maanantai 22. helmikuuta 2016

Julkisella paikalla nautiskelua eilen (tekstin lopussa)!


Ensinnäkin: pahoitteluni tuosta Wanhojen seksikokemusten maratoonista. Halusin ne alta pois, talteen, ja muistoksi, kaikki kerralla, jotta nyt voin keskittyä kunnolla nykyhetkeen :) Erityisen hyviä seksikokemuksia, mitkä halusin talteen, oli aivan liikaa :D Vaikken edes kirjoittanut nykyisen suhteen alkutaipaleella seksikokemuksia ylös -onneksi, koska muuten ikimuistoisia kirjoituksia olis ollut vielä enemmän :D Toisaalta ois kiva lukea niitä, mut toisaalta, olis aivan liikaa matskua.

Tästä lähin YRITÄN kirjoittaa sellaisesta, mikä on uutta, harvinaisempaa tai erilaista mulle. Siis uusista tuntemuksista, kokemuksista, ajatuksista, ideoista, fantasioista -mitä nyt mieleen tulee. Koska huomasin, että toistoa on aivan kamalasti; mulle tietysti jokainen orgasmi ja seksikerta on uniikki ja ihana kokemus, mutta kirjoitettuna ja luettuna tulee toistoa ja ei näitä siten hullukaan jaksais lukea :D

Sitä edellisenä päivänä ja toissapäivänä 


oli aivan superihanaa seksiä. Mies silitteli kaikkialta kehosta pitkästä aikaa höyhenenkevyesti. Orgasmi vain jatkui ja jatkui :) Tuli erikoisia fiiliksiä, aivan kuin erään päihteen vaikutuksen alaisena, vaikka selvin päin oltiin.
Uusi tuntemus oli vajoamisen tunne, kuin lämpimään merenpohjaan, ameeba, täydellinen onni. Yleensähän olen "leijuntaorgasmissa" tai "kiito-orgasmissa" tuntenut, kuin kohoaisin tai kiitäisin ylöspäin, avaruuteen asti, tai venyisin pitkäksi, kuin makarooni sängynsuuntaisesti. Mutta nyt suunta oli alaspäin; aivan yhtä ihanaa, ja uudentuntuista sekin. Orgasmin jatkuessa oli ensin tosi kiihtynyt olo, mutta lopulta tunsin itseni täydellisen rentoutuneeksi, kuin olisin jossain aivan eri olomuodossa, pelkkää nestettä. Noh, niinhän ihminen onkin suurimmaksi osaksi nestettä.. eli ei sekään tuntemus kovin väärä ollut. Yleensä vain tuntee itsensä kiinteämmäksi ja ihmisemmäksi kuin onkaan ;) Musta on ihanaa muuttua välillä äärimmäisen yksinkertaiseksi; omat rajat häviää, on vain puhdas nautinto; vain minä ja maailmankaikkeus, ei rajoja niiden välillä vaan yhtä ja samaa.

Pohdin samalla, raukeana maatessani, että orgasmi on (kuin) portti toiseen todellisuuteen, täydelliseen sopuun itsensä kanssa, yhtyminen maailmankaikkeuteen. Pyöreä o-portti ;D Jotkin muutkin asiat, esimerkiksi tietyt päihteet, meditaatio, tai unimaailma, voivat toimia "porttina", mutta orgasmi on yksi porteista. Ja kun "toisessa maailmassa" saa orgasmin, se on eri tuntuinen, kuin suurennuslasilla suurennettu, orgasmi orgasmin sisällä. 
No joo, en tiedä ymmärtääkö kukaan näitä fiiliksiä, eikä näitä kannata niin tosissaan ottaa, sellaista symbolista pohdintaa ja ajatusten virtaa, leikittelyä..

Muuten oli erittäin hyvää normiseksiä. Jossain vaiheessa aloin tulla "takaisin" tosimaailmaan, jatkettiin seksiä, naitiin. Sain jo hyvin yleisiksi käyneitä "neitsytorgasmeja" (=eka työnnöllä ja jatkuu, voimistuu mitä syvemmälle työntyy pikkuhiljaa milli milliltä), mutta aina vain niin ihanan tuntuisia. Yllättävää kyllä, myös takaapäin sain monta, voimakasta orgasmia, mies nautti myös suuresti, en muista enää missä asennossa laukesi.
Seuraavana aamuna sain, kun mies silitteli hellästi. Mikä ihana herätys! Sain myös, kun hän imi rintaani tietokonetuolilla istuessaan, ite tosin tarjosin. Sit masturboin vibralla -ihanaa, pyörrytti, sain laitettua vibran täysille jopa lopulta, kun pikkuhiljaa kestin laittaa kovemmalle. Mieskin kiihotti ihan hetken aikaa, kun pyysin, mikä toi lisäbuustia masturbointiini. Oli erityisen pitkä ja hyvä orgasmi vibralla, itekseni, huimasi ja kurkkua kuristi hieman, lievä oksetus (sykkeen pitkäaikainen nousu pitkissä orgasmeissa ilmeisesti aiheuttaa nämä "oireet").

Miehelle oli kaveri tulossa käymään, joten hän siivoili ja mä vaan masturboin, kun teki niin kovin edelleen lukuisista orgasmeista huolimatta mieli, ja en malttanut lähteä kotiin, vaan halusin nauttia heti paikalla (vaik kotiin on 50 metriä :D).

Lopuks menin miehen luo, pyysin kokeilemaan kosteutta ja ohjasin 2 sormea sisään, sain siinäkin, seisaaltani, pyörrytti. Mutta mies vetäisi sormet ulos kesken orgasmin; hällä alkoi olla melkoisen kiire kaverin tulon takia. Yököttävästi 2 sormea oli ihan menkkaveressä; kun itse kokeilin, oli vain märkyyttä, ei verta, mutta mies "kaivoi" syvempää :D Menkkakivut lähti ainakin. Huh mitkä himot! Orgasmeja oli lukuisia aamulla ja edellisenä päivänä, mut silti vain ois tehnyt mieli saada "vielä yks".

Lauantaina pidin lautapeli-illan, jonne sattumoisin ihana Hellikin tuli :) Tutustuin myös uuteen mielenkiintoisen, ihanan oloiseen naiseen, olkoon salanimensä vaikka Kirsi. Hänkin piti minusta, ja innostui myös seksibile-ideastani, nyt alkaa olla porukka kasassa siihen; päädyin siihen et haluan ainakin ekalle kerralle vain miehen, minut + monta muuta naista, en muita miehiä ollenkaan :D Kenties jollain toisella kokoonpanolla sitten myös, mutta näin haluan ainakin aluks.

Helli harmi vain lähti kesken peli-illan. En ole vieläkään siis päätynyt Hellin kanssa sänkyyn, jotenkin ujostuttaa kumpaakin.. Nytkin kiinnostusta ilmassa, mutta ujoa; Helli sanoi tavatessamme, et näytänpäs nätiltä (nolostuin), minä taas vaivihkaa tein hälle lettejä pelaillessa. Tuollaista hienovaraista, viatonta..

 

Wonder cafe


Oli tarkoitus nähdä tätä uutta tuttavuutta, Kirsiä, ehkä Wonder cafe:ssa miesystäväni kanssa, mut hän ei sitten päässytkään. Mekin ehdittiin paikalle vasta klo 18, eli tuntia ennen tapahtuman sulkeutumista. Aluksi ujostutti hieman -tai ei edes paljoa, mut porukat tuntui olevan jo ryhmäytyneet, eikä kehdattu häiritä ketään tunkeutumalla juttelemaan. Joten juteltiin vaan kahdestaan ja herkuteltiin mm. nännimakeisilla. Pari tuttuakin bongasin paikalta, toiselle jotain juttelinkin.

En oikein tiennyt, mitä tapahtumassa on tarkoitus tehdä. Kyllästytti, olin vähän pettynytkin; odotin työpajoja ja muuta, en sitä et porukat vaan juttelee keskenään. Jotkut sohvalla kuitenkin olivat lähekkäin ja yksi nainen sidottiin vaatteet päällä ja hän sit makoili muiden sylissä siinä sohvalla, silittelivät yms. Näytti ihan mukavalta, mietin et miltä itse tuntuisi olla naisen asemassa. Tykkäisin kovin, moni ihminen silittelemässä ja avuttomasti sidottuna siinä. Juuri sopivan nöyryyttävää :D

Valitin hieman tuolini epämukavuutta, joten mies pyys mut yllättäen syliinsä istumaan. Ei ollut mitään takaa-ajatuksia kummallakaan. Sanoin, että no miksipä ei, ja kiipesin syliin. Ajattelin, että kun on kerta tänne tultu, voin yhtä hyvin nauttia miehen läheisyydestä, ihan viattomasti. Miksen voisi suudellakin? Suudeltiin, tuntui ihanalta. Mies alkoi aivan hellästi silitellä selkääni. Tuntui, että meinaan saada saman tien, joten sanoin "Varokin...". Mutta mies vain jatkoi. Omapahan on häpeänsä, ajattelin, ja mietin että miksen saisi saada yhtä lailla, entä sitten vaikka on ihmisiä ympärillä? Tuskin edes huomaavat mitään.

Hetken "viattomasti" nautittuani, ja tosiaankin orgasmeja tuli helposti mutta koetin peittää ne, teki ex-tempore mieli riisua rinnat paljaiksi ja laittaa mies imemään. Miksipä ei... Jos se häiritsee jotakuta, sanokoot. Mies imi rintojani ja silitteli, nautin kovin, enkä jaksanut enää keskittyä niin tiukasti peittelemään; ajattelin, että jos joku huomaa ilmeeni tai hengästymiseni, niin SO WHAT?!

Oikeastaan kiihotti puheensorina ympärillä. Mietin, ovatkohan muutkin seuranneet esimerkkiä, ja kun avaan silmäni, ympärillä on täydet meiningit, yläosattomine naisineen.. Pettymys ja yllätys oli suuri, kun vihdoin uskalsin katsoa ympärilleni, ja oltiin ainoita noin hävyttömiä :D Jotkut kyllä olivat lähekkäin, mut eivät edes suudelleet (en ainakaan sattunut näkemään), saati että olis vaatteita vähennelty. Mullakin siis paita päällä, mutta tissit kaula-aukosta esillä kokonaan.

Kiusoittelin miestä, et tekis mieli ottaa suihin häneltä, nöyryyttää vähän. Et haluaisin, miten muut näkisivät hänen ison kyrpänsä. Kun mies ei osoittanut vastahakoisuutta, innostuin lisää, ja todellakin avasin vyön, vetoketjun, ja otin munan suuhuni. Yllättävää kyllä, miestäkään ei tuntunut paljoa häiritsevän muu väki, sillä elin nousi puolikovaksi melko nopeasti, kivikovaksi tosin ei, eli ilmeisesti sen verran ujostutti. Mutta oli fiilis, että olisin saanut miehen laukeamaan, jos oisin jatkanut. Mieskin sanoi, että tuntuu hyvältä ja jälkeenpäin sanoi et ois varmaan voinut lauetakin. Harmi, että aika riensi ja oli enää hetki aikaa. Lopetin suihinoton.

Mies sanoi, että mene sä vielä tuohon nojatuoliin, 5 minuuttia vielä aikaa, hän voi vielä imeä rintoja. Niinpä kävin; jännä fiilis olla muita ihmisiä päin, nähdä heidät, aiemminhan olin selin muihin ja silmät kiinni. Uskaltauduin katselemaan ihmisiä välillä, ja tosiaankin muut vilkuilivat meitä :D Mutta aina, kun katsoin jotakuta suoraan silmiin, väisti katsetta. Hauskaa; saada itse muut kiusaantumaan enemmän, vaikka munhan se ois "pitänyt" kiusaantua tuossa!

Tuntui tosi hyvältä, orgasmit jatkui, välillä pääsi tahaton irvistys. Sanoin miehelle, että voi purra kovempaakin nännejä. Mies puri välillä liiankin kovaa, niin että jouduin toppuuttelemaan. Se ei edes heti lopettanut, vaan jatkoi puremista :D Hah, yrittiköhän saada mut sanomaan turvasanan julkisella paikalla, tai muuten vain nöyryyttää. Mä kestin kyllä. Liian kovasta kivusta orgasmi lakkasi hetkeksi, "säikähti", mutta kun mies jatkoi vähän hellemmin, orkku jatkui entistä parempana. Katsoin kelloa; tasan 19. Nyt pitää lähteä, sanoin miehelle. Peitin rinnat, noustiin, lähdettiin.

Puhuttiin koko kotimatka tapahtuneesta ja fantasioitiin jatkoa. Syke oli tosi korkea, olin ihan hyper. Mies oli huomannut orgasmini, tietenkin, mutta voi hyvin olla, että muut eivät huomanneet :D Vaikea sanoa, enkä välitä.
Ihmeteltiin, että jopas uskallettiin. Taidan olla aika vapaamielinen nykyään... tai no molemmat ollaan. Mua ei oikeastaan häirinnyt juurikaan ihmisten läsnäolo; miehen kanssa mä siinä olin, tuntui melkein kuin kahdestaan, mutta taustaäänenä puheensorinaa; melkein kuin muut oisivat olleet siellä MUA varten, tällainen seminarsistinen fantasia-ajatus :D

Tuli aika tuhmia fantasioita mieleen. Mies vitsaili ensin, et ois pitänyt laittaa hattu viereen rahankeruuksi. Mulle tuli ensin likainen olo pelkästä ajatuksestakin, mutta sitten mietin; miksi? Mitä likaisempaa siinä olis ollut, jos olis kerännyt rahaa samalla, jos kokemus muuten olis ollut täysin sama? Ja tulin siihen tulokseen, että ei mitään, mulla on vain ennakkoluuloja tässä asiassa.

Tästä ajatus lähti liikkeelle. Ajattelin, että ois aika kiihottavan nöyryyttävääkin, jos mies vaikka baarissa haukkuis mua huoraks, laittas rahankeruun ja miellyttäis mua julkisesti. Aloimme funtsimaan ihan läpällä, mutta lopulta puolitosissaan: mentäisiin johonkin baariin, nurkkapöytään. Laitettaisiin lappu: "Kerätään rahaa Euroopan Road Tripille" ja viereen hattu (silinteri ois hieno). Sitten alettas irstailla, aluks viattomammin, mut mentäis niin pitkälle, kuin suinkin päästäis, ennen kuin portsari tulis huomauttamaan tai heittämään pihalle. Miksei jopa naintiin asti :D

Tai toinen: sama rahankeruu-ajatus, mutta jossain ulkosalla. Jos sitten sakot rapsahtaisi poliisilta sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta, niin sen voisi ajatella, että tehdään hyväntekeväisyyttä; tuetaan poliisia lahjoittamalla se 30€ tai mitä maksaakaan ;D Ja parhaimmillaan saatas "omat takaisin", jos ihmiset pistäis hattuun rahaa tarpeeksi. 
Heh, mitäs olette mieltä?
Mua alkoi kiihottaa hyvinkin paljon tuo ajatus.. tietoisesti rikkoa lakia. Sais poliisikin hieman varoja lisää ;) Tietysti K18 alue olis reilumpi, ettei ole lapsia näkemässä. Juurikin baari, taikka esim. K18 festarialue. Hmm.

Mietin, et voisin laittaa tänne blogiini ajan ja paikan, kun tuo aiotaan toteuttaa, jos vaikka lukijat haluatte tulla katselemaan :D 
Niin ja se olis myös kiihottavaa ainakin ajatuksena, että mua sais "yleisökin" lääppiä mielin määrin, jos koskee hellästi, ja ainoat kielletyt olis: anaali, suu, ja vagina. Tissejä sais puristella mielin määrin. Mut en halua tuntemattoman sormea sisääni, enkä suudella tuntematonta. Mies valvoisi etujani tässä; antaisi luvan muille miehille koskea.

Mies tietää, mistä pidän, joten hän vois vaik nöyryyttää mua, sanomalla et "Tulkaa vaan puristelemaan tissejä, suu, vagina ja pyllyreikä on minun, mut muualle saa kosketella.." Turvasana tietysti myös.
Ajatuksena tuntuu jännittävältä, hieman riskialtistakin, mutta toisaalta haluaisin tehdä tuon. Ainoastaan ne, ketkä laittais rahaa hattuun, saisivat koskea muhun.
Tulisitteko paikalle kuinka moni? Kiinnostaako tällainen ajatuksen tasolla? 
Huhuh, tuntuu että meillä menee miehen kanssa touhu koko ajan vain tuhmemmaksi.. Kerranhan täällä eletään :) Me voidaan luoda oma Wonderlustimme, jokainen.

Kotiin päästyämme eilen oli tietty himot korkeella kummallakin. Tehtiin kuitenkin ruoka uuniin ensin. Mulla lisäks kosteus oli imeytynyt tamponiin menkkojen takia. Mies alisti mua, enemmän mentaalisesti tosin. Naitiin monessa eri asennossa, villisti ja hitaammin, jokunen hieman uus asentokin löytyi ihan huomaamatta. Myös orgasmeja sain lukuisia.

Mieleenpainuvin kohta seksissä oli, kun sattumoisin sain taas takaapäin hyviä orgasmeja, juuri nautiskelin siinä, kun mies sanoi "Tuntuu hyvältä kun puristaa lujaa". Törkimys! Ei tuollaista saa ääneen sanoa (no saa, mun pitää vaan tottua tuollaseen ;)). Orgasmi loppuikin melko pian tuon jälkeen, mies säikäytti sen pois :D Ei onneks haitannut, sillä orkkuja tuli uusia.

Oli kyllä niin himokasta menoa, että! Harmi, että jossain vaiheessa mulla iski suonenvetoja varpaisiin ja lopulta vasempaan reiteen kunnolla :D Se oli ainoa, mikä häiritsi. Mies myös sanoi, että lopussa pikkasen häiritsi, kun verta alkoi tulla yhtäkkiä; muuten menkat oli "loppuneet" seksin ajaks, mut sit kun mies nai villisti takaapäin, verta oikein ryöpsähti. Mut ei nuokaan menoa häirinneet, miehelläkin kuulemma hyvä orgasmi. Sit käytiin syömään, katsottiin jakso Braking badia ja tyytyväisen raukeana nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan viestin vielä ennen julkaisemista :)