattarasta. En tiedä, kuulostaako tämä mitenkään järkevältä, mutta se oli ensimmäinen asia jota ajattelin. Seuraan vain vaistoani" -Hih :D Ihan hyvä kuvaus, mut ei oo itelle tullut ikinä kyl tollasta mielikuvaa :D Mut en edes pidä hattarasta syötävänäkään ;)
 • "Se sama tunne, jonka saat rystysten naksuttelusta. Mutta se tuntuu koko kehossa" -HYIII, musta nivelien naksuttelu on ällöttävää, pelkkä ajatus kuvottaa, tämä on ainoa näistä, mihin en pysty YHTÄÄN samastumaan! Toisaalta en oo uskaltanu kokeilla nivelten naksuttelua ikinä, koska tuntuu ettei se tee hyvää nivelille ja muistelisin jostain niin lukeneeni.. mut mistä mä tiedän; ehkä se tuntuu fantastiselle?
 • "Kuvittele melkein tyhjä hammastahnaputkilo. Joku rullaa sen kasaan, puristaa niin lujaa kuin pystyy ja hammastahnaa tursuaa joka paikkaan. Paitsi että tahna tursuaa kehosi herkimmästä paikasta ja se tuntuu mahtavalta" -OI :) En osaa täysin kuvitella, miltä tuntuis jos klitoriksesta pursuaisi tahnaa :) Mutta kiva kuvaus. Ejakuloidessa on vähän sama fiilis, mutta veikkaan, että jos paksumpaa tahnaa tulis klitoriksesta, tunne olisi vielä ihanampi. Hitsi, nyt käy jopa hieman kateeks ;) Mut en kyllä vaihtais miehen orkkuihin omiani. Ehkä teen lähiaikoina postauksen naisen orgasmeista -miltä ne tuntuu, olis kiva lukea myös muiden kuvailuja ja toki kerron omia fiiliksiäni.

Pohdin, mahtaakohan miehen ja naisen orgasmit tuntua kovin erilaisilta? Olen aina ajatellut, että naisen orkku on voimakkaampi, mutta mistä mä tiedän, voihan se olla vain pidempi, ja ehkä naiset keskimäärin on tunteellisempia ja yhteiskunnan normien, kasvatuksen, ym. takia uskaltavat näyttää tunteitaan paremmin (keskimäärin).

4 kommenttia:

 1. Itse pidin tätä iltalehden juttua juurikin iltalehden tyyppisenä otsikkokalasteluna, jonka sisältö on huitaisemalla tehty. Jos pitää kuvata orgasmia, tehtäköön se hieman perusteellisemmin, kuin kuvata jotain hammastahnan puristamista tuubista.. Sinulla SFKukkanen on kiva ote kirjoittaa tänne blogiisi, pitää lueskella ihan ajatuksella, jospa sitä oppisi jotain uutta omallle naisellenikin antamaan samalla..

  Tässäpä tämä s24 sivuille kirjaamani kuvaus, jota halusit tännekin lainata, ihan omakätisesti kopioituna sieltä, Olepa hyvä :)

  Miehilläkin orgasmeja on erilaisia eri kerroilla. Kuten edellinen vastaaja kertoikin, orgasmin voimakkuus riippuu monesta asiasta, naisen kiihottavuudesta, ajasta milloin viimeksi lauennut, aktin pitkittämisestä, tilanteen kiihottavuudesta, ... Esim. Jos on juuri katsonut pornoa ja menee sitten daamin kanssa yhdyntään, todennäköisesti orkku on voimakkaampi... No se orkun voimakkuudesta.. Mutta miltä voimakas orkku miehestä tuntuu?

  Alkaa hiipivänä nautinnon tunteena, nyt sitä ei voi enää estää... Kalu alkaa sykkiä.. Syke valtaa kivekset ja lantionkin.. Tuntuu paineena eturauhasessa, syke voimistuu.. Mielessä tuntuu hurjalle, tunne täyttää pään, aika pysähtyy ja mikään muu ei mahdu mieleen. Koko lantio sykkii, päässä tuntuu samalta kuin voimakkaasti huimaisi. Syke muuttuu ruiskauksiksi, spermaa alkaa tulvia sykkeen tahtiin.. Ajatus pysähtyy.. Pakko työnnellä joka ruiskauksella.. Alkaa naurattaa tai muuta. Olo tuntuu voimakkaalta ja sykkeen loppuessa raukealta.. Äärimmäisen hyvältä ja nyt o ihana jäädä naisen sisään ja nauttia herkästä olosta.. Jos ei saa koskea heti, saattaa tuntua haikeutta, jopa yksinäisyyttä ( joka siis usein hetken tunnetilana juuri masturboitua ) ... Aah. Ihanaa yhteenkuuluvuutta, haluaisi vain olla kiinni, nukahtaa tähän raukeaan tunteeseen...

  Tavantallaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan nuo iltalehden artikkelit aika hömppää ja juurikin hutaisten tehty usein, mut oli kiva lukea ees tuollasia lyhyitä kuvailuja :) Mitä tarkempi, sen parempi tietysti :)

   Kiitos paljon :) Mukava lukea, että olet tykännyt teksteistäni. Ja hienoa, jos tulee jotain uutta ideaa/herättää ajatuksia. Aion kyl jossain vaiheessa jotain ihan konkreettisia vinkkejäkin laittaa. Toisaalta; ihmiset on niin yksilöllisiä, et mikä toimii mulle, ei toimi välttämättä muille ja toisinpäin. Joten siks korostan rakkautta, luottamusta, henkistä kasvua, vapautumista.. koska niistä tuskin haittaa kellekään ja itelleni ne on olleet merkittäviä myös nautinnon kasvussa :)

   Kiitos vielä kuvailusta, tuo on niin tarkasti ja kiihottavasti kuvattu, että saa ihan kiihottumaan ja melkein liikuttumaan, saatan lukea tuota useammankin kerran :D Osaat hyvin kuvailla tuntemuksiasi. Kaikki ei ole niin verbaalisia; toki heilläkin voi olla voimakkaita orkkuja mut ei välttämättä osaa pukea sanoiks. Miesystäväni ei esim. oo hirmu verbaalinen, mut joitain samoja fiiliksiä on kuvannut, mm. suurta yhteenkuuluvuudentunnetta, rakkautta, ja että tuntuu kuin olisi vain penis ja vagina. Ja sanonut myös, että orkkujen voimakkuus vaihtelee.

   Poista
  2. Hyvä kun kelpasi, tässä on tämä toinenkin mun kirjoitus samalta saitilta. Sopinee tähän aiheeseen tämäkin, vaikkakin kuvailee miehen jatkettua orgasmia omakohtaisesti koettuani.. Tässäpä tätä:

   Aivan ihanin seksikokemukseni meni niin, että nainen otti suihin. Kun sain orgasmin, hän pysäytti toiminnan ihan hetkeksi, sanotaan ne pari ekaa ruiskausta, jonka jälkeen yleensä homma on ohi.. Mutta tämäpä alkoi todella hitain liikkein ja kunnon imaisuin jatkaa.. Joka imaisulla tuntui kuin kivekset tulisi mukana, pitkitetty orgasmi joka tuntui jatkuvan ihan niin pitkään kuin nainen haluaa extaasia antaa lisää.. Aivan ennenkokemattoman pitkä purkausten sarja. Tuon koettuani olen kyennyt vastaavaan nautinnon pitkittämiseen monia kertoja, ihan tavallisessa yhdynnässä.. Parin sekunnin pysähdys, saman tien hidasta sisään ulos liikettä, auttaa saavuttamaan tilan, jos nainen jännittää ilolihaksiaan ulosvedon aikana.. Huh, todellakin järisyttävää, kun mies oppii tämän tekniikan, nautintoa voi pidentää jopa minuuteiksi. Jotkut sanoo ettei heppu kestä kosketusta lauettua, niin minäkin aiemmin ajattelin, mutta tuo ihana nainen todellakin toi ihan uuden ulottuvuuden miehen orgasmiin. Todella lukuisia sarjaorgasmeja tuon jälkeen koettuani, kehotan pariskuntia testaamaan jutun.

   Ps. Toimii se toisin päinkin, vaikka myös moni nainen väittää ettei kestä hetkeen kosketusta saatuaan, kannattaa kokeilla mennä "tunteen yli" ja antaa kaverin viedä yllätys yllätys, sarjaorgasmiin.. Ihan senkin uhalla että ajatus pelottaa, koska onnistuessaan nautinto on ihan hurja..

   Tavantallaaja

   Poista
 2. Tässä vielä Mikso:n kuvaus luvallansa: "Musta tuntuu et yhdyn maailmankaikkeuteen hetkeks, hiton sekava tila ja ihan pihalla sen pienen hetken mikä tuntuu ikuisuudelta :)"

  Kiitos ihanista kuvailuista! Teen pian postauksen naisen orgasmeista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)