torstai 11. helmikuuta 2016

Miehen eturauhasorgasmi

Muoks, lisään tähän alkuun huikean uudenvuoden kokemukseni, kun sain annettua Naavaparralle ekan eturauhasorgasminsa, jos ei lasketa niitä, missä on stimuloitu penistä samalla. Tää oli eka, ja huikea olikin, eturauhasstimuloinnilla lähes yksinomaan aikaan saatu! Edelleen toki vinkit ja kokemukset tervetulleita <3 Mut oon nyt 2 kertaa eläissäni saanut annettua eturauhasorgasmin, 2 eri miehelle, kumppaneilleni.

"Uusi vuosi 31.12.2016

oli kuitenkin jotain ennenkokematonta. Päihtymys saattoi vapauttaa jonkin verran, mutta ei se ollut ainoa tekijä todellakaan, nyt on ollut huikeaa muutenkin. Ensin en meinannut ihan vapautua, mua stressas ettei ole mielestäni tarpeeksi aikaa seksiin, vaikka olikin muutama tunti, mut olisin halunnut nauttia kunnolla pitkään. Naavaparta ihanasti keksi kutittaa multa stressin pois, se toimi! Kävi myös niin, että tulvi muistoja mieleeni, löysin juuren, mistä rakettipelkoni ja uudenvuodeninhoni on lähtöisin. Pääsin purkamaan sitä, Naavaparta lohdutti, yhtäkkiä en enää pelännytkään rakettien ääntä, se oli hoidettu, niin yksinkertaisesti. Ei tarvinnut kuin seurata kammoa juureen saakka ja matkalla lohduttaa itseään myötätuntoisesti ja ymmärtää miksi on kokenut, miten on kokenut. Sitten olikin hyvin iloinen ja vapautunut olo, koin että ensi kertaa aloin nauttia uudesta vuodesta, ja halusin ottaa kaiken ilon irti Ensimmäisestä uudestavuodestani. Vuoden 2016 viimeiseen päivään mahtui paljon oivalluksia ja oppimista.. Kuin viimeinen pikarykäisy, että ehtii vielä oppia 2016 vuoden viimeisimmätkin opetukset.

Miellytin Naavapartaa pitkään ja rakkaudella. Alkoi tehdä mieli älyttömästi nuolla ja sormettaa anaalia. Vaikka on sovittu, ettei leikitä peppuleikkejä kuin ennaltasopimalla, koska Naavapartaa usein häiritsee jos ei ole tehnyt suolihuuhtelua, pelkää olevansa likainen. Mutta tällä kertaa mä en välittänyt siitä, vaan aloin nuolla anaalia tietämättä, onko se puhdas. Puhtaalta maistui. Hyväilin Naavapartaa kaikkialta ja kun hän koetti hyväillä mua, lempeästi laitoin kädet lepoon, niinpä hän rentoutui vain makaamaan.

Naitiinkin hieman, mutta tällä kertaa naiminen ei ollut kummallekaan "se juttu" niinkuin yleensä, vaan selvästi viehätys vei muihin asioihin, intuitiota on hyvä seurata, tällä kertaa halusin hemmotella ja Naavaparran olevan täysin rentona ja passiivisena vastaanottajana.

Aloin sormettaa anaalia hyvin hellästi, ei ollut mitään kiirettä laittaa sormea sisään, vaan viipyilin tarkoituksella. Silittelin sisältä hellästi, tunnustelin. Tuli mielikuva, kuin silittelisin vaginaani, Naavaparran kehossa, kuin oltaisiin vaihdettu osia. Tuntui luontevalta, intuitiiviselta koskettaa, ei tarvinnut miettiä, mikä tuntuu hyvältä, tein vain. Pidin Naavaparran elintä suussani, välillä nuolin terskaa kielelläni, mutta pääosin pidin sitä vain hellästi suussani, ajatellen että suuni on kuin turvaisa pesä sille. Erektio laski kun hyväilin anusta, mutta näin Naavaparran reaktioista ja aistin hänen nauttivan. Kädet menivät nyrkkiin kuin pienellä vauvalla, vartalo nytkähteli, tuli jänniä ilmeitä, joihin en tosin juurikaan ehtinyt kiinnittää huomiota, kun miellytin pääosin silmät kiinni -tuntui, että löysin yhteyden siten parhaiten. Naavaparralla oli oikeastaan aika samoja reaktioita kuin mullakin nauttiessani; mullakin puristuu usein kädet nyrkkiin ja tulee nykimisiä, ilmeitä. Jotain jänniä pieniä ääniäkin Naavaparralta pääsi. Tunsin, miten hän alkoi vapautua ja rentoutua pikkuhiljaa enemmän, silti aistin vielä jotain estoja, joten en kiirehtinyt. Lopulta eturauhasessa tuntui eloa -sisällä anaalissa tuntui liikettä ja myös sulkijalihas supistui välillä kevyesti sormeni ympärille. Käytin välillä pientä vibraattoria anaalissa, mutta koin sormen parhaaksi, sormella tunsin parhaiten ja olin vuorovaikutuksessa eturauhasen kanssa. Aistin, että vaikka eturauhasen hyväily tuntui mielettömän hyvältä Naavaparrasta, siinä oli jokin esto, joten vain muodon, tuttuuden eli turvallisuudentunteen vuoksi stimuloin hieman myös penistä, keskittyen kuitenkin eturauhaseen.

Yhtäkkiä Naavaparta laukesi voimakkaasti. Penis sykähteli kevyesti suussani, anaali voimakkaasti, mutta mitään nestettä en suussani tuntenut. Silti aistin heti, että se on orgasmi, siitä ei ollut epäselvyyttä ja jälkeenpäin tuli vielä varmistus asialle, Naavaparta sanoi heti seksin jälkeen "Huhhuh mikä orgasmi, ihan mieletön, en tiedä miten kertoisin..". Sen sijaan, että olisin lopettanut stimuloinnin, jatkoin äärihellästi. Ja orgasmi jatkui! Jatkui, ja jatkui, vahvana, aaltomaisena laantuen ja voimistuen. Aivan kuten omat orgasmini! Se oli ihmeellistä. Naavaparta tuntui olevan aivan muissa maailmoissa, silti halusin viestittää rakkautta hänelle, olla tukena. Vaikka pidin sormea paikoillaan, sekin riitti stimulaatioksi. Orgasmi kesti ainakin 10 minuuttia arvionani. Naavaparralta ajantaju meni sekaisin niin, ettei osannut ollenkaan arvioida, muuta kuin että se kesti pitkään, ei ole kokenut mitään vastaavaa aiemmin, ei ole uskonut että miehelle noin pitkä orgasmi olisi edes mahdollista. Niin, kuten en minäkään ole uskonut. Kuten en tiennyt, että nainenkaan voi saada yli puolen tunnin mittaisia orgasmeja, en myöskään tiennyt miehen voivan saada useita minuutteja kestäviä orgasmeja. Tulin makaamaan Naavaparran viereen, ja vielä siinäkin vatsaani vasten tunsin siittimen sykähtelevän satunnaisesti, orgasmi jatkui kuulemma loivasti vielä siinäkin. Vielä n. puolen tunnin jälkeenkin Naavaparta sanoi, että tuntuu edelleen ihanalta peniksessä, kiveksissä ja anaalissa. Aluksi ei puhuttu mitään, annoin Naavaparran rauhoittua.

Mutta sitten Naavaparta kertoi, yritti, mutta sanoi, ettei osaa pukea sanoiksi kokemusta, se oli jotain aivan uudenlaista ja erilaista kuin muut orgasmit. Kuulemma tuntui ihanalta kaikkialla, kuin olisi saanut orgasmin kaikkialla samaan aikaan, vaikka spermaa ei tullutkaan, oli myös tulemisen tunne, vapautumisen tunne. Naavaparta sanoi, että tuntui kuin aivoista olisi yksitellen hälvenneet estot ja sitten sulkeutunut toimintoja pois, kunnes lopulta jäljelle jäi vain nautinto, puhdas nautinto. Ajattelukin oli tarpeetonta ja vaikeaa. Oon niin onnellinen, että Naavaparta sai kokea tuon! Kuulosti hyvin paljon samantapaiselta kuin mun ihanin orgasmityyppi, eli kiito/leijuntaorgasmi, jossa kehon tunto, kaikki häviää, on vain puhdasta nautintoa. Mutta Naavaparta sai kokea jotain ihmeellistä, ensi kertaa eläissään, ja mun kanssa ! En oo itsekään uskonut, että miehen orgasmi voisi kestää useita minuutteja, vaikka olen lukenut eturauhasorgasmeista, ja miten ne voivat olla vahvoja. Hassua oli myös se, ettei purkautunut mitään nestettä, mutta orgasmi oli silti vahva ja kokonaisvaltainen, tuntui kuulemma koko kehossa.
Olin itse ihan läpimärkä tuon jälkeen. En muista, sainko myötätunto-orgasmeja, olin niin haltioissani toisen nautinnosta, että unohdin omat tuntemukseni täysin, myötäelin täysillä. Oltiin hyvin onnellisia, ihmeissämme ja yhtä hymyä."

Nyt kaipaisin vinkkejä, miten miehelle voisi antaa eturauhasorgasmin.

Pahoitteluni, unohdin kokonaan laittaa eturauhasorkun orkkukyselyyn, eikä sitä voinut enää jälkeenpäin lisätä :(

Haluaisin kovin saada annettua miehelleni eturauhasorgasmin. Olen yrittänyt useita kertoja, mutta toistaiseksi ei ole onnistunut, eikä mies ole saanut myöskään itekseen pelkkää eturauhasta stimuloimalla. Sen sijaan runkkaus + eturauhasstimulointi yhtä aikaa kuulemma tuottaa hyvän orgasmin ja tällaisia olen muutaman miehelle antanutkin. Tuntuu voimistavan orgasmia.

Välillä on näyttänyt olevan lähellä pelkkää eturauhasta hieromallakin, mutta en tiedä onko miehellä jotain henkisiä lukkoja asian suhteen, vai onko mun tekniikassa parannettavaa, mut rajan yli ei olla päästy. Noloa vieläpä se, että mä kiihotun ihan älyttömästi eturauhasta hieroessani, ja muutaman kerran oon ite saanut orgasmin mut toista miellyttäessäni, vaikkei hän ollut kuulemma lähelläkään :D Mä siis projisoin, ja kuvittelen miten hyvältä toisesta tuntuu, vaikkei sit loppupeleissä ihan niiin hyvältä tuntuiskaan.

Oletteko te saaneet orgasmin pelkästään eturauhasta stimuloimalla? Miltä tuntui vs. normaali orgasmi? Miten saavutitte sen (tilanne, stimulaatio, henkilö(t)? Olis kiva lukea vinkkejä, haluaisin todella oppia antamaan euforisen hyvää eturauhashierontaa :) Sen olen huomannut, et eturauhanen on ilmeisesti melkoisen herkkä -aika hellästi sais stimuloida. Tule tänne -liike sormella tuntuu ilmeisesti aika hyvältä?

Niin ja sekin, et kun kerran sait eturauhasorgasmin, oliko sun myöhemmin helppo saada niitä?

Kiitos jo etukäteen vinkeistä ja kokemuksista <3
Mieluiten kommentteina, jotta muutkin saavat vinkkinne hyödyksi, mutta myös mailitse voi laittaa jos haluaa.

15 kommenttia:

 1. Olen kerran saavuttanut orgasmin eturauhasta hieromalla. Aluksi puolisoni runkkasi minua samalla, mutta kun olin saavuttamassa orgasmin pyysin, että puoliso lopettaisi runkkaamisen ja keskittyisi vain eturauhasen hieromiseen. Orgasmi oli kyllä tajunnan räjäyttävä, mutta omasta mielestä ei kuitenkaan aivan niin voimas kuin jos minut olisi myös samalla runkattu huippuuni asti.

  Tuo mainitsemasi 'Tule tänne' -liike toimii oikein hyvin, pidän myös itse kun eturauhastanu painellaan ja hierotaan pientä ympyrää. Itse pidän siitä, että omaa eturauhastani käsitellään voimalla ja painokkaasti. Monesti olen pyytänyt avovaimoani käyttämään enemmän voimaan, kun hän on hieronut eturauhastani. Mutta jokaisella on tuo herkkyys varmasti erilainen, eli oikea voima löytyy vain kokeilemalla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Salaneuvos vinkeistä! Miehellä tuntuu eturauhanen tulevan yliherkäksi/kipeäksi, jos liian voimakkaasti stimuloi. Eli ainakaan kovin kauaa ei voi kovaa painella. Vois kokeilla joskus niin, että stimuloin äärihellästi pitkään, mut sitten lopuks kovempaa. Mä kyllä luulen, että miehellä on jotain estoja asian suhteen ja siksi ei saa -sellaista "homofobiaa" tmv :D Joten toivon, että sitä mukaa kun asia tulee normaalimmaksi ja mies vapautuu estoista oman pepun käsittelynsä suhteen, orkkukin tulee aikanaan. Koska aikalailla tuntuu siltä, että tiedän mistä mies tykkää, mut rajan yli ei vain pääse jotenkin. Tietty nuokin on varmasti kivoja, että runkkaan samalla ja hieron eturauhasta :) Olis niin ihana kokea se fiilis kun miehellä lentää pelkkää eturauhasta stimuloimalla, ja nähdä miten hän nauttii siitä. Mut nautin kyllä suuresti miehen normiorgasmistakin :)

  VastaaPoista
 3. Heh, vaikka sitä miten luulee tietävänsä, mitä toinen haluaa, niin ikinä ei voi olla aivan satavarma. Kannattaa siis kysellä puolisoltasi, mikä tekniikka on tähän asti tuntunut parhaimmalta ja kuinka paljon voimaa on liikaa.

  Ehkä miehesi lukko tulee liiallisesti orgasmikeskeisyydestä. Ehkä molemmat odotatte eturauhasorgasmin olevan iso ja mahtava ja mullistava kokemus, tästä helposti kasaantuu paineita jotka aiheuttavat tulemattomuuden lukon. Voihan olla, että uusi kokemus ja tuntemus jännittää, eikä näin ollen osaa rentoutua orgasmiin vietäväksi. Kannattaa muutamia kertoja runkata miehesi huipulle, samalla kun hierot hänen eturauhastaan.

  VastaaPoista
 4. Tuo voi hyvin olla. Oon yrittänyt olla paineistamatta miestä mitenkään -ihan aidosti nautin vaan toisen anaalin hyväilystä, minkä huomaa siitä et kostun läpimäräks peppuleikeistä. Monta kertaa oon ite saanu orgasmin miehen anaalia hyväillessäni.. Eli mies kyl tietää, että nautin ihan vaan ronklaamisesta, enkä oleta hänen tulevan siitä. Uus tuntemus voi tietty olla. Oon muutaman kerran runkannut miehelle orgasmin stimuloiden samalla eturauhasta. Varmaan tätä vois jatkaa :) Ehkä sitten joku päivä mies laukeaa pelkästä eturauhasen stimuloinnista -tai sitten ei, mut ihanaa joka tapauksessa. Mies tykkää siitä kyllä, kun hieron eturauhasta ja otan suihin samalla ja kuulemma orgasmi on hieman erituntuinen/voimakkaampi. Seksistä puhutaan kyllä paljon ja itse puuhailujen aikanakin kumpikin sanoo mikä tuntuu hyvältä :) Mut ehkä tuo eturauhasorgasmi vielä joskus koetaan. Ois kiva, jos mies opettelis ensin itekseen saamaan sen, mut ei sillä oo ollu hirveesti intressejä :D

  VastaaPoista
 5. Aijai toinen mun suosikki aiheista !
  Kyllähän tuli riettaita ajatuksia kun tätä lueskelin ja oon varmaan aavistuksen itsekäs kun tulee mieleen ehdottaa et voisin toimia asiassa sekä opettajana että harjoitusuhrina??

  Kun ei moista ole pitkään aikaan päässyt (joutunut) kokemaan ! exex ja ex kun käyttivät dildoa mun "kurittamiseen" niin kyllähän tulee mukavia muistoja mieleen kun tälläisestä lukee =D

  Mun kokemukset aiheesta on et mies ei kovinkaan helposti pysty itselleen eturauhasorgasmia saamaan vaan tarvii sen kumppanin joka sen tekee tai sitten en vaan ole itse riittävän notkea ? Muutaman kerran ollut lähellä mutta se viimeinen "sentti" tai miksi sitä kutsuisikaan jää itsekseen leikkiessä puuttumaan / vajaaksi ??

  Oon yrittänyt miettiä ja löytää sanoja joilla neuvoa kirjoituksen välityksellä miten tuottaa miehelle eturauhasorgasmi ja en ole löytänyt sanoja joilla pystyisin asiaa teksti muodossa kunnolla kuvailemaan miten edetä että siinä onnistuisi, mutta exsää osasin livenä neuvoa kun pystyi näyttämään ja selittämään esimerkin avulla miten ja missä asennossa tehdä mitäkin että siinä onnistuu ?

  Terveisin
  Husse69

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivasta kommentista Husse jälleen! Kuvia ja esittelyn itsestään voi laittaa mailitse, niin voin kenties harkita tuota eturauhasorgasmin opettelua ;) Hmm paljon kyllä samoja mieltymyksiä :D Jos kemiat sattuis toimimaan niin kyllähän sua mielellään alistais ja nöyryyttäis työntelemällä asioita anaaliin ja pissimällä naamalle/suuhun.

  VastaaPoista
 7. Hitto kun mulla ei ole juurikaan kuvia itsestäni tuorein on mun as profiilissa minkä olet varmaan nähnyt?

  Mutta olenpa oma hävytön itseni ja esitän sulle kutsun tulla joku päivä mun luokse roihikaan teelle ja tutustumaan muhun ?!
  ja mun luona voisit halutessasi tehdä vaikka mitä ?

  Mutta lyhyesti 47v, 187cm, 108kg, sinkku ei lapsia

  Terveisin
  Husse69

  VastaaPoista
 8. Sanonpa vaan et kun tietäisit miten paljon erilaista haaveilua ja fantasiointia & runkkaamista toi yksi sun lause onkaan mulle aiheuttanut !!
  (kyllähän sua mielellään alistais ja nöyryyttäis työntelemällä asioita anaaliin ja pissimällä Suuhun)

  Siis oikeasti miten voikaan muutama sana vaikuttaa moisella tavalla ??

  Terveisin
  Husse69

  VastaaPoista
 9. Aaaw, kiitos Husse, mukavaa että oot saanut iloa syksyyn ja hämmästyttävää tosiaan itelleniki et yks lause voi vaikuttaa noin paljon :) Ihanaa syksyä sulle!

  VastaaPoista
 10. Muoks, pari päivää sitten koin sen ekaa kertaa: sain annettua miehelle eturauhasorgasmin! En tosin Naavaparran kanssa, mut ehkä se on ihan "reilua" et opin uusia asioita myös muiden kanssa, Naavaparran kanssa on koettu niiiin paljon <3

  VastaaPoista
 11. Pöh =D ei sitä lasketa sä otit samalla suihin ja teit muutakin kiihottavaa ! arvaaolenkokade ?

  Se "Oikea" on mahdollinen pelkästään anaalia ja eturauhasta käsittelemällä ! Ja nyt sit katselin sun videoita eiolispitänyt =)

  Saakeli entistä enemmän haaveilen "joutuvani" sun käsittelyyn !

  T:Husse69

  VastaaPoista
 12. En mä varsinaisesti suihin ottanu, penis oli löysähkönä suussa paikoillaan. Mut joo, toki olin kiihottavasti muutenkin, ja olihan mies äärikiihottunut muutoin. Yhdistelmäorgasmi siis? Joka tapauksessa eturauhasorgasmiksi mies itse sen mielsi ja tais olla hänelle eka sellainen kun oli niin ihmeissään ja hämmästynyt :) Sanoi et tuntui vähän erilaiselta kuin normiorgasmi, oli kuulemma jollain lailla voimakkaampi ja kesti pidempään. Neste maistui myös erilaiselta, aikalailla samalta kuin touhutipat mut sitä tuli runsaasti, ns. suuntäydeltä ;) Kyl tuo selkeesti eturauhasorgasmi oli kun en mä stimuloinut penistä juurikaan ja penis löystyi vaik aluks oli kovana, anaalia hyväilin ja siitä neste purkautui suuhuni. Oli huikeeta kokee tuo ekaa kertaa :) Mut enpä tiedä toimiiko samat kikat muihin miehiin. Kyseinen mies oli äärimmäisen herkkä muutenkin. Vaikutti siltä, et jos tarpeeks paneutuisi, hän vois saada orgasmin esim. nännejä hyväilemälläkin.. Tuntui et koko keho oli seksuaalisesti virittynyt, nautti suuresti esim. varpaiden imemisestä ja säpsähteli nautinnosta siinä :)

  Mistäs videosta erityisesti pidit :D?

  VastaaPoista
 13. Ylärivissä alkaen vasemmasta reunasta 4 tai 5 videoo oli ne eniten mua kiinnostavat =D katoin kyllä ne kaikki

  Toi eturauhas juttu kyllä toimii kaikilla miehillä about samoin (tietääkseni) ellei sit ole hirmuista homofobiaa? ja esim mun exex oli siinä NIIN hyvä et välillä se oli 30sec kun multa tuli ilman mitään muuta stimulaatiota !
  Kysehän on enempi anatomiasta ja Autonomisen hermoston toiminnasta !

  Omien kokemusteni pohjalta uskallan väittää että ainoat erot on et kuinka kovasta/hellästä anaalin tai eturauhasensa käsittelystä kukin nauttii niinkuin muissakin seksiin liittyvissä jutuissa meillä kaikilla !

  Itse esim en pidä kivusta ! vaikka pidänkin suht reipas/kova otteisesta dildolla/sträpillä anaalini käsittelystä ja tykkään "joutua" naisen alistuksen kohteeksi, muuten taas olen sellaisen intohimoisen, kiihkeän ja intensiivisen Rakastelun ystävä/kannattaja! =D öh karkaskohan mun ajatukset johonkin muuhun? =)

  T:husse69

  VastaaPoista
 14. Ei muuta kuin mies pylly pystyssä mahallaan ja sit vähän niinkuin nussia eestaas sit välil vähän pyörittää niin kuin vatkaisi kermaa yms ja välil viel tekee tänne liikettä sormellaan kumminkin päin vatsaan ja selkään sit viel ravistelee voimakkaasti ei tarvii välttis ees osuu etu rauhaseen sillein kun jatkaa tarpeeks kauan ni on ihme jos ei laukee anaalin kautta tuntuu aivan sairaan hyvältä paremmalta kuin suurin osa doupeista ja jos tykkää ni ennen toimenpidettä voi vaiks polttaa pikku paukut tai jotain stimua ni voimistaa tuntemusta entisestään ite saanut nauttia jo kymmeniä vuosia noista orguista eikä vieläkään kyllästytä
  Ois kyl kiva päästä kokeileen sun käsittelys kans kun tunnut osaavan homman jo aivan tarpeeksi hyvin pelkkä ajatus anaalista saa jorman hereille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä!

   En ole saanut miehiä läheskään aina laukeamaan eturauhasen kautta, joko omassa tyylissäni on vielä parantamisen varaa, tai sitten välillä vaan tulee estoja. Joskus myös jos anaali on toisella kipeä, on vaikea nauttia.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)